Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ελα ρε ηταν εμ βι πι στο φαιναλ φορ της κλεψιας ????

Μαλιστα ο Ντομουνικ εμ βι πι στο φαιναλ φορ οπου η φιμπα επειτα ζητησε συγγνωμη απο τη μπαρτσελονα για την κλοπη

πουστράκι πες για το φάουλ στον προπονητή σας και το ρολόι σταμάτησε και εάν δεν έκανε την τάπα ο βράνκο ακόμα θα παίζανε.
δεν πειράζει που είσαι πουστράκι.
στο κας δεν έχει χρονόμετρο.
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΣΙΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.....

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για την ιστορια αναφερω οτι πριν γινει το πετσινο μπλοκ ειχε προηγηθει φαουλ των ισπανων που δεν δοθηκε.

Ειναι τραγικο καποιοι πορωμενοι να προτιμουν να χαθει απ τη χωρα μας ενα κυπελο πρωταθλητριων μόνο και μόνο επειδη δεν το πηρε η ομαδα τους :(

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βεβαίως....πολέτι, νικολάου κ.λ.π..........ελληναράδες......όπως ο ντε μέλο ο άραψ.....ήτο έλλην διότι ο παππούς του είχε φάει στην ζούγκλα έλληνα εξερευνητή.......όχι μαλακίες...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
βεβαίως....πολέτι, νικολάου κ.λ.π..........ελληναράδες......όπως ο ντε μέλο ο άραψ.....ήτο έλλην διότι ο παππούς του είχε φάει στην ζούγκλα έλληνα εξερευνητή.......όχι μαλακίες...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για την ιστορια αναφερω οτι πριν γινει το πετσινο μπλοκ ειχε προηγηθει φαουλ των ισπανων που δεν δοθηκε.

Ειναι τραγικο καποιοι πορωμενοι να προτιμουν να χαθει απ τη χωρα μας ενα κυπελο πρωταθλητριων μόνο και μόνο επειδη δεν το πηρε η ομαδα τους :(

μην ασχολείσαι ρε με τα μπουρδέλα.
το φάουλ είχε γίνει 8 δεύτερα πριν τη λήξη σε αυτόν που κλαψομουνιαζόταν για τα φάουλ του γάβρου στον 3ο τελικό .

τυχαίο;
δε νομίζω.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ενω εσεις φετος τι λεγατε ρε κοτες που τωρα κρυβεστε πισω απο το μανδυα του ελληναρα ??? θα φατε μια πουτσα να απο τη μπαρτσα , εμεις αν ειμασταν θα  ξεσκιζαμε τη μπαρτσα και σας ειδαμε και σας που σας ξεφτιλισε μεσα εξω η μπαρτσα φετος ποσο θα τη ξεσκιζατε...μοκο

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ενω εσεις φετος τι λεγατε ρε κοτες που τωρα κρυβεστε πισω απο το μανδυα του ελληναρα ??? θα φατε μια πουτσα να απο τη μπαρτσα , εμεις αν ειμασταν θα  ξεσκιζαμε τη μπαρτσα και σας ειδαμε και σας που σας ξεφτιλισε μεσα εξω η μπαρτσα φετος ποσο θα τη ξεσκιζατε...μοκο
βρε παπάρα
εγώ πάντοτε στην Ευρώπη
υποστηρίζω Ελληνική ομάδα
φέτος υποστήριζα Ολυμπιακό
δες τα ποστς μου εκείνες τις μέρες και θα δεις
τι λες σαχλαμάρες???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

εγω ρε φιλε δε θελω να χαθει καμοια διακριση
αλλα ειναι ακομα πιο τραγικο να προσπαθειτε να πεισετε οτι για την ελλαδα ρε γαμωτο
φετος ολοι ησασταν μπλαουγκρανα

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καποιοι περιμενουν πως και πως να αρχισει το μουντιαλ και να δουμε καλο ποδοσφαιρο και αλλοι τρωγονται ακομα με τα ρουχα τους. Περαστε καμια βολτα απο ενδιαφεροντα αθλητικα site, για να μη φευγετε απ το κλιμα, εχουν μερικα εξαιρετικα αφιερωματα σε παλιοτερα μουντιαλ με πολλες πληροφοριες κ βιντεο. Καντε τη χαρη στον εαυτο σας και αφηστε την ταπα του Βρανκοβιτς, τον Δουρο, την ΚΕΔ, τον Εντι και τον Αλβερτη, τον Παπουτσελη και αφεθειτε λιγο σε κατι μακρια απ τη μιζερη ελληνικη πραγματικοτητα του πρωταθλητισμου με καθε κοστος..!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
βρε παπάρα
εγώ πάντοτε στην Ευρώπη
υποστηρίζω Ελληνική ομάδα
φέτος υποστήριζα Ολυμπιακό
δες τα ποστς μου εκείνες τις μέρες και θα δεις
τι λες σαχλαμάρες???
ειναι διαφορετικο
εγω θελω να χασει ο παο παντου με οποιον και να παιζει
αλλα δεν εχω ψυχωση. δηλαδη αν χασει σε τελικο δε θα βγω και στους δρομους φιλαρακι
απλα ειναι πιο τιμιο να λεω την αληθεια
και ο ελληνας πιστευω αλλου το δειχνει

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ειναι διαφορετικο
αλλα δεν εχω ψυχωση. δηλαδη αν χασει σε τελικο δε θα βγω και στους δρομους φιλαρακι
ωραία αν παίζει ο ΠΑΟ με τούρκους
εσύ να είσαι με τους τούρκους
εγώ θα είμαι με την Ελληνική ομάδα
και με τον ΠΑΟΚ είχα πάει Γενεύη όταν πήρε το κύπελλο
χωρίς να είμαι ΠΑΟΚ
ο καθένας τις επιλογές του

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειναι διαφορετικο

στα αρχιδια μου αν ο παο ειναι ελληνικη ομαδα στα αρχιδια μου ολες οι ομαδες που παιζουν ευρωπη εμενα μονο ο ΘΡΥΛΟΣ με νοιαζει να πηγαινει καλα , οι αλλοι ας παιζουν στο τελιο τοξοβολιας και να χασουν δεν θα με ενδιαφερει καθολου ουτε θα χαρω ουτε θα λυπηθω

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ωραία αν παίζει ο ΠΑΟ με τούρκους
εσύ να είσαι με τους τούρκους
εγώ θα είμαι με την Ελληνική ομάδα
και με τον ΠΑΟΚ είχα πάει Γενεύη όταν πήρε το κύπελλο
χωρίς να είμαι ΠΑΟΚ
ο καθένας τις επιλογές του
ρε φιλε σου ξαναλεω θελω να χασει ο παο η η αεκ η ο παοκ
αν παιζει με τουρκικη ομαδα δε θα φορασω και τουρκικη σημαια αλλα δε θελω να κερδιζει πως να το κανουμε. ειναι διαφορετικο να προκαλω και διαφορετικο να θελω να κερδιζει μνο η ομαδα μου
αν επαιζε προρτσμουθ-αρης γιατι να υποστηριξω αρη??
στη πορτσομουθ περισοτεροι ελληνες παιζουν για παραδειγμα :grin: :grin: :grin:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ρε φιλε σου ξαναλεω θελω να χασει ο παο η η αεκ η ο παοκ
αν παιζει με τουρκικη ομαδα δε θα φορασω και τουρκικη σημαια αλλα δε θελω να κερδιζει πως να το κανουμε. ειναι διαφορετικο να προκαλω και διαφορετικο να θελω να κερδιζει μνο η ομαδα μου
αν επαιζε προρτσμουθ-αρης γιατι να υποστηριξω αρη??
στη πορτσομουθ περισοτεροι ελληνες παιζουν για παραδειγμα :grin: :grin: :grin:
για έναν απλό λόγο
την επόμενη ημέρα στα σχολεία της αγγλίας
όλα τα αγγλάκια θα κάνουν πλάκα στα ελληνάκια
το ίδιο και στις δουλειές και παντού
(ένα απλό παράδειγμα)
αν δεν το καταλαβαίνεις οκ

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
για έναν απλό λόγο
την επόμενη ημέρα στα σχολεία της αγγλίας
όλα τα αγγλάκια θα κάνουν πλάκα στα ελληνάκια
το ίδιο και στις δουλειές και παντού
(ένα απλό παράδειγμα)
αν δεν το καταλαβαίνεις οκ
δε βγαζει πουθενα φιλε μου αυτο
εγω θεωρω οτι ειναι φιλοσοφια των παππουδων μας αυτο με το ''παιζει ελληνικη ομαδα''
αλλου φενονται ρε φιλε οι αξιες που εχεις ως ανθρωπος
ξαναλεω ραντεβου δε θα δωσω ποτε μαζι σου να πλακωθουμε για τις ομαδες αλλα θελω να κερδιζει μονο η δικη μου ομαδα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δε βγαζει πουθενα φιλε μου αυτο
εγω θεωρω οτι ειναι φιλοσοφια των παππουδων μας αυτο με το ''παιζει ελληνικη ομαδα''
αλλου φενονται ρε φιλε οι αξιες που εχεις ως ανθρωπος
ξαναλεω ραντεβου δε θα δωσω ποτε μαζι σου να πλακωθουμε για τις ομαδες αλλα θελω να κερδιζει μονο η δικη μου ομαδα
οκ
μάλλον δεν έχει ζήσει ποτέ
ως έλληνας στο εξωτερικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom