Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Μη λες ότι θες - στα 5 θα πάει.
Δυστυχως κι εγω στην καλυτερη των περιπτωσεων βλεπω 3-1...Ρε παιδια βλεπει κανεις σας καποιο τροπο που αυτη η ομαδα ετσι οπως ειναι μπορει να νικησει τους βαζελους...?μονο αν κοιμηθει ο Θεος και ξυπνησει ο Μπαναης απο κανα μπουκαλι που θα φαει στο ΣΕΦ...Επισης το δυστυχημα ειναι οτι ειχαμε που ειχαμε τα χαλια μας, η ομαδα πλεον εχει ντεφορμαριστει παρα πολυ!εχει κανει μεγαλυτερη κοιλια κι απο τη δικια μου!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Δυστυχως κι εγω στην καλυτερη των περιπτωσεων βλεπω 3-1...Ρε παιδια βλεπει κανεις σας καποιο τροπο που αυτη η ομαδα ετσι οπως ειναι μπορει να νικησει τους βαζελους...?μονο αν κοιμηθει ο Θεος και ξυπνησει ο Μπαναης απο κανα μπουκαλι που θα φαει στο ΣΕΦ...Επισης το δυστυχημα ειναι οτι ειχαμε που ειχαμε τα χαλια μας, η ομαδα πλεον εχει ντεφορμαριστει παρα πολυ!εχει κανει μεγαλυτερη κοιλια κι απο τη δικια μου!
ενταξει θα χαλαρωσουν και οι βαζελοι λιγο στο σεφ και θα γεμισουν τα ταμεια :2funny: :2funny: :2funny:

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Ο τυπος κανει μαγια...0/23 τριποντα και να θες δεν γινεται...!Παρατηρηστε οταν παει να σουταρει βολες παικτης του Ολυμπιακου και η καμερα κανει κοντινο στον Ομπραντοβιτς η βολη ειναι εξω 100%...Το ελεγα και σε φιλο μου Αεκτζη και δεν με πιστευε μεχρι που το ειδε και με παραδεχτηκε...Ειναι μαυρη γατα ο τυπος,εκπεμπει πολυ αρνητικη ενεργεια οταν σε κοιταζει...Κοζαρετε αυτα που λεω και θα με παραδεχτειτε...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
φιλε ο μπαναοτης ειναι ανυπαρκτος, 2 χρονια μαλλιασε η  γλωσσα μας να τον βριζουμε στο σεφ, ο τυπος ειχε ταβανι και αυτο ηταν η 2ρη θεση που ειχε παρει με το μαρουσι, δεν κανει για τον ολυμπιακο, δεν μπορει , τελος..να τελειωσουν με 3-0 τα πλει οφ και να παει στην ευχη της παναγιας,

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες κουμαντο στον μπασκετικο Ολυμπιακο δεν κανουν τα αδερφια,αλλα ο πατερας τους,το ειπε απεξω απεξω και ο Τσουκαλας,και ο Γιαννακης ειναι αδυναμια του γερου γιαυτο δεν τον εχουνε διωξει ακομα
Σωστο επισης οτι δεν τους αφηνει να μπουνε στο ποδοσφαιρο.
Ετσι για να μη στεναχωρηθει ο πατερας Αγγελοπουλος γινεται οτι γινεται,μη νομιζετε οτι τα αδερφια ειναι τοσο χαζα και δε βλεπουνε τα οφθαλμοφανη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε ο μπαναοτης ειναι ανυπαρκτος,

ο μπαναότης φταίει που δεν μπορείτε να βάλετε ούτε ένα τρίποντο στα 23.
του πούστη και με κλειστά μάτια ένα έπρεπε να μπει μέσα.
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ που ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΡΕ.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ολοι φταινε και ο προπονητης και οι παιχτες και η διοικηση
Απλα ειναι αποριας αξιο πως μια ομαδα με ενα τεραστιο μπατζετ δεν εχει καλους Αμερικανους με εμπειρια και ποιοτητα σε επιπεδο υψηλο γαι ευρωπη παντα μιλαμε και πως δεν εχει εναν σκορερ οπως ειχε παλαιοτερα το μακαριτη το Φορντ ή αν δεν βγαινουν πλεον σκορερς εναν σουτερ οπως ο μακαριτης ο Ντραζεν Πετροβιτς που παρο ολιγον να φορεσει το τριφυλλι στο στηθος του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ολοι φταινε και ο προπονητης και οι παιχτες και η διοικηση
Απλα ειναι αποριας αξιο πως μια ομαδα με ενα τεραστιο μπατζετ δεν εχει καλους Αμερικανους με εμπειρια και ποιοτητα σε επιπεδο υψηλο γαι ευρωπη παντα μιλαμε και πως δεν εχει εναν σκορερ οπως ειχε παλαιοτερα το μακαριτη το Φορντ ή αν δεν βγαινουν πλεον σκορερς εναν σουτερ οπως ο μακαριτης ο Ντραζεν Πετροβιτς που παρο ολιγον να φορεσει το τριφυλλι στο στηθος του.
αμα είσαι λούζερ δεν έχει σημασία το μπάτζετ.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ελα εν ταξει αυτα ειναι δικαιολογιες για παιδακια...τι θα πει λουζερς ??? ή δουλευεις στις προπονησεις  και αυτο φαινεται επειτα μεσα στο γηπεδο
αν δεν εργαζεσαι στις καθημερινες προπονησεις επισης φαινεται στο παρκε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ελα εν ταξει αυτα ειναι δικαιολογιες για παιδακια...τι θα πει λουζερς ??? ή δουλευεις στις προπονησεις  και αυτο φαινεται επειτα μεσα στο γηπεδο
αν δεν εργαζεσαι στις καθημερινες προπονησεις επισης φαινεται στο παρκε
η ψυχολογια και η φανέλα στα ομαδικά αθλήματα παίζει τεράστιο ρόλο...
ο βάζελας ουσιαστικά στη μπάλλα το πήρε περίπατο το πρωτάθλημα στον βου γύρο, αλλά έχασε από το γάβρο 2 φορές.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
λεω για το μπαναωτη,αλλα με 0/23 τριποντα δεν πας πουθενα..σχολικη ομαδα να'παιζε θα'χε βαλει 5-6...
οι αγγελοπουλοι το καλοκαιρι πρεπει να κοψουν κωλους...
υ.γ.τετοιο καραγκιοζη σαν το τσαρτσαρη δεν εχω ματαξαναδει...

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το ενα κακο μετα το αλλο μας βρισκει φετος! Τη μια το ποδοσφαιρο, την αλλη το μπασκετ! Παντως ειναι πραγματικα κριμα να παιζει ετσι μια ομαδα στη οποια εχουν πεσει πολλα λεφτα(να'ναι καλα οι Αγγελοπουλοι)! Αντε να δουμε τι θα γινει και με το ποδοσφαιρο! Πολλα παιχνιδια παιζονται! Αυτο που με τρομαζει περισσοτερο ειναι μην ερθει η 14 Ιουνιου και δε γινει τιποτα! Ελπιζω να μην εχουμε τα περσινα σεναρια (παιρνουμε τον ενα, παιρνουμε τον αλλον) και στο τελος μεινουμε παλι οπως ειμαστε ή με καμια προσθηκη της πλακας!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
λεω για το μπαναωτη,αλλα με 0/23 τριποντα δεν πας πουθενα..σχολικη ομαδα να'παιζε θα'χε βαλει 5-6...
οι αγγελοπουλοι το καλοκαιρι πρεπει να κοψουν κωλους...
υ.γ.τετοιο καραγκιοζη σαν το τσαρτσαρη δεν εχω ματαξαναδει...

όταν το σουτ δεν βγαίνει μέσα από το σύστημα και περιμένεις συνέχεια από τους παίχτες να τα βάλουν πάντα στο ένας με έναν αυτά παθαίνεις. Κάποια στιγμή μπορεί να μη μπει κανένα!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
όταν το σουτ δεν βγαίνει μέσα από το σύστημα και περιμένεις συνέχεια από τους παίχτες να τα βάλουν πάντα στο ένας με έναν αυτά παθαίνεις. Κάποια στιγμή μπορεί να μη μπει κανένα!
αυτο που λες ισχυει,αλλα αρκετα απο τα 23 χαμενα ηταν υπο καλες προυποθεσεις(ελευθερα),πραγμα που δειχνει οτι το συστημα δουλεψε!
χθες μονο ο μπανωτης δεν εφταιγε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom