Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (9 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Γι αυτό έφερε και χ με την Καβάλα ο χέστης ο αμυντικολάγνος?
Ενώ ο Ζίκο είναι φουλ επίθεση με Στολτίδη 2ο επιθετικό και τον άμπαλο δεξιοπόδαρο Όσκαρ αριστερά. :jerking:
Αν δεν ήταν χέστης και αυτός, θα έβαζε Σοϊλέδη να βγάλουμε μια γαμημένη σέντρα.

Και η Καβάλα είναι 3η στη βαθμολογία.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι μου συγκρίνετε ρε μάγκες Ζίκο με Νυφίτσα δηλαδή? :rolleyes:

τεσπα καλή συνέχεια γιατί ακολουθεί βδομάδα ΔΥΣΚΟΛΗ :fuck2:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
σωστος....μηδεν παθος ουτε ενα δυνατο φαουλ...δημοσιοι υπαλληλοι...
πηραν αυτο που τους αξιζε...αν μπορουν (γιατι εχω καποιες αμφιβολιες γι'αυτο)ας γυρισουν την κατασταση...ΑΝ μπορουν  ;)
Υ.Γ. κηπουρε σε ευχαριστουμε για την προσφορα σου αλλα κανε το[ο να παιξει και κανενας αλλος....η διοικηση μεχρι να το πεις εσυ θα σου ανανεωνει το συμβολαιο,δειξε λοιπον γενναιοτητα και βγες στη συνταξη μονος σου...βλεπε αντζας τζολε κλπ.... ;)

και τωρα ξεφτιλογαυροι...

κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................................. :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
και κλείνοντας.
ο βάζελος της Ριζούπολης ήταν απείρως καλύτερος από τον σημερινό.
το πρωτάθλημα το 03 το έχασε για όλα τα παραπάνω που ίσχυαν ανάποδα.

Τότε και γαύρος ήταν απείρως καλύτερος απ'το σημερινό με Καραφλούς στα καλά τους, Τζιοβάννι, Καρεμπέ κλπ και χωρίς 9 τραυματίες.
Τότε Τζόλε και τώρα Όσκαρ :headbang:, τότε Γιαννακόπουλο να μασάει σίδερα και τώρα τον (πιο τεχνίτη μεν) Ζαϊρί να τον παίζει και με τα πόδια ακόμα.

Ήμουν μέσα και τις είδα τις καφρίλες.
Το άλλο που είδα ήταν ότι σε όλο τον αγώνα δεν πήγατε 1 φορά πρώτοι πάνω στη μπάλα.
Ο Καρεμπέ ήταν πάντα όχι 1, αλλά 3 βήματα μπροστά σε σκέψη και κίνηση και θέλατε 15 γιόμες για να περάσετε 1 φορά το κέντρο..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επειδή δεν είμαι άνθρωπος της ίντριγκας και στον πούτσο μου οι διαιτησίες (μου αρέσει να βλέπω το παιχνιδι-αν θεωρώ πως όλα είναι στημένα δεν έχει νόημα για μένα να το βλέπω)
λέω λοιπόν τα εξής σαν προβληματισμό:
όταν ανέλαβε ο Ζίκος, αυτό που βλέπαμε ήταν πως η ομάδα για 2-3 ματς πάλευε μέχρι το τέλος για το γκολ και πήραμε νίκες στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Τωρα ξαφνικά γίνεται το ανάποδο, στα τελευταία δύο ματς εμφανίζουμε τις παλιές ευρωπαϊκές ασθένειες, τρώμε γκολ στη λήξη. και γκολ που πονάνε μάλιστα.

γενικά η ομάδα φέρεται φέτος αλλοπρόσαλα. Και ο βασικός λόγος (για μένα - και πάντα χωρίς να κοιτάω τα εξωαγωνιστικά) είναι πως δεν είναι δεμένη και στρωμένη. Ο κορμός είναι αλλοιωμένος, λείπουνε ηγετικές φυσιογνωμίες. Όταν θεωρούσαμε το καλοκαίρι πως ηγέτες της ομάδας θα ήτανε ο Γκαλετι και ο Ντουντού και ο ένας δεν παίζει ενώ ο άλλος ΤΟΝ παίζει, η ομάδα δεν στρώνει, δεν αποκτά ψυχή στο γήπεδο.
Ο τερματοφύλακας όσο ψυχή και να είναι, όσο αρχηγός, όσο και να φωνάζει, δεν μπορεί να καθοδηγήσει τους επιθετικούς.Λόγω θέσης, όχι λόγω χαρακτήρα.

Δεν κάνω καμία κρίση για τα ματς. Για το στήσιμο της ομάδας κλπ.
Επίσης θεωρώ μεγάλο λάθος (όπως πάντα) να αλλάξουμε πάλι προπονητή. Ούτε για αστείο. Ένας άνθρωπος που πήρε την ομάδα απροπόνητη, ασύνδετη, αχαρακτήριστη και ελλειπή, που διαχειρίζεται νοσοκομείο και όχι ομάδα, δεν μπορεί να χρεωθεί με τα λάθη της διοίκησης. Οκ, το κόλλημα με τον Όσκαρ είναι οφθαλμοφανές. Αλλά δεν μπορει αυτό να διώξει ένα προπονητή, ειδικά αν θέλουμε επιτέλους να ξαναβρούμε ρυθμό κάποια στιγμή.

Να επισημάνω επίσης πως ο Φρογκ πέρυσι είχε χάσει τα αβγα και τα καλάθια μέχρι το Δεκέμβρη δουλεύοντας αντίστοιχο χρόνο με το Ζίκο φέτος, αλλά δεν του μίλαγε κανείς, αντιθέτως όλοι λέγανε τι καλά που τα κάνει. Τι διάολο, μόνο ο βάτραχος έχει αυτή την πολυτέλεια να δουλεύει ήσυχος;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Να επισημάνω επίσης πως ο Φρογκ πέρυσι είχε χάσει τα αβγα και τα καλάθια μέχρι το Δεκέμβρη δουλεύοντας αντίστοιχο χρόνο με το Ζίκο φέτος, αλλά δεν του μίλαγε κανείς, αντιθέτως όλοι λέγανε τι καλά που τα κάνει. Τι διάολο, [size=14pt]μόνο ο βάτραχος έχει αυτή την πολυτέλεια να δουλεύει ήσυχος;[/size]
:2funny: :2funny: :2funny:

Όταν λες "ήσυχος" εννοείς πως δεν του ξαναστείλανε σφαίρες στο γραμματοκιβώτιο,
δεν τύπωσαν πεντοχίλιαρα με τη φάτσα του και δε βρίζανε τόσο πολύ τη γυναίκα του;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τότε και γαύρος ήταν απείρως καλύτερος απ'το σημερινό με Καραφλούς στα καλά τους, Τζιοβάννι, Καρεμπέ κλπ και χωρίς 9 τραυματίες.
Τότε Τζόλε και τώρα Όσκαρ :headbang:, τότε Γιαννακόπουλο να μασάει σίδερα και τώρα τον (πιο τεχνίτη μεν) Ζαϊρί να τον παίζει και με τα πόδια ακόμα.

Το άλλο που είδα ήταν ότι σε όλο τον αγώνα δεν πήγατε 1 φορά πρώτοι πάνω στη μπάλα.
Ο Καρεμπέ ήταν πάντα όχι 1, αλλά 3 βήματα μπροστά σε σκέψη και κίνηση και θέλατε 15 γιόμες για να περάσετε 1 φορά το κέντρο..
η σύγκριση της τότε ομάδας με τη φετινή είναι αδόκιμη....σε ρίχνει σε μελαγχολία.
Από την άλλη το έχω ξαναπει.
Στα αρχίδια μας το πρωτάθλημα φέτος. Αρκεί να βγάλουμε 2-3 παικτάκια που του χρόνου θα είναι βασικοι στην ομάδα μας απο τα πολυδιαφημισμένα σπλάχνα της ομάδας.

Έχω βαρεθεί να βλέπω να βγαίνουνε ταλέντα από Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Σερβία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ρουμανία κλπ και να μην μπορούμε να πάρουμε απόφαση να δώσουμε μια ευκαιρία να καθιερωθεί ένας 18χρονος σε μια μεγάλη ομάδα.
Θεωρώ μέγιστη μαλακία που δεν επένδυσε ο Ολυμπιακός φέτος στο Γ. Παπαδόπουλο ( by the way ο γλυστροκέφαλος το συγκεκριμένο θέμα το πήγε στην αρχή καλύτερα)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

Όταν λες "ήσυχος" εννοείς πως δεν του ξαναστείλανε σφαίρες στο γραμματοκιβώτιο,
δεν τύπωσαν πεντοχίλιαρα με τη φάτσα του και δε βρίζανε τόσο πολύ τη γυναίκα του;;;
πέρσι; τίποτα δεν του κάνανε....Θεό τον είχανε.
φέτος που συνεχίζει τις μαλακίες, προφανώς τα ακούει και αυτός. Αλλά η στήριξη από την οποιαδήποτε διοίκηση παραμένει...λες και έχει αδιάβροχο στις ροχάλες αυτός ρε γμτ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

φιλαράκο τα έχω πει για το γάβρο τότε...
όμως ο βάζελος τότε έπαιζε για 3 αποτελέσματα. Νίκη ή ισοπαλία κούπα, ήττα με ένα γκολ πάμε μπαράζ, παραπάνω τόμπολα.......

ο γάβρος ήταν με την πλάτη στον τοίχο γι αυτό και επειδή σε 90 λεπτά όλα συμβαίνουν (πολύ εύκολο μια χειρότερη ομάδα να πάρει χι με ταμπούρι) ο κρόκους είχε φροντίσει να στείλει στα αποδυτήρια τον αρχηγό της αστυνομικής αποστολής να σπικάρει στα αποδυτήρια 5 κουβέντες. Και εεπιδή οι περισσότεροι τότε ήταν οικογενειάρχες και ήθελαν να γυρίσουν σπίτια τους, όταν σε απειλεί το ίδιο το κράτος το αποτέλεσμα το εισέπραξες ΩΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

τεσπα αρκετά είπαμε.... Περασμένα και περασμένες ηθικές και νοοτροπίες ενός γάβρου που μόλις ο αυτοκράτωρ πέσει (ήδη φαίνεται η παρακμή) και η έλλειψη δύναμης ο ολυμπιακός θα το πληρώνει για πολλά χρόνια.
ο ολυμπιακός αυτής της 10ετίας πήρε τίτλους. Αλλά μόνο αυτό του έμεινε και σε βάθος χρόνου θα φανεί πόσο κακό θα είναι τελικά για την ομάδα......
Το βλέπεις άλλωστε με όλους τους γάβραρους εδώ μέσα που εξαφανίστηκαν σαν κουνούπια το χειμώνα.... Κάποτε κελαηδούσαν και ωρύονταν.....

Τζάμπα μάγκες όπως τα πλουσιόπαιδα των Βου Που.. Μόλις τελειώσει το επώνυμο του μπαμπά τελειώνει και η προσωπικότητα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και τέλος πάντων, για να τελειώνει η μανούρα...
αν δεν έχουμε καλή ομάδα φέτος, δεν είναι ανάγκη να την τραβάμε από τα μαλλιά για να την παρουσιάσουμε καλή.
Αν δεν έχουμε καλή ομάδα, ας μην το πάρουμε. Και ο Κρόκους να βάλει το χεράκι του και να πάρει 2 παικταράδες για του χρόνου να τα ξανασαρώσουμε. Όταν βλέπεις να έχουνε περάσει Καρεμπέ, Ζιό, ακόμα και Ζάχοβιτς και τώρα μιλάμε πως έχουμε τους παικταράδες Ντιόγο και Ντουντού...καμία σχέση.
Δεν είναι το πόσα χρήματα χαλάς, αλλά πού τα χαλάς.
Αυτό το ξέρει καλά ο Βαρδινογιάννης φαντάζομαι μετά από τόσα χρόνια σφαλιάρας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πέρσι; τίποτα δεν του κάνανε....Θεό τον είχανε.
φέτος που συνεχίζει τις μαλακίες, προφανώς τα ακούει και αυτός. Αλλά η στήριξη από την οποιαδήποτε διοίκηση παραμένει...λες και έχει αδιάβροχο στις ροχάλες αυτός ρε γμτ.

πήρε πακέτο ο χατζηχρήστος γι αυτό.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τζάμπα μάγκες όπως τα πλουσιόπαιδα των Βου Που.. Μόλις τελειώσει το επώνυμο του μπαμπά τελειώνει και η προσωπικότητα.
ρε ...μην μιλάς για βου που.
έχει κάτι τέτοια πλουσιόπαιδα και στα νου που και στα δου που και στα α που ....μη σου πω για γλυφάδες και λοιπά που.
αυτό είναι άλλωστε ποστάρισμα για άλλο θρεντ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και τέλος πάντων, για να τελειώνει η μανούρα...
αν δεν έχουμε καλή ομάδα φέτος, δεν είναι ανάγκη να την τραβάμε από τα μαλλιά για να την παρουσιάσουμε καλή.
Αν δεν έχουμε καλή ομάδα, ας μην το πάρουμε. Και ο Κρόκους να βάλει το χεράκι του και να πάρει 2 παικταράδες για του χρόνου να τα ξανασαρώσουμε. Όταν βλέπεις να έχουνε περάσει Καρεμπέ, Ζιό, ακόμα και Ζάχοβιτς και τώρα μιλάμε πως έχουμε τους παικταράδες Ντιόγο και Ντουντού...καμία σχέση.
Δεν είναι το πόσα χρήματα χαλάς, αλλά πού τα χαλάς.
Αυτό το ξέρει καλά ο Βαρδινογιάννης φαντάζομαι μετά από τόσα χρόνια σφαλιάρας.

λες ώρες ώρες κάτι μαλακίες...
ο Ντούντου είναι πίκτης διαμάντι. Μπορεί να βάλει γκολ απ το πουθενά ως μεγάλος σέντερ φορ όταν όλοι οι άλλοι τον παίζουν.
ο Ντιόγκο είναι το καλύτερο σέντερ φορ που πέρασε απ την ελλάδα...
και συ τι παράδειγμα μου φέρνεις;
τον Ζάχοβιτς που ήρθε στο γάβρο να το παίξει μαραντόνα του πάγκου.

έλεος ρε........ ο γάβρος έχει παικταράδες. απλά όταν τον παίζουν δεν υπάρχει η ένεση του γκαγκάτση.
πόσα παίγνια πήρε η ομαδάρα του γάβρου τότε όταν οι πριμαντόνες τον έπαιζαν;
τι να πω......
έτσι όπως βλέπετε το ποδόσφαιρο μερικοί γάβροι δεν απορώ πώς ο κόκκαλης σας έχει στην ξεφτίλα και την κοροδία τόσα χρόνια...
Τώρα θυμηθήκατε ρε σαχλαμάρες τα ταλέντα; μετά απο 15 χρόνια;
ελεος δλδ.
τα ταλέντα δε βγαίνουν από το καραισκάκη ρε σαχλαμάρα.
από του ρέντη βγαίνουνε.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε ...μην μιλάς για βου που.
έχει κάτι τέτοια πλουσιόπαιδα και στα νου που και στα δου που και στα α που ....μη σου πω για γλυφάδες και λοιπά που.
αυτό είναι άλλωστε ποστάρισμα για άλλο θρεντ.

παράδειγμα φέρνουμε...
τα νου που δεν πάνε γήπεδο. πάνε κωλόμπαρα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μερικές από τις μαλακίες σε forum όταν ήρθε ο Όσκαρ. :headbang: :headbang: :headbang: Από το

Τα αντιπαλα τα σεντερ μπακ τα κανες ολα ρακος
Αστερι υπερλαμπρο εσυ, Οσκαρ Γκονζαλες Μαρκος

ΕΥΧΟΜΑΙ να μην βγεις χρυσό βατόμουρο. (καθιερώθηκε, βατόμουρο θα τον λέω πλέον :rockon:)
Καλώς όρισες στα μέρη μας.

Αν μας αφήσεις και εσύ,
θα κρεμαστώ στο πάρκο,
θα σ' αγαπάω μια ζωή,
στο λέω, στο φωνάζω,
εσένα τεράστιε παιχταρά,
Όσκαρ Γκονζάλεθ Μάρκο.

δεν ξαναβοσκω αλλες Γκονζαλες... (προφήτης ο τύπος!! :zfuck:)

χαλαει πολους εδω μεσα να υπαρχει ενας παγκιτης στον ολυμπιακο με τα χαρακτηριστικα του ε???
Ε, ναι, λοιπόν, αυτό το φόρουμ τα παίρνει απ' τον Τζόλε. Ευγε, Γουάτσον!

Λοιπόν, μάγκα. Στο λέω τώρα, που είσαι στο απόσπασμα και δέχεσαι πυρά από τους πάντες και τα πάντα. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ.

Οι άλλοι διάλεξαν Λέτους, Ντουντούδες, Διόγους, Αβράμηδες κτλ. Εγώ παίρνω εσένα. Το ξέρω ό,τι μπορείς. Άλλαξέ τους γνώμη. Κάντους Λούα Λούα. Μπορείς ρε παιχταρά!

παιχτουρα μου!
Κλεισε στοματα αποψε

Μάλλον έχει μάτι ο Ερνέστο... ;)

Και to 2009 στο ίδιο thread:

ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΑΙΜΑΙΙΙΙΙΙ !!!!!!

Τράβα παραιτήσου ρε άμπαλε, ΠΑΛΤΟ!!!

καλά βρε μπαγάσηδες, αυτό ήταν το κουστούμι που φορούσε ο Καφές και ο Ντάνι το πασάρατε τώρα στον Όσκαρ, κάνει κρύο ρεεεεεεεεεεεεε, ντύστε καλύτερα τον άνθρωπο.

Είδαμε κ την Τετάρτη στον αγώνα κυπέλλου που έπαιζε στην θέση του πόσο ανύπαρκτος ήταν, ένα πράγμα έχω να πω...ΞΟΥΤ!!!

Γιατι του τα χωνουμε του παιδιου;Αφου δεν επαιξε...διαβαστε και το σχετικο αρθρο...ουτε στις συνθεσεις δεν υπαρχει!!!Αορατος!!!:lol:

Μαρκουλη........σηκω φυγε μαναχος σου!!!!

Αντε μου στο γερο διαολο! Αϊντε ντε!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
gayrakia τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα   :grin: :boobies:
Αναμενεται...

Stories