Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ειμαι ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ - ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ - ΥΠΕΡΚΟΥΠΟΜΕΝΟΣ
Σωστά , αρκεί να μην γίνει αυτό που έγινε στο μπάσκετ. Έτσι λέγαμε στο πρώτο του πανθηναϊκού και δεν ξαναπήραμε από τότε...

Επισκέπτης
Σωστά , αρκεί να μην γίνει αυτό που έγινε στο μπάσκετ. Έτσι λέγαμε στο πρώτο του πανθηναϊκού και δεν ξαναπήραμε από τότε...
κανενα προβλημα..
ΘΥΡΑ 7 οπως παλια..
καθε κυριακη ΣΕΞ-ΒΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ..
δυο εργα σε ενα & τα ναρκωτικα δωρεαν..

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
για φαναταστειτε να παρει κανεναν Τεν-Κατε για προπονητη και να σηκωνει την κουπα τον Μαη!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πουστρακια,για να μην ξεχνιομαστε..
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 37 έναντι 19

SUPER CUP 4 έναντι 4

ΚΥΠΕΛΛΑ 24 έναντι 16

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
πουστρακια,για να μην ξεχνιομαστε..
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 37 έναντι 19

[size=20pt]SUPER CUP 4 έναντι 4[/size]
ΚΥΠΕΛΛΑ 24 έναντι 16
Eιδικά στα σούπερ καπ...τους έχετε ξεπατώσει...

ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλησπέρα καυλιάρη... :birdman:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε αδερφοποιηθηκαν οι μπασταρδοι με τους αλλους μπασταρδους  :2funny:

Επισκέπτης
ε αδερφοποιηθηκαν οι μπασταρδοι με τους αλλους μπασταρδους  :2funny:
& εδω & εκει παλι τους γαμαμε χωρις σαλιο..
Gate7-Delije.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1)για πες μια την αξια των δικων σου να γελασουμε λιγο...
2)κατ'αρχην 2.2 τον πηρα..και εσυ παρακαλα να τον αγορασεις
καποιος μαλακας θα βρεθει και για μας παντως...εδω εσκασες 11 για το μπετατζη,και ο 7 για το μπελου(το υπολοιπο δεν το αγορασες)..
σόρρυ που άργησα να απαντήσω
αλλά και πάλι σύντομα θα μιλήσω γιατί ... ξέρεις εσύ.
και 2,2 να τον πήρες, αφού είναι ο καλύτερος παίκτης που έχεις, πώς είναι δυνατόν να κάνουν όλοι οι παικταράδες σου 29;;
Για τα δικά μας τα σαπάκια δεν θα μιλήσω...μπορώ να μιλήσω εγώ για τον παικταρά μας τον Όσκαρ;; Αλλοίμονο.
Για τον Μπελού διαφωνούμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο ΖΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. «ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ», «ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΤΙΣ… ΒΟΜΒΕΣ», «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».-

Η εμπειρία του Ζίκο από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μόνο ευχάριστη δεν είναι αφού σε νέες του δηλώσεις ο Βραζιλιάνος τεχνικός δηλώνει πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα.

Ο Ζίκο τόνισε πως στο παιχνίδι με την Καβάλα κάποιο βάνδαλοι τα έσπαγαν όλα στο γήπεδο ενώ ένιωσε τυχερός που δεν τραυματίστηκε όπως ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

«Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην Καβάλα, πριν από τον αγώνα - ο οποίος πέρασε σε δεύτερη μοίρα -βάνδαλοι κατέστρεψαν τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στις κερκίδες, επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις και στους άλλους φιλάθλους.

Είχαμε κλειδωθεί στα αποδυτήρια και ακούγαμε τις... ‘βόμβες’ να σκάνε και φοβόμασταν για τα χειρότερα. Στη γωνία του κόρνερ πετούσαν διάφορα αντικείμενα, πλαστικά μπουκάλια και άλλα, κάθε παίκτης ήταν στόχος. Εγώ στάθηκα τυχερός, όχι όμως και ένας παίκτης που βρισκόταν στον πάγκο και χτύπησε στο κεφάλι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε υποστηρίζοντας πως ίσως μετά από τα όσα έζησε να σταματήσει την προπονητική του καριέρα, αφού έχει χάσει πλέον την πίστη του.

«Πήγα στην συνέντευξη Τύπου με 10 άνδρες ασφάλειας, ενώ μας οδήγησαν περιπολικά έξω από την πόλη, ακολουθώντας μάλιστα εναλλακτικές διαδρομές. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα κινδυνεύσει η σωματική μου ακεραιότητα.

Και δεν αναφέρομαι σε αυτά επειδή με απέλυσαν, τα είχα γράψει από την Δευτέρα, δεν γινόταν να μην δημοσιοποιήσω ένα τέτοιο ζήτημα.

Θέλω να εξομολογηθώ ότι δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο ως προπονητής. Έχοντας περάσει 40 ολόκληρα χρόνια μέσα στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μόνο ελάχιστες φορές απογοητεύτηκα τόσο πολύ και έχασα την πίστη μου», είπε ο Βραζιλιάνος.
καλά, μαλάκα μου.....αυτός ήταν σε άλλο όνειρο
μιλάμε πως από τον πολύ ύπνο στον πάγκο του χάλασε η κούτρα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στο καυλι μας..
τοσους ειχε & με τους ζελες..
τετοια θελουμε..
ΣΕΞ & ΒΙΑ παΝΤΟΥ & απο παΝΤΟΥ..
άμα δεν φέρει και προσωπικούς φρουρούς σαν τον φλωρόπουστα, δεν θα κάνουμε καλό παιχνίδι γμτ...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Xωρις φρουρους,εισαγγελεις,προεδρο,προπονητη,ηρθα,εσταξα και εφυγα...
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Επισκέπτης
Zvezda mi je sve,(ZΒΕΖΝΤΑ ΜΙ ΓΕ ΖΒΕ)
Zvezda zivot je,(ΖΒΕΖΝΤΑ ΖΖΖΙΒΟΤ ΓΙΕΕΕΕΕΕ)
srce moje je,(ΣΟΥΤΣΕ ΜΟΓΙΕ ΓΙΕ)
uvek uz tebe,(ΟΥΒΕΚ ΟΥΖ ΤΕΒΕ)
Zvezdo volim te(ΖΒΕΖΝΤΑ ΒΟΛΙΜ ΤΕ)
Napred Zvezda le, napred Zvezda le, napred Zvezda le....(ΝΑΠΡΕΝΤ ΣΒΕΖΝΤΑ ΛΕΕΕΕΕΕΕ) ;)
αυτα ειναι..
δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Επισκέπτης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίσιμη μέρα για Καστίγιο
Η τελευταία πράξη του σίριαλ Καστίγιο ενδέχεται να παιχτεί σήμερα με την παρουσία του παίκτη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το ξεκαθάρισμα των προθέσεων της Σαχταρ.

Η ουκρανική ομάδα έστειλε χτες τρία φαξ στον Ολυμπιακό με αντικρουόμενα αιτήματα. Αρχικά ότι πουλάει τον παίκτη, στη συνέχεια ότι εξουσιοδοτεί τον Ουκρανό μάνατζερ που είναι στην Αθήνα να διαπραγματευτεί την πώληση και τελικά ότι συζητάει για δανεισμό περιμένοντας νέα πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Ο Καστίγιο πιστεύει ότι θα βρεθεί λύση παρά τα τερτίπια που δείχνουν να του κάνουν οι Ουκρανοί, ενώ στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται πολύ επιφυλακτικοί και ξεκαθαρίζουν ότι δεν συζητάνε για άλλη πρόταση παρά μόνο για δανεισμό του παίκτη για 1,5 χρόνο αντί 1,5 εκ. ευρώ.

Σήμερα θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ο Σωκράτης Κόκκαλης και ένα από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί θα είναι κι αυτό.

Υ.Γ.Μας τα έχουν πρήξει,ας αποφασίσουν επιτέλους!!! :tickedoff:

Συνημμένα

• Image.jpg
    Image.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom