Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
by the way εγώ δεν πρόκειται να τον κρίνω για ενδεκάδα ποτέ.
μόνο για την εικόνα της ομάδας
και για το αν χρησιμοποιεί παιδιά από τις ακαδημίες, αυτά μπορώ να κρίνω εγώ μονο.

ρε παπάρα όταν έβαζε τον σοιλέδη και τον φετφατζίδη πρώτη ενδεκάδα με ποιούς δούλευε;
ή τι περίμενες;
να κρατάει πάγκο τους τραυματίες που επεστρεψαν και που κοστίζουν κοντά στα 40 μύρια;
τι γράφετε ρε μαλακες;
άμα τους αφήνει πάγκο και χάσει γιατί τα μύρια κάθονται.
οταν βάζει τα μύρια να αποκτήσουν πάλι ρυθμό γιατί δε δουλεύει με τους πιτσιρικάδες.

δεν παίζεστε ρε μαλάκες, είστε μια κατηγορία ζεταίμ/Αννίτα από μόνοι σας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συνταξιοδοτικο ειμαστε, τοχουν σφυριξει εξω και ειναι γνωστο, πλεον ερχονται χορτατοι απο ολα για μια τελευταια καλη μπαζα
δεν ισχύει στο Ζήκο αυτό.
εγώ έχω μια άλλη θεωρία.
πως ο Κρόκους δεν δέχτηκε να πάρει τους Αντριάνους που ήθελε να φέρει ο Ζήκο και τώρα τα έγραψε όλα στα αρχίδια του.
Η ανάποδη μεριά του νομίσματος αυτού είναι πως δεν μπορεσε ο Ζήκο να τους φέρει τους Αντριάνους που έλεγε και τώρα προετοιμάζει το έδαφος να φύγει
Αλλά όπως και να έχει,
εμένα δεν με νοιάζει αν κάποιος είναι καλός προπονητής ή όχι.
Με νοιάζει αν κάνει δουλειά σε μια ομάδα ή όχι. Τι να τις κάνω τις γνώσεις του αν δεν τις βάζει στην ομάδα; Τι να τον κάνω ένα πωλητή που είναι σούπερ, αν δεν πατάει στην εταιρία να πουλήσει ποτέ;; να τον έχω να τον βλέπω;;

Αν μπορεί να τον ταρακουνήσει ο Κρόκους ώστε να δουλέψει, να μείνει και να δείξει δείγματα γραφής.
Αν δεν ταρακουνιέται λόγω φέεεεετας, να πάει από κει που ήρθε κι ας έρθει όποιος νάναι με όρεξη να δουλέψει.
Τα ίδια έλεγα και για τον Τεντά και για το Δώνη κλπ. Δουλεύανε. Δεν ήταν τέλειοι, αλλά δουλεύανε και έπρεπε να τους κρίνει κανείς στο τέλος και όχι από 2-3 άσχημα αποτελέσματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ισχύει στο Ζήκο αυτό.
εγώ έχω μια άλλη θεωρία.
πως ο Κρόκους δεν δέχτηκε να πάρει τους Αντριάνους που ήθελε να φέρει ο Ζήκο και τώρα τα έγραψε όλα στα αρχίδια του.
Η ανάποδη μεριά του νομίσματος αυτού είναι πως δεν μπορεσε ο Ζήκο να τους φέρει τους Αντριάνους που έλεγε και τώρα προετοιμάζει το έδαφος να φύγει
Αλλά όπως και να έχει,
εμένα δεν με νοιάζει αν κάποιος είναι καλός προπονητής ή όχι.
Με νοιάζει αν κάνει δουλειά σε μια ομάδα ή όχι. Τι να τις κάνω τις γνώσεις του αν δεν τις βάζει στην ομάδα; Τι να τον κάνω ένα πωλητή που είναι σούπερ, αν δεν πατάει στην εταιρία να πουλήσει ποτέ;; να τον έχω να τον βλέπω;;

Αν μπορεί να τον ταρακουνήσει ο Κρόκους ώστε να δουλέψει, να μείνει και να δείξει δείγματα γραφής.
Αν δεν ταρακουνιέται λόγω φέεεεετας, να πάει από κει που ήρθε κι ας έρθει όποιος νάναι με όρεξη να δουλέψει.
Τα ίδια έλεγα και για τον Τεντά και για το Δώνη κλπ. Δουλεύανε. Δεν ήταν τέλειοι, αλλά δουλεύανε και έπρεπε να τους κρίνει κανείς στο τέλος και όχι από 2-3 άσχημα αποτελέσματα.

οι άλλοι συναρατσίτες σου το δώνη και τον τεντά άχρηστους τους είχαν βγάλει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε παπάρα όταν έβαζε τον σοιλέδη και τον φετφατζίδη πρώτη ενδεκάδα με ποιούς δούλευε;
ή τι περίμενες;
άρες μάρες κουκουνάρες.
αν δεν είχε τραυματισμούς δεν θα παίζανε ποτέ οι μικροί.
Αν δεν κάνουνε, να μας το πούνε, να βρούνε άλλους μικρούς.

και άντε να στο ξαναπώ, γιατί προφανώς δεν διαβάζεις καλά λόγω πρεσβυωπίας.
ΔΕΝ κρίνω τις ενδεκάδες αλλά την εικόνα της ομάδας.
Όπως στην αρχή την έκανε την ομάδα πιο επιθετική ξαφνικά, έτσι θα μπορούσε να δουλέψει και στη συνέχεια.
Αλλά έλα που μετά την έγραψε στα αρχίδια του την ομάδα.
όλη την ώρα άδεια είναι, δεν πατάει και ποτέ στου Ρέντη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οι άλλοι συναρατσίτες σου το δώνη και τον τεντά άχρηστους τους είχαν βγάλει.
στα αρχίδια μου τι λένε οι άλλοι. έχω προσωπική άποψη πάντα.
μπορει να είναι λάθος κάποιες φορές, αλλά είναι δική μου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άρες μάρες κουκουνάρες.
αν δεν είχε τραυματισμούς δεν θα παίζανε ποτέ οι μικροί.
Αν δεν κάνουνε, να μας το πούνε, να βρούνε άλλους μικρούς.

και άντε να στο ξαναπώ, γιατί προφανώς δεν διαβάζεις καλά λόγω πρεσβυωπίας.
ΔΕΝ κρίνω τις ενδεκάδες αλλά την εικόνα της ομάδας.
Όπως στην αρχή την έκανε την ομάδα πιο επιθετική ξαφνικά, έτσι θα μπορούσε να δουλέψει και στη συνέχεια.
Αλλά έλα που μετά την έγραψε στα αρχίδια του την ομάδα.
όλη την ώρα άδεια είναι, δεν πατάει και ποτέ στου Ρέντη

εχθές είπε:
άλλα ζητάω άλλα κάνουνε
τι θες να κάνει ρε παπάρα; δεν παίζει μπάλλα πλέον.
εκτός εάν αρχίσετε να βρίζετε κι αυτόν επειδή δεν μπορεί να παίξει λόγω ηλικίας.
τον τζόλε τον γιουχάρατε στα 35 του.
αυτόν πρέπει να τον γιουχάρετε στα 50 γιατί δεν ήρθε να παίξει στο γάβρο όταν έπρεπε.
αει σιχτίρ κόφτε το λαιμό σας.
ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ.

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αντε καιρός ήταν να βγήτε από τα λαγούμια ΛΑΓΟΙ . Αλλά μην ξεχνάτε ότι  ισως φέτος όπως πριν τρία χρόνια(δουρειο)να είναι ένα διαλειμα και απο του χρόνου πάλι πλάτη θε βλέπετε!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχθές είπε:
άλλα ζητάω άλλα κάνουνε
τι θες να κάνει ρε παπάρα; δεν παίζει μπάλλα πλέον.
εκτός εάν αρχίσετε να βρίζετε κι αυτόν επειδή δεν μπορεί να παίξει λόγω ηλικίας.
τον τζόλε τον γιουχάρατε στα 35 του.
αυτόν πρέπει να τον γιουχάρετε στα 50 γιατί δεν ήρθε να παίξει στο γάβρο όταν έπρεπε.
αει σιχτίρ κόφτε το λαιμό σας.
για μισό ρε αδερφέ.
τι θα πει άλλα λέω άλλα κάνουνε;;
Τον Όσκαρ ποιος τον έχει καθιερώσει; Αυτός δεν είναι; Ποιος του φταίει λοιπόν; Ας μην τον έβαζε αν δεν κάνει αυτά που λέει.
Και δεν μου λες ρε παντογνώστη...
ο προπονητής δεν είναι που πρέπει να έχει τα γκέμια; Αν δεν τα έχει, τότε προφανώς δεν πρόκειτια να τα αποκτήσει ποτέ! Άμα από τώρα τον έχουνε για τον πούτσο, ποιος θα τον σεβαστεί; Και πότε; Όταν χάσει και την 4η θέση;;
Και για να τελειώνουμε με το μαλάκα. Όλο διακιολογίες βρίσκει. ΜΙΑ ΦΟΡΑ να τον δω να τα έχει πάρει στο κρανιο και τι στον κόσμο.
Για την εικόνα της ομάδας δεν φταίει λοιπόν αυτός (παρότι προπονητής), γιατί δεν τον ακούνε
Για την ενδεκάδα δεν φταίει αυτός (παρότι προπονητής) γιατί έχει τραυματισμούς (οι άλλες ομάδες παίζουνε όλο τον καιρό πλήρεις - ας μη θυμηθώ τη Λάρισα που ήρθε και μας έκλεισε στο μισό γήπεδο)
Για την ψυχολογία δεν φταίει αυτός (παρότι προπονητής) γιατί την έχουνε δει οι παίκτες (αυτός γκέμι δεν τραβάει πάντως)
Για τις μεταγραφές δεν φταίει αυτός (παρότι προπονητής) γιατί αυτές τις κάνει ο πρόεδρος.

Εμ άμα όλα γίνονται ερήμην του, αυτόν τι σκατά τον πληρώνουμε;;;
για να πηγαίνει διακοπές ;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και άει σιχτήρ στο τέλος κιόλας, άμα σου αρέσει τόσο, να στείλεις προσωπική επιστολή στον Πατέρα να διώξει το Νιόπλια που λες πως δεν έχει κάνει δουλειά και να πάρει το Ζήκο που είναι δουλευταράς και μας δουλεύει όλους.

Πιο πολύ χρόνο περνάει ο παπάρας στο πισι του για να ενημερώσει την ιστοσελίδα του με μαλακίες παρά στου Ρέντη να κοιτάει τους αγώνες των αντιπάλων...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Mοϊκανέ κόψε ρε αυτό με τη φέεεεεετα...
μακράν η πιο μαλακία διαφήμιση της ελληνικής τηλεόρασης...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τον Κάτανετς.
πήγε ο άνθρωπος να φτιάξει λίγο τη ρημαδομάδα και τη διώξανε οι κολλημένοι
αλλά άσχετο.
είναι εκτός θέματος.
εσείς πήρατε πρωτάθλημα με προπονητή και τον διώξατε...
μιλατε για εμάς πατερολούγγρες.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

που να δεις τωρα που θα ερθει και ο Αργεντινος απο την Νάπολι που έκανε γυμνή δωτογραφιση σε GAY περιοδικο τι θα γινει...πάρτι θα κάνει ο Λούα-Λούα αι οι λοίποί ψωλαραδες :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
που να δεις τωρα που θα ερθει και ο Αργεντινος απο την Νάπολι που έκανε γυμνή δωτογραφιση σε GAY περιοδικο τι θα γινει...πάρτι θα κάνει ο Λούα-Λούα αι οι λοίποί ψωλαραδες :2funny:
παπαριές...
ή μιλάμε για ποδόσφαιρο ή μιλάμε για τη Σούπερ κατερίνα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η σούπερ κατερίνα έκανε κι αυτή πάρτυ με ψωλαράδες;
όχι, αλλά κι εκεί όλες τις αδερφές προμοτάρουνε...
όποιος τον παίρνει, τον πασάρουνε στα κοριτσάκια σαν είδωλο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και άει σιχτήρ στο τέλος κιόλας, άμα σου αρέσει τόσο, να στείλεις προσωπική επιστολή στον Πατέρα να διώξει το Νιόπλια που λες πως δεν έχει κάνει δουλειά και να πάρει το Ζήκο που είναι δουλευταράς και μας δουλεύει όλους.

Πιο πολύ χρόνο περνάει ο παπάρας στο πισι του για να ενημερώσει την ιστοσελίδα του με μαλακίες παρά στου Ρέντη να κοιτάει τους αγώνες των αντιπάλων...

φιλαράκο ο Νιόπλιας το μόνο που έχει κάνει είναι να μιλάει με τους παίκτες σαν άνθρωπος.
όλη η δουλεία του τεντά είναι.
στη μπάρτσα γι αυτό τον είχαν βοηθό.
Αλλά άντε πες του τεντά να κάνει το βοηθό του νιόπλια...........

επίσης ξεκολλάτε με τη μαλακία σας.
το μαρέσκα ελέυθερο πίσω από τα χαφ ο ζίκο τον καθιέρωσε.
(σοφή κίνηση και του βγήκε με χίλια)
ο όσκαρ υποθέτω ότι παίζει γιατί είναι ο μόνος που φαίνεται να έχει μάθει να κάνει στο γήπεδο ό,τι του λένε.
ο ραούλ μπράβο κάνει αριστερά (από πλευράς τεχνικής κατάρτισης) ότι δεν κάνει το ανύπαρκτο αριστερό χαφ σου.

Κανόνας του ποδοσφαίρου:
Δείξε μου τα χαφ σου να σου πω ποιός είσαι
κάποτε είχες ζετεμπεργκ, τζόλε, γιαννακό, οκκά, γκαλέττι, λέτο, ρίμπο, μπελούτσι.
τώρα τι σκατά έχεις για να δημιουργήσεις ποδόσφαιρο;
το ζαιρί; ή το γκαλίτσιο;

ορισμένες φορές έχετε τρελλό γέλιο.
με κλανιές ΔΕ ΒΑΦΕΙΣ ΑΒΓΑ. 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλαράκο ο Νιόπλιας το μόνο που έχει κάνει είναι να μιλάει με τους παίκτες σαν άνθρωπος.
όλη η δουλεία του τεντά είναι.
στη μπάρτσα γι αυτό τον είχαν βοηθό.
Αλλά άντε πες του τεντά να κάνει το βοηθό του νιόπλια...........

επίσης ξεκολλάτε με τη μαλακία σας.
το μαρέσκα ελέυθερο πίσω από τα χαφ ο ζίκο τον καθιέρωσε.
(σοφή κίνηση και του βγήκε με χίλια)
ο όσκαρ υποθέτω ότι παίζει γιατί είναι ο μόνος που φαίνεται να έχει μάθει να κάνει στο γήπεδο ό,τι του λένε.
ο ραούλ μπράβο κάνει αριστερά (από πλευράς τεχνικής κατάρτισης) ότι δεν κάνει το ανύπαρκτο αριστερό χαφ σου.

Κανόνας του ποδοσφαίρου:
Δείξε μου τα χαφ σου να σου πω ποιός είσαι
κάποτε είχες ζετεμπεργκ, τζόλε, γιαννακό, οκκά, γκαλέττι, λέτο, ρίμπο, μπελούτσι.
τώρα τι σκατά έχεις για να δημιουργήσεις ποδόσφαιρο;
το ζαιρί; ή το γκαλίτσιο;

ορισμένες φορές έχετε τρελλό γέλιο.
με κλανιές ΔΕ ΒΑΦΕΙΣ ΑΒΓΑ. 
διαφωνώ μόνο ως προς το Μαρέσκα. Πολύ αργός στη σκέψη και στην εκτέλεση, δεν νομίζω πως φέτος κάνει κάτι ιστορικό. Πολύ μέτριος.
Κατά τα άλλα δεν θα διαφωνίσει κανείς μαζί σου, γιαυτό φωνάζει ο κόσμος για μεταγραφές.
Αλλά είναι άλλο το να υπάρχει ένα γαμημένο σύστημα, να παίζει η ομάδα κάτων την μπάλα αλλά να μη βγαίνει στο τέλος επειδή οι μέσοι σου είναι μέτριοι και άλλο να παίζεις της αγίας γιόμας.

και τέλος πάντων, και που έπαιζε ο Γκαλέτι, και που έπαιζε ο Τοροσίδης, και που έπαιζε ο Ντουντού, δεν είδα να υπάρχει κάποιο σύστημα που να τους βγάζει ξεμαρκάριστους...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
διαφωνώ μόνο ως προς το Μαρέσκα. Πολύ αργός στη σκέψη και στην εκτέλεση, δεν νομίζω πως φέτος κάνει κάτι ιστορικό. Πολύ μέτριος.
Κατά τα άλλα δεν θα διαφωνίσει κανείς μαζί σου, γιαυτό φωνάζει ο κόσμος για μεταγραφές.
Αλλά είναι άλλο το να υπάρχει ένα γαμημένο σύστημα, να παίζει η ομάδα κάτων την μπάλα αλλά να μη βγαίνει στο τέλος επειδή οι μέσοι σου είναι μέτριοι και άλλο να παίζεις της αγίας γιόμας.

και τέλος πάντων, και που έπαιζε ο Γκαλέτι, και που έπαιζε ο Τοροσίδης, και που έπαιζε ο Ντουντού, δεν είδα να υπάρχει κάποιο σύστημα που να τους βγάζει ξεμαρκάριστους...

μια ομάδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΡΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ο ολυμπιακός φέτος παραπέει γιατί έχει διαρκώς και πολλούς τραυματισμούς.
ο καθε παίκτης έχει τα δικά του συν και πλην.
όταν το σύστημα είναι σταθερό πρέπει να το υποστηρίζει και ο ίδιος κορμός.
τελεία.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μια ομάδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΡΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ο ολυμπιακός φέτος παραπέει γιατί έχει διαρκώς και πολλούς τραυματισμούς.
ο καθε παίκτης έχει τα δικά του συν και πλην.
όταν το σύστημα είναι σταθερό πρέπει να το υποστηρίζει και ο ίδιος κορμός.
τελεία.

ρε μαλακα μου σε διαβαζω και μουρχεται να παω να παρω εξακαρφα παπουτσια  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom