lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ελα κρυαδεςπου να γραψω για τον ολυμπιακο???? εδω ή στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα????
ελα κρυαδεςπου να γραψω για τον ολυμπιακο???? εδω ή στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα????
ετσι για να βαλουν και λεφτα στα ταμεια και οι 2Μη λες ότι θες - στα 5 θα πάει.
στα ctπου να γραψω για τον ολυμπιακο???? εδω ή στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα????
Δυστυχως κι εγω στην καλυτερη των περιπτωσεων βλεπω 3-1...Ρε παιδια βλεπει κανεις σας καποιο τροπο που αυτη η ομαδα ετσι οπως ειναι μπορει να νικησει τους βαζελους...?μονο αν κοιμηθει ο Θεος και ξυπνησει ο Μπαναης απο κανα μπουκαλι που θα φαει στο ΣΕΦ...Επισης το δυστυχημα ειναι οτι ειχαμε που ειχαμε τα χαλια μας, η ομαδα πλεον εχει ντεφορμαριστει παρα πολυ!εχει κανει μεγαλυτερη κοιλια κι απο τη δικια μου!Μη λες ότι θες - στα 5 θα πάει.
ενταξει θα χαλαρωσουν και οι βαζελοι λιγο στο σεφ και θα γεμισουν τα ταμειαΔυστυχως κι εγω στην καλυτερη των περιπτωσεων βλεπω 3-1...Ρε παιδια βλεπει κανεις σας καποιο τροπο που αυτη η ομαδα ετσι οπως ειναι μπορει να νικησει τους βαζελους...?μονο αν κοιμηθει ο Θεος και ξυπνησει ο Μπαναης απο κανα μπουκαλι που θα φαει στο ΣΕΦ...Επισης το δυστυχημα ειναι οτι ειχαμε που ειχαμε τα χαλια μας, η ομαδα πλεον εχει ντεφορμαριστει παρα πολυ!εχει κανει μεγαλυτερη κοιλια κι απο τη δικια μου!
φιλε ο μπαναοτης ειναι ανυπαρκτος, 2 χρονια μαλλιασε η γλωσσα μας να τον βριζουμε στο σεφ, ο τυπος ειχε ταβανι και αυτο ηταν η 2ρη θεση που ειχε παρει με το μαρουσι, δεν κανει για τον ολυμπιακο, δεν μπορει , τελος..να τελειωσουν με 3-0 τα πλει οφ και να παει στην ευχη της παναγιας,Δυστυχως κι εγω στην καλυτερη των περιπτωσεων βλεπω 3-1...Ρε παιδια βλεπει κανεις σας καποιο τροπο που αυτη η ομαδα ετσι οπως ειναι μπορει να νικησει τους βαζελους...?μονο αν κοιμηθει ο Θεος και ξυπνησει ο Μπαναης απο κανα μπουκαλι που θα φαει στο ΣΕΦ...Επισης το δυστυχημα ειναι οτι ειχαμε που ειχαμε τα χαλια μας, η ομαδα πλεον εχει ντεφορμαριστει παρα πολυ!εχει κανει μεγαλυτερη κοιλια κι απο τη δικια μου!
με τη σημερινή εμφάνιση και 5 να παίξουν και 10 θα πάει 5-0 ή 10-0Μη λες ότι θες - στα 5 θα πάει.
ποτε εγινε αυτο?η 2ρη θεση που ειχε παρει με το μαρουσι
φιλε ο μπαναοτης ειναι ανυπαρκτος,
αμα είσαι λούζερ δεν έχει σημασία το μπάτζετ.Ολοι φταινε και ο προπονητης και οι παιχτες και η διοικηση
Απλα ειναι αποριας αξιο πως μια ομαδα με ενα τεραστιο μπατζετ δεν εχει καλους Αμερικανους με εμπειρια και ποιοτητα σε επιπεδο υψηλο γαι ευρωπη παντα μιλαμε και πως δεν εχει εναν σκορερ οπως ειχε παλαιοτερα το μακαριτη το Φορντ ή αν δεν βγαινουν πλεον σκορερς εναν σουτερ οπως ο μακαριτης ο Ντραζεν Πετροβιτς που παρο ολιγον να φορεσει το τριφυλλι στο στηθος του.
η ψυχολογια και η φανέλα στα ομαδικά αθλήματα παίζει τεράστιο ρόλο...ελα εν ταξει αυτα ειναι δικαιολογιες για παιδακια...τι θα πει λουζερς ??? ή δουλευεις στις προπονησεις και αυτο φαινεται επειτα μεσα στο γηπεδο
αν δεν εργαζεσαι στις καθημερινες προπονησεις επισης φαινεται στο παρκε
λεω για το μπαναωτη,αλλα με 0/23 τριποντα δεν πας πουθενα..σχολικη ομαδα να'παιζε θα'χε βαλει 5-6...
οι αγγελοπουλοι το καλοκαιρι πρεπει να κοψουν κωλους...
υ.γ.τετοιο καραγκιοζη σαν το τσαρτσαρη δεν εχω ματαξαναδει...
αυτο που λες ισχυει,αλλα αρκετα απο τα 23 χαμενα ηταν υπο καλες προυποθεσεις(ελευθερα),πραγμα που δειχνει οτι το συστημα δουλεψε!όταν το σουτ δεν βγαίνει μέσα από το σύστημα και περιμένεις συνέχεια από τους παίχτες να τα βάλουν πάντα στο ένας με έναν αυτά παθαίνεις. Κάποια στιγμή μπορεί να μη μπει κανένα!