alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ειμαι ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ - ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ - ΥΠΕΡΚΟΥΠΟΜΕΝΟΣ
Σωστά , αρκεί να μην γίνει αυτό που έγινε στο μπάσκετ. Έτσι λέγαμε στο πρώτο του πανθηναϊκού και δεν ξαναπήραμε από τότε...Ειμαι ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ - ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ - ΥΠΕΡΚΟΥΠΟΜΕΝΟΣ
κανενα προβλημα..Σωστά , αρκεί να μην γίνει αυτό που έγινε στο μπάσκετ. Έτσι λέγαμε στο πρώτο του πανθηναϊκού και δεν ξαναπήραμε από τότε...
Eιδικά στα σούπερ καπ...τους έχετε ξεπατώσει...πουστρακια,για να μην ξεχνιομαστε..
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 37 έναντι 19
[size=20pt]SUPER CUP 4 έναντι 4[/size]
ΚΥΠΕΛΛΑ 24 έναντι 16
προσεχε μην μεινεις παλι χωρις προπονητη λεμε..Eιδικά στα σούπερ καπ...τους έχετε ξεπατώσει...
ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλησπέρα καυλιάρη...
αλλα σιχαματα αυτοι της παρτουζαν..μετα το 0.40 ΧΥΝΕΙΣ
& εδω & εκει παλι τους γαμαμε χωρις σαλιο..ε αδερφοποιηθηκαν οι μπασταρδοι με τους αλλους μπασταρδους
σόρρυ που άργησα να απαντήσω1)για πες μια την αξια των δικων σου να γελασουμε λιγο...
2)κατ'αρχην 2.2 τον πηρα..και εσυ παρακαλα να τον αγορασεις
καποιος μαλακας θα βρεθει και για μας παντως...εδω εσκασες 11 για το μπετατζη,και ο 7 για το μπελου(το υπολοιπο δεν το αγορασες)..
καλά, μαλάκα μου.....αυτός ήταν σε άλλο όνειροΟ ΖΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. «ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ», «ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΤΙΣ… ΒΟΜΒΕΣ», «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».-
Η εμπειρία του Ζίκο από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μόνο ευχάριστη δεν είναι αφού σε νέες του δηλώσεις ο Βραζιλιάνος τεχνικός δηλώνει πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα.
Ο Ζίκο τόνισε πως στο παιχνίδι με την Καβάλα κάποιο βάνδαλοι τα έσπαγαν όλα στο γήπεδο ενώ ένιωσε τυχερός που δεν τραυματίστηκε όπως ο Γιάννης Παπαδόπουλος.
«Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην Καβάλα, πριν από τον αγώνα - ο οποίος πέρασε σε δεύτερη μοίρα -βάνδαλοι κατέστρεψαν τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στις κερκίδες, επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις και στους άλλους φιλάθλους.
Είχαμε κλειδωθεί στα αποδυτήρια και ακούγαμε τις... ‘βόμβες’ να σκάνε και φοβόμασταν για τα χειρότερα. Στη γωνία του κόρνερ πετούσαν διάφορα αντικείμενα, πλαστικά μπουκάλια και άλλα, κάθε παίκτης ήταν στόχος. Εγώ στάθηκα τυχερός, όχι όμως και ένας παίκτης που βρισκόταν στον πάγκο και χτύπησε στο κεφάλι», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ενώ συνέχισε υποστηρίζοντας πως ίσως μετά από τα όσα έζησε να σταματήσει την προπονητική του καριέρα, αφού έχει χάσει πλέον την πίστη του.
«Πήγα στην συνέντευξη Τύπου με 10 άνδρες ασφάλειας, ενώ μας οδήγησαν περιπολικά έξω από την πόλη, ακολουθώντας μάλιστα εναλλακτικές διαδρομές. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα κινδυνεύσει η σωματική μου ακεραιότητα.
Και δεν αναφέρομαι σε αυτά επειδή με απέλυσαν, τα είχα γράψει από την Δευτέρα, δεν γινόταν να μην δημοσιοποιήσω ένα τέτοιο ζήτημα.
Θέλω να εξομολογηθώ ότι δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο ως προπονητής. Έχοντας περάσει 40 ολόκληρα χρόνια μέσα στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μόνο ελάχιστες φορές απογοητεύτηκα τόσο πολύ και έχασα την πίστη μου», είπε ο Βραζιλιάνος.
άμα δεν φέρει και προσωπικούς φρουρούς σαν τον φλωρόπουστα, δεν θα κάνουμε καλό παιχνίδι γμτ...στο καυλι μας..
τοσους ειχε & με τους ζελες..
τετοια θελουμε..
ΣΕΞ & ΒΙΑ παΝΤΟΥ & απο παΝΤΟΥ..
ας φερουν & τον παππα της ρωμης..άμα δεν φέρει και προσωπικούς φρουρούς σαν τον φλωρόπουστα, δεν θα κάνουμε καλό παιχνίδι γμτ...
αυτα ειναι..Zvezda mi je sve,(ZΒΕΖΝΤΑ ΜΙ ΓΕ ΖΒΕ)
Zvezda zivot je,(ΖΒΕΖΝΤΑ ΖΖΖΙΒΟΤ ΓΙΕΕΕΕΕΕ)
srce moje je,(ΣΟΥΤΣΕ ΜΟΓΙΕ ΓΙΕ)
uvek uz tebe,(ΟΥΒΕΚ ΟΥΖ ΤΕΒΕ)
Zvezdo volim te(ΖΒΕΖΝΤΑ ΒΟΛΙΜ ΤΕ)
Napred Zvezda le, napred Zvezda le, napred Zvezda le....(ΝΑΠΡΕΝΤ ΣΒΕΖΝΤΑ ΛΕΕΕΕΕΕΕ) ;)