Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
'Νταξ' παραληρείς... ήρθε, του κλάσατε τα αρχίδια και έφυγε τροπαιούχος.

ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ ΓΗΡΟ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΕΦ ?????????????

αδειο ηταν δεν ειχε κοσμο καθολου

ακομα και σε αδειο σεφ τρεμετε , μια ζωη ΚΟΤΕΣ κο κο κο κο κο κο κο κο

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παντως τουλαχιστον γελοιοι ειναι οσοι λαγοι λενε για παραγκες στη μπαλα....εκτος αν εννοειται τη φετινη...ρε μαλακες δεν ασχοληθηκε η δικαιοσυνη και τι εβγαλε ???? δεν ασχοληθηκε με το κροκους οπως λετε και τι εβγαλε ???? ολα μουφα

με τη παραγκα του μπασκετ εχει ασχοληθει καμια δικαιοσυνη ποτε ??????

ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ
Έχεις δίκιο. Οι μετοχές του γκαγκάτση στην Ιντραλοτ χωρίς να δικαιολογήσει πόθεν έσχες, είναι φούμαρα. Στο διαταύτα δεν απαντάς πάντως. Οι νίκες κατακτούνται στο γήπεδο ή στα χαρτιά τελικά?  

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παντως τουλαχιστον γελοιοι ειναι οσοι λαγοι λενε για παραγκες στη μπαλα....εκτος αν εννοειται τη φετινη...ρε μαλακες δεν ασχοληθηκε η δικαιοσυνη και τι εβγαλε ???? δεν ασχοληθηκε με το κροκους οπως λετε και τι εβγαλε ???? ολα μουφα

με τη παραγκα του μπασκετ εχει ασχοληθει καμια δικαιοσυνη ποτε ??????

ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ

Πότε ασχολήθηκε ρε; Όταν έβγαινε ο Πάγκαλος και έλεγε φόρα παρτίδα: "Δεν είναι ανάγκη να κατακρίνουμε έναν καλό εργοδότη, τόσων χιλιάδων εργαζομένων για όσα έκανε νέος;". Κατ' ουσίαν παραδεχόμενος πως πρόκειται για προδότη της χώρας; Αυτόν αποθεώνετε ρε ζωάδια. Επειδή το σύστημα στην Ελλάδα είναι σάπιο και ελεγχόμενο από κάθε Κρόκο, Ρόκο ή Κασκαντέρ και την βγάζουν λάδι πάει να πει πως είναι αθώοι; Που μου βγήκε πέρσι εφημερίδα σου (Σκότος) με πηχυαίο τίτλο "Αλλάξανε τα κόζια στην διαιτήσια" (!!!) ή "Σεβάστηκε την Καβάλα περισσότερο από όσο θα έπρεπε" (!!!), στο εντος ματς στο τηγάνι και μιλάτε για διαιτησίες; Δεν αντέχετε το 50-50 λέμε. Φόρα την φανέλα με υπογραφή Χριστοφοράκου τώρα και έλα να μου τα ξαναπείς.

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ ΓΗΡΟ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΕΦ ?????????????

αδειο ηταν δεν ειχε κοσμο καθολου

ακομα και σε αδειο σεφ τρεμετε , μια ζωη ΚΟΤΕΣ κο κο κο κο κο κο κο κο

Ρε πουλάκι μου, κατάλαβέ το, τι να φοβηθώ στο εξοχικό μου; Αφού σχεδόν κάθε χρόνο σου παίρνω και από μία άνετη νίκη, ενώ όσες παίρνεις εσύ πρέπει να φτύσεις αίμα, να μην είμαι συγκεντρωμένος, η ομάδα ντεφορμέ, να μου λείπουν παίχτες και να έχεις σπρώξιμο από την διαιτησία. Αν έφυγα άρον - άρον ήταν γιατί βιαζόμουν να φορέσω τα εορταστικά μπλουζάκια του πρωταθλητή και της φετινής σεζόν. Συνεχίζεις να μιλάς για Βασιλακόπουλους όταν έφτασες σε 4 ματς να σουτάρεις 47 βολές (!!!) περισσότερες από εμένα; Αν πήγαινε το ματς σε 5ο παιχνίδι, με τους ίδιους ρυθμούς, θα ήταν σαν να είχες παίξει ένα ολόκληρο παιχνίδι παραπάνω για να σκοράρεις μόνο με βολές! Μιλάμε για την απόλυτη σφαγή που την μεταφράζεις σε αδικία εναντίον σου, ήμαρτον ρε! Τέσπα, τι να πεις.. σε 4 μέρες ξεκινάτε προετοιμασία στην μπάλα και δεν έχετε ακόμα προπονητή...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
47 βολες και λιγες ηταν με το κατς που παιζουν τα σαπακια σας 95 επρεπε να εκτελεσουμε

αν ο σοφοκλης εκμεταλλευοταν το 10 τοις εκατο της μυικης μαζας του  ο μπατιστακος θα ειχε παει στο κατ ομως ξερει πως αν το παει στο ξυλο δεν τον παιρνει με τη καμια γιατι δεν εχει τις πλατες των γκριζων λυκων

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε πουλάκι μου, κατάλαβέ το, τι να φοβηθώ στο εξοχικό μου; Αφού σχεδόν κάθε χρόνο σου παίρνω και από μία άνετη νίκη, ενώ όσες παίρνεις εσύ πρέπει να φτύσεις αίμα, να μην είμαι συγκεντρωμένος, η ομάδα ντεφορμέ, να μου λείπουν παίχτες και να έχεις σπρώξιμο από την διαιτησία. Αν έφυγα άρον - άρον ήταν γιατί βιαζόμουν να φορέσω τα εορταστικά μπλουζάκια του πρωταθλητή και της φετινής σεζόν. Συνεχίζεις να μιλάς για Βασιλακόπουλους όταν έφτασες σε 4 ματς να σουτάρεις 47 βολές (!!!) περισσότερες από εμένα; Αν πήγαινε το ματς σε 5ο παιχνίδι, με τους ίδιους ρυθμούς, θα ήταν σαν να είχες παίξει ένα ολόκληρο παιχνίδι παραπάνω για να σκοράρεις μόνο με βολές! Μιλάμε για την απόλυτη σφαγή που την μεταφράζεις σε αδικία εναντίον σου, ήμαρτον ρε! Τέσπα, τι να πεις.. σε 4 μέρες ξεκινάτε προετοιμασία στην μπάλα και δεν έχετε ακόμα προπονητή...

Ενω εσεις οι βαζελοι εχετε γαματο....ΝΙΟΠΛΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ενω εσεις οι βαζελοι εχετε γαματο....ΝΙΟΠΛΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ακομα καλυτερα πρζιντεντ  ΜΠΕΚΡΗ - ΜΕΖΕ και αντι-πρεζαντεντ  ΜΕΤΡΟ-ΓΟΝΤΙΚΑΣ

που πας ρε καραμητρο με μπεκρη προεδρο ????????
ελεος

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
47 βολες και λιγες ηταν με το κατς που παιζουν τα σαπακια σας 95 επρεπε να εκτελεσουμε

αν ο σοφοκλης εκμεταλλευοταν το 10 τοις εκατο της μυικης μαζας του  ο μπατιστακος θα ειχε παει στο κατ ομως ξερει πως αν το παει στο ξυλο δεν τον παιρνει με τη καμια γιατι δεν εχει τις πλατες των γκριζων λυκων

Πες τα ρε μεγαλε..Το θεμα δεν ειναι ποσα φαουλ παιρνεις αλλα ποσα θα επρεπε να παρεις.Δυσκολο να το καταλαβει καποιος??
Ειναι σα να λες εσεις βαλατε 30 γκολ παραπανω.Αρα μας αδικησαν????????????

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
After I refereed the 1994 Champions League final in Athens [between between Milan and Barcelona] the president of Panathinaikos came to the hotel where I was staying with my linesmen and and brought us some superb gifts.
'I think he was probably sowing the seed for the following season, in case we had charge of his club in a match

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αντε ρε λαγοι κοψετε το παραμυθι με τις ευρω πορειες και τα ευρωπαικα σας σε μπαλα και μπασκετ

οποιος μου ξαναπει κατι  για ολα αυτα θα του πεταω τις δηλωσεις ενος ξενου που δεν ζει ελλαδα και δεν εχει κανενα συμφερον για να κανει δηλωσεις σε ενα ξενο εντυπο.

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αντε ρε λαγοι κοψετε το παραμυθι με τις ευρω πορειες και τα ευρωπαικα σας σε μπαλα και μπασκετ

οποιος μου ξαναπει κατι  για ολα αυτα θα του πεταω τις δηλωσεις ενος ξενου που δεν ζει ελλαδα και δεν εχει κανενα συμφερον για να κανει δηλωσεις σε ενα ξενο εντυπο.

Φτάνει που έχεις εσύ νύχτες να θυμάσε.. Λιοντάρια - Χριστιανοί : 7-0.

Θες να αρχίσω να βάζω τις επιθέσεις εκτός αγωνιστικών χώρων, με βόμβες σε μαγαζιά και καμένα αυτοκίνητα, εναντίον διαιτητών που σε σφύριξαν στο ελληνικό πρωτάθλημα; Με τραμπουκισμούς και νταηλίκι πας να πάρεις το πρωτάθλημα, όταν καθάρισε όμως ο κόπρος του Αυγεία, έμεινες να κλαψομουνιάζεις σαν την Μάρθα Βούρτση.

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πες τα ρε μεγαλε..Το θεμα δεν ειναι ποσα φαουλ παιρνεις αλλα ποσα θα επρεπε να παρεις.Δυσκολο να το καταλαβει καποιος??
Ειναι σα να λες εσεις βαλατε 30 γκολ παραπανω.Αρα μας αδικησαν????????????

Δεν λέμε βάλατε 30 βολές παραπάνω, λέμε εκτελέσατε 47 βολές περισσότερες σε 4 παιχνίδια. Βρες μου ΜΙΑ χρονιά με αντίστοιχους αριθμούς σε σειρά τελικών, ως το 4ο παιχνίδι, στο επαγγελματικό μπάσκετ. Μόνο ΜΙΑ. Επειδή κλαίγεστε altogether, δεν σημαίνει πως έχετε αυτομάτως δίκιο. Σημασία έχει ότι ο Σκλαβενίτης που δεν μπορεί να κοντρολάρει ούτε τον κώλο του θα έπρεπε να αποβάλλεται σε κάθε ματς από τα μισά της πρώτης περιόδου και το ξυλίκι που παίζεται κάθε φορά, με την ανοχή των γκρίζων λύκων, στην ρακέτα του ΣΕΦ πρέπει να σταματήσει. Χώρια την κλάψα των παικτών σου.. πωωω, δεν αντέχεται ρε πούστη μου, σε κάθε σφύριγμα, τσουπ - όλες οι κοντοψωλούδες όρθιες. Υπάρχει ρε έστω και ένα σφύριγμα που σήκωσε παίχτης του εφταροστεφαωνμένου το χέρι του και το παραδέχτηκε;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. Ο ΠΑΟ ΔΕΝ είχε καλύτερο ρόστερ φέτος. Αλλά είχε πιο δεμένο και δουλεμένο σε τελικούς. Αυτό μετράει.
2. Ο ΠΑΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ αβάντα διαιτησίας. Αφήστε τις μαλακίες περί βολών. Πέρσι όταν είχατε εσείς περισσότερες μας λέγατε πως αυτό έχει να κάνει με το τι άμυνα παίζεις, τώρα το γυρνάτε πάλι. Όπως σας βολεύει.
3. Το γεγονός πως έχει αβάντα διαιτησίας δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να του πάρεις το πρωτάθλημα αν παίξεις καλύτερα από κάποιον. Αν εξαιρέσεις το 3ο ματς και τον τελικό κυπέλλου, στα υπόλοιπα ματς ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος του ΠΑΟ.
4. Τα έλεγα και στη μέση της χρονιάς. Το να ξηλώνεις κάθε χρόνο την ομάδα και να την ξανακάνεις από την αρχή δεν φέρνει πρωταθλητή. Φέρνει ένα υποψήφιο πρωταθλητή για του παραχρόνου. Δεν μπορείς να πάρεις έτσι πρωτάθλημα από ομάδα που είναι χρόνια μαζί.

5. Εμείς το μπρέικ θα μπορούσαμε να το κάνουμε (όπως το έκανε ο ΠΑΟ στο κλωτσοσκούφι) όταν έφυγε ο Αλβέρτης. Η διαφορά μας είναι πως στο ποδόσφαιρο εμείς αλλάζουμε προπονητή σαν μπλούζα και επομένως μόλις φύγει μια προσωπικότητα (Τζόλε) είναι εύκολο να μας σφάξει στο γόνατο ο αντίπαλος, ενώ ο ΠΑΟ στο μπάσκετ έχει ένα προπονητή τόσα χρόνια και δεν τον αλλάζει - με την υποσημείωση φυσικά πως ο προπονητής αυτός κάνει δουλειά σωστή και φέρνει αποτελέσματα που στο ποδόσφαιρο εμείς ΔΕΝ τα έχουμε δει.

Τα υπολοιπα τα ακούω βερεσέ.
Δεν καταλαβαίνω πώς υπάρχει κόσμος που μπορεί να παθιάζεται και να τα σπάει και να απειλεί ζωές για έναν κουμπαρά που δεν βάζει χέρι και δεν τον αφορά. Από τη στιγμή που ο αθλητισμός είναι επαγγελματικός και τα χρήματα δεν αφορούν τον φίλαθλο που είναι απλά ο πελάτης,δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο να παθιάζεσαι με κάτι τόσο.
Δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος που του παίρνουνε το σπίτι και ενδιαφέρεται αν θα κερδίσει η θα χάσει η ομάδα και τα σπάει.

έλεος.

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν λέμε βάλατε 30 βολές παραπάνω, λέμε εκτελέσατε 47 βολές περισσότερες σε 4 παιχνίδια. Βρες μου ΜΙΑ χρονιά με αντίστοιχους αριθμούς σε σειρά τελικών, ως το 4ο παιχνίδι, στο επαγγελματικό μπάσκετ. Μόνο ΜΙΑ. Επειδή κλαίγεστε altogether, δεν σημαίνει πως έχετε αυτομάτως δίκιο. Σημασία έχει ότι ο Σκλαβενίτης που δεν μπορεί να κοντρολάρει ούτε τον κώλο του θα έπρεπε να αποβάλλεται σε κάθε ματς από τα μισά της πρώτης περιόδου και το ξυλίκι που παίζεται κάθε φορά, με την ανοχή των γκρίζων λύκων, στην ρακέτα του ΣΕΦ πρέπει να σταματήσει. Χώρια την κλάψα των παικτών σου.. πωωω, δεν αντέχεται ρε πούστη μου, σε κάθε σφύριγμα, τσουπ - όλες οι κοντοψωλούδες όρθιες. Υπάρχει ρε έστω και ένα σφύριγμα που σήκωσε παίχτης του εφταροστεφαωνμένου το χέρι του και το παραδέχτηκε;

Καλα ρε μεγαλε ποσο πιο λιανα τα θες?
Απλα τα βλεπεις με την πρασινη λογικη.Οτι και να σου γραψω θα μου απαντησεις με κατι αλλο.
ΛΕΜΕΕΕΕΕ: εκτελεσαμε παραπανω βολες απο εσας αλλα θα επρεπε να εκτελεσουμε (αφου το θες) περισσοτερες.Και φυσικα με 1
ντισκαλιφιε τεχν.ποινη κλπ... που υποτιθεται οτι τα κορακια δεν ειδαν............Μηπως κ εσυ δεν ειδες τον 3ο τελικο?

Και συ βρες μια χρονια στο παγκοσμιο μπασκετ που τα κορακια εκαναν τετοια αλλοιωση αποτελεσματος οπως του 3ου τελικου................

Επισκέπτης
ρε μαλακες πως την εχετε δει???
θα κλαψομουνιαζετε ολο το καλοκαιρι για την παραγκα των σιχαμενων???
αντε ριξτε κανα πουτσο να ξελαμπικαρετε λιγο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom