Επισκέπτης
κλαψτεεεεεεεεεεεεεε..
Τα λεφτά σου μέσα
φετος θα το σηκωσουμε χωρις προπονητη ρε μουνια μηπως & σταματησετε την κλαψομουνιαση για τον θειο..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεε..
Τα λεφτά σου μέσα
ρε τυπε..πικαρισμα σαν αυτη που ποσταρες για τα μπαογκια ηταν...μαλακιες που κανουμε στους συνδεσμους..
ασ'το να παει.. εχω και γω πλουσια συλλογη παντως...
καλα για των βαζελων δεν το συζητω....θα ριξω το σαιτ.
στο τσακ με προλαβες.ποιο σαιτ ρε? κινδυνεύει να μείνει ο πλανήτης χωρίς ίντερνετ. άστο για άλλη φορά
Κλαίω γιατί θέλω Τάκαρο και δεν εξαιτίας σου, φραγκοφονιάκλαψτεεεεεεεεεεεεεε..
φετος θα το σηκωσουμε χωρις προπονητη ρε μουνια μηπως & σταματησετε την κλαψομουνιαση για τον θειο..
ρε τυπε..πικαρισμα σαν αυτη που ποσταρες για τα μπαογκια ηταν...μαλακιες που κανουμε στους συνδεσμους..
περσι είχαμε τη Λέτα, φέτος την Ντα-λέταφίλε κάτι μου λεει ότι αυτή η αδερφή θα βγάλει μάτια.........
αλλά θα φύγει το καλοκαίρι.
κανα νεο απο το μετωπο εσυ??περσι είχαμε τη Λέτα, φέτος την Ντα-λέτα
ναι, θα μείνει ένα χρόνο εκτός να ξεκουραστεί ο φέταςΑπ'το μπουρδελα το'μαθε..
Α ρε νουμερα...Μεχρι και στο Ζικο ρομπα γινατε..Δε σεβεστε τιποτα ρε..
Όπου να ΄ναι θα είναι και ο Τάκαροςναι, θα μείνει ένα χρόνο εκτός να ξεκουραστεί ο φέτας
Οκ, το καταλάβαμε, θα τον πληρώσουμε κι αυτόν σαν τον Σόλιντ.
Δεν του φταίει κανείς του Κρόκους. Ο Σπαλέτι και ο Κούπερ που ήτανε διαθέσιμοι δεν του κάνανε.
Ο Σπαλέτι και ο Κούπερ που ήτανε διαθέσιμοι δεν του κάνανε.
φιλε αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι το μεγεθος του Ζικο στο ποδοσφαιρικο κοσμο...ναι, θα μείνει ένα χρόνο εκτός να ξεκουραστεί ο φέτας
Οκ, το καταλάβαμε, θα τον πληρώσουμε κι αυτόν σαν τον Σόλιντ.
Δεν του φταίει κανείς του Κρόκους. Ο Σπαλέτι και ο Κούπερ που ήτανε διαθέσιμοι δεν του κάνανε.
το ...μέτωπο είναι ακμαίο...κανα νεο απο το μετωπο εσυ??
ασ΄τη μπαλα και τις μαλακιες..
στα διαλλείμματα ...όλο φρου φρου είναι αυτός άστονα......
τσικατσικα μπουμ.......
είναι στη μολδαβία και κάθεται και τσακώνεται με τον μαλακα τον περσόνα για το Ζίκο.
και μετα σου λεει η ελλεεινιδα βγαλε με ρεμο...το ...μέτωπο είναι ακμαίο...
και κανονισμένο μέχρι Παρασκευή...
και μπάτζετ: 50-80 γιούργια για φαγητό και 180 γιούργια διαμονή 4 μέρες.
Πέσε τανασκελα τώρα...χιχι
Aσ'τα σάπια ρε παπάρα...στα διαλλείμματα ...
φιλε αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι το μεγεθος του Ζικο στο ποδοσφαιρικο κοσμο...
Σαν προπονητης μπορει να μη εχει την αναλογη πορεια,αλλα τετοια ελλειψη σεβασμου ειναι πρωτοφανης..
Δεν διωνεις τον μαλακαλεφαντο και τον κετσπαγια...
Τετοιες μαλακιες πληρωννται..
υ.γ.μην τρως κουτοχορτο..ο σπαλετι εχει κασε 4Μ και θα θελει και 5 παικταραδες..
για κουπερ ναι..
1. καταλαβαίνω το μέγεθος του Ζίκο. Από την άλλη όμως, αν θεωρήσουμε πως θα είχαμε καλύτερη τύχη στα μεταγραφικά λόγω Ζίκο, τα αποτελέσματα άλλο δείχνουν. Θέλω να πω πως τελικά αυτό που θέλεις είναι ένα καλό προπονητή και όχι ένα καλό φημισμένο τέως ποδοσφαιριστή. Δεν έφυγε με καλό τρόπο ούτε από αλλού. Και τον Σόλιντ κακήν κακώς τον έδιωξε ο Κρόκους. Δεν διαφωνώ πως δεν είναι σωστός ο τρόπος, αλλά κι αυτός ρε πούστη μου τσίπα να παραιτηθεί δεν είχε.φιλε αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι το μεγεθος του Ζικο στο ποδοσφαιρικο κοσμο...
Σαν προπονητης μπορει να μη εχει την αναλογη πορεια,αλλα τετοια ελλειψη σεβασμου ειναι πρωτοφανης..
Δεν διωνεις τον μαλακαλεφαντο και τον κετσπαγια...
Τετοιες μαλακιες πληρωννται..
υ.γ.μην τρως κουτοχορτο..ο σπαλετι εχει κασε 4Μ και θα θελει και 5 παικταραδες..
για κουπερ ναι..