1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είναι απασχολημένος με τις μεταμοσχεύσεις τριχοθυλάκων.Ο Τόμιτς κάνει scouting καθόλου ή μπααα?
είναι απασχολημένος με τις μεταμοσχεύσεις τριχοθυλάκων.Ο Τόμιτς κάνει scouting καθόλου ή μπααα?
εκζακτεμουά.Μόνο δύναμη και άλμα του λείπει του Μπουρούση. Αν βάλει 10 κιλά μυική μάζα, λογικά θα βελτιώσει και το άλμα του.
Έχει γαμώ τα ριμπάουντ, γι' αυτό σχεδόν πάντα κάνει ή πλησιάζει το double-double, έχει και τρίποντο που σπάνια βρίσκεις σε σέντερ (εδώ δεν το βρήκαμε φέτος στους κοντούς μας ) και αν έχετε παρατηρήσει ξέρει και να σκάει τη μπάλα, πράγμα που επίσης δε βρίσκεις συχνά σε σέντερ.
η λεξους ειναι υβριδικη??ναι, πιστευω οτι πεκοβιτς-μπατιστ υπερτερουν κατα κρατος των ανωτερω που ανεφερες. ειναι σαν να λες τι ειναι καλυτερο? μια μερσεντες και μια bmw ή μία λεξους (μπουρουσης), ενα λάντσια (σοφο) και ενα φιατ (γλυνιαδακης). Το βουισιτς δεν τον συγκρινουμε, ηρθε ελλαδα τελειωμενος. αλλιως ολους τους αλλους τους εχει για πλακα.
αν ρωτησεις τον ομπραντοβιτς και 10 αλλους προπονητες αν θα θελαν τον περπερογλου η τον τσιλντρες στην ομαδα οι 70% θα διαλεγαν περπε. οχι γιατι ειναι καλυτερος. ειναι πιο χρησιμος.
Ελπιζω να σε εχει ενημερωσει και για την πουτσα μου ε...???? Α χα χα χα χα χα χα!!!!Υ.Γ.
πράκτορα πες μου ότι ο στρα(τηγά)κος ο στραβοκάνης έχει παίξει και μπάσκετ να κάνω περμανάντ τις κοτσίδες μου....
αααααααααααααααααααχαχχααχαχχααχχαχααχα
Όντως - αν έχει έναν potential NBAer αυτή η χώρα, αυτός είναι ο Μπουρούσης. Τρομερό all-around παίχτη (άμυνες, τρίποντα κλπ) είχαμε εμείς - το Σισκάουσκας. Αλλά μας τον τσίμπησε η ΤΣΣΚΑ (τότε), γιατί οι μαλάκηδες οι Γιαννακόπουλοι είχαν χαμηλό buy-out. Ο λόγος φυσικά ήταν ότι θα σήκωνε μπαϊράκι ο Διαμαντίδης αν μάθαινε ότι ο Σίσκα παίρνει περισσότερα.Έχει γαμώ τα ριμπάουντ, γι' αυτό σχεδόν πάντα κάνει ή πλησιάζει το double-double, έχει και τρίποντο που σπάνια βρίσκεις σε σέντερ (εδώ δεν το βρήκαμε φέτος στους κοντούς μας ) και αν έχετε παρατηρήσει ξέρει και να σκάει τη μπάλα, πράγμα που επίσης δε βρίσκεις συχνά σε σέντερ.
Όντως - αν έχει έναν potential NBAer αυτή η χώρα, αυτός είναι ο Μπουρούσης. Τρομερό all-around παίχτη (άμυνες, τρίποντα κλπ) είχαμε εμείς - το Σισκάουσκας. Αλλά μας τον τσίμπησε η ΤΣΣΚΑ (τότε), γιατί οι μαλάκηδες οι Γιαννακόπουλοι είχαν χαμηλό buy-out. Ο λόγος φυσικά ήταν ότι θα σήκωνε μπαϊράκι ο Διαμαντίδης αν μάθαινε ότι ο Σίσκα παίρνει περισσότερα.
Ο Σισκάουσκας δεν ήταν φίρμα τότε; Τον ανταλάσσω σήμερα με τον Τσίλντρες. Και δώρο Πεν-Βούισιτς!Γιατί ερχόταν σαν πολύ μεγάλη φίρμα και δεν τον έπαιρνε.
Ελπιζω να σε εχει ενημερωσει και για την πουτσα μου ε...???? Α χα χα χα χα χα χα!!!!
Πουστρακια ε πουστρακια!!!
Δεν το συζητάμε ποιος ήταν πολυτιμότερος μέσα στο παρκέ. Αλλά ο άλλος ερχόταν από NBA με υψηλό κασέ ήδη. Το βιογραφικό πουλάει ένα στέλεχος σε μια επιχείρηση - η πραγματική αξία φαίνεται αργότερα στην πράξη. ;)Ο Σισκάουσκας δεν ήταν φίρμα τότε; Τον ανταλάσσω σήμερα με τον Τσίλντρες. Και δώρο Πεν-Βούισιτς!
εχει...Αν έχεις και στραβή ψωλή, δεν είναι πρόβλημα.
Φτάνει καλύτερα στα πίσω δόντια της παρτενέρ.
μαλακιες..
εχω εγω μια καλημαλακιες..
το αλλο ειναι ωραιο & ευρηματικο..
βαζελοι ρουφιανοι/αδελφια του bags bunny..
εχεις φωτο???
μπραβο ρε..