You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Μηνύματα
- 1.395
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Ο τιμουρ δεν το χανε αυτο το παιχνιδι
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Μηνύματα
- 616
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Δε θα τον βρω τον πούστη που κάνει τα βουντού; Θα τον βρω! Ο ίδιος πρέπει να ΄ναι που τα έκανε τπ 2003-04 μόνο το γύρισε ανάποδα φέτος για ποικιλία. Τώρα τον τρώμε εμείς στο 90΄, τότε τα έριχνε ο Ολιζαντέμπε στο 90. Και τότε αν θυμάμαι καλά γεμάτοι τραυματίες ήμασταν όπως και τώρα. Και τότε πέρασε η εθνική στο Ευρωπαικό όπως και τώρα. Τουλάχιστον θα το συνεχίσει το λαμόγιο μέχρι το τέλος να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ η Εθνική και δε πάει στο διάολο. ας το πάρει και ο κωλοβαζέλας αν είναι έτσι
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Μηνύματα
- 1.395
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Για αυτο εκανε διπλο στο αλκαζααρ μετα απο 20 χρονια!!Ο Τιμούρ όμως ούτε στους 20 βαθμούς δεν θα είχε φτάσει, η καραφλοπουτάνα
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Μηνύματα
- 616
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Σιγά μην στερηθεί ο ΘΡΥΛΟΣ μια κούπα για να πάρει η εθνική της μίζας και της βαζέλας το Μουντιάλ...
Χαχαχα. Είσαι ωραίος! Είπαμε γάβρος αλλά όχι κι έτσι, ρε συ
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Μηνύματα
- 1.395
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
που εφερε και βαζελος ενω η ΑΕΚ εχασε ασε που Επι Γκαγκατση το γκολ του Ντιογκο θα μετραγε!!
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Μηνύματα
- 616
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Εν τω μεταξύ τι σόι μαλακία είναι αυτή με την εθνική που μας τα 'χουν ζαλίσει οι βάζελοι; Εντάξει, προχτές είχανε 6 παίχτες στην ομάδα. Και τι έγινε; Και οι άλλοι 5; Στα παπάρια τους αυτοί γιατί έτσι τους βολέυει; Και δεν είχε παίχτες ο Ολυμπιακός μέσα. Και τι έγινε; Πώς να έχει; Αφού ψωνίζει συνεχώς ξένους για να πηδάει τον βάζελο 13 χρόνια τώρα. Τι το παράξενο βρίσκουν σε αυτό; Αν αυτοί μπορούσαν να φέρουν ξένους και να πηδάνε τον θρύλο δεν θα το κάνανε γιατί θα στήριζαν την εθνική ομάδα; Και ποιον να έστελνε ο Ολυμπιακός στην εθνική τόσα χρόνια; Για κοιτάξτε τις συνθέσεις του ιδίως από κέντρο και μπροστά. Τον Γκαλέτι, τον Μαρέσκα, τον Ντουντού, τον Ζαιρί, τον Όσκαρ, τον Ντιόγο, τον Τζόλε, τον Λέτο, τον Κοβάσεβιτς (για να πω και για πέρσι), τον Ραούλ, τον Ντομί, τον Μέλμπεργκ, τον Λεονάρντο; Οι μόνοι βασικοί του Έλληνες είναι ο Νικοπολίδης, ο Αβραάμ, ο Τόρο, ο Στολτίδης και τώρα ο Μήτρογλου με τον Γκαλίτσιο και όλοι αυτοί έχουν ή παίζουν στην Εθνική. Έξι είναι όλοι κι όλοι και οι μισοί είναι τραυματίες ή έφυγαν από την εθνική. Αν δεν είχαμε όμως αυτούς τους ξένους θα τον φυστικώναμε τον βάζελο σε τόσο μόνιμη βάση; Εγώ προτιμώ να ψωνίζει καλούς ξένους ο θρύλος και να κοπανάει τον βάζελο και ας λένε ότι θέλουν αυτοί. Έτσι κι αλλιώς κι εγώ θα πανηγυρίζω το καλοκαίρι αν η Εθνική κάνει πορεία (που δεν το βλέπω). Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες για μικρά gastrωμένα παιδάκια
που εφερε και βαζελος ενω η ΑΕΚ εχασε ασε που Επι Γκαγκατση το γκολ του Ντιογκο θα μετραγε!!
δεν με νοιαζει ΑΝ θα μέτραγε, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είσαι, σου ακυρώνουν ένα γκολ, θα βάλεις 2 με επιθετικό ποδόσφαιρο και και μάγκικο τρόπο... Η συγκεκριμένη λουλού ουτε το ένα ήταν ουτε το αλλο
Εν τω μεταξύ τι σόι μαλακία είναι αυτή με την εθνική που μας τα 'χουν ζαλίσει οι βάζελοι;
Και η εθνική του 2004 πάλι είχε το μισό βάζελο, και πριν ένα χρόνο είχε φάει την βούρτσα στην Ριζούπολη...
Και οι μισοί τότε και οι μισοί τώρα μυρωδιάδες είναι... στον πούτσο μας τους γράφουμε απλά και όμορφα
tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Μηνύματα
- 738
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Και η εθνική του 2004 πάλι είχε το μισό βάζελο, και πριν ένα χρόνο είχε φάει την βούρτσα στην Ριζούπολη...
Και οι μισοί τότε και οι μισοί τώρα μυρωδιάδες είναι... στον πούτσο μας τους γράφουμε απλά και όμορφα
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ!!!!!
Επισκέπτης
καλλλλάαααααααααααααα
σουρχεται μπά(ρ)τσα εσένα τρικούβερτη......
Αν καταφέρετε να το χάσετε κι αυτό...........
Είστε για πολλές φάπες κύριε Κροπότκιν!
Θα πάτε...αν θα γυρίσετε (με Ζίκο) δεν κατέχω...Θα πάμε με το Ζίκο στο Άλκμααρ ???????
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Μηνύματα
- 45.631
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.338
- Πόντοι
- 22.785
Θα πάμε με το Ζίκο στο Άλκμααρ ???????
ποιωσ ινε αφτοσ;;;;;;;;;;
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ!!!!!
ειμαι γαμάτος το ξερω
http://[URL unfurl="true"]www.n-triantafillou.gr/store/images/articles/mpaklavas.jpg[/img[/URL]]
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟΣ
ΥΛΙΚΑ-ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΛΙΚΩΝ
- 9 φύλλα μπακλαβά
- 300 γρ. αμύγδαλα ή καρύδια (ψίχα)
- 6 αυγά
- 180 γρ. ζάχαρη
- 3 κουταλιές της σούπας παξιμάδι
- 3 κουταλιές της σούπας γεμάτες βούτυρο γάλακτος
Για το σιρόπι:
- 600 γρ. ζάχαρη
- 500 γρ. νερό
- λίγος χυμός λεμονιού
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ψιλοκόβουμε στο multi τα αμύγδαλα ή τα καρύδια και το παξιμάδι. Χτυπάμε σε λεκάνη τους κρόκους με τα 180 γρ. ζάχαρη, ώσπου να λιώσει η ζάχαρη και προσθέτουμε λίγη-λίγη τη αμυγδαλόψιχα, το παξιμάδι και τελευταία τ' ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα. Αφού τα χτυπήσουμε όλα μαζί καλά, προσθέτουμε 1 κουταλιά βούτυρο και τα δουλεύουμε λίγο ακόμα. Απλώνουμε σε τραπέζι 3 φύλλα, που τα βουτυρώνουμε ένα-ένα. Χωρίζουμε τη γέμιση στα τρία, παίρνουμε το ένα μέρος και το απλώνουμε κατά μήκος στα τρία βουτυρωμένα φύλλα. Γυρίζουμε λίγο τις άκρες από τα φύλλα για να μη φύγει η γέμιση και κάνουμε ένα ρολό, όχι πολύ σφιχτό (πρέπει να είναι απαλό, γιατί φουσκώνει). Κάνουμε έτσι τρία ρολό συνολικά, τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένη λαμαρίνα, ρίχνουμε λίγο βούτυρο από πάνω και τα ψήνουμε στο φούρνο. Αφήνουμε να κρυώσει το γλυκό καλά και το κόβουμε κομμάτια. Με τα 600 γρ. ζάχαρη και τα 500 γρ. νερό, βράζουμε πέντε λεπτά το σιρόπι, προσθέτουμε στο τέλος λίγο λεμόνι και σιροπιάζουμε το μπακλαβά.
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟΣ
ΥΛΙΚΑ-ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΛΙΚΩΝ
- 9 φύλλα μπακλαβά
- 300 γρ. αμύγδαλα ή καρύδια (ψίχα)
- 6 αυγά
- 180 γρ. ζάχαρη
- 3 κουταλιές της σούπας παξιμάδι
- 3 κουταλιές της σούπας γεμάτες βούτυρο γάλακτος
Για το σιρόπι:
- 600 γρ. ζάχαρη
- 500 γρ. νερό
- λίγος χυμός λεμονιού
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ψιλοκόβουμε στο multi τα αμύγδαλα ή τα καρύδια και το παξιμάδι. Χτυπάμε σε λεκάνη τους κρόκους με τα 180 γρ. ζάχαρη, ώσπου να λιώσει η ζάχαρη και προσθέτουμε λίγη-λίγη τη αμυγδαλόψιχα, το παξιμάδι και τελευταία τ' ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα. Αφού τα χτυπήσουμε όλα μαζί καλά, προσθέτουμε 1 κουταλιά βούτυρο και τα δουλεύουμε λίγο ακόμα. Απλώνουμε σε τραπέζι 3 φύλλα, που τα βουτυρώνουμε ένα-ένα. Χωρίζουμε τη γέμιση στα τρία, παίρνουμε το ένα μέρος και το απλώνουμε κατά μήκος στα τρία βουτυρωμένα φύλλα. Γυρίζουμε λίγο τις άκρες από τα φύλλα για να μη φύγει η γέμιση και κάνουμε ένα ρολό, όχι πολύ σφιχτό (πρέπει να είναι απαλό, γιατί φουσκώνει). Κάνουμε έτσι τρία ρολό συνολικά, τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένη λαμαρίνα, ρίχνουμε λίγο βούτυρο από πάνω και τα ψήνουμε στο φούρνο. Αφήνουμε να κρυώσει το γλυκό καλά και το κόβουμε κομμάτια. Με τα 600 γρ. ζάχαρη και τα 500 γρ. νερό, βράζουμε πέντε λεπτά το σιρόπι, προσθέτουμε στο τέλος λίγο λεμόνι και σιροπιάζουμε το μπακλαβά.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 17.479
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.n-triantafillou.gr/store/images/articles/mpaklavas.jpg[/img[/URL]]
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟΣ
ΥΛΙΚΑ-ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΛΙΚΩΝ
- 9 φύλλα μπακλαβά
- 300 γρ. αμύγδαλα ή καρύδια (ψίχα)
- 6 αυγά
- 180 γρ. ζάχαρη
- 3 κουταλιές της σούπας παξιμάδι
- 3 κουταλιές της σούπας γεμάτες βούτυρο γάλακτος
Για το σιρόπι:
- 600 γρ. ζάχαρη
- 500 γρ. νερό
- λίγος χυμός λεμονιού
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ψιλοκόβουμε στο multi τα αμύγδαλα ή τα καρύδια και το παξιμάδι. Χτυπάμε σε λεκάνη τους κρόκους με τα 180 γρ. ζάχαρη, ώσπου να λιώσει η ζάχαρη και προσθέτουμε λίγη-λίγη τη αμυγδαλόψιχα, το παξιμάδι και τελευταία τ' ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα. Αφού τα χτυπήσουμε όλα μαζί καλά, προσθέτουμε 1 κουταλιά βούτυρο και τα δουλεύουμε λίγο ακόμα. Απλώνουμε σε τραπέζι 3 φύλλα, που τα βουτυρώνουμε ένα-ένα. Χωρίζουμε τη γέμιση στα τρία, παίρνουμε το ένα μέρος και το απλώνουμε κατά μήκος στα τρία βουτυρωμένα φύλλα. Γυρίζουμε λίγο τις άκρες από τα φύλλα για να μη φύγει η γέμιση και κάνουμε ένα ρολό, όχι πολύ σφιχτό (πρέπει να είναι απαλό, γιατί φουσκώνει). Κάνουμε έτσι τρία ρολό συνολικά, τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένη λαμαρίνα, ρίχνουμε λίγο βούτυρο από πάνω και τα ψήνουμε στο φούρνο. Αφήνουμε να κρυώσει το γλυκό καλά και το κόβουμε κομμάτια. Με τα 600 γρ. ζάχαρη και τα 500 γρ. νερό, βράζουμε πέντε λεπτά το σιρόπι, προσθέτουμε στο τέλος λίγο λεμόνι και σιροπιάζουμε το μπακλαβά.
[/quote]
μαλακία είναι...να είχε μέσα λιγάκι σοκολάτα ... σαν τον Ανατολής ένα πράγμα, θα έλεγα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K