Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
πολλά ΘΑ παλλίκαρε....
η πραγματικότητα βέβαια λέει ότι εσύ έχεις χάσει ήδη τον ένα στόχο

Εσύ παίζεις στο ιντερτότο και εγώ στο Τσάμπιονς ... απλά να στο υπενθυμίσω γιατί μάλλον σου διέφυγε .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ παίζεις στο ιντερτότο και εγώ στο Τσάμπιονς ... απλά να στο υπενθυμίσω γιατί μάλλον σου διέφυγε .

καλώς τον κλωνάκο....
κάθε φορά που τελειώνει παίγνιο του βάζελα με γκέλα ή νίκη του γάβρου είναι παρών σε δεύτερα μετά το σφύριγμα.

όποτε η πούτσα βγαίνει από το στόμα εξαφανίζεται διά μαγείας.....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
καλώς τον κλωνάκο....
κάθε φορά που τελειώνει παίγνιο του βάζελα με γκέλα ή νίκη του γάβρου είναι παρών σε δεύτερα μετά το σφύριγμα.

όποτε η πούτσα βγαίνει από το στόμα εξαφανίζεται διά μαγείας.....

Περίμενα καλύτερη απάντηση από σένα - αυτό είναι το comeback σου μετά την τάπα που σου έριξα ?

bt.gif
  δεν έχω πιάσει πάτο όπως μερικοί εδώ μέσα για να είμαι κλώνος .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περίμενα καλύτερη απάντηση από σένα - αυτό είναι το comeback σου μετά την τάπα που σου έριξα ?

bt.gif
  δεν έχω πιάσει πάτο όπως μερικοί εδώ μέσα για να είμαι κλώνος .

καααααααααααααααααααααλάαααααααααααααααα....
απλά απαξιώ.
Μόνο με αυτους που μιλάνε για μπάλλα. Τελεία.
Λιγο χάβαλο και πάμε παρακάτω.....

Είναι ακόμα πιο τραγικό να μην είσαι κλώνος τότε.
θα μου πεις και γάβρος και ψωριάρης. Γάματα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
γιατι το τσ.λιγκ ειναι στους στοχους σου???

Ε δεν μας χαλάει κιόλας . Εννοείται πως μιλώ για την παρουσία , έτσι ?
Πέρσι οι βάζελοι μας τα είχαν κάνει κουδούνια με το Τσάμπιονς , οπότε δικαιούμαι και εγώ φέτος μια από τα ίδια .

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πέρσι οι βάζελοι μας τα είχαν κάνει κουδούνια με το Τσάμπιονς , οπότε δικαιούμαι και εγώ φέτος μια από τα ίδια .
ο προεδρος σου αλλα λεει... :rolleyes: :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι βάζελοι πέρσι σε πιο δύσκολο όμιλο πέρασαν πρώτοι.......Με διπλό στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.....και διπλό με τριάρα στην φιναλίστ του Ιντερτότο.....
Μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε.......

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μόνο με αυτους που μιλάνε για μπάλλα. Τελεία.
Λιγο χάβαλο και πάμε παρακάτω.....

Μπορώ να μιλήσω για μπάλα καλύτερα από τους περισσότερους εδώ μέσα και ούτε έχω πρόβλημα να παραδεχτώ οτιδήποτε.
Για χαβαλέ συμφωνώ , όπως και για πειράγματα . Ευπρόσδεκτα και τα δυο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπορώ να μιλήσω για μπάλα καλύτερα από τους περισσότερους εδώ μέσα και ούτε έχω πρόβλημα να παραδεχτώ οτιδήποτε.
Για χαβαλέ συμφωνώ , όπως και για πειράγματα . Ευπρόσδεκτα και τα δυο.

για το χαβαλέ συμφωνώ
ποτέ δεν ξεπερνάς τα όρια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα, το γκολ θα το ανεβάσει κανείς;
γκολ απο τον Οσκαρ και να μην το έχουμε σε βίντεο;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλη ορεξη αδερφια....παστιτσιο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μάλιστα....
κατεγραφη....σέντρα με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ του Γκαλέτι, ΣΤΟΠΑΡΙΣΜΑ του Οσκαρ και ΑΡΙΣΤΕΡΟ πλασέ του.....
τι αλλο θα δούμε φέτος....

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
μάλιστα....
κατεγραφη....σέντρα με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ του Γκαλέτι, ΣΤΟΠΑΡΙΣΜΑ του Οσκαρ και ΑΡΙΣΤΕΡΟ πλασέ του.....
τι αλλο θα δούμε φέτος....

απο περιεργα δεν ξερω αλλα σιγουρα και φετος θα κανουμε παρτυ στην κωλαρα του 1personanongrata..μερικες εβδομαδες υπομονη για το +6 αδελφια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ευχαριστω οσους διαβασαν το μοναδικο post mou και συμφωνω με αυτον που με ειπε τραμπουκο εχει δικιο να βγαζει τετοιο συμπερασμα.παροτι δεν ειμαι γενικοτερα οταν ακουω για κουμουνια επειδη την εχω ψαξει πολυ την ιστορια μου γυρνανε τα λαμπακια..αρκετοι σχολιασανε γενικα κανενας ομως αυτα που ειπα..εγω μιλησα συγκεκριμενα για 2-3 πραγματα..

1. κλασσικοι καπιλευτες ξενων αγωνων.π.χ. κανει καταληψη ενα σχολειο θα πανε απο εξω να βαλουν πανο.
2. για τοψεμα του πολυτεχνειου εχω οτι θες απο εφημεριδες πριν και μετα τη χουντα να διαβασεις..επειδη εχω τα παντα μη μπει στο κοπο κανενας ασχετος θα γινει ρομπα.
3.ο κουμμουνισμος εχει εφαρμοστει μια χαρα στη Ρωσσια τη Ρουμανια τη Κινα και ενα σωρο αλλες χωρες με περισσοτερους νεκρους και απο παγκοσμιο πολεμο.ολα τα αλλα ειναι για γελια.
4.κλασσικη συμπεριφορα ψευτο κουλτουριαρη αγωνιστη κνιτη..δεν αφηνει ποτε τη κουβεντα σε ενα σημειο και μιλαει γενικα για ολα.ξεκιναει απο τις συλληψεις εξω απο τα υπουργεια και συνεχιζει με δικαστικους..μονιμως τα ιδια σας εχουμε μαθει ρε.
5.να πατε στη Ρωσσια ζωα
6.Ηλιθιε το ξερεις πως ο βλακο αγωνιστης που εχεις προτυπο ειχε γαμω τα φραγκα και φοραγε rolex.θες να αλλαξεις λιγο το avatar σου με τη φωτο του che να καπνιζει πουρακια αβανας που εφτιαχναν οι μαλακες κουμμουνιστες εργατες και να φοραει rolex.αντε νουμερα

Φιλικα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κι άλλος γαβροκλώνος που θα τακιμιάσει με την αντονιόλα....

ααααχαχαχαχαχαχα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το γνωστο συστημα των γαυρων....οτι και να γινει θα φανει το μεγαλειο τους....Επειδη δεν κανουν ενσταση για να περασουν τις σερρες ή επειδη περασαν απο το περιστερι...
Μονα χανω,ζυγα κερδιζεις....
Υ.Γ.Κρατησου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid:
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε απαιτήσει να δοθεί επίδομα θέρμανσης στο ΑΕΚάκι. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως και η κακομοίρα παγώνει κι άλλο. Στο -13 έχει πέσει η θερμοκρασία. Το ελληνικό κράτος συνεχίζει να είναι απών. Καμία βοήθεια δεν παρέχει στην κατατρεγμένη και την έχει αφήσει στην μοίρα της. Δεν πάει άλλο ρε παιδιά. Δώστε της το επίδομα θέρμανσης. Το απαιτούμε πως να το κάνουμε. Δεν τους λυπάστε καθόλου;

Στην Κρήτη έμειναν στο 2-2 με τον Εργοτέλη σε ένα ματς που κατάφεραν να πάρουνε με το ζόρι τον βαθμό της ισοπαλίας. Ρε την κακομοίρα τι τραβάει. Χιόνια έρχονται και το κρύο είναι τσουχτερό. Άτιμη κοινωνία άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις. Τουλάχιστον δώστε τους το επίδομα να ζεσταθούν και λίγο οι κακόμοιροι.

Πάντως, για να λέμε την αλήθεια, είναι σε δύσκολη θέση οι κλαψιάρηδες. Μία ανάσα από τον υποβιβασμό βρίσκονται. Προσοχή παιδιά, σας στηρίζουμε! Μην πέσετε κατηγορία γιατί μετά τι θα κάνουμε χωρίς εσάς; Το νου σας.

Αχ! Άτιμη κοινωνία άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις. Το επίδομα ρεεεεεεεεεε. Αίσχος, τι κράτος είναι αυτό; Ντροπή στην κυβέρνηση. Ανύπαρκτοι όλοι είστε. Στο -13 είναι και τους αφήνετε έτσι.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε απαιτήσει να δοθεί επίδομα θέρμανσης στο ΑΕΚάκι. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως και η κακομοίρα παγώνει κι άλλο. Στο -13 έχει πέσει η θερμοκρασία. Το ελληνικό κράτος συνεχίζει να είναι απών. Καμία βοήθεια δεν παρέχει στην κατατρεγμένη και την έχει αφήσει στην μοίρα της. Δεν πάει άλλο ρε παιδιά. Δώστε της το επίδομα θέρμανσης. Το απαιτούμε πως να το κάνουμε. Δεν τους λυπάστε καθόλου;

Στην Κρήτη έμειναν στο 2-2 με τον Εργοτέλη σε ένα ματς που κατάφεραν να πάρουνε με το ζόρι τον βαθμό της ισοπαλίας. Ρε την κακομοίρα τι τραβάει. Χιόνια έρχονται και το κρύο είναι τσουχτερό. Άτιμη κοινωνία άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις. Τουλάχιστον δώστε τους το επίδομα να ζεσταθούν και λίγο οι κακόμοιροι.

Πάντως, για να λέμε την αλήθεια, είναι σε δύσκολη θέση οι κλαψιάρηδες. Μία ανάσα από τον υποβιβασμό βρίσκονται. Προσοχή παιδιά, σας στηρίζουμε! Μην πέσετε κατηγορία γιατί μετά τι θα κάνουμε χωρίς εσάς; Το νου σας.

Αχ! Άτιμη κοινωνία άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις. Το επίδομα ρεεεεεεεεεε. Αίσχος, τι κράτος είναι αυτό; Ντροπή στην κυβέρνηση. Ανύπαρκτοι όλοι είστε. Στο -13 είναι και τους αφήνετε έτσι.
Είπαμε ρε συ...Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή.Άρα,που να πάμε?Για ποιο υποβιβασμό μιλάς?Σε ποιον θα κανετε πλάκα μετα βρεεεεεεεεε??? ;) ;) :grin: :grin: :grin:
Πάντως,σοβαρά τωρα,τις απόψεις μου τις ξέρεις.Από το να δω το βάζελο πρώτο,προτιμώ εσάς που το έχω συνηθίσει επι 15ετία.Προσέξτε μόνο μην ξυπνήσουμε!!!Και αυτό θα γίνει μόλις ξεκουμπιστεί ο γαμοβάτραχος..... :boobies: :boobies: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom