Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ηταν κατι που επρεπε να γινει!!
Και πιο συντομα μαλιστα,αλλα ποτε δεν ειναι αργα!!
Ελπιζω οι καινουργιοι προπονητες Μπαντοβιτσ-Νινιαδης
να αναβασουν την ομαδα αγωνιστηκα και ψυχολογικα!!
Αντε και να παιξει σιγα σιγα ο Λουα-Λουα ρε γαμωτο!!!

Επισκέπτης

Δεν επιστρέφει ο Καστίγιο!

* 19/01/2010, 15:49 | Διαβάστηκε 878 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *

ad: e-shop.gr eshop ad

Μπορεί ο Καστίγιο να είχε δηλώσει ότι είναι καθαρά τυπικό το θέμα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό αλλά –τελικά- δεν αποδείχθηκε έτσι.

Το έγγραφο με το οποίο θα έδινε το «ΟΚ» η Σαχτάρ για τον δανεισμό του παίκτη δεν ήρθε ποτέ.

Αντί αυτού –μάλιστα- ο ουκρανικός σύλλογος ζήτησε 12 εκατομμύρια ευρώ, έξι για αυτή και άλλα τόσα για την Ντνιέπρ στην οποία έχει δοθεί δανεικός ο Καστίγιο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με βάσει τα δεδομένα αυτά ο Μεξικανός πολύ δύσκολα θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.

Η πρόταση του Ολυμπιακού προς τη Σαχτάρ ήταν 750.000 ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη για ενάμιση χρόνο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θα'χουμε αυτοκτονιες σημερα :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ο ζίκο φταίει ο πούστης .
αυτός τα έκανε όλα.
Πολύ καλά κάνουν οι φίλοι μας οι Παναθηναϊκοί και πανηγυρίζουν για την απόκτηση του Σισέ, ο οποίος είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Βέβαια, εγώ νομίζω ότι άλλο στιλ επιθετικού τους έλειπε: ένας καθαρόαιμος γκολτζής κι όχι ο τύπος του δυναμικού και γρήγορου μπουκαδόρου. Διότι, μπορεί πάλι να έχουν πρόβλημα στα πιο εύκολα θεωρητικά παιχνίδια, με αντίπαλες κλειστές άμυνες. Αλλά, τέλος πάντων, ο ΠΑΟ έχει πρόεδρο, προπονητή και τεχνικό διευθυντή που βλέπουν τα κενά της ομάδας τους κι αποφασίζουν.
Να ξέρετε, όμως, φίλοι μου Ολυμπιακοί ότι μπορεί ο Ντάρμπισαϊρ, που δεν κόστισε ούτε τα μισά λεφτά του Σισέ, να βάλει στη νέα σεζόν περισσότερα γκολάκια από τον ακριβοπληρωμένο αντίπαλό του… Γιατί το αποκλείετε; Ο Ματ το έχει το γκολ. Κι εγώ απλά να σας θυμίσω τι έκανε ο Άγγλος το τελευταίο δίμηνο της περασμένης σεζόν, από τις 4 Μαρτίου, έως τις 2 Μαϊου. Το παιδί, λοιπόν, έβαλε δέκα γκολάκια σε δέκα αγώνες, εκ των οποίων βασικός είχε ξεκινήσει σε μόλις τους τέσσερις από αυτούς! Και από τους έξι στους οποίους μπήκε αλλαγή, μόλις στους τρεις έπαιξε ένα σοβαρό χρονικό διάστημα…
Γκολάκι (πρόκρισης) με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο, δύο γκολάκια στον Ηρακλή στο Φάληρο, γκολ και στη Νέα Σμύρνη, δύο γκολάκια με τις ελπίδες της Αγγλίας στη Νορβηγία, γκολ στη Λιβαδειά, γκολ στον Θρασύβουλο και δύο γκολάρες στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Δηλαδή, βάζει κανείς το χέρι του στη φωτιά ότι ο Σισέ θα είναι πιο παραγωγικός από τον Ματ;

Nικολακο οταν ηρθε ο σισε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υπάρχουν και αυτοί οι συμβάζελοι που εχεις συμφωνήσει πολλάκις μαζί τους:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ο σισε βγηκε αναπηρος ,οι περισσοτεροι στο κεντρο μας ειναι πολυ καλοι.

απλα σου λεω οτι το ροστερ σας ειναι πληρες απ ολες τις αποψεις,και επισης με την κωλοφαρδια που

εχετε φετος,τοσο στο να βαζετε γκολ στο 90,οσο και με το να γλυτωνετε γκολ στο 90,

πατε ανετα για τιτλο χωρις καμμια μεταγγραφη.

τοσο τυχη φετος,απο γαυρους, βαζελους επρεπε να σας λενε καλυτερα.

σας ταιριαζει πιο πολυ φετος

απλά μιλάμε ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΣΤ ΣΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΕΒΕΡ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Πολύ καλά κάνουν οι φίλοι μας οι Παναθηναϊκοί και πανηγυρίζουν για την απόκτηση του Σισέ, ο οποίος είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Βέβαια, εγώ νομίζω ότι άλλο στιλ επιθετικού τους έλειπε: ένας καθαρόαιμος γκολτζής κι όχι ο τύπος του δυναμικού και γρήγορου μπουκαδόρου. Διότι, μπορεί πάλι να έχουν πρόβλημα στα πιο εύκολα θεωρητικά παιχνίδια, με αντίπαλες κλειστές άμυνες. Αλλά, τέλος πάντων, ο ΠΑΟ έχει πρόεδρο, προπονητή και τεχνικό διευθυντή που βλέπουν τα κενά της ομάδας τους κι αποφασίζουν.
Να ξέρετε, όμως, φίλοι μου Ολυμπιακοί ότι μπορεί ο Ντάρμπισαϊρ, που δεν κόστισε ούτε τα μισά λεφτά του Σισέ, να βάλει στη νέα σεζόν περισσότερα γκολάκια από τον ακριβοπληρωμένο αντίπαλό του… Γιατί το αποκλείετε; Ο Ματ το έχει το γκολ. Κι εγώ απλά να σας θυμίσω τι έκανε ο Άγγλος το τελευταίο δίμηνο της περασμένης σεζόν, από τις 4 Μαρτίου, έως τις 2 Μαϊου. Το παιδί, λοιπόν, έβαλε δέκα γκολάκια σε δέκα αγώνες, εκ των οποίων βασικός είχε ξεκινήσει σε μόλις τους τέσσερις από αυτούς! Και από τους έξι στους οποίους μπήκε αλλαγή, μόλις στους τρεις έπαιξε ένα σοβαρό χρονικό διάστημα…
Γκολάκι (πρόκρισης) με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο, δύο γκολάκια στον Ηρακλή στο Φάληρο, γκολ και στη Νέα Σμύρνη, δύο γκολάκια με τις ελπίδες της Αγγλίας στη Νορβηγία, γκολ στη Λιβαδειά, γκολ στον Θρασύβουλο και δύο γκολάρες στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Δηλαδή, βάζει κανείς το χέρι του στη φωτιά ότι ο Σισέ θα είναι πιο παραγωγικός από τον Ματ;

Nικολακο οταν ηρθε ο σισε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
την επομενη αγωνιστικη η διαφορα θα ειναι στο -4

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
υπάρχουν και αυτοί οι συμβάζελοι που εχεις συμφωνήσει πολλάκις μαζί τους:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

απλά μιλάμε ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΣΤ ΣΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΕΒΕΡ.
o συγκεκριμενος εχει καψει φλατσα εδω και πολλα χρονια δεν τον πιανει τιποτα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 3256.jpg
    3256.jpg