Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν με καταλαβες δεν λεω οτι δεν τα κανουμε κ ας μη μιλαμε για ασυλια γιατι την ειδαμε χθες.εγω τουλαχιστον ντρεπομαι για τους δικους μου δεν καμαρωνω
όταν θα καταδικάσεις και θα απομονώσεις ΠΡΩΤΑ τους δικούς σου καμμένους τότε θα σε πάρω στα σοβαρά.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
τι εχεις πιει παλικαρι μου κ τα λες ετσι ωραια?
ρε ζωο,τα παιδακια κ οι παπουδες σε εβριζαν?

Το παραμυθι ειναι γνωστο πλεον. Ολο παιδακια και παππουδες.. Ο τυπος που καηκε μια χαρα τις επαιζε και φοραγε και την κουκουλιτσα του. Συνηθισε παντως την εικονα, στο εξης αυτη θα ειναι η αντιδραση σε τετοιου ειδους προκληση..
Και το παραμμυθακι με την προστασια ασ'το . Αυτα να τα λες στους δικους σου που τα πιστευουνε. Ξερεις πολυ καλλα τι γινεται μολις αναλαμβανουνε οι μπουγατσομπατσοι εκει πανω και μεσα στην πολη αυτοι την ξεκινησανε τη δουλεια, αυτα δεν μαθευτηκαν δηλαδη..?

Ελα παμε τωρα ολοι μαζι: Αθηνα γαμημενη ο μΠΑΟΚ δεν πεθαινει :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το παραμυθι ειναι γνωστο πλεον. Ολο παιδακια και παππουδες.. Ο τυπος που καηκε μια χαρα τις επαιζε και φοραγε και την κουκουλιτσα του. Συνηθισε παντως την εικονα, στο εξης αυτη θα ειναι η αντιδραση σε τετοιου ειδους προκληση..
Και το παραμμυθακι με την προστασια ασ'το . Αυτα να τα λες στους δικους σου που τα πιστευουνε. Ξερεις πολυ καλλα τι γινεται μολις αναλαμβανουνε οι μπουγατσομπατσοι εκει πανω και μεσα στην πολη αυτοι την ξεκινησανε τη δουλεια, αυτα δεν μαθευτηκαν δηλαδη..?

Ελα παμε τωρα ολοι μαζι: Αθηνα γαμημενη ο μΠΑΟΚ δεν πεθαινει :2funny: :2funny: :2funny:

εσύ τώρα τι ακριβώς προσπαθείς να μας πεις;
ότι καλά έκαναν ότι έκαναν;
εάν τα χετε με τους μπάτσους πάτε να τα βρείτε μεταξύ σας.
εχθές στο βίντεο είδα 12 χρονα να τρέχουν να γλιτώσουν απ τις φωτοβολίδες.
Είστε πολύ άντρες. Συγχαρητήρια.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
όταν θα καταδικάσεις και θα απομονώσεις ΠΡΩΤΑ τους δικούς σου καμμένους τότε θα σε πάρω στα σοβαρά.
εμενα σαν deker η σαν οπαδο του ΠΑΟΚ γενικοτερα?
γιατι εγω οπως σου ειπα τα κατακρινω
τωρα το τι κανει η διοικιση μου ειναι αλλο θεμα
ο πουσταρας ο θειος γιατι δεν διωχνει τα πρεζονια σας?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εσύ τώρα τι ακριβώς προσπαθείς να μας πεις;
ότι καλά έκαναν ότι έκαναν;
εάν τα χετε με τους μπάτσους πάτε να τα βρείτε μεταξύ σας.
εχθές στο βίντεο είδα 12 χρονα να τρέχουν να γλιτώσουν απ τις φωτοβολίδες.
Είστε πολύ άντρες. Συγχαρητήρια.
εγω τι να πω ρε που την επεσαν στον παππου μου 74 χρονων?
τους εβριζε κ αυτος στην πλατεια η του εδερνε?
γαμω το μουνι που τους πεταξε

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
που να γραψω για τον ολυμπιακο? εδω ή στο ημερησια ενημερωση για μπουρδελα???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε μου λες κάτι ως ντέκερ. ως πάοκ έχεις αξία.
ρώτα τον. την ίδια απορία έχω και γω.
την ξέρω την απάντηση αλλά είναι άλλη παράγραφος αυτό.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
εγω τι να πω ρε που την επεσαν στον παππου μου 74 χρονων?
τους εβριζε κ αυτος στην πλατεια η του εδερνε?
γαμω το μουνι που τους πεταξε

Δηλαδη ο παππους σου στα 74 του ειδε βαβουρα απο κανα χιλιαρικο γαβρους και βγηκε και σουλατσαριζε στην πλατεια? Τι να σου πω εχω ολη την καλλη διαθεση να σε πιστεψω και να πω ποσο πρεζομενο μουνοπανο ηταν αυτος που το εκανε , αλλα το σεναριο σου μοιαζει πιο απιθανο απο το να την πεσανε σε δυο εποικους απο τον Αρη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δηλαδη ο παππους σου στα 74 του ειδε βαβουρα απο κανα χιλιαρικο γαβρους και βγηκε και σουλατσαριζε στην πλατεια? Τι να σου πω εχω ολη την καλλη διαθεση να σε πιστεψω και να πω ποσο πρεζομενο μουνοπανο ηταν αυτος που το εκανε , αλλα το σεναριο σου μοιαζει πιο απιθανο απο το να την πεσανε σε δυο εποικους απο τον Αρη...

ναι καλά. τα παιδάκια σας έφτεγαν και τους ρίχνατε φωτοβολίδες. κι αυτό σενάριο είναι. στημένο στην καμερα με ηθοποιούς ήταν.
χου ρε. ντροπή σας.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Θα τα διωξει ρε, το παλευουμε κι εμεις να τους κανουμε περα..
Μετα θα γινουμε ησυχοι και καλλα παιδια, σαν τους μΠΑΟΚτζηδες.. :jerking: :jerking:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μαζι μου μαζι σου το θεμα ειναι οτι εγιναν μαλακιες κ το ασπρο προσπαθειτε να το κανετε μαυρο γιατι ετσι σας εχουν μαθει
η αληθεια ειναι ομως οτι εχετε δικιο,ο παππους ηταν απειλη για τα 7 γαμοσπερματα που παραλιγο να του σπασουν το κεφαλι γιατι ο παππους μου τους εβριζε κ τους πετουσε πετρες....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε γελοιε τυπε....στην πολη του πηγες επειδη επαιζες δηλαδη δεν επρεπε να βγει στους δρομους πουτανοσπερμα που θα κοροιδεψεις κιολας?
γινε 74 χρονων με μπαστουνι κ περπατα οπως κ ο παππους μου κ να σε δω αν θα μπορεις να κανεις κατι οταν θα στη πεφτουν ΠΑΟΚΙΑ να σε γαμησουν

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ναι καλά. τα παιδάκια σας έφτεγαν και τους ρίχνατε φωτοβολίδες. κι αυτό σενάριο είναι. στημένο στην καμερα με ηθοποιούς ήταν.
χου ρε. ντροπή σας.

Αν εχεις πατησει εστω και μια φορα σε γηπεδο θα ξερεις ποσο ευκολα μπορει η μπαλα να παρει ολο τον κοσμο.. Ξερεις οπως στο ΟΑΚΑ που πηγαν αντιεξουσιαστες και τα 12χρονα εκει βρεθηκαν στη μεση και δεν μπορουσαν να ανασανουν απο τα δακρυγονα.. ξερεις μορε εκει που χαλασανε οι καμερες της τρομερης ΝΟΒΑ και δεν ειδαμε τιποτα, αλλα αυτοι ηταν καλλα παιδια, οχι τιποτα πρεζακηδες Ολυμπιακοι ουτε τιποτα μΠαοκια (μιας που τους αναφεραμε). Ασε ρε που εχεις μουτρα να μας πεις και ντροπη μας , λες και εισαι τιποτα Αστερας τριπολης και δεν εχεις δωσει ποτε δικαιωμα. Ή μηπως την εχεις δει πρωτα καταδικαζω τους δικους μου και μετα λεω οτι μου καβλωσει για τους υπολοιπους?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σας χαιρετω γιατι ειναι κριμα να χαλαστω κ αλλο τετοια ωρα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

καλα δεν εχεις καταλαβει οτι τα πρεζονια ΠΛΕΟΝ (στην 7 τουλαχιστον) ειναι ελαχιστα απο αυτους που ψαχνονται για σκηνικα? Δεν ειναι θεμα πρεζας ρε απαραιτητα
edit: νταξ παοκτζης εισαι, το "δεν εχεις καταλαβει" ακυρο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν εχεις πατησει εστω και μια φορα σε γηπεδο θα ξερεις ποσο ευκολα μπορει η μπαλα να παρει ολο τον κοσμο.. Ξερεις οπως στο ΟΑΚΑ που πηγαν αντιεξουσιαστες και τα 12χρονα εκει βρεθηκαν στη μεση και δεν μπορουσαν να ανασανουν απο τα δακρυγονα.. ξερεις μορε εκει που χαλασανε οι καμερες της τρομερης ΝΟΒΑ και δεν ειδαμε τιποτα, αλλα αυτοι ηταν καλλα παιδια, οχι τιποτα πρεζακηδες Ολυμπιακοι ουτε τιποτα μΠαοκια (μιας που τους αναφεραμε). Ασε ρε που εχεις μουτρα να μας πεις και ντροπη μας , λες και εισαι τιποτα Αστερας τριπολης και δεν εχεις δωσει ποτε δικαιωμα. Ή μηπως την εχεις δει πρωτα καταδικαζω τους δικους μου και μετα λεω οτι μου καβλωσει για τους υπολοιπους?

με απλά λόγια για να το καταλάβεις.
γάβρος, βάζελος. παόκι, αρειανός, και ότι άλλο γουστάρεις δε διαφέρεις για μένα όταν κάνεις τέτοιες μαλακίες.
πούστης άνανδρος είσαι. Ούτε γάβρος ούτε βάζελος ούτε παόκι.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
δεν υπάρχει χειρότερο πράμα απ τη χιλιοχυμμένη πουτάνα να το παίζει αριστοκράτισσα. κανει μπαμ από χιλιόμετρο ότι πάλι στο πεζοδρόμιο θα γυρίσει.
εδώ μιλάμε για μπάλλα, για κάτι που κανείς δεν το περίμενε και ο κάθε αγάμητος βγάζει τα κόμπλεξ που κουβαλάει από τότε που γεννήθηκε.
μιλαμε με αυτα που λες πρεπει να εισαι ο νουμερο 1 κομπλεξικος εδω μεσα
κατι τετοια πουστακια σαν και εσενα ειχε καταντηση ο τζιγκερ να πηγαινουνε γηπεδο τα τελευταια χρονια (αν και εσυ γηπεδο πρεπει να εχεις να πας πολλααα χρονια)
το μονο που κανεις εδω και μερες αντι να χαρεις που ειναι μπροστα η ομαδα σου!! (η ποια?  :2funny: :2funny: :2funny:) καθεσαι και αναλυεις εδω τους λογους που δεν πηγαινει καλα ο γαυρος αυτο σημαινει πολλα  ;) κατσε εδω καλα εισαι  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μιλαμε με αυτα που λες πρεπει να εισαι ο νουμερο 1 κομπλεξικος εδω μεσα
κατι τετοια πουστακια σαν και εσενα ειχε καταντηση ο τζιγκερ να πηγαινουνε γηπεδο τα τελευταια χρονια (αν και εσυ γηπεδο πρεπει να εχεις να πας πολλααα χρονια)
το μονο που κανεις εδω και μερες αντι να χαρεις που ειναι μπροστα η ομαδα σου!! (η ποια?  :2funny: :2funny: :2funny:) καθεσαι και αναλυεις εδω τους λογους που δεν πηγαινει καλα ο γαυρος αυτο σημαινει πολλα  ;) κατσε εδω καλα εισαι  :grin:

η μπάλλα για μένα είναι πρώτα απ όλα διασκέδαση.
επειδή λοιπόν με τη μπάλλα ούτε γαμάω ούτε καλύπτω τα κενά της προσωπικής μου ζωής αναλύω αυτό που μου γουστάρει. Το ποδόσφαιρο.
Εσύ μπορείς με το βάζελο και το γάβρο και δεν ξέρω γω με ποιόν άλλο να καλύπτεις όλα τα υπόλοιπα προβλήματά σου.

Υ.Γ. 1
έχω πάψει να πηγαίνω στο γήπεδο που μαζεύονται μαλακισμένα σαν και σένα. Αντ αυτού κάνω ποδοσφαιρικό τουρισμό. Αν ποτέ γίνεις άνθρωπος ίσως μάθεις τι σημαίνει.

Υ.Γ. 2
νέος αντονιόλης γεννιέται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom