ενοειται τον πρωτο 3ποντακια...και δε εννοω τον βιδα....ναι ειπαμε..με γιατζογλου,παραγιο,κουκη κυπριο,κοζακη κτλ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ο καμπούρης ήταν πολύ μετά
σου λέω για ομάδες που έπαιζαν δεκαετία 70
2 φορές μου φαίνεται είχαμε πάει ευρωπαϊκό ημιτελικό τότε.
από τότε ήμασταν οι γαμιάδες του ελληνικού μπάσκετ
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
οκ παικτάρας μεγάλοςενοειται τον πρωτο 3ποντακια...και δε εννοω τον βιδα....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ρε αλλάξτε την ψηφοφορία. κάντε την
Πότε;
1)ποτέ
2)ίσως κάποτε
Πότε;
1)ποτέ
2)ίσως κάποτε
Όπως και το 1999, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μέσα στο ΣΕΦ την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» φόρεσαν τα απαραίτητα μπλουζάκια και δόνησαν τα αποδυτήρια με το σύνθημα «οε οε οε Πρωτάθλημα μεσ' στο Παλέ!».
Μόλις οι διαιτητές διέκοψαν οριστικά την αναμέτρηση, η αποστολή του «τριφυλλιού» φόρεσε σε χρόνο... dt τα t-shirts με το «Παναθηναϊκός, Πρωταθλητής 2010» και ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη, μάλιστα, πήγαν στη συνέντευξη Τύπου φορώντας τα μπλουζάκια των πρωταθλητών!
Εκτός από το ««οε οε οε Πρωτάθλημα μεσ' στο Παλέ!», που θύμισε 1999, οι «πράσινοι» φώναξαν και «Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, Παναγιώτη», κλωτσώντας και την πόρτα για να ανοίξει και να ακουστούν σε όλο το φαληρικό στάδιο!
Μόλις οι διαιτητές διέκοψαν οριστικά την αναμέτρηση, η αποστολή του «τριφυλλιού» φόρεσε σε χρόνο... dt τα t-shirts με το «Παναθηναϊκός, Πρωταθλητής 2010» και ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη, μάλιστα, πήγαν στη συνέντευξη Τύπου φορώντας τα μπλουζάκια των πρωταθλητών!
Εκτός από το ««οε οε οε Πρωτάθλημα μεσ' στο Παλέ!», που θύμισε 1999, οι «πράσινοι» φώναξαν και «Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, Παναγιώτη», κλωτσώντας και την πόρτα για να ανοίξει και να ακουστούν σε όλο το φαληρικό στάδιο!
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Θρυλος, ντου και μπαχαλα ρε..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΒΑΖΩ ΦΩΤΙΑ
ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΩ
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ
ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!
Οχι ρε πουτανας ανθρεματα, δε θα σας το δωσει ο Συμεωνιδης με το Ζαβλανο, η 7 σας το εδωσε κι αμα γουσταρετε σας κανουμε και την απονομη...
Οχι ρε πουτανας ανθρεματα, δε θα σας το δωσει ο Συμεωνιδης με το Ζαβλανο, η 7 σας το εδωσε κι αμα γουσταρετε σας κανουμε και την απονομη...
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αγγελοπουλε παρε την ομαδα και πηγαινε Στο ΝΒΑ εδω ειναι καραγκιοζηδες και ασχολεισαι με καθιζηματα,ρεταλια,απορριματα,περιττωματα κεδ εοκ εσακε αθλητικη δικαιοσυνη μπατσοι τιβιΣυχγαρητηρια στην ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΚΟΝΟΙΑΣ που πηρε φετος το τιτλο στο μπασκετ με την αρωγη της ΕΛ.ΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο πέμπτος τελικος θα γίνει?εμένα δε θα με χάλαγε πάντως να τους τον ξαναφορέσουμε αλλη μια φορά.Έτσι σαν φιέστα ρε παιδί μου...
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΑγγελοπουλε παρε την ομαδα και πηγαινε Στο ΝΒΑ εδω ειναι καραγκιοζηδες και ασχολεισαι με καθιζηματα,ρεταλια,απορριματα,περιττωματα κεδ εοκ εσακε αθλητικη δικαιοσυνη μπατσοι τιβι
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεε
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θρυλος, ντου και μπαχαλα ρε..
τα μουνοπανα οι μπατσοι εριξαν δακρυγονα σε κλειστο χωρο
αυτους πρωτα επρεπε να καψουμε και μετα τους λαγους
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
δεν αφησαν να μπει ο κοσμος στο σεφ γαμω τη προστασια του οπλιτη
ολα μελετημενα ητανε ΟΛΑ...
την ωρα που πεφτανε οι ψηλες μεσα, εξω ειχανε ολο το κοσμο να περναει απο τα σκαλακια λιγοι λιγοι μεχρι που τρελαθηκανε οι μπροστινοι και εγινε της πουτανας για κανα εικοσαλεπτο με χημικα κτλ κτλ
1 στους 2 πηγαινε για το μπαχαλο σημερα στο ΣΕΦ και μετα απ'αυτα γινανε ..3 στους 2
κριμα μονο για κανα παιδακι αν δεσανε, λεω αν γιατι δεν πριν λιγο γυρισα και δεν εχω διαβασει ακομα κατι..
ΥΓ αφου βαλανε 3 διμοιριες στα δημοσιογραφικα, γιατι δεν ηρθε ο Βασιλακης για περιγραφη ρε γαμωτο..?
kostas-jeff
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε κωλοτρυπιδια ορθια και που τα πεταγατε μεσα τι καταλαβατε?μας κλασατε τα αρχιδια?
οσο πιο πολα δυναμιτακια εσκαγαν τοσο πιο πολυ πρηζοταν η πρασινη ψωλη
και οσο πιο πολυ νυχτωνε τοσο μεγαλωνε η πουτσα εκει μεσα..
αντε γεια πελατες μια ζωη..
ΠΟΤΕ? ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ? ΠΟΤΕ!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
ΓΑΜΗΣΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!
οσο πιο πολα δυναμιτακια εσκαγαν τοσο πιο πολυ πρηζοταν η πρασινη ψωλη
και οσο πιο πολυ νυχτωνε τοσο μεγαλωνε η πουτσα εκει μεσα..
αντε γεια πελατες μια ζωη..
ΠΟΤΕ? ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ? ΠΟΤΕ!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
ΓΑΜΗΣΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Λίγες είναι οι ώρες του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μετά την ήττα στο ΣΕΦ και την απώλεια και αυτού του πρωταθλήματος ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι αρκετα δυσαρεστημένος από τον 51χρόνο τεχνικό και είναι έτοιμος να διακόψει την συνεργασία τους άμεσα, καθώς τον θεωρεί τον πρώτο υπεύθηνο για την εικόνα του Ολυμπιακού.
Το συμβόλαιο του Παναγιώτη Γιαννάκη λήγει και δεν υπάρχει καμία διάθεση για ανανέωση. Το κύπελλο και ο τελικός της Ευρωλίγκα δεν έσωσας τον «δράκο» που απέτυχε παταγωδός να εκπληρώσει να όνειρα των αδερφών Αγγελλόπουλων. Η λύση της συνεργασίας αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες
Το συμβόλαιο του Παναγιώτη Γιαννάκη λήγει και δεν υπάρχει καμία διάθεση για ανανέωση. Το κύπελλο και ο τελικός της Ευρωλίγκα δεν έσωσας τον «δράκο» που απέτυχε παταγωδός να εκπληρώσει να όνειρα των αδερφών Αγγελλόπουλων. Η λύση της συνεργασίας αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον φαγατε τον ανθρωπο ρε
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Χαρούμενος στη χώρα μας
6 | 6 | 2010 18:06 - Ποδόσφαιρο
Χαρούμενος για τη ζωή του στην Ελλάδα είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εφημερίδα Dario Vasco.
Ο παλιός αστέρας του Θρύλου, μίλησε από εκεί και πέρα για τον περισσότερο χρόνο που περνά με την οικογένειά του, ενώ κατέληξε πως δεν αποκλείεται να κάνει κάτι σχετικά με το ποδόσφαιρο, τη μεγάλη του αγάπη, μετά τον Ολυμπιακό.
"Το ζουν ολοκληρωτικά το ποδόσφαιρο εδώ. Επιπλέον έχω τη δυνατότητα να περνάω πολύ χρόνο με την οικογένεια μου. Όλα αυτά τα χρόνια που ήμουνα ποδοσφαιριστής δεν είχαν την ευκαιρία να είμαι πολύ μαζί τους και τώρα εκμεταλλεύομαι το να είμαι με την σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Είμαι χαρούμενος κυρίως για τα παιδιά που έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε δύσκολη ηλικία. Χαίρομαι επίσης και τον ήλιο. Ο κόσμος στην Ελλάδα μου συμπεριφέρεται πολύ καλά. Τώρα η χώρα περνά δύσκολες στιγμές όμως είναι όμορφη", ήταν τα λόγια του, για να καταλήξει.
"Πάντα θα είμαι με τη Σοσιεδάδ. Είναι το σπίτι μου και θα την έχω πάντα στην καρδιά μου. Συνέχεια μιλάω για την ομάδα και εδώ στην Αθήνα και στην Σερβία. Λέω αυτό που αισθάνομαι. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο. Το μέλλον μου; Θα είναι σίγουρα μέσα στο ποδόσφαιρο. Κάνω τις κινήσεις μου βήμα προς βήμα. Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνω κάτι".
6 | 6 | 2010 18:06 - Ποδόσφαιρο
Χαρούμενος για τη ζωή του στην Ελλάδα είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εφημερίδα Dario Vasco.
Ο παλιός αστέρας του Θρύλου, μίλησε από εκεί και πέρα για τον περισσότερο χρόνο που περνά με την οικογένειά του, ενώ κατέληξε πως δεν αποκλείεται να κάνει κάτι σχετικά με το ποδόσφαιρο, τη μεγάλη του αγάπη, μετά τον Ολυμπιακό.
"Το ζουν ολοκληρωτικά το ποδόσφαιρο εδώ. Επιπλέον έχω τη δυνατότητα να περνάω πολύ χρόνο με την οικογένεια μου. Όλα αυτά τα χρόνια που ήμουνα ποδοσφαιριστής δεν είχαν την ευκαιρία να είμαι πολύ μαζί τους και τώρα εκμεταλλεύομαι το να είμαι με την σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Είμαι χαρούμενος κυρίως για τα παιδιά που έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε δύσκολη ηλικία. Χαίρομαι επίσης και τον ήλιο. Ο κόσμος στην Ελλάδα μου συμπεριφέρεται πολύ καλά. Τώρα η χώρα περνά δύσκολες στιγμές όμως είναι όμορφη", ήταν τα λόγια του, για να καταλήξει.
"Πάντα θα είμαι με τη Σοσιεδάδ. Είναι το σπίτι μου και θα την έχω πάντα στην καρδιά μου. Συνέχεια μιλάω για την ομάδα και εδώ στην Αθήνα και στην Σερβία. Λέω αυτό που αισθάνομαι. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο. Το μέλλον μου; Θα είναι σίγουρα μέσα στο ποδόσφαιρο. Κάνω τις κινήσεις μου βήμα προς βήμα. Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνω κάτι".
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
«Μαγικό» αντίο
6 | 6 | 2010 20:35 - Ποδόσφαιρο
Ένας από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα, λέει, όπως όλα δείχνουν, το αντίο στα γήπεδα. Πρόκειται για τον Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα.
Αγαπήθηκε από πολλούς και μισήθηκε από λίγους. Το θέμα είναι πως ο «μάγος» αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του στα 38 του χρόνια και ύστερα από πολλές απίστευτες ενέργειες που έκαναν τους φίλους του Θρύλου να δακρύσουν, όταν είχε έρθει η ώρα να φύγει από το λιμάνι. Ο Ολυμπιακός χρωστά πολλά στο «μάγο» του, όπως επίσης και ο Ζιο στον Θρύλο. Ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 1999 και από τους πρώτους κιόλας αγώνες, έδειξε πόσο καλός παίκτης ήταν. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει το γκολ που σημείωσε στο 4-1 επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ;
Ναι μεν ήταν ιδιότροπος χαρακτήρας, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουμε αυτά που έκανε και αυτά που προσέφερε. Απίστευτο γκολ στο 5-4 επί του Ηρακλή στο Κύπελλο του 2001, τρομερή πάσα στον Τζόλε στο ΟΑΚΑ, για το 3-0 επί του ΟΦΗ το 2002 και άλλα πολλά, μας έκαναν να τον αγαπήσουμε και να μην τον ξεχάσουμε ποτέ.
Εδώ και λίγο καιρό, αγωνιζόταν στην ομάδα της Σάντος και αφού δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής, αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να πει το αντίο, το οποίο πρόκειται να το ανακοινώσει τη Δευτέρα. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο και αν πιστέψουμε τα λόγια του, που έκαναν λόγο πως τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του τις πέρασε στον Ολυμπιακό, τότε ένα απλό «σε ευχαριστούμε», θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον «μάγο».
Σε 129 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, είχε 61 γκολ, όλα θαυμάσια, ενώ αγωνίστηκε με στις Τούνα Λούσο, Ρέμο, Παϊσάντου, Σάο Καρλένσε, Σάντος, Μπαρτσελόνα, Αλ Χιλάλ, Εθνικό, Σπορτ Ρεσίφε και Μότζι Μίριμ, πετυχαίνοντας 228 τέρματα σε σύνολο 488 αγώνων. Με την Εθνική Βραζιλίας είχε 20 συμμετοχές και 6 γκολ.
Θαυμάστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του «μάγου»
6 | 6 | 2010 20:35 - Ποδόσφαιρο
Ένας από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα, λέει, όπως όλα δείχνουν, το αντίο στα γήπεδα. Πρόκειται για τον Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα.
Αγαπήθηκε από πολλούς και μισήθηκε από λίγους. Το θέμα είναι πως ο «μάγος» αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του στα 38 του χρόνια και ύστερα από πολλές απίστευτες ενέργειες που έκαναν τους φίλους του Θρύλου να δακρύσουν, όταν είχε έρθει η ώρα να φύγει από το λιμάνι. Ο Ολυμπιακός χρωστά πολλά στο «μάγο» του, όπως επίσης και ο Ζιο στον Θρύλο. Ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 1999 και από τους πρώτους κιόλας αγώνες, έδειξε πόσο καλός παίκτης ήταν. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει το γκολ που σημείωσε στο 4-1 επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ;
Ναι μεν ήταν ιδιότροπος χαρακτήρας, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουμε αυτά που έκανε και αυτά που προσέφερε. Απίστευτο γκολ στο 5-4 επί του Ηρακλή στο Κύπελλο του 2001, τρομερή πάσα στον Τζόλε στο ΟΑΚΑ, για το 3-0 επί του ΟΦΗ το 2002 και άλλα πολλά, μας έκαναν να τον αγαπήσουμε και να μην τον ξεχάσουμε ποτέ.
Εδώ και λίγο καιρό, αγωνιζόταν στην ομάδα της Σάντος και αφού δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής, αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να πει το αντίο, το οποίο πρόκειται να το ανακοινώσει τη Δευτέρα. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο και αν πιστέψουμε τα λόγια του, που έκαναν λόγο πως τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του τις πέρασε στον Ολυμπιακό, τότε ένα απλό «σε ευχαριστούμε», θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον «μάγο».
Σε 129 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, είχε 61 γκολ, όλα θαυμάσια, ενώ αγωνίστηκε με στις Τούνα Λούσο, Ρέμο, Παϊσάντου, Σάο Καρλένσε, Σάντος, Μπαρτσελόνα, Αλ Χιλάλ, Εθνικό, Σπορτ Ρεσίφε και Μότζι Μίριμ, πετυχαίνοντας 228 τέρματα σε σύνολο 488 αγώνων. Με την Εθνική Βραζιλίας είχε 20 συμμετοχές και 6 γκολ.
Θαυμάστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του «μάγου»
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83