milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
καλα εσεισ εδω ακομα για τον τσιγκο πανηγυριζετε;;Ο λαγος που θα μας παραδωσει μαθηματα οπαδισμου δεν γεννηθηκε ακομα ρε κοροιδο...
καλα εσεισ εδω ακομα για τον τσιγκο πανηγυριζετε;;Ο λαγος που θα μας παραδωσει μαθηματα οπαδισμου δεν γεννηθηκε ακομα ρε κοροιδο...
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
και ερχεται η πουτσα στο ΟΑΚΑ
πλυσου και ερχομαστε περσονα-πλεζουρ
ρε μαλακα με μαρκαδορο το γραψατε αυτο στο ημιχρονο;ρε δεν πας στο δωματιο της μανας σου μπας και βρεις κανα γαβρο να γλενταει.. και ασε το παραμμυθι......
ρε μαλακα με μαρκαδορο το γραψατε αυτο στο ημιχρονο;
κ για το πρωταθλημα τα ιδια λεγατε...τσιμπησατε τη παγιδα γαβρακια
κρατηστε τωρα τον κλαψιαρη τον μπαναωτη και ετοιμαστε για μπολικες μελλοντικες ψωλιες
α.........
κοψτε τωρα και κανα εισητηριο στο σεφ ειναι κριμα τα βλασταρια σας να παιζουν με 500 ατομα εξεδρα
κ για το πρωταθλημα τα ιδια λεγατε...
αλλαξτε τροπαριο.
ολονυχτιο γλεντικαλα εσεισ εδω ακομα για τον τσιγκο πανηγυριζετε;;
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
και ερχεται η πουτσα στο ΟΑΚΑ
πλυσου και ερχομαστε περσονα-πλεζουρ
θα ήταν καλύτερο να μιλήσεις μετά το δικό σου ματς.Το φάντασμα της παράγκας ξύπνησε και προσπάθησε να αναστήσει τον μισοπεθαμένο
Ανύπαρκτο πέναλτυ,γκολ άκυρο,καραμπινάτη κόκκινη στον Μέλμπεργκ και μια διαιτησία 95-5 υπέρ του ΔΑΦΝΟΠΙΤΣΙΛΙΜΈΝΟΥ έφηβου....
Αλλά ο Μπούντιμιρ τον έδωσε μια κλωτσιά και τον αποτέλειωσε....
αμα κερδισει ο μπαοκ μας περναει...μπορεί πάντως γενικά στις προβλέψεις να είμαι σκράπας, αλλά μέσα έπεσα όταν έλεγα πως δεν θα αλλάξει τίποτα στη βαθμολογία αυτή την αγωνιστική (από πλευράς θέσης)
ναι ναι, μας εριξε ασχημη πουτσα στο Καραισκακη..
μας γαμησε ο ..Τσισε
..στο 2ο όμως φάνηκε πόσο μπορεί να στοιχήσει σε μία μεγάλη ομάδα η απουσία ενός μεγάλου και έμπειρου προπονητή...ακαταλαβίστικες αλλαγές...Ντάρμπισιρ με Ντίογκο , μετά Ντάτολο με Ντομί (έπρεπε να βγεί ο Λεονάρντο) και φυσικά έτσι άφησε την ομάδα χωρίς κάποιον να μπορεί να της φτιάξει παιχνίδι αν τυχόν και στράβωνε το αποτέλεσμα..οι αλλαγές αυτές αποσκοπούσαν φυσικά στο να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου και να κρατήσει αποτέλεσμα...
έλεος...Ολυμπιακός είμαστε γμτ....
σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα που μας συμφέρει είναι νίκη του ΠΑΟΚ...για να γίνει το πρωτάθλημα μπουρδέλο...καθώς με τον εμάς και τον Παοκ -2 πίσω απο τον ακατανόμαστο...θα γίνει της...Λίλας!!!
λες το παοκακι να κανει την υπερβαση;; αυτοι σκυβουν μολις φτασει ο βαζελος στα τεμπη...έτσι! να πάμε να κρατήσουμε το 0-1 με τον Εργοτέλη!
Νομίζω ότι, αφού δεν κερδίσαμε, σήμερα το παιχνίδι είναι 1-Χ.
Μπράβο στα παιδιά του Μπάσκετ!!! 1 κλάση από πάνω ήταν!
Όπως σκύβατε και εσείς από τα τέμπη για 24 χρόνια; Μετά κανόνισε ο θείος και ο μπαρμπα θωμάς. Αλήθεια όμως πότε σκατά σκύψαμε κεφάλι και δεν θυμάμαι κομπλεξικέ;λες το παοκακι να κανει την υπερβαση;; αυτοι σκυβουν μολις φτασει ο βαζελος στα τεμπη...