Επισκέπτης
ναι ρε μαλεα..Πηγατε τελικα?
17-3..
ειδαμε το μισο..
πολυ γελιο..
ναι ρε μαλεα..Πηγατε τελικα?
διαβασες το θεϊκο που το χοιρινο πηγε να του κανει ψαξτικη???Και στο μπασκετ πηγαν να μας βαλουν στο τριπακι οτι δηθεν δεν ηθελε ο Αγγελοπουλος τον κοσμο στο Μαρουσι (πουτσες μπλε, ζητησε και το λογο ο ανθρωπος γι αυτους που δεν αφησαν να μπουν)..
τι Μαλακιες που γραφεις,εχω κατουρηθει απο τα γελια, το οσκαρ μαλακιας το εχεις σιγουρο κοκκινιστε ΛαγεΜε μια βολτα στο δικτυο βλεπει κανεις οτι ο φετινος πολεμος εναντιον του Θρυλου ειναι γενικευμενος.
Για το ποδοσφαιρο τα ξερουμε καιρο.. αλλωστε η πολυ πουτσα ποναει..
Τωρα βρηκαν να πιαστουν και στο βολει, διαγραφωντας τα των απεναντι..
Και στο μπασκετ πηγαν να μας βαλουν στο τριπακι οτι δηθεν δεν ηθελε ο Αγγελοπουλος τον κοσμο στο Μαρουσι (πουτσες μπλε, ζητησε και το λογο ο ανθρωπος γι αυτους που δεν αφησαν να μπουν)..
Παρτε το χαμπαρι μαγκες, λαθη εγιναν και θα γινονται παντου. προβληματα θα υπαρχουν..
Αλλα ασπιδα του Θρυλου ειμαστε εμεις και πρεπει να ειμαστε παντα εκει.. (οπουδηποτε)
ειμαστε ομως και δορυ και γι αυτο μας τρεμουν ΟΛΟΙ τους..
τιποτα αλλωστε δεν ειναι τυχαιο σ'αυτη την ομαδα, ουτε ο υμνος της:
...που εχεις δυναμη σου Ολυμπιακε
τον πυρινο σου κοσμο που δε λυγα ποτε...
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ 'ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ..
[size=20pt]ΘΥΡΑ 7[/size]
Με μια βολτα στο δικτυο βλεπει κανεις οτι ο φετινος πολεμος εναντιον του Θρυλου ειναι γενικευμενος.
Για το ποδοσφαιρο τα ξερουμε καιρο.. αλλωστε η πολυ πουτσα ποναει..
Τωρα βρηκαν να πιαστουν και στο βολει, διαγραφωντας τα των απεναντι..
Και στο μπασκετ πηγαν να μας βαλουν στο τριπακι οτι δηθεν δεν ηθελε ο Αγγελοπουλος τον κοσμο στο Μαρουσι (πουτσες μπλε, ζητησε και το λογο ο ανθρωπος γι αυτους που δεν αφησαν να μπουν)..
Παρτε το χαμπαρι μαγκες, λαθη εγιναν και θα γινονται παντου. προβληματα θα υπαρχουν..
Αλλα ασπιδα του Θρυλου ειμαστε εμεις και πρεπει να ειμαστε παντα εκει.. (οπουδηποτε)
ειμαστε ομως και δορυ και γι αυτο μας τρεμουν ΟΛΟΙ τους..
τιποτα αλλωστε δεν ειναι τυχαιο σ'αυτη την ομαδα, ουτε ο υμνος της:
...που εχεις δυναμη σου Ολυμπιακε
τον πυρινο σου κοσμο που δε λυγα ποτε...
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ 'ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ..
[size=20pt]ΘΥΡΑ 7[/size]
τι Μαλακιες που γραφεις,εχω κατουρηθει απο τα γελια, το οσκαρ μαλακιας το εχεις σιγουρο κοκκινιστε Λαγε
τυπε στο κλαινε για τον θειο..Τύπε μου με όλο το θάρρος:
τι Μαλακιες που γραφεις,εχω κατουρηθει απο τα γελια, το οσκαρ μαλακιας το εχεις σιγουρο κοκκινιστε Λαγε
τυπε στο κλαινε για τον θειο..
Υ.Γ 1..μαλακια να πιστευεις οτι η 7 υποστηριζει τον θειο & τον καθε θειο..
2..ξερεις κανα καλυτερο???
3..τον μπεν αρφα στον πουλαγανε οι δημοσιοκαφροι..
4..εισαι μελος???
5..γηπεδο ερχεσαι???
6..τοσα χρονια που σηκωνεις κουπες που ησουν???
7..προς τα που κλανει το μπαρμπουνι???
τυπε στο κλαινε για τον θειο..
Υ.Γ 1..μαλακια να πιστευεις οτι η 7 υποστηριζει τον θειο & τον καθε θειο..
2..ξερεις κανα καλυτερο???
3..τον μπεν αρφα στον πουλαγανε οι δημοσιοκαφροι..
4..εισαι μελος???
5..γηπεδο ερχεσαι???
6..τοσα χρονια που σηκωνεις κουπες που ησουν???
7..προς τα που κλανει το μπαρμπουνι???
εχεις παρανοησει καποια πραγματα..τι νταβατζιλικι ρε???μιλας για 60 ευρω τον χρονο που πηγαινουν στον ερασιτεχνη που διατηρει 600 τμηματα..ντροπη..4. όχι αυτο το τελείως νταβατζιλίκι του μέλους αρνθηκα να το πληρώσω - FYI είχα VIP διαρκείας για χρόνια που το σταμάτησα όταν πήγα να το ανανεώσω και μου ζήτησαν να γίνω μέλος!
1. είπα ότι φαίνεται να είναι η τελευταία του ασπίδα.
2. ας μη πάμε ακόμα στην επόμενη μέρα.
3. ναι ... καλά ...
4. όχι αυτο το τελείως νταβατζιλίκι του μέλους αρνθηκα να το πληρώσω - FYI είχα VIP διαρκείας για χρόνια που το σταμάτησα όταν πήγα να το ανανεώσω και μου ζήτησαν να γίνω μέλος!
5. .. φυσικά ... και τώρα τελευταία που έχει σταματήσει το νταβατζιλίκι ιδιάιτερα!
6. κοντά ήμουν ... σε πολλές!
ρεεεεεεεεεεεεε..εγώ έχω παρανοήσει?
μήπως το 60άρι πήγε στο Καραισκάκη? λέω μήπως?
και μήπως μετά από το πρώτο παραμύθιασμα για μαζική συμμετοχή και εκλογές από τα μέλη και άλλες τέτοιες παπαριές, αφού έγινε το Καραισκάκη ούτε που τις ξανάδαμε? τις εκλογές εννοώ..
... α ρε πόσο εύκολα θύματα έχετε πέσει....
Τύπε μου με όλο το θάρρος: Μήπως η Θ7 είναι πλέον η μόνη ασπίδα του θείου? Λέω μήπως? Γιατί όλα αυτά ωραία μου φαίνονται, αλλά μήπως είναι για το πάπλωμα? στηριχτε το θρύλο - στηρίχτε το θείο?
Και οι μαλακίες που έγιναν από το καλοκαίρι περνάνε συνέχεια στο ντούκου?
αλήθεια τι διορθωτικές κινήσεις έγιναν? Τι έγινε το Γενάρη? μας παραμύθιασαν ακόμα μια φορά με Μπεν Αρφά όπως ακριβώς μας έχουν παραμυθιάσει τόοοοοσες φορές!
Αλλά και τι θα γίνει? Βλέπεις εσύ τίποτα να κουνιέται?
γιατί καλό είναι το στηρίχτε .... αλλά να στηρίξω τι? τα καβουράκια ή τα τσιράκια του κόκκαλη? (και εννοώ σωκρ. τζ. και δημ. θεοδ., μη παρεξηγηθούμε κιόλας)
ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Και δυστυχώς φαίνεται ότι οι οργανωμένοι είναι υπό έλεγχο, λυπηρό αλλά μάλλον αληθές.
60 Χ 50.000 = 300.000 ηταν..
ρεεεεεεεεεεεεε..
μην λες μαλακιες ρε τυπε μου..
ειμαι μελος στον ερασιτεχνη απο του αγιου πουτσου..
καθε χρονο δινουν ραπορτο που εχουν διατεθει οι συνδρομες των μελων..
60 Χ 50.000 = 300.000 ηταν..
λες ο θειος να ειχε αναγκη αυτο το ποσο για το καραισκακη???
ανεκδοτα μας λες???
οκ..καταρχήν μάθε να κάνεις σωστά τις πράξεις σου, 60 Χ 50.000 = 3.000.000
το πρώτο χρόνο σύμφωνα με όσα είχαν πει ήταν 130.000 Χ 60 = 7.800.000
από τα 24 μύρια που κόστισε συνολικά μήπως είναι σημαντικό το νούμερο?
3.000.000 €...
καταρχήν μάθε να κάνεις σωστά τις πράξεις σου, 60 Χ 50.000 = 3.000.000
το πρώτο χρόνο σύμφωνα με όσα είχαν πει ήταν 130.000 Χ 60 = 7.800.000
από τα 24 μύρια που κόστισε συνολικά μήπως είναι σημαντικό το νούμερο?
δεν ειμαι-δεν ημουν ποτε οργανωμενος..ΡΕ gp07 λες να μη συμφωνώ σε όλα σχεδόν αυτά που λες? απλά εμείς - οι όχι οργανωμένοι - θα περιμέναμε ίσως τη Θ7 να βγει λίγο πιο μπροστά.
thats all.