Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φτανει πια αυτη η καραμελα! Αν δεν μπορει αλλο να σηκωθει να φυγει. Δε μπορει το καθε σουργελο να κανει πλακα μεσα στο Καραισκακη. Αυτο δεν ειναι ομαδα ειναι τσιρκο. Αλλα δε πειραζει δε ξενερωνουμε ποτε οι κουπες ειναι αμετρητες Ολυμπιακε!
Καλά ,θα σας κάνουμε και συμβόλαιο,να παίρνετε πρωταθλημα-κύπελο καθε χρόνο για να μη γκρινιάζεις!Την παροιμία "Η ζωή κύκλους κάνει" την ξέρεις?Όλα έχουν ένα τέλος,ΟΛΑ!!!Ακόμα κι εμείς...Την καλησπέρα μου και ηρέμησε,τα έχω περασει κι εγω,σε μικροτερη κλίμακα βέβαια...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εκείνο που απασχολεί τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν είναι τόσο η απώλεια του πρωταθλήματος, όσο το ότι η ομάδα δεν αποπνέει υγεία. Θέλει τεράστιο ρεκτιφιέ , πάρα πολλές αλλαγές σε παίχτες , προπονητή ,τρόπο λειτουργίας και (το κυριότερο) δεν βλέπω ποιά πρόσωπα θα μπουν μπροστά για αυτές τις αλλαγές. Σε ποιόν να ακουμπήσει ο Ολυμπιακός ?  :-

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Καλά ,θα σας κάνουμε και συμβόλαιο,να παίρνετε πρωταθλημα-κύπελο καθε χρόνο για να μη γκρινιάζεις!Την παροιμία "Η ζωή κύκλους κάνει" την ξέρεις?Όλα έχουν ένα τέλος,ΟΛΑ!!!Ακόμα κι εμείς...Την καλησπέρα μου και ηρέμησε,τα έχω περασει κι εγω,σε μικροτερη κλίμακα βέβαια...
Δε μας πειραζει το χαμενο πρωταθλημα αλλα αυτο το εκτρωμα που βλεπουμε. Τι να κανουμε ο κυκλος του Κοκκαλη εκλεισε κ πρεπει πια να το καταλαβει ο ιδιος!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εκείνο που απασχολεί τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν είναι τόσο η απώλεια του πρωταθλήματος, όσο το ότι η ομάδα δεν αποπνέει υγεία. Θέλει τεράστιο ρεκτιφιέ , πάρα πολλές αλλαγές σε παίχτες , προπονητή ,τρόπο λειτουργίας και (το κυριότερο) δεν βλέπω ποιά πρόσωπα θα μπουν μπροστά για αυτές τις αλλαγές. Σε ποιόν να ακουμπήσει ο Ολυμπιακός ?  :-
Αν θυμάσαι πέρυσι το καλοκαίρι είχαν βγεί αρκετοί που ενδιαφέρθηκαν.
Απλά έπεσαν στο "Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου" του Θείου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φέτος θα τον δείς να τσεπώνει απο τις μετοχές και να εξαφανίζεται.
Ήρεμα όμως με τις αντιδράσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε μας πειραζει το χαμενο πρωταθλημα αλλα αυτο το εκτρωμα που βλεπουμε. Τι να κανουμε ο κυκλος του Κοκκαλη εκλεισε κ πρεπει πια να το καταλαβει ο ιδιος!
κλάψε αρχιδάκι....
δεν έχω όρεξη τώρα να ψάχνωβ τα ποστς σου....
όλο μαγκιά κλανιά ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΩΛΟΣ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ....

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πάντως ο Ολυμπιακός, με εξαίρεση την πρώτη περίοδο του Μπάγιεβιτς και τις χρονιές του Λεμονή , με ενοχλεί που ποτέ δεν έφτιαξε ένα σύνολο που να ρολλάρει και να έχει αυτοματισμούς στο γήπεδο. Δεν λέω να είναι Μπαρτσελόνα , αλλά θα μπορούσε να είναι Λυών. Εκεί έχει την αποκλειστική ευθύνη ο Κόκκαλης με τις αλχημείες που έκανε στους προπονητές. Τον βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι έπαιζε με πεθαμένους στην Ελλάδα, που σε συνδυασμό με τις τεράστεις προσωπικότητες που είχε στο γήπεδο ,έπαιρνε το πρωτάθλημα . Έτσι κάπως μετριαζόντουσαν οι κακές αγωνιστικές εντυπώσεις που άφηνε η ομάδα.
Δυστυχώς, Τζόρτζεβιτς, Τζιοβάνι, Καρεμπέ, Ζέτερμπεργκ, Ντάρκο κλπ. δεν υπάρχουν στην ομάδα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δυνάμωσε με υπομονη και σταθερή δουλειά ο παοκ και ο παναθηναϊκός. Αποκτήσαμε και αντιπάλους σοβαρούς μετά από πολλά χρόνια.
Τέλος πάντων δεν ξενερώνουμε ποτέ
Τα καπνογόνα παίρνουνε φωτιά, τα τύμπανα βαράνε δυνατά.... :headbang2:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
κλάψε αρχιδάκι....
δεν έχω όρεξη τώρα να ψάχνωβ τα ποστς σου....
όλο μαγκιά κλανιά ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΩΛΟΣ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ....
Δεν εισαι υποχρεωμενος να διαβασεις τα ποστ μου. Μηπως εσυ εισαι μαγκια κλανια με αυτα που λες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιά Ιντρακόμ μωρέ παπάρα και εσυ?
Εμένα βλέπεις στην φωτογραφία??

ποιά ιντρακόμ;
αυτή που είχε κάποτε 3 χιλιάρια υπαλλήλους και μετά έσπασε σε κομμάτια και ξεπουλήθηκε........
βλέπω τα ξέρεις πολύ καλά.
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχααχαχα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ποιά ιντρακόμ;
αυτή που είχε κάποτε 3 χιλιάρια υπαλλήλους και μετά έσπασε σε κομμάτια και ξεπουλήθηκε........
βλέπω τα ξέρεις πολύ καλά.
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχααχαχα
Κάπου εκεί στην Ιντρακόμ κάτι λέει για το περίφημο ξεπούλημα.
Ποιός πήρε τι και πόσο...
Ε είσαι τελείως μαλάκας. Τέλος.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Mπραβο στον Ολυμπιακο για το δωρακι
  Σας ευχαριστουμε

Τα συγχαρητηρια μου και στον ΠΑΣ ...καλα τα πηγε....

Αααααααα

και καποιος να σκοτωσει αυτο το αρχιδι τον Νικοπολιδη
  πιο καλα θα ηταν το 2-3
  ακους εκει να κρατησει τον παιχτη και να μην τον κοκκινησουνε!!!!!!

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Μηπως αυτο ηθελε και αυτος για να γλυτωσει την αλλη εβδομαδα τα αντιποινα για τα αεροβολα στον Τζορβα? Μηπως?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Η ομάδα είναι βαριά άρρωστη...θέλει γενικό ρεκτιφιέ!!!Θέλει 4 παίχτες 11άδας...6 για ρόστερ...και μεγάλο προπονητή!!!Και φυσικά με Κόκκαλη πρόεδρο!!!Τα έχουμε γαμήσει όλα...γι'αυτό αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά...γιατί είμαστε αχάριστοι!!!Αναγνωρίζεται ο άνθρωπος απο τους αντίπαλους...όχι όμως απο τους δικούς του...απλά...ΑΙΣΧΟΣ!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Η ομάδα είναι βαριά άρρωστη...θέλει γενικό ρεκτιφιέ!!!Θέλει 4 παίχτες 11άδας...6 για ρόστερ...και μεγάλο προπονητή!!!Και φυσικά με Κόκκαλη πρόεδρο!!!Τα έχουμε γαμήσει όλα...γι'αυτό αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά...γιατί είμαστε αχάριστοι!!!Αναγνωρίζεται ο άνθρωπος απο τους αντίπαλους...όχι όμως απο τους δικούς του...απλά...ΑΙΣΧΟΣ!!!

Και αν ΔΕΝ θέλει να βάλει άλλα? Γιατί ρε φίλε έτσι δείχνει.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Καλα τα παγουρια δεν μπορεσατε να κερδισετε ρεζιλια της Ευρωπης;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μονο φωνες και αηδιες ειστε,επιτελους το ΠΟΚ τον πινει.
Αφηστε καμια αλλη ομαδα να παιξει με την Μπορντω!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

εννοεις οτι θελει μονο 4 απο τους βασικους  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom