Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ενταξει Πανθηρακο μαζευτειτε ολοι μαζι στην πλατεια να δειτε το παιχνιδακι με τα αφεντικα σας .....
Αντε πουληστε τους και κανα παιχτη και την Γλυτωσατε την Β εθνικη και φετος.....
Ρεκομπα Εστογιανωφ κουνησανε Μαντιλι Εξαλλου.....
Τσατσακια......
τσατσος δεν υπηρξα σε κανεναν αλλωστε εσυ εχεις παρει απο εμενα παιχταραδες που σου εχουν δωσει πρωταθληματα. και ο βαζελος με εχει ριξει και δυο φορες κατηγορια. αλλα ρε γαυρακο παιχτες πουλαω εκει που τα περνω τσαμπα να περνετε απο ηρακλη λεβαδεικο και τα δικα σας παραρτηματα!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
αυτό συζητάμε εδώ...
ή ότι σας πιάνει παραλήρημα επειδή ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ και κερδίζετε τον νεοφώτιστο με τα δεύτερα με μισό μηδέν;

λέω εγώ τώρα.........

αυτός είναι Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ;
αυτά είναι τα φετινά σας ΟΡΟΣΗΜΑ;
λαμπρά το πάτε......
συνεχίστε.....

χεσε μας ρε παπάρα πρωι πρωι
μην μας κωλοτρύβεσαι
αντε στο θρέντ της βαζελας να πλακωθείς με τον μαλακοαντονιονι για την αμυνα του ΠΟΑ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χεσε μας ρε παπάρα πρωι πρωι
μην μας κωλοτρύβεσαι
αντε στο θρέντ της βαζελας να πλακωθείς με τον μαλακοαντονιονι για την αμυνα του ΠΟΑ

κααααααααλλλλάαααααα.
ξέρω έχεις αρχίσει και το παίρνεις απόφαση μωρό μου...
ααααααχαχαχαχα...
την αντονιόλα προτιμώ να την γαμάει ο Μεγαλέφας.......

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ενταξει Πανθηρακο μαζευτειτε ολοι μαζι στην πλατεια να δειτε το παιχνιδακι με τα αφεντικα σας .....
Αντε πουληστε τους και κανα παιχτη και την Γλυτωσατε την Β εθνικη και φετος.....
Ρεκομπα Εστογιανωφ κουνησανε Μαντιλι Εξαλλου.....
Τσατσακια......

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Δες από ποιούς κόβει βαθμούς ο Πανιώνιος και μετά μίλα ξανά.

Εμείς πουλάμε παίχτες που θέλουν να δοκιμαστούν σε "μεγαλύτερη" ομάδα. Αν νομίζεις ότι αξίζουν/πάρτους εσύ. Εφαγές πόρτα ποτέ??

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αυτό συζητάμε εδώ...
ή ότι σας πιάνει παραλήρημα επειδή ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ και κερδίζετε τον νεοφώτιστο με τα δεύτερα με μισό μηδέν;

λέω εγώ τώρα.........

λαμπρά το πάτε......
συνεχίστε.....

Γιατί είδες κανένα γαύρο να βγαίνει και να κλαίει που δεν έκανε ένσταση ο Θείος για να το πάρουμε το ματς στα χαρτιά?Στα αρχίδια μαςτο γράφουμε το κύπελλο δεν έχει καμιά χρηματική αξία για τον Θείο απλά μόνο για το γόητρο της ομάδας.Πιστεψέ με καθόλου δεν στεναχωρήθηκα που αποκλειστήκαμε από το κύπελλο.
Απλά περίμενες να κάνει ένσταση ο ΟΣΦΠ για να κράξεις και να πεις τις μαλακίες για τα οράματα και τον πρωταθλητισμό της ομάδας αλλά δεν σου κάνανε την χάρη.......................

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Δες από ποιούς κόβει βαθμούς ο Πανιώνιος και μετά μίλα ξανά.

Εμείς πουλάμε παίχτες που θέλουν να δοκιμαστούν σε "μεγαλύτερη" ομάδα. Αν νομίζεις ότι αξίζουν/πάρτους εσύ. Εφαγές πόρτα ποτέ??
ασε ρε αυτα τα ξεχνανε!!!!μηπως να θυμηθουν πριν τρια χρονια που κερδισα στο πρωτο γυρο το βαζελο στη ν.σμυρνη η την αεκ στο οακα και ετσι μαζι και με την ενσταση πηραν πρωταθλημα. τετοιοι τσατσοι ειμαστε :jerking: :jerking: :jerking:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
αυτό συζητάμε εδώ...
ή ότι σας πιάνει παραλήρημα επειδή ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ και [size=20pt]κερδίζετε τον νεοφώτιστο με τα δεύτερα με μισό μηδέν;[/size]
λέω εγώ τώρα.........

λαμπρά το πάτε......
συνεχίστε.....
Ενώ εσείς τον Πάνθρακα που είναι στον πάτο της βαθμολογίας,τον ξεκωλιάσατε και του ρίξατε 5 γκολ :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενώ εσείς τον Πάνθρακα που είναι στον πάτο της βαθμολογίας,τον ξεκωλιάσατε και του ρίξατε 5 γκολ :2funny: :2funny: :2funny:

ο πάνθραξ είναι νεοφώτιστος;
ο βάζελος είναι ο νταμπλούχος;

διάβαζε πρώτα τι γράφω και με ποιό πρίσμα τα γράφω και θα καταλάβεις τι εννοώ.....
ο γάβρος φέτος μετά από πολύ καιρό κατέβηκε και αυτό δε φαίνεται επειδή ανέβηκε ο βάζελος
φαίνεται γιατί
1.
πανηγυρίζει για παίγνια κερδισμένα στο 80 που με τα δεύτερα τα επαιρνε χαλαρά.
2.
κλαψομουνιάζεται για τη διατησία
3.
είναι εκτός κυπέλου από τον Οκτώβρη.
4.
ΔΕΝ είναι 8 πόντους μπροστά απο το Νιόβρη......
όλες τις άλλες αναγωγές θα τις κάνεις μόνος σου.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

διάβαζε πρώτα τι γράφω και με ποιό πρίσμα τα γράφω και θα καταλάβεις τι εννοώ.....
ο γάβρος φέτος μετά από πολύ καιρό κατέβηκε και αυτό δε φαίνεται επειδή ανέβηκε ο βάζελος
φαίνεται γιατί
1.
2.
3.
4.

Φίλε θα μας πεις εσύ ποιες είναι οι αδυναμίες του ΟΣΦΠ?

Νομίζεις ότι ο λαός του ΟΣΦΠ είναι χαζός και δεν βλέπει που πονάει η ομάδα και πως τα πέρνει τα παιχνίδια?

ποιος έχει κλαφτεί για την διαιτησία λάθη γίνονται και ξέρουμε πολύ καλά.

ποιος έκλαψε για το κύπελλο?Μήπως εσείς και οι Αεκτζίδες που θέλατε να συνεχίσουμε στον θεσμό?

Μην αγχώνεσαι όταν θα γίνουν οι κινήσεις του Δεκεμβρίου και πάρουμε 2 παίχτες εκεί που πονάμε τότε να δεις πόσο θα αυξηθεί η διαφορά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην αγχώνεσαι όταν θα γίνουν οι κινήσεις του Δεκεμβρίου και πάρουμε 2 παίχτες εκεί που πονάμε τότε να δεις πόσο θα αυξηθεί η διαφορά.

αρχίσαν τα θα......
πέρσι τέτοια εποχή αρχιζε ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς....
περαστικά και καλή τυχη.
φετος τη χρειάζεσαι.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

φαίνεται γιατί
1.
2.
3.
4.
Κι επειδή ο Ατρόμητος είναι νεοφώτιστος πάει να πεί ότι ο Πάνθραξ είναι καλύτερη ομάδα φέτος από τον Ατρόμητο????θα μας τρελάνεις???

Αλλωστε δεν έχει καμία σχέση ο φετινός Πάνθραξ με τον περσυνό...ατυχέστατο το παράδειγμα!!!!

1.Αμφιβάλεις ότι ο φετινός Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση σε βάθος πάγκου και ποιότητα παικτών, με τις ομάδες που ακόμα και με τα δεύτερα όπως λες αυτά τα μάτς τα καθάριζε εύκολα???

2.Το κάνετε κι εσείς(στο ίδιο καζάνι βράζετε)

3.So what...???

4.Δεν πιστεύω να περίμεναν και κάτι διαφορετικό φέτος...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο περσινός ολυμπιακός και ο ολυμπιακός του Λεμονή είναι σαφέστατα καλύτερη ομάδα από τη φετινή.
πλάκα μου κάνεις φαντάζομαι.....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αρχίσαν τα θα......
πέρσι τέτοια εποχή αρχιζε ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς....
περαστικά και καλή τυχη.
φετος τη χρειάζεσαι.....

που την χρειάζομαι την τύχη στο ότι είμαι πρώτος και σε 3 αγωνιστικές θα σε γλεντήσω μεσά στο ναό?

Πρόσεξε πρώτος και στα περισσότερα ματς χωρίς βασικές μονάδες.

Ενώ εσύ έχεις όλους τους βασικούς δεν έχεις τραυματισμούς και πανυγηρίζεις την ισοφάριση με την καβάλα.

Ο ΟΣΦΠ έδιωξε τον καράφλα που έφερε ισοπαλία με την καβάλα ενώ εσύ στηρίζεις Τεν-Κατε παρόλα τις μαλακίες που έχει κάνει(από πέρυσι μέχρι φέτος).

Μάλλον εσύ την χρειάζεσαι την καλή τύχη που θα κλαίς τον Μάιο και θα σου φταίει η διαιτησία που δεν πήρες τίτλο.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ο περσινός ολυμπιακός και ο ολυμπιακός του Λεμονή είναι σαφέστατα καλύτερη ομάδα από τη φετινή.

που είναι καλύτερος ο περσυνός ΟΣΦΠ που δεν μπορούσε να ξεκουράσει τον Ντούντου και Ντιόγκο και παίζανε για 25 ματς σερί?

θυμάσαι τι ρόστερ είχε επί εποχής Λεμονή που λες? 13-14 παίχτες όλοι και όλοι δεν υπήρχαν αλλαγές ας είναι καλά ο Κοβάσεβιτζ που καθάρισε εκείνη την χρονιά με 15 γκολ.

Βγάλε τις παροπίδες και δες την πραγματικότητα και όχι ότι θες να πιστεύεις για να δικαιολογήσεις την χρονιά που θα πέι στράφη για την ομάδα σου.............

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Για πές μου ποια μάτς καθάριζε εύκολα ο Ολυμπιακός επί Λεμονή στο Ελληνικό πρωτάθλημα... :think:

Ο Πάνθρακας είναι καλύτερη ομάδα από τον Ατρόμητο???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
που την χρειάζομαι την τύχη στο ότι είμαι πρώτος και σε 3 αγωνιστικές θα σε γλεντήσω μεσά στο ναό?

Πρόσεξε πρώτος και στα περισσότερα ματς χωρίς βασικές μονάδες.

Ενώ εσύ έχεις όλους τους βασικούς δεν έχεις τραυματισμούς και πανυγηρίζεις την ισοφάριση με την καβάλα.

Ο ΟΣΦΠ έδιωξε τον καράφλα που έφερε ισοπαλία με την καβάλα ενώ εσύ στηρίζεις Τεν-Κατε παρόλα τις μαλακίες που έχει κάνει(από πέρυσι μέχρι φέτος).

Μάλλον εσύ την χρειάζεσαι την καλή τύχη που θα κλαίς τον Μάιο και θα σου φταίει η διαιτησία που δεν πήρες τίτλο.

πολλά ΘΑ παλλίκαρε....
η πραγματικότητα βέβαια λέει ότι εσύ έχεις χάσει ήδη τον ένα στόχο και είσαι και νοσοκομείο......Και το κακό είναι ότι αντί να βελτιώνεσαι βγάζεις και ράτζα.........

αμα νομίζεις ότι την πίεση την έχει φέτος ο βάζελος απατάσαι......
δες τις κωλοφυλλάδες ένθεν κακείθεν.
τίποτα άλλο...
ΘΑ μας γαμήσεις ΘΑ μας πάρεις το πρωτάθλημα.
Για την ώρα πέρασα με τα δεύτερα τρένο στην επόμενη φάση του κυπέλλου. και ΠΟΥΤΣΑ ακόμα δεν έχω φάει.

ξέρω ξέρω
ΘΑ φάω.........

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πολλά ΘΑ παλλίκαρε....
η πραγματικότητα βέβαια λέει ότι εσύ έχεις χάσει ήδη τον ένα στόχο και είσαι και νοσοκομείο......Και το κακό είναι ότι αντί να βελτιώνεσαι βγάζεις και ράτζα.........

αμα νομίζεις ότι την πίεση την έχει φέτος ο βάζελος απατάσαι......
δες τις κωλοφυλλάδες ένθεν κακείθεν.
τίποτα άλλο...
ΘΑ μας γαμήσεις ΘΑ μας πάρεις το πρωτάθλημα.
Για την ώρα πέρασα με τα δεύτερα τρένο στην επόμενη φάση του κυπέλλου. και ΠΟΥΤΣΑ ακόμα δεν έχω φάει.

ξέρω ξέρω
ΘΑ φάω.........

ο Τεν-Κάτε τι είπε φέτος πρέπει να πάρουμε πρωτάθλημα έχουμε λέει την ποιότητα να το κατακτήσουμε.Άρα δεν έχετε πίεση να πάρετε τον τίτλο ??

Αν δεν το κατακτήσει εσύ τι θα πεις??????????????Ποιος θα φταίει ο ΟΣΦΠ μήπως?

Εγώ κερδίζω στο πρωτάθλημα με τα 2αρα ενώ εσύ στο κύπελλο.

Σου είπα στα παπάρια μας το κύπελλο λεφτά δε αποφέρει στα ταμεία του συλλόγου μόνο για το γόητρο.

μην βιάζεσαι σε 3 αγωνιστικές θα φας καλά όπως έφαγες και στην ριζούπολη θυμάσαι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για πές μου ποια μάτς καθάριζε εύκολα ο Ολυμπιακός επί Λεμονή στο Ελληνικό πρωτάθλημα... :think:

Ο Πάνθρακας είναι καλύτερη ομάδα από τον Ατρόμητο???
ο Πάνθρακας είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ατρόμητο.
Γενικά στην Ελλάδα οι ομάδες που δεν παίζουν ποδόσφαιρο συμφέροντος δεν ανταμοίβονται.
ο Λεμονής είχε καλύτερη ομάδα αλλά έπαιζε άλλο σύστημα.
Ο Ολυμπαικός του Λεμονή σου ενέπνεε εμπιστοσύνη ότι δε θα γκελάρει...
Ο φετινός γάβρος είναι διαρκώς ζω πεθαίνω.........Εχω ξαναγράψει και θυμήσου το. Κάπως έτσι κατέρρευσε και η αήττητη ομαδάρα του Τεσσέιρο..... Ελλείψει ποιότητας και πάγκου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο Τεν-Κάτε τι είπε φέτος πρέπει να πάρουμε πρωτάθλημα έχουμε λέει την ποιότητα να το κατακτήσουμε.Άρα δεν έχετε πίεση να πάρετε τον τίτλο ??

Αν δεν το κατακτήσει εσύ τι θα πεις??????????????Ποιος θα φταίει ο ΟΣΦΠ μήπως?

Εγώ κερδίζω στο πρωτάθλημα με τα 2αρα ενώ εσύ στο κύπελλο.

Σου είπα στα παπάρια μας το κύπελλο λεφτά δε αποφέρει στα ταμεία του συλλόγου μόνο για το γόητρο.

μην βιάζεσαι σε 3 αγωνιστικές θα φας καλά όπως έφαγες και στην ριζούπολη θυμάσαι?

από τα ΘΑ γυρίσαμε στις αναμνήσεις τώρα...

όπως τα χανούμια...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom