Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ε τοτε μαλλον ο ζικο ξερει λιγοτερη μπαλα απο τον μοικανο
δεν είπα κάτι τέτοιο.
κράτα τις κρίσεις για τον εαυτό σου.
τον Όσκαρ έκρινα ως παίκτη. ΤΡι να κάνουμε δηλαδή που είναι λειψός.
Εσένα γκόμενά σου είναι και τον υπερασπίζεσαι τόσο; Ο μοναδικός Ολυμπιακός που τον υπερασπίζεται είσαι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η αξία του Μήτρογλου τώρα...πόσο αποτιμάται;;;

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εγω λεω να ξεκολησετε λιγακι με τον Οσκαρ!!   Εχετε γαμηθει τοσους μηνες τωρα.
Και για μενα οκ δεν ειναι top class παιχτης... Αλλα και πληθωρα παιχτων οπως ξερετε δεν υπαρχει, και ετσι αν το θελετε, αλλα εμενα μου δειχνει οτι ειναι ενας παιχτης που ουτε βαριεται ουτε κολοβαραει μεσα στον αγωνα.
Οτι εχει να δωσει το δινει και με το παραπανω... Ειναι πολυ φιλοτιμος ...

Και εδω που τα λεμε οσο παιρνει παιχνιδια στα ποδια του τοσο καλυτερος γινεται... Εδω δεν νομιζω καποιος να διαφωνει!!   Εδω και 1 μηνα ειναι απο τους καλυτερους παιχτες στον Ολυμπιακο!!
Η αξία του Μήτρογλου τώρα...πόσο αποτιμάται;;;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν είπα κάτι τέτοιο.
κράτα τις κρίσεις για τον εαυτό σου.
τον Όσκαρ έκρινα ως παίκτη. ΤΡι να κάνουμε δηλαδή που είναι λειψός.
Εσένα γκόμενά σου είναι και τον υπερασπίζεσαι τόσο; Ο μοναδικός Ολυμπιακός που τον υπερασπίζεται είσαι.
υπερασπιζομαι καθε παικτη που δεν εχει δωσει δικαιωματα και δεν εχει δημιουργησει προβληματα στην ομαδα
οταν καταλαβεις αυτα που εχω πει για τον οσκαρ θα καταλαβεις πολλα
δεν αξιζει τετοια κριτικη ενας παικτης που εχει παιξει σε 2 χρονια το πολυ 10 φορες εκει που πρεπει και μην ξεχνας εσυ και καποιοι αλλοι τι ειχε ακουσει ο γκογκιτς οταν ειχε ερθει και ο ζετερμπεργκ 1μιση χρονο
εχουν περασει πολλοι παικτες που δεν κανουν για ολυμπιακο και ακομη και τωρα εχουμε πολλους που δεν κανουν αλλα επειδη ο χριστογλου και τα αλλα αρχιδια που το παιζουν ολυμπιακοι θαβουν αυτους που δεν γουσταρουν γιατι δεν τους χαρτζιλικωνουν την πληρωνει ο οσκαρ
ξυπνατε λιγο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Και για μενα οκ δεν ειναι top class παιχτης... Αλλα και πληθωρα παιχτων οπως ξερετε δεν υπαρχει, και ετσι αν το θελετε, αλλα εμενα μου δειχνει οτι ειναι ενας παιχτης που ουτε βαριεται ουτε κολοβαραει μεσα στον αγωνα.

Και εδω που τα λεμε οσο παιρνει παιχνιδια στα ποδια του τοσο καλυτερος γινεται... Εδω δεν νομιζω καποιος να διαφωνει!!   Εδω και 1 μηνα ειναι απο τους καλυτερους παιχτες στον Ολυμπιακο!!
ελα ντε
ξεχασαν οι ολυμπιακαρες κατι αμπονσα,κατι βαρεσανοβιτς κτλ που εχουν περασει απο ολυμπιακο και τους φταιει ενας παικτης 25 χρονων που ηρθε απο το ισπανικο πρωταθλημα
οι βοσνιοι και οι αφρικανοι που εχουν ερθει ηταν απο καλυτερα πρωταθληματα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
υπερασπιζομαι καθε παικτη που δεν εχει δωσει δικαιωματα και δεν εχει δημιουργησει προβληματα στην ομαδα
οταν καταλαβεις αυτα που εχω πει για τον οσκαρ θα καταλαβεις πολλα
δεν αξιζει τετοια κριτικη ενας παικτης που εχει παιξει σε 2 χρονια το πολυ 10 φορες εκει που πρεπει και μην ξεχνας εσυ και καποιοι αλλοι τι ειχε ακουσει ο γκογκιτς οταν ειχε ερθει και ο ζετερμπεργκ 1μιση χρονο
εχουν περασει πολλοι παικτες που δεν κανουν για ολυμπιακο και ακομη και τωρα εχουμε πολλους που δεν κανουν αλλα επειδη ο χριστογλου και τα αλλα αρχιδια που το παιζουν ολυμπιακοι θαβουν αυτους που δεν γουσταρουν γιατι δεν τους χαρτζιλικωνουν την πληρωνει ο οσκαρ
ξυπνατε λιγο
θα σε στενοχωρήσω.
Δεν ασπάζομαι κανενός απόψεις, έχω τις δικές μου. Πόσω μάλλον του Χριστόγλου.
Έχω πει πολλές φορές πως δεν κρίνω τίποτα αν δεν περάσει αρκετός χρόνος. Και νομίζω πως 1μισος χρόνος είναι αρκετός για κρίση ενός παίκτη.
Ο άνθρωπος είναι παλτό πάντα κατα την ταπεινή μου γνώμη. Δεν την επιβάλλω σε κανέναν. Αν δεν τη δέχεσαι μην την ασπάζεσαι, πρόβλημά σου. Δηλαδή όποιος έχει διαφορετική άποψη από εσένα δεν μπορεί να μιλάει;
Δεν ξεχνάω κανένα παλτό που φορτώθηκε στην εικόνα του δέκτη μου. Το γεγονός πως έχουνε περάσει άλλα παλτά δεν δικαιολογεί άλλο ένα.
Όσο για το φιλότιμο....
οκ, και ο Κόνβατς και ο Πάρντο όποτε παίζουνε, φιλότιμα παίζουνε, αλλά έλα που το ρουφάνε ΠΑΝΤΑ. Αυτό σημαίνει πως επειδή είναι φιλότιμοι, δεν πρέπει να μιλάμε για αυτούς; προτιμώ να βάζει ένα νεαρούλη τύπου Παναγόπουλου αν είναι να τρώμε γκολάκι ούτως ή άλλως. Τουλάχιστον λέω πως δεν τον πληρώνει η ομάδα αδρά χωρίς λόγο.
Φιλότιμος είναι και ο Πάντος και κάθε χρόνο ξεκινάει από την εξέδρα. έχει παίξει σε ό,τι θέση θέλεις, ειδικά επί Λεμονή και απουσιών τότε....ούτε ήξερα πού έπαιζε. Τι κεντρικό αμυντικο τον ειχε βάλει, τι δεξί χαφ, τι αμυντικό μέσο...
Ε, χέστε μας πια...αυτός ο παίκτης ναι, και φιλότιμο έχει και τη ζωή του για την ομάδα δίνει και κάθε χρόνο είναι καλύτερος, και αποδίδει ΠΑΝΤΑ.
Ο Όσκαρ τι σχέση έχει ;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
θα σε στενοχωρήσω.
Δεν ασπάζομαι κανενός απόψεις, έχω τις δικές μου. Πόσω μάλλον του Χριστόγλου.
Έχω πει πολλές φορές πως δεν κρίνω τίποτα αν δεν περάσει αρκετός χρόνος. Και νομίζω πως 1μισος χρόνος είναι αρκετός για κρίση ενός παίκτη.
Ο άνθρωπος είναι παλτό πάντα κατα την ταπεινή μου γνώμη. Δεν την επιβάλλω σε κανέναν. Αν δεν τη δέχεσαι μην την ασπάζεσαι, πρόβλημά σου. Δηλαδή όποιος έχει διαφορετική άποψη από εσένα δεν μπορεί να μιλάει;
Δεν ξεχνάω κανένα παλτό που φορτώθηκε στην εικόνα του δέκτη μου. Το γεγονός πως έχουνε περάσει άλλα παλτά δεν δικαιολογεί άλλο ένα.
Όσο για το φιλότιμο....
οκ, και ο Κόνβατς και ο Πάρντο όποτε παίζουνε, φιλότιμα παίζουνε, αλλά έλα που το ρουφάνε ΠΑΝΤΑ. Αυτό σημαίνει πως επειδή είναι φιλότιμοι, δεν πρέπει να μιλάμε για αυτούς; προτιμώ να βάζει ένα νεαρούλη τύπου Παναγόπουλου αν είναι να τρώμε γκολάκι ούτως ή άλλως. Τουλάχιστον λέω πως δεν τον πληρώνει η ομάδα αδρά χωρίς λόγο.
Φιλότιμος είναι και ο Πάντος και κάθε χρόνο ξεκινάει από την εξέδρα. έχει παίξει σε ό,τι θέση θέλεις, ειδικά επί Λεμονή και απουσιών τότε....ούτε ήξερα πού έπαιζε. Τι κεντρικό αμυντικο τον ειχε βάλει, τι δεξί χαφ, τι αμυντικό μέσο...
Ε, χέστε μας πια...αυτός ο παίκτης ναι, και φιλότιμο έχει και τη ζωή του για την ομάδα δίνει και κάθε χρόνο είναι καλύτερος, και αποδίδει ΠΑΝΤΑ.
Ο Όσκαρ τι σχέση έχει ;
το οτι ο παντος λες πως εχει παιξει αμυντικος μεσος,στοπερ δειχνει ποσο αμπαλαλεας εισαι
δεξι και αριστερο μπακ εχει παιξει ο ανθρωπος
χθες που εκανε την φαση με το σουτ θα μας πεις οτι επαιζε και σεντερ φορ? :2funny: :2funny:
κουβεντα κανουμε δεν σου επιβαλλω αποψεις ουτε ειπα πως δεν πρεπει να μιλας,μεθυσμενος εισαι?

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
σε οσα παιχνιδια εχει παιξει φετος  σε τσου λου
εχει τρεξει περισοτερο απο τους αλλους.
αν τον ειχανε πολυδιαφημισει σαν μερικους αλλους
θα λεγαμε αλλα.

οταν το βαζουνε
στη θεση του αποδιδει.ουτε αριστερο ουτε δεξι χαφ ειναι.
κ με κετσπαγια που δεν τον υπολογιζε ουτα προβληματα δημιουργησε ουτε
το παιζε τραυματιας.επαγγελματιας.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σε οσα παιχνιδια εχει παιξει φετος  σε τσου λου
εχει τρεξει περισοτερο απο τους αλλους.
αν τον ειχανε πολυδιαφημισει σαν μερικους αλλους
θα λεγαμε αλλα.

οταν το βαζουνε
στη θεση του αποδιδει.ουτε αριστερο ουτε δεξι χαφ ειναι.
κ με κετσπαγια που δεν τον υπολογιζε ουτα προβληματα δημιουργησε ουτε
το παιζε τραυματιας.επαγγελματιας.
τελικα δεν ειμαι ο μονος που υπερασπιζεται τον οσκαρ  :2funny:
και δικια σου γκομενα ο οσκαρ?  :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Ποιο τρανσφερμαρκτ ρε Στρατηγέ...???

πλάκα μας κάνεις???

Μη δίνεις και πολύ σημασία τι γράφουν αυτοί εκεί μέσα... :jerking:
Οχι για τον Μητρογλου...γενικά λέω...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τα αυτονοητα νομιζω λεμε.
δεν ειπαμε οτι ειναι τζιοβανι αλλα οχι κ ρεζιτς. :2funny:
:thumbsup:
ετσι ακριβως δεν ειπα ποτε οτι ειναι παικταρας αλλα ουτε και αμπαλλος
απλα καποιοι ολυμπιακοι βλεπουν μπαλλα και καποιοι διαβαζουν εφημεριδες για να "δουν" μπαλα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ποιο τρανσφερμαρκτ ρε Στρατηγέ...???

πλάκα μας κάνεις???

Μη δίνεις και πολύ σημασία τι γράφουν αυτοί εκεί μέσα... :jerking:
Οχι για τον Μητρογλου...γενικά λέω...
ο μητρογλου απο προχθες κοστιζει [size=30pt]2[/size]0 μυρια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το οτι ο παντος λες πως εχει παιξει αμυντικος μεσος,στοπερ δειχνει ποσο αμπαλαλεας εισαι
χθες που εκανε την φαση με το σουτ θα μας πεις οτι επαιζε και σεντερ φορ? :2funny: :2funny:
κουβεντα κανουμε δεν σου επιβαλλω αποψεις ουτε ειπα πως δεν πρεπει να μιλας,μεθυσμενος εισαι?
εσύ που έχεις δει όλα τα ματς, θα έπρεπε να θυμάσαι τα ματς αυτά που τον είχε βάλει ο Λεμονής σε αλλοπρόσαλλες θέσεις επειδή είχε ξεμείνει απο παίκτες.
Δεν σου είπα πως είναι η θέση του, σου είπα πως τον είχε βάλει τότε σε ό,τι θέση είχε κενό. Αν δε ειδικά δεν θυμάσαι το ματς με τον Πάντο σε θέση ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ αμυντικού τότε χρειάζεσαι επειγόντως βιταμίνες για τη μν.ημη σου. Δεν θυμάμαι ποιο ήταν, αλλά εγώ είπες πως βλέπω μόνο 2-3 ματς, οπότε μάλλον έκατσε και το είχα δει αυτό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και by the way, το γεγονός πως εσύθ έχεις μια άποψη δεν σε καθιστά γνώστη ποδοσφαίρου και τον άλλον άμπαλο.
το οτι μιλάς όμως έτσι μάλλον σε καθιστά αγενή. Σου το είπα και πριν, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μια φόρα έπαιξε και κεντρικός αμυντικός. Επί Λεμονή λόγω των τραυματισμών.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ο μητρογλου απο προχθες κοστιζει [size=30pt]2[/size]0 μυρια
Ούτε 20 που θα θέλαμε κοστίζει, ούτε 2,3 που γράφει το ανενημέρωτο site.
8εκ είναι η ρήτρα, αν έρθει σοβαρή ομάδα που να καλύπτει τον ίδιο, τόσα πρέπει να δώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom