Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν νομίζω.
αμα γινοτανε χαμός όλο και κάτι θα ειχε διαρρέυσει απο τους ρουφιάνους!
3 και ο κούκος έχουνε μεινει απο τους τραυματισμούς, που να βρόυνε και όρεξη να τσακωθούν και γιατί? αφου όπως είναι τα πράγματα ΟΛΟΙ παιζουν!
:cheesy:

σημασία έχει εάν τον γουστάρουν οι παίκτες...
κάτι μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά και μάλλον μου μυρίζει κλίκα ισπανόφωνων όπως και παλαιότερα κλίκα καραφλών.........

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Πρωταθλητες!!!!
Σπουδαιος Βαθμος ο χθεσινος και οπως ολα δειχνουν ο ΘΡΥΛΟΣ περναει στους 16....
2η φορα μεσα σε 2 χρονια.....(αλλα οι Ευρω-πεη ειναι αλλοι).... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο που με ευχαριστησε Περισσοτερο ειναι η Σοβαροτητα και η Σταθεροτητα που εδειξε η ομαδα.

Τωρα Υπαρχει το "Ντερμπι"(βεβαια ΔΕΝ ειναι σωστος ο Ορος Ντερμπι αφου μια Ζωη τους ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ
169 Matches
69 Olympiakos Piraeus
55 Draws
44 Panathinaikos

Ο Προεδρος αυτα που ειπε τα πιστευουμε ΟΛΟΙ!!!!
ΘΑΝΑΤΟΣ - ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!

ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΕΙΡΑΙΩΣ"

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Προεδρος αυτα που ειπε τα πιστευουμε ΟΛΟΙ!!!!
ΘΑΝΑΤΟΣ - ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!

ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΕΙΡΑΙΩΣ"
φοβος,αβεβαιοτητα ,αμφιβολια...αισθηματα που δηλητηριαζουν καθε ανθρωπο...τον κατατρωνε σαν σαρακι...
πραγματικα θλιβερο...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
[size=30pt]φοβος,αβεβαιοτητα ,αμφιβολια[/size]...αισθηματα που δηλητηριαζουν καθε ανθρωπο...τον κατατρωνε σαν σαρακι...
πραγματικα θλιβερο...
για το αεκακι μιλας???
ειναι σιγουρο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια...ο λετο τελικα θα παιξει η κανει κοκοκο ?1-0 ειναι το ματσακι με γκολ μητρογλου και γινονται μετα τα βαζελια μπουρδελο..το φυσιολογικο τους δηλαδη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
καλημερα αδελφια...ο λετο τελικα θα παιξει η κανει κοκοκο ?1-0 ειναι το ματσακι με [size=16pt]γκολ μητρογλου[/size] και γινονται μετα τα βαζελια μπουρδελο..το φυσιολογικο τους δηλαδη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mακάρι, να τον δούμε να πανηγυρίζει με το λάσο  :2funny: :2funny: :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
τερμα τα πιστόλια;

Απο την μια τους λέει να σκοτώσουν και από την άλλη τους απαγορεύει τα πιστόλια.
Δεν θέλει και πολύ να μπερδευτεί το φτωχό μυαλουδάκι του Μήτρο και θα πανηγυρίσει γκολ στο ντερμπι κάνοντας λαγουδάκια.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ο Λετο εχει πονακια, ο Καραγκουνης τα ιδια. Τι θα γινει ρε μαγκες? Εμεις σας περιμενουμε πως και πως κι εσεις ενας ενας την κανετε με ελαφρα? Ενταξει για τον Λετο το περιμεναμε απο την ημερα που λερωσε το στομα του.. Αλλα ο κωλοτουμπας δεν μπορει, σφιξε ρε Γιωργαρε τα δοντια, δεν εχει πλακα χωρις εσενα...

Τελεια ιδεα οι 3 εισαγγελεις. Συνηθως χανουνε μολις δουν τις φανελες. Την Κυριακη θα χανουνε 2-0 μολις στριψουνε απο την Ελαις..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Λετο εχει πονακια, ο Καραγκουνης τα ιδια. Τι θα γινει ρε μαγκες? Εμεις σας περιμενουμε πως και πως κι εσεις ενας ενας την κανετε με ελαφρα? Ενταξει για τον Λετο το περιμεναμε απο την ημερα που λερωσε το στομα του.. Αλλα ο κωλοτουμπας δεν μπορει, σφιξε ρε Γιωργαρε τα δοντια, δεν εχει πλακα χωρις εσενα...

Τελεια ιδεα οι 3 εισαγγελεις. Συνηθως χανουνε μολις δουν τις φανελες. Την Κυριακη θα χανουνε 2-0 μολις στριψουνε απο την Ελαις..

ντύσου στολίσου βάλε ΑΝΑΙΣ και ερχόμαστε......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ταλόγρια πάλι δεν σου έκατσε μωρη καριολα ξεδοντιαρα!
τουλάχιστον έχεις πάρει αγκαλία τον καναπέ βλέπω και δεν χάνεις ματς του θρυλου στην Ευρώπη φέτος!
έβαλα λάθος φωτό γι αυτό....την κυριακή θα βάλω την σωστή......

Επισκέπτης

ΟΣΦΠ: Ζήτησε συγγνώμη και... τιμωρία ο Νικοπολίδης

* 25/11/2009, 18:41 | Διαβάστηκε 5462 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *

Απολογήθηκε στον Ζίκο ο Αντώνης Νικοπολίδης για την… υπόδειξή του στον προπονητή για αλλαγές στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Άλκμααρ. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας ζήτησε συγγνώμη που μπήκε στα… χωράφια του Βραζιλιάνου προπονητή, ο οποίος έκανε αποδεκτή την ειλικρινή απολογία του γκολκίπερ. Μάλιστα αναρτήθηκε γραπτή δήλωση του Αντώνη Νικοπολίδη στην ιστοσελίδα του συλλόγου, με την οποία θα δίνει εξηγήσεις για τη στάση του και ζητεί να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

«Ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την συμπεριφορά που επέδειξα στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα, η οποία όμως οφείλεται σε στιγμιαία ένταση και εκνευρισμό. Επειδή η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη, ζητώ ο ίδιος από την Διοίκηση την παραδειγματική μου τιμωρία, όπως αυτή προβλεπεται απο τον εσωτερικο κανονισμο'' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:κηπουρος ο δικαιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τα δυό χείλη σου μ αρνιούνται......
και τ αρχίδια μου κουνιούνται....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

* Αποστολή
    *
    *
    *
    *

Απολογήθηκε στον Ζίκο ο Αντώνης Νικοπολίδης για την… υπόδειξή του στον προπονητή για αλλαγές στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Άλκμααρ. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας ζήτησε συγγνώμη που μπήκε στα… χωράφια του Βραζιλιάνου προπονητή, ο οποίος έκανε αποδεκτή την ειλικρινή απολογία του γκολκίπερ. Μάλιστα αναρτήθηκε γραπτή δήλωση του Αντώνη Νικοπολίδη στην ιστοσελίδα του συλλόγου, με την οποία θα δίνει εξηγήσεις για τη στάση του και ζητεί να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

«Ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την συμπεριφορά που επέδειξα στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα, η οποία όμως οφείλεται σε στιγμιαία ένταση και εκνευρισμό. Επειδή η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη, ζητώ ο ίδιος από την Διοίκηση την παραδειγματική μου τιμωρία, όπως αυτή προβλεπεται απο τον εσωτερικο κανονισμο'' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:κηπουρος ο δικαιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να τον πυροβολήσει ο μήτρο με πέιντ μπολ να βγάλει και το άχτι του......

Επισκέπτης

* Αποστολή
    *
    *
    *
    *

Ρε σεις βαρέθηκε ο άνθρωπος και ζητάει να τον φύγουνε!
Σαν τον Καραμανλή ένα πράγμα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom