Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Παίρνεις ναρκωτικά ρε μαλάκα???Και το Χ δεν σας είναι άσχημο ρε bull!Η Άρσεναλ νικάει 2-0 στο άλλο...
Παίρνεις ναρκωτικά ρε μαλάκα???Και το Χ δεν σας είναι άσχημο ρε bull!Η Άρσεναλ νικάει 2-0 στο άλλο...
Έτσι μου το βγάζει στο livescore ρε συ!Παίρνεις ναρκωτικά ρε μαλάκα???
λες κ εχει αλλον να βαλει...Κι εγώ στη Βέροια...έκλαιγα από τα γέλια!
Υ.Γ για τον πέουλα και σήμερα το ματς...
Με κάλυψες...Έτσι μου το βγάζει στο livescore ρε συ!
Παιδια καλησπερα απο Γερμανια.Εχει τον Ολυμπιακο σε κανενα σαιτ να τον δω???
άργησα να δω το μήνυμά σουΠαιδια καλησπερα απο Γερμανια.Εχει τον Ολυμπιακο σε κανενα σαιτ να τον δω???
ουτε στο πρωτο παιχνιδι ο βοηθος του βοηθου.Μάλλον δεν μας ρουφιάνεψε καλά ο βοηθός ...
ti na δεις ρε φιλε?
ενα πεθαμενο πτωμα ειναι.
καφε εχεις πιει?
κοντευω να κοιμηθω βλεποντας το ματς του ολυμπιακου. :o :o
ασε ρε φιλε..οταν παιζει ετσι ο βαζελος ειναι πρεσβης κι αρχιδια μυδια..οταν αναγκαζομαστε να παιξουμε εμεις ετσι χωρις 7 βασικους παικτες πρωτης γραμμης και κανεναν επιθετικο βγαινουν και βελαζουν...το είδες όμως.... ετσι σε θέλω, να νυστάζεις και να βλέπεις τον ΘΡΥΛΟ :'(
ασε ρε φιλε..οταν παιζει ετσι ο βαζελος ειναι πρεσβης κι αρχιδια μυδια..οταν αναγκαζομαστε να παιξουμε εμεις ετσι χωρις 7 βασικους παικτες πρωτης γραμμης και κανεναν επιθετικο βγαινουν και βελαζουν...
ασε ρε φιλε..οταν παιζει ετσι ο βαζελος ειναι πρεσβης κι αρχιδια μυδια..οταν αναγκαζομαστε να παιξουμε εμεις ετσι χωρις 7 βασικους παικτες πρωτης γραμμης και κανεναν επιθετικο βγαινουν και βελαζουν...
και μετα ξυπνησες....τελικο μια φορατον πηγε η χουντα για να κοιμισει τον λαο....ποιοι ημιτελικοι και προημιτελικοι ρε παραμυθαδες??οτι θελετε βαφτιζετε...δεν είναι πρέσβης γι' αυτό ρε φίλε. είναι πρέσβης γιατί έχει παίξει τελικό, ημιτελικούς, προημιτελικούς και γιατί έχει αναγκάσει ομάδες σαν την Άρσεναλ και την Μπαρτσελόνα να ταμπουρωθούν για να κρατήσουν το αποτέλεσμα.
και μετα ξυπνησες....τελικο μια φορατον πηγε η χουντα για να κοιμισει τον λαο....ποιοι ημιτελικοι και προημιτελικοι ρε παραμυθαδες??οτι θελετε βαφτιζετε...