Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
λοιπον ....βλεπω τωρα σε μαγνητοσκοπηση το ματς....
αν ο αλβανος ειναι μεσι τοτε ο φετφα ειναι δεκα μεσι....αλλα βεβαια δεν υπαρχουν οι αντιστοιχοι ρουφιανοι για να σπρωξουν ;)
εσυ εχεις τρελλαθει τελειως....
πες μας τωρα και για την καταστροφικη περιοδο οσο ηταν προεδρος ο κακκαλης....πες μας οτι επι προεδριας του πηγε πισω η ομαδα....ρε για κατι σαν και σενα την κανει σιγα σιγα...και καλα κανει...
κανεις το κοροιδο;;;;ειμαι σαφης...κατι σαν και σενα δηλ. ''αυστηροι κριτες'' που δεν συγχωρουν λαθη (αφου πολλες φορες παραδεχτηκε ο προεδρος οτι εκανε φετος αλλα ζητησε να περασει η χρονια και θα διορθωθουν) ....δεν λεω οτι ησουνα εσυ αλλα καποιοι σαν και σενα που δεν ''συγχωρουν'' δεν εκαναν τα επεισοδια με τον παοκ;;;;Κατάφερα εγώ να διώξω τον Κόκκαλη;
Θεωρώ πως συνεισέφερα στο να φύγει ο Ντέμης, καθώς προωθούσα συστηματικά το μποϊκοτάζ της Βανδή.
Μέχρι του χρόνου θα έχω διώξει και τους Γιαννακόπουλους.
[size=14pt]
"Μεγαλέφας ο προεδροκτόνος"[/size], μου αρέσει!!!
Μαγκες ο Φετφατζιδης εχει ολες τις προδιαγραφες να γινει πολυ μεγαλος παιχτης(τουλαχιστον για ελλαδα).τον εχω δει πολλες φορες και στους μικρους... το παιδι εχει δυναμη-αντοχη και τρεξιμο και εχει βελτιωθει τρομερα στην τεχνικη απο παλια...Να το θυμηθειτε οτι αν παρει ευκαιριες πραγματικες(οχι οπως περυσι) θα βγαλει ματια...Μου θυμιζει πολυ(ναι λοιπον θα το πω) Καραγκουνη, χωρις ομως τις βουτιες και τα καραγκιοζιλικια του...Δεν το είδα το φιλικό λόγω ΝΟVA, αλλά διαβάζω στο ιντερνέτι ότι ο Φετφατζίδης έκανε παπάδες.
κι ο καραγκούνης μικρός δεν έκανε σαχλαμάρεςΜαγκες ο Φετφατζιδης εχει ολες τις προδιαγραφες να γινει πολυ μεγαλος παιχτης(τουλαχιστον για ελλαδα).τον εχω δει πολλες φορες και στους μικρους... το παιδι εχει δυναμη-αντοχη και τρεξιμο και εχει βελτιωθει τρομερα στην τεχνικη απο παλια...Να το θυμηθειτε οτι αν παρει ευκαιριες πραγματικες(οχι οπως περυσι) θα βγαλει ματια...Μου θυμιζει πολυ(ναι λοιπον θα το πω) Καραγκουνη, χωρις ομως τις βουτιες και τα καραγκιοζιλικια του...
μην πιανοσαστε ροιδα ρεεεεεεε.....
ο παγκοσμιος πρωταθλητης στην επικοινωνιακη πολιτικη παναθηναικος αθλητικος ομιλος εχει ξαμολυσει τα απανταχου παπαγαλακια - γιουσουφακια - οσφυοκαμπτες - σφιγγοκολαριους σε μια ανευ προηγουμενου προσπαθεια να μας πεισουν οτι ο σπανουλης ειναι μια ανασα απο εμας με σκοπο οταν υπογραψει στον βαζελο (γιατι στημενο ειναι) να παρουσιαστει σαν ''τεραστια επιτυχια'' γι'αυτους την ιδια ωρα που οι συνειρμοι θα γινονται και ολοι θα μιλανε για ''σφαλιαρα'' που εφαγαν οι αγγελοπουλοι και ο θρυλος....
ξυπνατε ρεεεεεεε....
δειτε τι εγινε μεχρι πριν λιγες μερες με την δηθεν προταση για λετο ,και καλα με δεκα χαρτια....
ξαμολυθηκαν για ενα τριημερο ολοι απανταχου ρουφιανοι μας ''βομβαρδισαν'' με την ειδηση ,ξεκινησαν ολοι οι ''αρθογραφοι'' να ''αρθογραφουν'' και να ερμηνευουν κατα το δοκουν την ''ειδηση'' ,φυσικα ο κοκκαλης εφαγε ΤΑ γιουχα (ως συνηθως) για την μαλακια που εκανε και δεν τον αγορασε κλπ κλπ....
και ξαφνου......τζιφος....αρχιδια καπαμα η προταση για δεκα πακετα....αρχισανε τις κωλοτουμπες τις εκπτωσεις (για προταση 6- 7 μυριων...) αλλα φυσικα το ''αναθεμα '' και η κριτικη στον κοκκαλη ειχε ηδη γινει και φυσικα μετα απο την απομακρυνση απο το ταμειο κανενα λαθος δεν αναγνωριζεται.....
κανεις εγκριτος αρθογραφος δεν ανακαλεσε η δεν δηλωσε οτι στηριξε την ''κριτικη'' του σε λαθος πληροφορια....η λασπη επεσε και βεβαια δεν καθαριζεται....
με το αλβανακι τα ιδια....ντε και καλα οτι εχει του κοσμου τις προτασεις απο ολα τα μεγαθηρια...
οσο και αν προσπαθησε να τον προστατεψει ο γερμανος με το να μην τον βαζει (σε κοντρα της λυσσας που ειχαν απο εδω οι ''εγκριτοι'' για την μη χρησιμοποιηση του ) αναγκαστηκε καποια στιγμη να τον χρησιμοποπιησει ,εκτεθηκε οπως ηταν φυσικο αφου ο αλβανος παταγε την μπαλλα και αντι οι ''εγκριτοι'' να τουμπεκιασουν την αλλη μερα ανακαλυψαν προταση απο την μαν.γιουναιτεντ....
είχε παίξει για λίγο στην Πανάθα αν θυμάμαι καλά?
ναι τώρα που το λες2 αγώνες, από 5 λεπτά.......τον κράξαμε και την έκανε.
ναι τώρα που το λες
για αυτό τον είχα κάνει delete από την μνήμη μου
έχουν τέτοιο επίπεδο οι διεθνείς μας???ΣΩΣΤΑ. Όχι σαν τον Δεληκάρη και τον Σαργκάνη που τους κάνατε θεούς μετά. Ειδικά τον Σαργκάνη που πήρε αγκαλιά τον Βαρδινογιάννη στην σέντρα και φώναζε "ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΡΟΕΔΡΕ"
Σωστος....κι ο καραγκούνης μικρός δεν έκανε σαχλαμάρες
μεγαλώνοντας όμως άρχισε τα δικά του