Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• mitropoulos_494x320.jpg
    mitropoulos_494x320.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 13
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον ....βλεπω τωρα σε μαγνητοσκοπηση το ματς....
αν ο αλβανος ειναι μεσι τοτε ο φετφα ειναι δεκα μεσι....αλλα βεβαια δεν υπαρχουν οι αντιστοιχοι ρουφιανοι για να σπρωξουν  ;)

Δε χρειάζονται ρουφιάνοι. Απλά να μην είναι χέστης ο Λίνεν (σαν τους Κετσπάγια, Ζίκο, Μπάντοβιτς) και να τους βάλει να παίξουν.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εσυ εχεις τρελλαθει τελειως....
πες μας τωρα και για την καταστροφικη περιοδο οσο ηταν προεδρος ο κακκαλης....πες μας οτι επι προεδριας του πηγε πισω η ομαδα....ρε για κατι σαν και σενα την κανει σιγα σιγα...και καλα κανει...

Κατάφερα εγώ να διώξω τον Κόκκαλη; :uglystupid:
Θεωρώ πως συνεισέφερα στο να φύγει ο Ντέμης, καθώς προωθούσα συστηματικά το μποϊκοτάζ της Βανδή.
Μέχρι του χρόνου θα έχω διώξει και τους Γιαννακόπουλους.
[size=14pt]
"Μεγαλέφας ο προεδροκτόνος"
[/size], μου αρέσει!!! :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κατάφερα εγώ να διώξω τον Κόκκαλη; :uglystupid:
Θεωρώ πως συνεισέφερα στο να φύγει ο Ντέμης, καθώς προωθούσα συστηματικά το μποϊκοτάζ της Βανδή.
Μέχρι του χρόνου θα έχω διώξει και τους Γιαννακόπουλους.
[size=14pt]
"Μεγαλέφας ο προεδροκτόνος"
[/size], μου αρέσει!!! :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:
κανεις το κοροιδο;;;;ειμαι σαφης...κατι σαν και σενα δηλ. ''αυστηροι κριτες'' που δεν συγχωρουν λαθη (αφου πολλες φορες παραδεχτηκε ο προεδρος οτι εκανε φετος αλλα ζητησε να περασει η χρονια και θα διορθωθουν) ....δεν λεω οτι ησουνα εσυ αλλα καποιοι σαν και σενα που δεν ''συγχωρουν'' δεν εκαναν τα επεισοδια με τον παοκ;;;;
με αυτο που εγραψες το ακρως ειρωνικο οτι μονο δανεικους παιρνει ο κοκκαλης δεν εισαι προκλητικος;;;;
με κατι τετοια δεν ξενερωσε;;;;το αμφισβητεις;;;ασε την κωμωδια τωρα οτι δηθεν και καλα εισαι προεδροφαγος και τα ρεστα....
δεν ξερω αν εισαι προεδροφαγος αλλα εισαι σιγουρα αχαριστος....
και πραγματικα για κατι σαν και σενα αξιζει να δουν λιγα ακομα πετρινα χρονια  ;) ;)
παντα φιλικα ετσι;;;

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Δεν το είδα το φιλικό λόγω ΝΟVA, αλλά διαβάζω στο ιντερνέτι ότι ο Φετφατζίδης έκανε παπάδες.
Μαγκες ο Φετφατζιδης εχει ολες τις προδιαγραφες να γινει πολυ μεγαλος παιχτης(τουλαχιστον για ελλαδα).τον εχω δει πολλες φορες και στους μικρους... το παιδι εχει δυναμη-αντοχη και τρεξιμο και εχει βελτιωθει τρομερα στην τεχνικη απο παλια...Να το θυμηθειτε οτι αν παρει ευκαιριες πραγματικες(οχι οπως περυσι) θα βγαλει ματια...Μου θυμιζει πολυ(ναι λοιπον θα το πω) Καραγκουνη, χωρις ομως τις βουτιες και τα καραγκιοζιλικια του...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
κανένα νέο για τον Επστάϊν υπάρχει;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Μαγκες ο Φετφατζιδης εχει ολες τις προδιαγραφες να γινει πολυ μεγαλος παιχτης(τουλαχιστον για ελλαδα).τον εχω δει πολλες φορες και στους μικρους... το παιδι εχει δυναμη-αντοχη και τρεξιμο και εχει βελτιωθει τρομερα στην τεχνικη απο παλια...Να το θυμηθειτε οτι αν παρει ευκαιριες πραγματικες(οχι οπως περυσι) θα βγαλει ματια...Μου θυμιζει πολυ(ναι λοιπον θα το πω) Καραγκουνη, χωρις ομως τις βουτιες και τα καραγκιοζιλικια του...
κι ο καραγκούνης μικρός δεν έκανε σαχλαμάρες
μεγαλώνοντας όμως άρχισε τα δικά του

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
μην πιανοσαστε ροιδα ρεεεεεεε.....
ο παγκοσμιος πρωταθλητης στην επικοινωνιακη πολιτικη παναθηναικος αθλητικος ομιλος εχει ξαμολυσει τα απανταχου παπαγαλακια - γιουσουφακια - οσφυοκαμπτες - σφιγγοκολαριους σε μια ανευ προηγουμενου προσπαθεια να μας πεισουν οτι ο σπανουλης ειναι μια ανασα απο εμας με σκοπο οταν υπογραψει στον βαζελο (γιατι στημενο ειναι) να παρουσιαστει σαν ''τεραστια επιτυχια'' γι'αυτους την ιδια ωρα που οι συνειρμοι θα γινονται και ολοι θα μιλανε για ''σφαλιαρα'' που εφαγαν οι αγγελοπουλοι και ο θρυλος....
ξυπνατε ρεεεεεεε....
δειτε τι εγινε μεχρι πριν λιγες μερες με την δηθεν προταση για λετο ,και καλα με δεκα χαρτια....
ξαμολυθηκαν για ενα τριημερο ολοι απανταχου ρουφιανοι μας ''βομβαρδισαν'' με την ειδηση ,ξεκινησαν ολοι οι ''αρθογραφοι'' να ''αρθογραφουν'' και να ερμηνευουν κατα το δοκουν την ''ειδηση'' ,φυσικα ο κοκκαλης εφαγε ΤΑ γιουχα (ως συνηθως) για την μαλακια που εκανε και δεν τον αγορασε κλπ κλπ....
και ξαφνου......τζιφος....αρχιδια καπαμα η προταση για δεκα πακετα....αρχισανε τις κωλοτουμπες τις εκπτωσεις (για προταση 6- 7 μυριων...) αλλα φυσικα το ''αναθεμα '' και η κριτικη στον κοκκαλη ειχε ηδη γινει και φυσικα μετα απο την απομακρυνση απο το ταμειο κανενα λαθος δεν αναγνωριζεται.....
κανεις εγκριτος αρθογραφος δεν ανακαλεσε η δεν δηλωσε οτι στηριξε την ''κριτικη'' του σε λαθος πληροφορια....η λασπη επεσε και βεβαια δεν καθαριζεται.... :jerking: :jerking:
με το αλβανακι τα ιδια....ντε και καλα οτι εχει του κοσμου τις προτασεις απο ολα τα μεγαθηρια...
οσο και αν προσπαθησε να τον προστατεψει ο γερμανος με το να μην τον βαζει (σε κοντρα της λυσσας που ειχαν απο εδω οι ''εγκριτοι'' για την μη χρησιμοποιηση του ) αναγκαστηκε καποια στιγμη να τον χρησιμοποπιησει ,εκτεθηκε οπως ηταν φυσικο αφου ο αλβανος παταγε την μπαλλα  και αντι οι ''εγκριτοι'' να τουμπεκιασουν την αλλη μερα ανακαλυψαν προταση απο την μαν.γιουναιτεντ.... :jerking: :jerking:

Και στο ΦΩΣ και τον Πρωταθλήτη και εσχάτως στον ΓΑΥΡΟ (επιτέλους το πήρατε χαμπάρι) τα πρωτοσέλιδα τα φτιάχνουν ρουφιάνοι, προβοκάτορες Παναθηναϊκοί (Ο Θέμος Αναστασιάδης πχ λαμπρό παράδειγμα).

Γράφουν συνέχεια για ένα κάρο παικταράδες που κλείνει η θρυλάρα και στο τέλος ακόμη και αυτοί που υπογράφουν φεύγουν, για να βγαίνουν κάτι πανάθες σαν εμένα και να σας δουλευούμε στο φόρουμ του ΜΠΟΥ.

ΦΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
ΦΦΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ

ΥΓ Για βρείτε παληκάρια εκείνο το πρωτοσέλιδο του ΦΩΤΟΣ που έλεγε ότ είχε αποκλειστικές φηλώσεις του Γκοβού ότι ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΩ.

ουχαχαχαχαχαχαχ

ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
είχε παίξει για λίγο στην Πανάθα αν θυμάμαι καλά?

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
ναι τώρα που το λες
για αυτό τον είχα κάνει delete από την μνήμη μου

ΣΩΣΤΑ. Όχι σαν τον Δεληκάρη και τον Σαργκάνη που τους κάνατε θεούς μετά. Ειδικά τον Σαργκάνη που πήρε αγκαλιά τον Βαρδινογιάννη στην σέντρα και φώναζε "ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΡΟΕΔΡΕ"

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ΣΩΣΤΑ. Όχι σαν τον Δεληκάρη και τον Σαργκάνη που τους κάνατε θεούς μετά. Ειδικά τον Σαργκάνη που πήρε αγκαλιά τον Βαρδινογιάννη στην σέντρα και φώναζε "ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΡΟΕΔΡΕ"
έχουν τέτοιο επίπεδο οι διεθνείς μας???
πιπέρι :grin: :grin: :grin:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
11άδα των φιλοξενούμενων Βραζιλία Κάρλος Ντούνγκα
(4-3-1-2): Ζούλιο Σέζαρ - Μάικον , Λούσιο, Ζουάν, Μπάστος - Ζιλμπέρτο Σίλβα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:, Φελίπε Μέλο, Ντάνιελ Αλβες - Κακά - Ρομπίνιο, Λουΐς Φαμπιάνο

ντουντου? :2funny: :2funny: :2funny: ντιογκο??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom