Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (8 μέλη και 22 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
για το οτι δεν είμαστε ομάδα δεν φταίει ο Γιαννάκης, τουλάχιστον όχι μόνο.
όταν κάθε χρόνο αλλάζεις τα 3/5 της πεντάδας σου, δεν είσαι ομάδα.

Κατανοητόν ή θες να κάνω και κακά μου;;

Γιατί ο προπονητής πρέπει να περάσει τη φιλοσοφία του πάλι από την αρχή σε νέους παίκτες συν τα συστήματα.
Η υπάρχουσα "ομάδα" αντέχει όσο οι παίκτες δεν κωλοβαράνε.
Δεν είναι τυχαίο πως και στο δεύτερο παιχνίδι στο τέλος κόντεψε να μας φτάσει ο ΠΑΟ με τρίποντα από το πουθενά, ενώ οι δικοί μας πανηγύριζαν 1 λεπτό πριν το τέλος ήδη.

Σε αυτό το τρίτο ματς, χωτρίς καν να το δω, είμαι σίγουρος πως πανηγύριζαν από την ανάπαυλα του 3ου τέταρτου. Αντί να συγκεντρωθούν και να σκοτώσουνε τον αντίπαλο.
την αποκλειστικη ευθυνη την εχει ο γιαννακης, σε αντιθεση με τον κοκκαλη οι αγγελοπουλαιοι του εχεουν αφησει εν λευκω την επιλογη παιχτων..

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
όποιος με +14 στα μέσα του 3ου 10λεπτου τα ρίχνει στη διαιτησία απλά εθελοτυφλεί
Με βρισκεις απολυτα συμφωνο! Ελεος πια! Ειπαμε εκανε καποια και καλα λαθάκια αλλα οχι και να γυρισουν ματς με διαφορα 14 ποντων! Ελεος πια! Μηπως η διαιτησια εκανε και αμυνα και δε μπορουσαμε να σταυρωσουμε ουτε σουτ? Οι αλλοι εμπαιναν στην ρακετα οπως εμπαινα εγω οταν ημουν στο δημοτικο! Βολτιτσα δλδ!!!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
στο θεώρημά σου ξεχνάς πως απομένουνε κατά τα λεγόμενά σου 15 λεπτά αγώνα. 1 λεπτό είναι αρκετό για; να γυρίσουνε 14 πόντοι...σκέψου 15 λεπτά πόσος πολύς χρόνος είναι. Και ένα πόντο το λεπτό να μειώνανε, πάλι από πάνω θα ήτανε.
είπες ότι δεν είδες το παιχνίδι,δες το ,ειδικά την 4η περίοδο
όταν επί 7 λεπτά σκοράρεις μία βολή δεν μπορεί να σου φταίει η διαιτησία

Επισκέπτης
για το οτι δεν είμαστε ομάδα δεν φταίει ο Γιαννάκης, τουλάχιστον όχι μόνο.
όταν κάθε χρόνο αλλάζεις τα 3/5 της πεντάδας σου, δεν είσαι ομάδα.

Κατανοητόν ή θες να κάνω και κακά μου;;

Γιατί ο προπονητής πρέπει να περάσει τη φιλοσοφία του πάλι από την αρχή σε νέους παίκτες συν τα συστήματα.
Η υπάρχουσα "ομάδα" αντέχει όσο οι παίκτες δεν κωλοβαράνε.
Δεν είναι τυχαίο πως και στο δεύτερο παιχνίδι στο τέλος κόντεψε να μας φτάσει ο ΠΑΟ με τρίποντα από το πουθενά, ενώ οι δικοί μας πανηγύριζαν 1 λεπτό πριν το τέλος ήδη.

Σε αυτό το τρίτο ματς, χωτρίς καν να το δω, είμαι σίγουρος πως πανηγύριζαν από την ανάπαυλα του 3ου τέταρτου. Αντί να συγκεντρωθούν και να σκοτώσουνε τον αντίπαλο.
Δίκιο έχεις!!! :rolleyes:

Ναι δεν φταίει μόνο ο προπονητής αλλά κ όλη η ομάδα!!! :headbang:

Χάθηκε μεγάλη διαφορά!!! :P

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Με βρισκεις απολυτα συμφωνο! Ελεος πια! Ειπαμε εκανε καποια και καλα λαθάκια αλλα οχι και να γυρισουν ματς με διαφορα 14 ποντων! Ελεος πια! Μηπως η διαιτησια εκανε και αμυνα και δε μπορουσαμε να σταυρωσουμε ουτε σουτ? Οι αλλοι εμπαιναν στην ρακετα οπως εμπαινα εγω οταν ημουν στο δημοτικο! Βολτιτσα δλδ!!!
ο γιαννακης δεν μπορει, δεν ξερει ουτε καταστασεις να διαχειριστει αλλα ουτε και το υλικο που εχει στην ομαδα...

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
και που το φωναζουμε τοσο καιρο τι εγινε;; αν δεν τελειωσει το πρωταθλημα  και δεν μας καταστρεψει αυτος ο μαλακας δεν το κουναει ρουπι
ναι ο γιαννακης φταιει ετσι να λεμε εμεις οι ολυμπιακοι
και γω να μουνα προπονητης στον παο με την διαιτησια αυτη θα χα παρει 55 συνεχομενα πρωταθληματα και 23 κυπελλα και 89 ευρωπαικα..α ρε παραμυθα με τον ομπραντοβιτσ
τωρα ακουω δηλωσεις του μπορει να ναι τιποτα σαν προπονητης αλλα τα πε αρχιδατα δεν μπορεσαμε να ξεπερασουμε ολα τα εμποδια

Επισκέπτης
την αποκλειστικη ευθυνη την εχει ο γιαννακης, σε αντιθεση με τον κοκκαλη οι αγγελοπουλαιοι του εχεουν αφησει εν λευκω την επιλογη παιχτων..
Εχεί ένα δίκιο,οι παίκτες αλλάζουνε κάθε χρόνο κ δεν νομίζω ότι του φέρνουνε του Γιαννάκη όποιους θα ήθελε!!! :rolleyes: :P

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εχεί ένα δίκιο,οι παίκτες αλλάζουνε κάθε χρόνο κ δεν νομίζω ότι του φέρνουνε του Γιαννάκη όποιους θα ήθελε!!! :rolleyes: :P
οποιους ακριβωε θελει φερνει ο γιαννακης, ποτε μα ποτε δεν εχουν ανακατευτει στο παραμικρο...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ 2 ΝΑΝΟΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ..
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΚΑΙ Ο ΒΑΝ ΓΚΑΝΤΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΜΕΛΟ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΝΞΟΥΝ
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ

Τα πάντα όλα. :jerking:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μια χαρά είναι το ρόστερ του Ολυμπιακού - πλάκα κάνετε?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Θυμίζει το Σερ Άλεξ γερο-Ξεκούτιασον, που από το 3-0 και τη Μπάγερν ζαλισμένη σαν κοτόπουλο, τα φόρτωσε στο ότι έπαιζαν με 10 παίκτες...

Όταν έχεις +14, σε παίρνει να παίξεις όπως θέλεις το ματσάκι, ας πούμε να το πας κοντρόλ με αργές και οργανωμένες επιθέσεις στις οποίες ζητάς μια στοιχειώδη ευστοχία...
ναι αλλα οταν εχεις 12 λεπτα δεν πας τις επιθεσεις σου στα 24'', εκει τον σκοτωνεις τον αντιπαλο...

zefuros

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χα-χα... νομιζανε οι πελάτες πως θα κερδίζανε...... με πάνες μπήκαν στο 4ο..... Με τις υγειες σας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι ΄διαβάζω θιούλη μου....
ναι ρε συ...ο Γιαννάκης διάλεξε τους παίκτε από το ΝΒΑ....
μωρέ δίκιο έχεις....
και τον ΠΕΝ τον έφεραν οι Αγγελόπουλοι βλέποντας τις λάθος επιλογές του Γιαννάκη...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι ηρεμία - όχι καφριλίκια και παπάρια. Θα πάει στο 5ο λογικά και όποιος είναι καλύτερος θα το πάρει.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μια χαρά είναι το ρόστερ του Ολυμπιακού - πλάκα κάνετε?

Το καλύτερο των τελευταίων χρόνων, παίζει να είναι και καλύτερο από του βάζελου...

[quote author=aigeas
link=topic=3922.msg1927688#msg1927688 date=1275513018]
ναι αλλα οταν εχεις 12 λεπτα δεν πας τις επιθεσεις σου στα 24'', εκει τον σκοτωνεις τον αντιπαλο...
[/quote]

Πώς να τον σκοτώσεις;
Με τρίποντα;
Είναι ορθολογική επιλογή τα τρίποντα;
Μόνο η Τσιμπόνα του Ντράζεν και των άλλων χεράδων τα είχε σαν βασικό όπλο στην επίθεση!!!

Και στην τελική είναι θέμα διαχείρισης του αγώνα...
πρέπει να προηγηθείς με 60 πόντους για να θεωρήσεις ότι θα πάρεις το ματσάκι;
Πρέπει να κάνεις το 5-0 στη μπάλλα για να πεις "κέρδισα";
Το θέμα ήταν να κάνεις το 1-2 έστω και με ένα ποντάκι και να τους περιμένεις με ανοιχτές αγκάλες στο ΣΕΦ...
Δεν το έκανες και τώρα τρέχεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom