Επισκέπτης
Θέλει κλειστό τριετές ο Πάρντο..
πεστετου να παει να γαμηθει & να μας φερει την εισπραξη..
Θέλει κλειστό τριετές ο Πάρντο..
μη λες μαλακιες ..γαμα τα τουλαχιστον οι δικοι μας δεν πουλησαν στον κοζωνη,αυτος πουλησε σε πολυ χειροτερο.οπου φυγει φυγει ο πρακτωρ.
Τον Σηφάκη για πόσα λεφτά δε τον κρατήσαμε?Για θυμήστε μουαφου κανουνε μαλακιες
ειχα ακουσει οτι αν τον θελαμε περιμεναμε μεχρι να ληξει ο δανεισμος και αφου δεν τον ηθελε και η ομαδα του θα τον περναμε τζαμπα
τωρα και σε αυτους τα σκαμε και σε αυτον
Βρε ουστ ο αχρηστος
Τον Σηφάκη για πόσα λεφτά δε τον κρατήσαμε?Για θυμήστε μου
Τον Σηφάκη για πόσα λεφτά δε τον κρατήσαμε?Για θυμήστε μου
λιγος..Τον Σηφάκη για πόσα λεφτά δε τον κρατήσαμε?Για θυμήστε μου
ρε τυπε που την θυμηθηκες την wifey στο αβαταρ σουπαρτε τον μουκεα παλι να κανει διδυμο με τον αντωνη
λιγος..
παμε παρακατω..
Υ.Γ αλλο το ειδικο βαρος της φανελας του ΘΡΥΛΟΥ & αλλο του παπαρη & του καθε παπαρη..
ο κηπουρος ειναι αντιγαρφο του τζολε..Ας έπαιζε 2ος πίσω από τον Κηπουρό φέτος και θα έστρωνε,αντί του Πάρντο
τι να παθει αυτη ρε τρελε με τοσο χυσι που εχει φαει.καργα βιταμινηρε τυπε που την θυμηθηκες την wifey στο αβαταρ σου
ζει ακομα αυτη?
ο κηπουρος ειναι αντιγαρφο του τζολε..
μηδενικη αξιοπρεπεια..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
πολυ σωστος.ο κηπουρος ειναι αντιγαρφο του τζολε..
μηδενικη αξιοπρεπεια..
οι μαγκες αποχωρουν στο πικ της δοξας τους..
τα στρακια φευγουν με γιουχες λιγο πριν το τελικο βαλσαμωμα..
για φτυσιμο ετσι & αλλιως αφου φοραγε την χιλιοχυμενη 14 χρονια..
αλλη μια ροχαλα τι να λεει???
αναξιος λογου πλεον..
ctrl-alt-delete εξ αρχης για εμενα..
και ο κοζω 200 εβαζε με το καλημερα..το θεμα ειναι στην καληνυχτα τι γινεται...η πιατσα λεει οτι ο μαρινακης δεν ειναι και τοσο σοι...το ελεγαν και για τον κοζωνη και εμεις τους βριζαμε..μη λες μαλακιες ..
ανθρωπος που βαζει 100 με το καλημερα δε μπορει να συγκρινεται με βλαχοκοζωνιδες και με τους δικους μας τους πουθεναδες του ενος μυριου τη σεζον χρηματοδοτιση.....μην ανοιγεσαι λοιπον..