Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλά..δεν σου έχω μιλήσει ποτέ...είναι κρίμα τους βλαμμένους να τους κοροϊδεύεις...
αλλά σήμερα θα κάνω εξαίρεση...
1. πάλι άλλοι σου φταίνε; Στρατό έχεις πάει; ξέρεις τι σημαίνει να σε βαράει αεροβόλο στην πλάτη από τα 60-100 μέτρα; Το σημαδάκι που έδειξε στον αγκώνα του ήταν από μπλοκάρισμα της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο. Κόφτε τα ψέματα λαμόγιααααααααααααααααα

2. Κλάψε
3. Κλάψε πιο πολύ....και μάζεψε τις μύξες σου....
4. Ρούφα τώρα και στο μπάσκετ....και ξανακλάψε
5. Ρούφα τώρα και στους νέους... και ξανακλάψε
6. Δεν υπάρχει άθλημα που να μην τον έχεις φάει
7. Προσεχώς και στο σκάκι και στο τάβλι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξανακαντο παραθεση. εχασες μια προσθηκη. ;)
ξανακλάψε...γοερά να σε ακούσει και ο ...πατέρας σου....χαχαχαχα
είχε βάλει εχθές και την αφεντομουτσουνάρα του πρώτη μούρη στα πρωτοσέλιδα πως και καλά αυτός θα εγγυόταν την ασφάλεια της ομάδας...
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
κλάψε αγορίνα μου...
και άμα είσαι σε μεγάλη απόγνωση βάλε και το δαχτυλάκι σου εκεί που ξέρεις, πίσω σου για να νιώσεις καλύτερα.....χαχαχααχαχα
κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
κοίτα ρε γμτ...να τους πάρουμε καθαρά...δεν έχει και ίντριγκα να γουστάρουμε λιγάκι...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δεν εκανες την παραθεση ομως και θα σε μαλωσω. ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλά..δεν σου έχω μιλήσει ποτέ...είναι κρίμα τους βλαμμένους να τους κοροϊδεύεις...
αλλά σήμερα θα κάνω εξαίρεση...
1. πάλι άλλοι σου φταίνε; Στρατό έχεις πάει; ξέρεις τι σημαίνει να σε βαράει αεροβόλο στην πλάτη από τα 60-100 μέτρα; Το σημαδάκι που έδειξε στον αγκώνα του ήταν από μπλοκάρισμα της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο. Κόφτε τα ψέματα λαμόγιααααααααααααααααα

2. Κλάψε
3. Κλάψε πιο πολύ....και μάζεψε τις μύξες σου....
4. Ρούφα τώρα και στο μπάσκετ....και ξανακλάψε
αργησες,αλλα ησουν συγκλονιστικος...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Αν με είχε κάνει η συχωρεμένη η μανούλα μου τέτοιο μαλάκα [size=1pt]και βάζελο[/size]  :grin: :grin: θα είχα αυτοκτονήσει απο την βρεφική μου ηλικία, Ταλούλη μας  :-* :-* :-*

Κατά τα άλλα, χώνεψες τα χθεσινά???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παπάρια...εύκολα χωνεύονται?...όχι τα 2 μπαλλάκια ή το ότι χάσαμε...αλλά η έλλειψη μαγκιάς απ τυος δικούς μας.....τέτοια αρχίδια παίκτες δεν τους θέλω.......καλλίτερα με την ερασιτεχνική....γαμώ το μουνί της μάνας τους......

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εχεις γινει γραφικος ρε μαλακιδη
λες και εχει πληθωρα παικτων,εχεις καταλαβει οτι ειχες 10αρι και το πουλησες στη πορτο και τωρα ο ζικο θελει 10αρι
ο μονος που κανει για αυτη τη θεση στο υπαρχον ροστερ ειναι ο οσκαρ και αναγκαστικα καλυπτει τρυπες αριστερα και δεξια
με βαλβερδε επαιξε μεχρι και μπακ
δεν ειναι ο βασικος που θελουμε γιατι ειναι αργος και αψυχος αλλα μπαλλιτσα ξερει και πως να την κρατησει και πως να την βγαλει μπροστα
ξεκολλα με την εμπαθεια σου
Μάθε μπαλίτσα!! Εγώ να ξεκολλήσω με την εμπάθεια, εσύ να μην ξεκολλήσεις με τις αβάντες;;

"Μάλιστα, οι παίκτες των ερυθρολεύκων έκαναν πλάκα στον Οσκαρ  :cussing: για την ευκαιρία που έχασε λίγο πριν το τέλος για να κάνει το 3-0 και να ανέβει το πριμ στα 300.000."

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.346
Πόντοι
42.697
καταλαβαινω τα ψυχικα σου τραυματα.

Μην τους ακούς αγορίνα μου που όλοι σε βρίζουν, σε φτύνουν και σε λένε βλαμμένο,ηλιθιο, μυξιαρικο,αυνάνα, μαλακοπίτουρα κτλ, κτλ...
σε ζηλεουν κατα΄βάθος.
Πάρε εσύ μια απο τις πολλές (οι περισσότερες εαν επιθυμεις) συμφοιτητριες που σε γουστάρουν και πηγαινε για ένα ποτάκι να ξελαμπικάρεις!
lover boy

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μην τους ακούς αγορίνα μου που όλοι σε βρίζουν, σε φτύνουν και σε λένε βλαμμένο,ηλιθιο, μυξιαρικο,αυνάνα, μαλακοπίτουρα κτλ, κτλ...
σε ζηλεουν κατα΄βάθος.
Πάρε εσύ μια απο τις πολλές (οι περισσότερες εαν επιθυμεις) συμφοιτητριες που σε γουστάρουν και πηγαινε για ένα ποτάκι να ξελαμπικάρεις!
lover boy

εγω να σαι σιγουρος οτι αυτο θα κανω .αυριο μετα το μαθημα εχω κανονισει να βγω με μια απο αυτες.

και μετα θα παμε σπιτι της για μια εργασια..

εσυ θα μεινεις με το πουλι στο ενα χερι και με τα warn στο αλλο ομως.  ;)

υγ.και off topic ο "moderator".

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.346
Πόντοι
42.697
εγω να σαι σιγουρος οτι αυτο θα κανω .αυριο μετα το μαθημα εχω κανονισει να βγω με μια απο αυτες.

και μετα θα παμε σπιτι της για μια εργασια..

εσυ θα μεινεις με το πουλι στο ενα χερι και με τα warn στο αλλο ομως.  ;)

υγ.και off topic ο moderator.

ετσι ακριβώς!
εγώ έχυσα τόσο πολύ εχθές που δεν μπορώ αλλο ...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
και ποιους να βαλει δηλ??τους ''μαγικους πιτσιρικαδες'' που τρεμεουν τα ποδια τους τρωνε διαφημιση αλλα απο οτι φαινεται δεν το χουν???ασε πια μ αυτο το ταλεντο το σοιλετο..γελαει το ρεντη!!!!
Όπως γελούσε με το κούρεμα του Μήτρογλου. :jerking:
Α ρε Έλληνα, κάποτε θα μάθεις...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ετσι ακριβώς!
εγώ έχυσα τόσο πολύ εχθές που δεν μπορώ αλλο ...

το ξερω.

αφιερωμενο αυτο που λεει στο τελος το βιντεο..

αφου τους εδειρες ,τραβηξες 2 μαλακιες και ηρεμησες.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να σαι καλα με κανες και γελασα.αντε γεια. ;)

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Εγώ το είπα το Σάββατο... που πας ρε βάζελε με τέτοιο πρωτοσέλιδο; Μα, την κόρη του Μητσοτάκη βρήκες να βάλεις την παραμονή του ντέρμπυ; Άσε που η Πράσινη τον ήπιε τελικά εκτός από τα αθλητικά και στις πολιτικές της προτιμήσεις όπως φαίνεται

Συνημμένα

• gademia.jpg
    gademia.jpg
    161,9 KB · Εμφανίσεις: 29
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ούτε για να γιαλίζει τον πάγκο μας...
δεκάρι αν θέλει ας βάλει τον Κατσικογιάννη, τον Ντουντού, μα άμα θέλει και το Λεντέσμα ακόμα, τον Όσκαρ όμως όχι.
Εσύ ξεπέρασες και εμένα. :grin:
Όχι και το Λεντέσμα μεσοεπιθετικό, ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου. :priest:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
μολις ειδα τον .... ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ !!στη θεση αυτη, και νινη λετο στον παγκο καταλαβα οτι το παιχνιδι δεν θα παει

καλα.Δεν μπορουσα να πιστεψω οτι πληρωνουμε 1.000.000 ευρω εναν ανθρωπο για να διαλυει την ομαδα με τα τρελα του.

επι 60 λεπτα τους ειχε στον παγκο ενω μπορουσε να παρει το παιχνιδι.οταν ξυπνησε ηταν αργα.

μεχρι και οι οπαδοι του ολυμπιακου φωναζαν το ονομα του στο τελος..  ;)

Δεν τους έβαλε απ'την αρχή ο παπάρας να χάσετε 5-0... :jerking:
Απελευθερώθηκε ο γαύρος μόλις άρχισαν οι παλιάτσοι τα νούμερά τους, να χάνουν τα κοντρόλ μόνοι τους, να μη μπορούν να δώσουν πάσα στα 5 μέτρα και να τους κλέβει τη μπάλα ο Ζαϊρί που κανονικά δε μπορεί να μαρκάρει ούτε τον ίσκιο του. :2funny: Μόλις μπήκανε επιτεθήκαμε κατά κύματα. Έπρεπε να του κάνουμε και standing ovation του Τεντά. Όπως και σε Γκάμπριελ, Νίνη, Λέτσο και Τσισσέ.

για την αμυνα τα εχουμε πει,μονο οι γνωστοι γραφικοι-βλαμμενοι δεν τα βλεπουν, τυπου περσονα.

ειναι αστεια η αμυντικη λειτουργια και αυτο φανηκε οταν ο αντιπαλος είχε μόλις 1 επιθετικο,
Ναι, αλλά τι επιθετικό. Τύπου Κοβάσεβιτς που να έχει και ντρίμπλα και πάσα και τεχνική γενικότερα.
Ας ελπίσουμε να τα βάλει και με την Εθνική, γιατί οι [size=15pt]άμπαλοι LOSERS[/size] δε θα βρίσκουν στόχο ούτε με τουφέκι.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΛΑΚΑ....ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom