Επισκέπτης
Η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ
Η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ
Oι μεθοδεύσεις συνεχίζονται!
1 | 2 | 2010 - Ποδόσφαιρο
Το ματς με τον Λεβαδειακό, ίσως να μην είναι το μοναδικό που θα δώσει ο Θρύλος κεκλεισμένων των θυρών, διότι οι μεθοδεύσεις συνεχίζονται.
Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, μέσω της αρεοπαγίτου Δήμητρας Παπαντωνοπούλου, άσκησε έφεση κατά την πρωτόδικη απόφαση για τα επεισόδια στην Καβάλα που είχαν ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στο "Γ. Καραϊσκάκης" και βαρύ πρόστιμο.
Πλέον, οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με πιο βαριά τιμωρία, δηλαδή να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών και με τον Ατρόμητο.
Επίσης, στην ίδια μοίρα είναι και ο Κούλης Δουρέκας, ο οποίος αρχικά είχε αθωωθεί για τα λεγόμενα του στον Τάσο Κάκο.
Να σημειώσουμε ότι η κ. Παπαντωνοπούλου είχε προβεί στην ίδια ενέργεια και μετά τα όσα έγιναν και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ και τότε είχε αυξηθεί το πρόστιμο.
Καλά θα κάνουν στην διοίκηση των ερυθρολεύκων να "προστατεύσουν" την ομάδα και εκτός αγωνιστικού χώρου, διότι τα εμπόδια είναι πολλά και… εξωαγωνιστικά.
καλα το πας βγενοπουλε..
μονο που υπολογιζεις χωρις τον ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΛΑΟ..
συνεχιστε πουστρακια..
Υ.Γ παραγγειλτε μαντηλια γιατι θα κλαψουν ΠΑΛΙ μανουλες..
εγώ που είμαι μισός Ολυμπιακός το να κάνω;«Το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι ντρεπόμουν, γιατί έβλεπα στην ίδια θύρα, παράγοντες της ομάδας να χαίρονται για το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε, είτε το θέλουν ορισμένοι, είτε δεν το θέλουν. Είτε αυτοί είναι Ολυμπιακοί, είτε είναι μισοί-Παναθηναϊκοί».
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε
πουσταραααααα
Oι μεθοδεύσεις συνεχίζονται!
1 | 2 | 2010 - Ποδόσφαιρο
Το ματς με τον Λεβαδειακό, ίσως να μην είναι το μοναδικό που θα δώσει ο Θρύλος κεκλεισμένων των θυρών, διότι οι μεθοδεύσεις συνεχίζονται.
Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, μέσω της αρεοπαγίτου Δήμητρας Παπαντωνοπούλου, άσκησε έφεση κατά την πρωτόδικη απόφαση για τα επεισόδια στην Καβάλα που είχαν ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στο "Γ. Καραϊσκάκης" και βαρύ πρόστιμο.
Πλέον, οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με πιο βαριά τιμωρία, δηλαδή να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών και με τον Ατρόμητο.
Επίσης, στην ίδια μοίρα είναι και ο Κούλης Δουρέκας, ο οποίος αρχικά είχε αθωωθεί για τα λεγόμενα του στον Τάσο Κάκο.
Να σημειώσουμε ότι η κ. Παπαντωνοπούλου είχε προβεί στην ίδια ενέργεια και μετά τα όσα έγιναν και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ και τότε είχε αυξηθεί το πρόστιμο.
Καλά θα κάνουν στην διοίκηση των ερυθρολεύκων να "προστατεύσουν" την ομάδα και εκτός αγωνιστικού χώρου, διότι τα εμπόδια είναι πολλά και… εξωαγωνιστικά.
καλα το πας βγενοπουλε..
μονο που υπολογιζεις χωρις τον ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΛΑΟ..
συνεχιστε πουστρακια..
Υ.Γ παραγγειλτε μαντηλια γιατι θα κλαψουν ΠΑΛΙ μανουλες..
απ τον Ζίρρου αγοράζετε κύριος;
Αφου δεν δίνει στον πλε ο ίδιος,του τα αγόρασα εγώ που τον αγαπάω...απ τον Ζίρρου αγοράζετε κύριος;
ααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχαχαχαχα
Αφου δεν δίνει στον πλε ο ίδιος,του τα αγόρασα εγώ που τον αγαπάω...
ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τα μπαόκια δεν τα υπολογίζει!Γιατί άραγε?εγώ που είμαι μισός Ολυμπιακός το να κάνω;
Ρε ζαγάρ ευτυχώς που σε πέτυχα ονλινε. Σαν “ειδικός” στους υποβιβασμούς , για πε πόσους βαθμούς θα χρειαστούμε για να σωθούμε ?
Ρε ζαγάρ ευτυχώς που σε πέτυχα ονλινε. Σαν “ειδικός” στους υποβιβασμούς , για πε πόσους βαθμούς θα χρειαστούμε για να σωθούμε ?
Σκιάζεσαι πουστράκι???
Σε 2 βδομάδες σε περιμένω...Εμ πασάμ είναι να μην σκιάζομαι???
Ούτε απ’ τους πεθαμένους δεν μπορούμε να πάρουμε βαθμό...
την μαρινα ξεχασες ρε μαλεα..
Υ.Γ τραβα κανε τις προτασεις σου στον θειο..
μπορει να σε κανει & προπονητη..