Ρουα ματ και εξω ο ματ συναγωνιστή για κανένα μήνα ακόμα και βλέπουμε!Μια πραγματική ταλεντάρα είχε διαγνώσει το έμπειρο μάτι μου στα τόσα χρόνια που βλέπω τον Ολυμπιακό , και αυτός έχει πρόβλημα :'(
Πότε επιστρέφει ο Ματ ?? :'(
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μιλα μου πραγματικα, για το ποσο πολυ θα σε πονεσει σημερα εαν περασει και απο το Περιστερι ο Ολυμπιακος?
Και ασε εσυ τις υπεκφυγες...
Ο κλοιος σφιγγει οσο δεν χανει βαθμους ο Ολυμπιακος...
Ο στοχος ηταν απο την αρχη για τον βαζελο, να ερθει στο Καραισκακη με ικανη διαφορα που και να φαει την γνωστη ψωλια...Να μην επηρεασει την βαθμολογια και τοσο πολυ την ψυχολογια του.
Οσο για το Βολλευ δεν καταλαβαινω την προσπαθεια που κανεις να μηδενισεις την πουτσα που εφαγες χτες... Αφου το ξερεις και ο ιδιοις οτι και στο ταβλι να παιζουμε,μια νικη του ενος επι του αλλου ειναι απο μονο του θεμα προς συζητηση...
Για αυτο προς το παρον φαε την πρωτη πουτσα για φετος, γιατι θα εχει και συνεχεια...
το κόμπλεξ αυτά είναι για πούστηδες και πιτσιρίκια.
Εγώ θέλω 3ποντο στο τηγάνι....και πρωτάθλημα.
Απλά εμφατικά και αντρίκια.
Στ αρχίδια μου τι θα κάνεις στο περιστέρι και στον πετεινό.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
[size=20pt]Εκτός αποστολής ο Ζαϊρί, με επτά απουσίες στο Περιστέρι[/size]
Τελευταίο "θύμα" είναι ο Ζουάντ Ζαϊρί, ο οποίος υποφέρει από κάκωση στον αριστερό προσαγωγό και θα μείνει εκτός αποστολής.
Στον Ζαϊρί προσθέτουμε τους τιμωρημένους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ντουντού και τους τραυματίες Ντάρμπισαϊρ, Μαρέσκα, Ντιόγκο και Τοροσίδη για να φτάσουμε τους επτά απόντες από τον δύσκολο αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Φετφατζίδης.
* Με πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμώρησε τον Ολυμπιακό η UEFA για την συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα για τα προκριματικά του Champions League με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.
από contra
Τελευταίο "θύμα" είναι ο Ζουάντ Ζαϊρί, ο οποίος υποφέρει από κάκωση στον αριστερό προσαγωγό και θα μείνει εκτός αποστολής.
Στον Ζαϊρί προσθέτουμε τους τιμωρημένους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ντουντού και τους τραυματίες Ντάρμπισαϊρ, Μαρέσκα, Ντιόγκο και Τοροσίδη για να φτάσουμε τους επτά απόντες από τον δύσκολο αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Φετφατζίδης.
* Με πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμώρησε τον Ολυμπιακό η UEFA για την συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα για τα προκριματικά του Champions League με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.
από contra
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Σε νοιαζει και σε κοφτει τι θα κανω στο Περιστερι, και ασε τι παπαριες!! Τοτε γιατι μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια απο προχθες? με μνμ του στυλ κοιτα τι θα κανεις στο Περιστερι που δεν εχεις παιχτες, και τραυματιες πολλους κ.α διαφορα!!το κόμπλεξ αυτά είναι για πούστηδες και πιτσιρίκια.
Εγώ θέλω 3ποντο στο τηγάνι....και πρωτάθλημα.
Απλά εμφατικά και αντρίκια.
Στ αρχίδια μου τι θα κάνεις στο περιστέρι και στον πετεινό.
Οσο για το τριποντο στο Καραισκακη ελα με τον κωλο να το παρεις!! χα χα χα χα χα χα χα . Η αλλιως αλλαξε πλευρο !!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Σε νοιαζει και σε κοφτει τι θα κανω στο Περιστερι, και ασε τι παπαριες!! Τοτε γιατι μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια απο προχθες? με μνμ του στυλ κοιτα τι θα κανεις στο Περιστερι που δεν εχεις παιχτες, και τραυματιες πολλους κ.α διαφορα!!
Οσο για το τριποντο στο Καραισκακη ελα με τον κωλο να το παρεις!! χα χα χα χα χα χα χα . Η αλλιως αλλαξε πλευρο !!
εγώ σου είπα κοίτα τι θα κάνεις..
σαφώς γουστάρω να χάσεις.
αλλά δε γουστάρω πρωτάθλημα με ντέρμπυ χαμένο με 4 - 0 ...
άλλες πούστρες έχουν αυτό το προνόμιο.........
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.291
- Πόντοι
- 5.595
Kριμα ρε γμτ.... και ειναι πολυ καλο παιχτακι...Ρουα ματ και εξω ο ματ συναγωνιστή για κανένα μήνα ακόμα και βλέπουμε!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Και συ μην μου πεις οτι μετα απο 8 αγωνιστικες, και με μολις μια γκελα δικια σου περιμενες ποτε οτι θα ησουν ισοβαθμος μαζι μου.Αλλιως τα ειχαν υπολογισει στο κόκκινο στρατοπεδο............................
Και μην μου πεις οτι μετα απο 8 αγωνιστικες, και με μολις μια γκελα δικια σου περιμενες ποτε οτι θα ησουν ισοβαθμος μαζι μου.Αλλιως τα ειχαν υπολογισει στο πρασινο στρατοπεδο, .....................
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Και συ μην μου πεις οτι μετα απο 8 αγωνιστικες, και με μολις μια γκελα δικια σου περιμενες ποτε οτι θα ησουν ισοβαθμος μαζι μου.Αλλιως τα ειχαν υπολογισει στο κόκκινο στρατοπεδο...
έλα ρε που κάθεσαι και κάνεις διάλογο..
Εχουν μπει στο Panic Room εδώ και μήνες..........
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
το πόσο μαλάκας κωλοτούμπας είναι ένας άνθρωπος καταγράφεται λαμπρά στο παρών θρεντ....
πάμε μαζί...
μετά την ΠΟΥΤΣΑ από τις ΣΕΡΡΕΣ και το πρώτο κωλοαίμα αρχίσανε τα μπινελίκια.
Μετά με το που έγινε γνωστό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ με τους ξένους ΠΑΙΚΤΕΣ αρχίσανε το γλέντια ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ο ΘΕΙΟΣ κλπ κλπ.
Μετά όταν ανακοινώθηκε ότι δεν κατατίθεται ένσταση Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΡΙΚΙΟΣ και άλλα όμορφα.
Μετά την ΠΟΥΤΣΑ από ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΝΤΟΣ κανατε ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ του βάζελου στην ΚΑΒΑΛΑ ΕΚΤΟΣ.
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΛΛΕΥ τον ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΕΝΤΟΣ κι ενώ παραπαίετε στην 5η ΘΕΣΗ νικάτε με το ζόρι το ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ.....
ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΑΒΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ.
ΧΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
Υ.Γ. 1
έχω ξαναπεί. Ο Γαύρος έγινε Θρύλος για την αντρίκια ομάδα και τους ΑΝΤΡΕΣ λιμανιώτες οπαδούς.
Τώρα είναι Θρήνος για τους πουσταράδες δήθεν υποστηρικτές που έχει γιομίσει η Ελλάδα.
Της ΜΟΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ
Της ΜΟΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Υ.Γ. 2
οι γαύροι εξαιρούνται αυτής της παρένθεσης.
Για σενα "ανεπιθύμητε" το εχω ξαναγραψει. Στα 4 χρονια που ειμαι στο φορουμ εχω δει μαλακες και μαλακες, αλλα εσυ παραμενεις ο αρχηγος, παρα του ορισμενοι τεινουν στο να σε πλησιασουν.
Θα βαλεις παλι τους κλωνους σου να με κραξουν. ....... ξερεις ειχα μια φαγουρα στο δεξι και δεν ηξερα απο που ηταν.
Τραβα ρε εξω να γαμησεις, μπας και ξελαμπικαρει ο οσος νους σου εχει απομείνει (αν σου εχει απομεινει). Σε εχει φαει η μ@λακι@ ολη μερα πανω στο κομπιουτερ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Για σενα "ανεπιθύμητε" το εχω ξαναγραψει. Στα 4 χρονια που ειμαι στο φορουμ εχω δει μαλακες και μαλακες, αλλα εσυ παραμενεις ο αρχηγος, παρα του ορισμενοι τεινουν στο να σε πλησιασουν.
Θα βαλεις παλι τους κλωνους σου να με κραξουν. ....... ξερεις ειχα μια φαγουρα στο δεξι και δεν ηξερα απο που ηταν.
Τραβα ρε εξω να γαμησεις, μπας και ξελαμπικαρει ο οσος νους σου εχει απομείνει (αν σου εχει απομεινει). Σε εχει φαει η μ@λακι@ ολη μερα πανω στο κομπιουτερ.
είμαι μαλάκας, αγάμητος και όλα όσα μου προσάπτεις.
4 χρόνια και αντέχεις ρε θηρίο;
μπράβο. Αντε να τα χιλιάσεις. Και τα χρόνια και τα νικς.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τώρα που τραυματίστηκε και ο τεχνίτης ο Ζαϊρί, (απ'τους λίγους που μπορούν να την παίξουν και με τα πόδια τους!! ),
θα θαυμάζσουμε και τον άμπαλο το Ντομί στα αριστερά . Γιατί τι να σου κάνει ένας Όσκαρ(που τον παίζει απλά με τα χέρια), δε μπορεί να παίζει σε 2 θέσεις ταυτόχρονα...
Και για το Ζαϊρί ο Καραφλός φταίει;;; Μέχρι τώρα δεν είχε πρόβλημα και μετά τη διακοπή και τη μίνι προετοιμασία του Σαντάνα
έπρεπε να πηγαίνει σφαίρα, όχι να τραυματίζεται στην προπόνηση του μέγα Ζίκου.
θα θαυμάζσουμε και τον άμπαλο το Ντομί στα αριστερά . Γιατί τι να σου κάνει ένας Όσκαρ(που τον παίζει απλά με τα χέρια), δε μπορεί να παίζει σε 2 θέσεις ταυτόχρονα...
Και για το Ζαϊρί ο Καραφλός φταίει;;; Μέχρι τώρα δεν είχε πρόβλημα και μετά τη διακοπή και τη μίνι προετοιμασία του Σαντάνα
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των τζιτζικιών, η κωλοφαρδία του θρύλου δεν παίζεται φέτος! Επειδή όπως πάντα έχουν δίκιο, ας δούμε μερικά σημερινά νέα από το γνωστό ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ στρατόπεδο:
Για τουλάχιστον ακόμη ένα μήνα θα παραμείνει εκτός γηπέδων ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος τραυματίστηκε για τέταρτη φορά μέσα στους τελευταίους πέντε μήνες. Ο Άγγλος φορ του Ολυμπιακού ένιωθε έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, εξετάστηκε από τους Λάκη Νικολάου και Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, οι οποίοι διέγνωσαν οστικό οίδημα ακριβώς στο σημείο που είχε χειρουργηθεί πριν από τρεις μήνες
Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός, τέσσερις ημέρες μετά την ταπεινωτική ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Πανσερραϊκό, θα προσπαθήσει, έστω και με «μισή ομάδα», να κερδίσει απόψε (19.00, NOVAsports 1) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Χθες στους απόντες προστέθηκε και ο Ζαϊρί, ο οποίος υπέστη θλάση στον αριστερό μηρό και θα χάσει και τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης
Μία ακόμα απουσία ήρθε να προστεθεί στους πονοκεφάλους του Ζίκο ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο. Τελευταίο «θύμα» ήταν ο Λεντέσμα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού λόγω πυρετού αναγκάζοντας τον Ζίκο να παρατάξει σύνθεση ανάγκης στα χαφ καθώς δεν θα αγωνιστούν ούτε ο Ντουντού αλλά ούτε και ο Μαρέσκα!
ΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ!!!!!!!!
Για τουλάχιστον ακόμη ένα μήνα θα παραμείνει εκτός γηπέδων ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος τραυματίστηκε για τέταρτη φορά μέσα στους τελευταίους πέντε μήνες. Ο Άγγλος φορ του Ολυμπιακού ένιωθε έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, εξετάστηκε από τους Λάκη Νικολάου και Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, οι οποίοι διέγνωσαν οστικό οίδημα ακριβώς στο σημείο που είχε χειρουργηθεί πριν από τρεις μήνες
Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός, τέσσερις ημέρες μετά την ταπεινωτική ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Πανσερραϊκό, θα προσπαθήσει, έστω και με «μισή ομάδα», να κερδίσει απόψε (19.00, NOVAsports 1) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Χθες στους απόντες προστέθηκε και ο Ζαϊρί, ο οποίος υπέστη θλάση στον αριστερό μηρό και θα χάσει και τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης
Μία ακόμα απουσία ήρθε να προστεθεί στους πονοκεφάλους του Ζίκο ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο. Τελευταίο «θύμα» ήταν ο Λεντέσμα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού λόγω πυρετού αναγκάζοντας τον Ζίκο να παρατάξει σύνθεση ανάγκης στα χαφ καθώς δεν θα αγωνιστούν ούτε ο Ντουντού αλλά ούτε και ο Μαρέσκα!
ΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ!!!!!!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.330
- Πόντοι
- 42.697
παλι δεν γάμησες χθές?το πόσο μαλάκας κωλοτούμπας είναι ένας άνθρωπος καταγράφεται λαμπρά στο παρών θρεντ....
πάμε μαζί...
μετά την ΠΟΥΤΣΑ από τις ΣΕΡΡΕΣ και το πρώτο κωλοαίμα αρχίσανε τα μπινελίκια.
Μετά με το που έγινε γνωστό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ με τους ξένους ΠΑΙΚΤΕΣ αρχίσανε το γλέντια ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ο ΘΕΙΟΣ κλπ κλπ.
Μετά όταν ανακοινώθηκε ότι δεν κατατίθεται ένσταση Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΡΙΚΙΟΣ και άλλα όμορφα.
Μετά την ΠΟΥΤΣΑ από ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΝΤΟΣ κανατε ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ του βάζελου στην ΚΑΒΑΛΑ ΕΚΤΟΣ.
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΛΛΕΥ τον ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΕΝΤΟΣ κι ενώ παραπαίετε στην 5η ΘΕΣΗ νικάτε με το ζόρι το ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ.....
ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΑΒΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ.
ΧΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
Υ.Γ. 1
έχω ξαναπεί. Ο Γαύρος έγινε Θρύλος για την αντρίκια ομάδα και τους ΑΝΤΡΕΣ λιμανιώτες οπαδούς.
Τώρα είναι Θρήνος για τους πουσταράδες δήθεν υποστηρικτές που έχει γιομίσει η Ελλάδα.
Της ΜΟΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ
Της ΜΟΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Υ.Γ. 2
οι γαύροι εξαιρούνται αυτής της παρένθεσης.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μεγαλέφα καμμία σχέση δεν έχει η καλοκαιρινή βαριά προετοιμασία με την προετοιμασία των 6 ημερών της διακοπής....οι βάσεις μπαίνουν εκεί,όταν σου βγαίνουν τα συκώτια και όχι τώρα...
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Μιας και αναφέρθηκε το βόλεϊ έχει κανένας τον περσινό τελυταίο τελικό του πρωταθλήματος ?
Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Οχι θα βαζεις τον ζαιρι και τον καθε ζαιρι να παιζει σε καθε παιχνιδι και να κανει και τοσες προπονησεις σχεδον μονος του και δεν θα σου σκασει μετα..
Ρε πατε καλα? κυριολεκτικα δεν εχετε παικτες ενας ενας θα αρχισει να καιγεται..
Ρε πατε καλα? κυριολεκτικα δεν εχετε παικτες ενας ενας θα αρχισει να καιγεται..
Επισκέπτης
παλι δεν γάμησες χθές?
Έχει θέμα σοβαρό!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Παρόμοια θέματα