υπερασπιζομαι καθε παικτη που δεν εχει δωσει δικαιωματα και δεν εχει δημιουργησει προβληματα στην ομαδα
οταν καταλαβεις αυτα που εχω πει για τον οσκαρ θα καταλαβεις πολλα
δεν αξιζει τετοια κριτικη ενας παικτης που εχει παιξει σε 2 χρονια το πολυ 10 φορες εκει που πρεπει και μην ξεχνας εσυ και καποιοι αλλοι τι ειχε ακουσει ο γκογκιτς οταν ειχε ερθει και ο ζετερμπεργκ 1μιση χρονο
εχουν περασει πολλοι παικτες που δεν κανουν για ολυμπιακο και ακομη και τωρα εχουμε πολλους που δεν κανουν αλλα επειδη ο χριστογλου και τα αλλα αρχιδια που το παιζουν ολυμπιακοι θαβουν αυτους που δεν γουσταρουν γιατι δεν τους χαρτζιλικωνουν την πληρωνει ο οσκαρ
ξυπνατε λιγο
θα σε στενοχωρήσω.
Δεν ασπάζομαι κανενός απόψεις, έχω τις δικές μου. Πόσω μάλλον του Χριστόγλου.
Έχω πει πολλές φορές πως δεν κρίνω τίποτα αν δεν περάσει αρκετός χρόνος. Και νομίζω πως 1μισος χρόνος είναι αρκετός για κρίση ενός παίκτη.
Ο άνθρωπος είναι παλτό πάντα κατα την ταπεινή μου γνώμη. Δεν την επιβάλλω σε κανέναν. Αν δεν τη δέχεσαι μην την ασπάζεσαι, πρόβλημά σου. Δηλαδή όποιος έχει διαφορετική άποψη από εσένα δεν μπορεί να μιλάει;
Δεν ξεχνάω κανένα παλτό που φορτώθηκε στην εικόνα του δέκτη μου. Το γεγονός πως έχουνε περάσει άλλα παλτά δεν δικαιολογεί άλλο ένα.
Όσο για το φιλότιμο....
οκ, και ο Κόνβατς και ο Πάρντο όποτε παίζουνε, φιλότιμα παίζουνε, αλλά έλα που το ρουφάνε ΠΑΝΤΑ. Αυτό σημαίνει πως επειδή είναι φιλότιμοι, δεν πρέπει να μιλάμε για αυτούς; προτιμώ να βάζει ένα νεαρούλη τύπου Παναγόπουλου αν είναι να τρώμε γκολάκι ούτως ή άλλως. Τουλάχιστον λέω πως δεν τον πληρώνει η ομάδα αδρά χωρίς λόγο.
Φιλότιμος είναι και ο Πάντος και κάθε χρόνο ξεκινάει από την εξέδρα. έχει παίξει σε ό,τι θέση θέλεις, ειδικά επί Λεμονή και απουσιών τότε....ούτε ήξερα πού έπαιζε. Τι κεντρικό αμυντικο τον ειχε βάλει, τι δεξί χαφ, τι αμυντικό μέσο...
Ε, χέστε μας πια...αυτός ο παίκτης ναι, και φιλότιμο έχει και τη ζωή του για την ομάδα δίνει και κάθε χρόνο είναι καλύτερος, και αποδίδει ΠΑΝΤΑ.
Ο Όσκαρ τι σχέση έχει ;