κοίτα τη βαθμολογία,
πες μας για τις πούτσες που έφαγες από γριά και άρη εντός και ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ.
Κηδεία με ξένα κόλυβα..... μόνο για μπάσκετ μπορείτε να μιλάτε... στα υπόλοιπα δεν υπαρχετε .
κοίτα τη βαθμολογία,
πες μας για τις πούτσες που έφαγες από γριά και άρη εντός και ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ.
Καλό είναι να περιμένουμε το τέλος της χρονιάς όπως είπε και κάποιος άλλος συναγωνιστής
για να βγάζουμε σωστά συμπεράσματα .τα πειράγματα είναι μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να
τα δέχονται και οι μεν και οι δε…. παίρνει μια διαφορετική ομορφιά όταν υπάρχει
αντιπαράθεση με χιούμορ!
Το βρίσιμο είναι μέσα στο παιχνίδι και το ότι ψάχνει να βρει το πόλο , το μπάσκετ ,το βόλεϊπου το είδες το χιούμορ ρε.
ο κάθε ανεκδιήγητος παπάρας μόλις φάει πούτσα αρχίζει να ψάχνει το τάβλι , το πόλο, το στίβο και ό,τι άλλο υπάρχει για να ξεκαβλώσει............
Ο χορτασμένος κάνει χάβαλο.
Ο κομπλεξικός μαλακίζεται.
Απλά πράματα ανεξαρτήτως οπαδικής προέλευσης.
Το βρίσιμο είναι μέσα στο παιχνίδι και το ότι ψάχνει να βρει το πόλο , το μπάσκετ ,το βόλεϊ
για να πει κάτι και να ξεχαρμανιασει από την πίκρα της στιγμής είναι καλό …πως δηλαδή θα
γίνει θα κάθεσαι παναγία και θα μιλάς με το σεις και με το σας αυτά δε γίνονται!
Κατάλαβες ρε.
κοίτα τη βαθμολογία,
Aπο αυτούς τις έφαγα, εσύ μου κλασες τ αρχίδια!
στο πρωτάθλημα τα αρχίδια στα κλάνει η βαθμολογία.
στην οποία για την ώρα τρώς πούτσα άνευ προηγουμένου για το βόλλευ του γάβρου.
5ος ο γάβρος δεν ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ τα τελευταία 20 χρόνια.
Τώρα μπορείς να πας να γαμηθείς.
εγώ θα σου πω να "πας να γαμηθείς" στην απονομή και συ ως συνήθως θα λες τα δικά σου!
Ο άγγλος για ακόμα ένα μήνα εκτός και βλέπουμε …τι έγινε με αυτό το σαπάκι ρε πούστη μου τον φάγαμε στο κολο και θα μας μείνει !άλλα είναι και μαλακες στη διοίκηση όταν υπέγραψε το συμβόλαιο του και τον αγοράσαμε δε πέρασε από ιατρικές εξετάσεις γιατί τον ηχανε περάσει τον Ιανουάριο …μαλακιες τουμπανα δηλαδή! Α και ο λεντεσμα είναι με πυρετό το παλικάρι … μάλλον δεν κατεβαίνει και αυτός για το παιχνίδι!
Ειπαμε, και μονο που ειμαι ισοβαθμος μαζι σου και με τοσα και τοσα που εχουν συμβει(τραυματιες συν ελειψεις του ροστερ) αρχιζει και σε πιανει κρυος ιδρωτας. Και το αγχος του πρασινου μπουρδελου αρχιζει και ανεβαινει στα κοκκινα... Και μην μου πεις οτι μετα απο 8 αγωνιστικες, και με μολις μια γκελα δικια σου περιμενες ποτε οτι θα ησουν ισοβαθμος μαζι μου.Αλλιως τα ειχαν υπολογισει στο πρασινο στρατοπεδο, και οσο αυτο δεν φαινετε και στο βαθμολογικο πινακα τοσο οι ακουποι θα αγχωνονται...
Υγ! Και ο Λεντεσμα ανεβασε πυρετο και ειναι δυσκολο σημερα να αγωνιστει...
Ο Οπαπ ανεβασε την αποδοση του Ολυμπιακου για σημερα απο 1.45 σε 1.55...
Ρε συ αγορι μου γλυκο... Δεν τα λεω εγω αυτα περι αγχους, και πως αλλιως τα περιμεναν στα της βαθμολογιας. Οι παπαροπρασινοι δημοσογραφοι τα ξεστομιζουν...Ο