Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
κοίτα τη βαθμολογία,
πες μας για τις πούτσες που έφαγες από γριά και άρη εντός και ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ.

Κηδεία με ξένα κόλυβα..... μόνο για μπάσκετ μπορείτε να μιλάτε... στα υπόλοιπα δεν υπαρχετε .  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το πόσο μαλάκας κωλοτούμπας είναι ένας άνθρωπος καταγράφεται λαμπρά στο παρών θρεντ....

πάμε μαζί...
μετά την ΠΟΥΤΣΑ από τις ΣΕΡΡΕΣ και το πρώτο κωλοαίμα αρχίσανε τα μπινελίκια.
Μετά με το που έγινε γνωστό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ με τους ξένους ΠΑΙΚΤΕΣ αρχίσανε το γλέντια ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ο ΘΕΙΟΣ κλπ κλπ.
Μετά όταν ανακοινώθηκε ότι δεν κατατίθεται ένσταση Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΡΙΚΙΟΣ και άλλα όμορφα.
Μετά την ΠΟΥΤΣΑ από ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΝΤΟΣ κανατε ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ του βάζελου στην ΚΑΒΑΛΑ ΕΚΤΟΣ.
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΛΛΕΥ τον ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΕΝΤΟΣ κι ενώ παραπαίετε στην 5η ΘΕΣΗ νικάτε με το ζόρι το ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ.....

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΑΒΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ.

ΧΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ. :s&m_3:
Υ.Γ. 1
έχω ξαναπεί. Ο Γαύρος έγινε Θρύλος για την αντρίκια ομάδα και τους ΑΝΤΡΕΣ λιμανιώτες οπαδούς.
Τώρα είναι Θρήνος για τους πουσταράδες δήθεν υποστηρικτές που έχει γιομίσει η Ελλάδα.

Της ΜΟΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ
Της ΜΟΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Υ.Γ. 2
οι γαύροι εξαιρούνται αυτής της παρένθεσης.

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλό είναι να περιμένουμε το τέλος της χρονιάς όπως είπε και κάποιος άλλος συναγωνιστής

για να βγάζουμε σωστά συμπεράσματα .τα πειράγματα είναι μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να

τα δέχονται και οι μεν και οι δε…. παίρνει μια διαφορετική ομορφιά όταν υπάρχει

αντιπαράθεση με χιούμορ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλό είναι να περιμένουμε το τέλος της χρονιάς όπως είπε και κάποιος άλλος συναγωνιστής

για να βγάζουμε σωστά συμπεράσματα .τα πειράγματα είναι μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να

τα δέχονται και οι μεν και οι δε…. παίρνει μια διαφορετική ομορφιά όταν υπάρχει

αντιπαράθεση με χιούμορ!

που το είδες το χιούμορ ρε.

ο κάθε ανεκδιήγητος παπάρας μόλις φάει πούτσα αρχίζει να ψάχνει το τάβλι , το πόλο, το στίβο και ό,τι άλλο υπάρχει για να ξεκαβλώσει............
Ο χορτασμένος κάνει χάβαλο.
Ο κομπλεξικός μαλακίζεται.
Απλά πράματα ανεξαρτήτως οπαδικής προέλευσης.

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
που το είδες το χιούμορ ρε.

ο κάθε ανεκδιήγητος παπάρας μόλις φάει πούτσα αρχίζει να ψάχνει το τάβλι , το πόλο, το στίβο και ό,τι άλλο υπάρχει για να ξεκαβλώσει............
Ο χορτασμένος κάνει χάβαλο.
Ο κομπλεξικός μαλακίζεται.
Απλά πράματα ανεξαρτήτως οπαδικής προέλευσης.
Το βρίσιμο είναι μέσα στο παιχνίδι και το ότι ψάχνει να βρει το πόλο , το μπάσκετ ,το βόλεϊ
για να πει κάτι και να ξεχαρμανιασει από την πίκρα της στιγμής είναι καλό …πως δηλαδή θα
γίνει  θα κάθεσαι παναγία και θα μιλάς με το σεις και με το σας αυτά δε γίνονται!
Κατάλαβες ρε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το βρίσιμο είναι μέσα στο παιχνίδι και το ότι ψάχνει να βρει το πόλο , το μπάσκετ ,το βόλεϊ
για να πει κάτι και να ξεχαρμανιασει από την πίκρα της στιγμής είναι καλό …πως δηλαδή θα
γίνει  θα κάθεσαι παναγία και θα μιλάς με το σεις και με το σας αυτά δε γίνονται!
Κατάλαβες ρε.

κατάλαβα ρε

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aπο αυτούς τις έφαγα, εσύ μου κλασες τ αρχίδια!

στο πρωτάθλημα τα αρχίδια στα κλάνει η βαθμολογία.

στην οποία για την ώρα τρώς πούτσα άνευ προηγουμένου για το βόλλευ του γάβρου.
5ος ο γάβρος δεν ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ τα τελευταία 20 χρόνια.
Τώρα μπορείς να πας να γαμηθείς.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
στο πρωτάθλημα τα αρχίδια στα κλάνει η βαθμολογία.

στην οποία για την ώρα τρώς πούτσα άνευ προηγουμένου για το βόλλευ του γάβρου.
5ος ο γάβρος δεν ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ τα τελευταία 20 χρόνια.
Τώρα μπορείς να πας να γαμηθείς.

εγώ θα σου πω να "πας να γαμηθείς" στην απονομή και συ ως συνήθως θα λες τα δικά σου!

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ο άγγλος για ακόμα ένα μήνα εκτός και βλέπουμε …τι έγινε με αυτό το σαπάκι ρε πούστη μου τον φάγαμε στο κολο και θα μας μείνει !άλλα είναι και μαλακες στη διοίκηση όταν υπέγραψε το συμβόλαιο του και τον αγοράσαμε δε πέρασε από ιατρικές εξετάσεις γιατί τον ηχανε περάσει τον Ιανουάριο …μαλακιες τουμπανα δηλαδή! Α και ο λεντεσμα είναι με πυρετό το παλικάρι … μάλλον δεν κατεβαίνει και αυτός για το παιχνίδι!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ θα σου πω να "πας να γαμηθείς" στην απονομή και συ ως συνήθως θα λες τα δικά σου!

μπλα μπλα.....

σήμερα κοίτα να καθαρίσεις γιατί δεν έχει μείνει ψυχή ζώσα στον πάγκο.....

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ειπαμε, και μονο που ειμαι ισοβαθμος μαζι σου και με τοσα και τοσα που εχουν συμβει(τραυματιες συν ελειψεις του ροστερ) αρχιζει και σε πιανει κρυος ιδρωτας. Και το αγχος του πρασινου μπουρδελου αρχιζει και ανεβαινει στα κοκκινα... Και μην μου πεις οτι μετα απο 8 αγωνιστικες, και με μολις μια γκελα δικια σου περιμενες ποτε οτι θα ησουν ισοβαθμος μαζι μου.Αλλιως τα ειχαν υπολογισει στο πρασινο στρατοπεδο, και οσο αυτο δεν φαινετε και στο βαθμολογικο πινακα τοσο οι ακουποι θα αγχωνονται...

Υγ!  Και ο Λεντεσμα ανεβασε πυρετο και ειναι δυσκολο σημερα να αγωνιστει...

Ο Οπαπ ανεβασε την αποδοση του Ολυμπιακου για σημερα απο 1.45 σε 1.55...

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Ο άγγλος για ακόμα ένα μήνα εκτός και βλέπουμε …τι έγινε με αυτό το σαπάκι ρε πούστη μου τον φάγαμε στο κολο και θα μας μείνει !άλλα είναι και μαλακες στη διοίκηση όταν υπέγραψε το συμβόλαιο του και τον αγοράσαμε δε πέρασε από ιατρικές εξετάσεις γιατί τον ηχανε περάσει τον Ιανουάριο …μαλακιες τουμπανα δηλαδή! Α και ο λεντεσμα είναι με πυρετό το παλικάρι … μάλλον δεν κατεβαίνει και αυτός για το παιχνίδι!

Ο Άγγλος ασθενής.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειπαμε, και μονο που ειμαι ισοβαθμος μαζι σου και με τοσα και τοσα που εχουν συμβει(τραυματιες συν ελειψεις του ροστερ) αρχιζει και σε πιανει κρυος ιδρωτας. Και το αγχος του πρασινου μπουρδελου αρχιζει και ανεβαινει στα κοκκινα... Και μην μου πεις οτι μετα απο 8 αγωνιστικες, και με μολις μια γκελα δικια σου περιμενες ποτε οτι θα ησουν ισοβαθμος μαζι μου.Αλλιως τα ειχαν υπολογισει στο πρασινο στρατοπεδο, και οσο αυτο δεν φαινετε και στο βαθμολογικο πινακα τοσο οι ακουποι θα αγχωνονται...

Υγ!  Και ο Λεντεσμα ανεβασε πυρετο και ειναι δυσκολο σημερα να αγωνιστει...

Ο Οπαπ ανεβασε την αποδοση του Ολυμπιακου για σημερα απο 1.45 σε 1.55...

κααααααααααλλλάαααααααααα
συνέχισε να μας διασκεδάζεις...
πέρσι τέτοια εποχή μιλούσατε για τον προγραμματισμό τον φετινό.....και την κατάκτηση του ΟΥΕΦΑ....
Φέτος προσπαθείτε να βρείτε ένα κάρο διακιολογίες γιατί είναι άθλος που είστε ισόβαθμοι......

έχετε πάρει 2-3 τρίποντα εντός και 2 τρίποντα ευρώπη που ούτε του Παπά μην το πείτε.....
Το ίδιο έκανε και ο βάζελας με τον Τεσσέιρο....
Τελικά με 4 από το υποκατάστημα κατάλαβε ότι η τύχη χωρίς παράγκα και με μπουρδέλο υλικό δε σε πάει μάκριά....
Κάτι ανάλογο με το φετινό υποκατάστημα που σας έστειλε σπίτι να αγωνιάτε για ενστάσεις απ το Νιόβρη......

Καλές Αγωνίες και Καλή Διασκέδαση.......

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ρε συ αγορι μου γλυκο... Δεν τα λεω εγω αυτα περι αγχους, και πως αλλιως τα περιμεναν στα της βαθμολογιας.  Οι παπαροπρασινοι δημοσογραφοι τα ξεστομιζουν...Ο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε συ αγορι μου γλυκο... Δεν τα λεω εγω αυτα περι αγχους, και πως αλλιως τα περιμεναν στα της βαθμολογιας.  Οι παπαροπρασινοι δημοσογραφοι τα ξεστομιζουν...Ο

ασε τις υπεκφυγές...

όταν οι γάβροι ξεκινάνε να ασχολούνται με τα ντέρμπυ στο βόλλευ απ τον Οκτώβρη κάτι κακό θα συμβεί.....

αααααααααααααααααααααχαααχααχαχαχααχαχαχα

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μιλα μου πραγματικα, για το ποσο πολυ θα σε πονεσει σημερα εαν περασει και απο το Περιστερι ο Ολυμπιακος?

Και ασε εσυ τις υπεκφυγες...

Ο κλοιος σφιγγει οσο δεν χανει βαθμους ο Ολυμπιακος...

Ο στοχος ηταν απο την αρχη για τον βαζελο, να ερθει στο Καραισκακη με ικανη διαφορα που και να φαει την γνωστη ψωλια...Να μην επηρεασει την βαθμολογια και τοσο πολυ την ψυχολογια του.

Οσο για το Βολλευ δεν καταλαβαινω την προσπαθεια που κανεις να μηδενισεις την πουτσα που εφαγες χτες...  Αφου το ξερεις και ο ιδιοις οτι και στο ταβλι να παιζουμε,μια νικη του ενος επι του αλλου ειναι απο μονο  του θεμα προς συζητηση...

Για αυτο προς το παρον φαε την πρωτη πουτσα για φετος, γιατι θα εχει και συνεχεια...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Μια πραγματική ταλεντάρα είχε διαγνώσει το έμπειρο μάτι μου στα τόσα χρόνια που βλέπω τον Ολυμπιακό , και αυτός έχει πρόβλημα  :'(
Πότε επιστρέφει ο Ματ ??  :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom