gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μαλακία είπες...τι αρρωστα πραγματα ειναι αυτα ρε..
και αυτοι οι γονεις.αμα δουν τηλεοραση ουτε το πενθος τους δεν σκεφτονται ρε γαμωτο
Μαλακία είπες...τι αρρωστα πραγματα ειναι αυτα ρε..
και αυτοι οι γονεις.αμα δουν τηλεοραση ουτε το πενθος τους δεν σκεφτονται ρε γαμωτο
και αν μη τι άλλο, [size=10pt]νιώθει δικαιωμένος από την επιλογή του να αφήσει τη Νάπολι τον Γενάρη για να έρθει στην ομάδα του Πειραιά, η οποία του δίνει την δυνατότητα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. [/size]
Με chelsea θυμαμαι ηταν το μοναδικο ματς που δεν ειχα εισιτηριο και δεν καταφερα και να μπω με τους αλλους επιτυχεις κατα καιρους τροπους και πηρα τα παπαρια μου .
ΩΡΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΑΝΤΩΣ, ΤΡΕΞΙΜΟ, ΝΤΟΥ, ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΜΠΩ? ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ?
τα 2 πρωτα χρονια αφηνανε αερα πατερα, τωρα σε αλλα ματς οχι σε αλλα δυσκολα... Παντως αν καποιος ψαχνεται κατεβαινει κατω και σε μεγαλο ποσοστο μπορει να ειναι τυχερος ;)
τι αρρωστα πραγματα ειναι αυτα ρε..
τι αρρωστα πραγματα ειναι αυτα ρε..
τι περιμενες???Μαλακία είπες...
Μαλακία είπες...
εγω ουτε ζωγραφιστους δεν θα ηθελα να τους δω.
εσενα ουτε γραπτως δεν θελουμε παντως
ανοιξες το κουτακι με τις μαλακιες και αρχισες να αραδιαζεις παλι, τρομπα
Οι άνθρωποι μέσα στην οδύνη τους θελήσανε να κάνουν για τελευταία φορά κάτι που ξέρουν ότι θα ευχαριστούσε το παιδί τους!Ούτε δημοσιότητα ούτε τέτοιες παπαριές που λες!Την τηλεόραση που την είδες?ασε με μωρε ,βλεπω τον εναν και τον αλλο ολοκληροι γονεις, κι αντι να πενθησουν το παιδι τους ,ζητανε
βολτες του νεκρου στο καραισκακη να τον χαιρετησουν οι παικτες .ελεος.
τα παιρνω με κατι τετοια.
και φαντασου αυτος πηγε απο τροχαιο.ασχετο δηλαδη λογο.
οι αλλοι οι χουλιγκανς που μαχαιρονονται και μετα οι γονεις πανε στις εκαστοτε ομαδες και ζητανε..
και τους βαζω μεσα ολους .πρασινους και κοκκινους.
καταντια.
οχι απλα αστοχη τοποθετηση αλλα προκλητικα αστοχη σε σημειο ν αναρωτιεμαι αν ηταν εσκεμενη η κατα λαθος!!ξαναδιαβασε τι εγραψες και προσπαθησε να καταλαβεις ποσο μαλακια εκανες....κριμα...ασε με μωρε ,βλεπω τον εναν και τον αλλο ολοκληροι γονεις, κι αντι να πενθησουν το παιδι τους ,ζητανε
βολτες του νεκρου στο καραισκακη να τον χαιρετησουν οι παικτες .ελεος.
τα παιρνω με κατι τετοια.
και φαντασου αυτος πηγε απο τροχαιο.ασχετο δηλαδη λογο.
οι αλλοι οι χουλιγκανς που μαχαιρονονται και μετα οι γονεις πανε στις εκαστοτε ομαδες και ζητανε..
και τους βαζω μεσα ολους .πρασινους και κοκκινους.
καταντια.
Aυτή θέλει ενα γαμήσι απ' όλο το Καραϊσκάκη για να στανιάρει....είναι και καύλα κιόλας!παρτουζαααααααααααααα..
0-1 σετ μέσα στη Ρωσία στο βόλεϊ . Άλλο 1 σετ στα επόμενα 5 θέλει για την πρόκριση ο Ολυμπιακός