doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
η ρειντζερς ποια μεταγραφη εβγαλε ρε νεφελιμ?κααααααλάαααα.
πιάσε το πουλί σου και άκυγε το σωτηρακόπουλο να σου μιλάει για ποδοσφαιρικά θαύματα........
η ρειντζερς ποια μεταγραφη εβγαλε ρε νεφελιμ?κααααααλάαααα.
πιάσε το πουλί σου και άκυγε το σωτηρακόπουλο να σου μιλάει για ποδοσφαιρικά θαύματα........
η ρειντζερς ποια μεταγραφη εβγαλε ρε νεφελιμ?
ξερω μπαλα ρε...Ζίροου σου έχω πει χίλιες φορές ΜΑΘΕ μπαλλίτσα.
Ο μπραβος και γενικά τα μπακ ΔΕΝ κρεμιούνται ποτέ από μόνα τους.
Οταν υπάρχει ένα εξτρέμ που μαρκάρει με τα μάτια (ΖαιροΝινηδες) μετά φταίνε οι ΒυντροΜπράβοι.
Ο
α γεια σου..να βαζει γκολ ο μελμπεργκ & ο αβραμης & ας παει να γαμηθει ο ντιογκο..ενα πραγμα θελει ο γαυρος οπαδος
να παιζουν τα μπακ του ολυμπιακου πανω απο τη σεντρα και ο αντιπαλος να ειναι στη πρεσα
τελος
α γεια σου..να βαζει γκολ ο μελμπεργκ & ο αβραμης & ας παει να γαμηθει ο ντιογκο..
σχιζοφρενεια..Απο την εξεδρα...
12..
τι ωρα εχει τσουκαλα σημερα?πρεπει να ενημερωθω αντικειμενικα
την ωρα που βγαινουν οι λαγοι και κουτουλανε στα ντουβαρια
σχιζοφρενεια..
δωσε xanax στον λαο..
http://[URL unfurl="true"]www.drug3k.com/img2/xanax_11715_6_(big)_.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αχα χα χα χα χα εμενα παντως καποιος με ειχε πιασει απο το παντελονι, και με τραβαγε, και εγω ειχα ανεβει 3-4 σειρες παραπανω.... χα χα χα χα
αφου δεν σε πηγε σε κανα wc για παλι καλα..αχα χα χα χα χα εμενα παντως καποιος με ειχε πιασει απο το παντελονι, και με τραβαγε, και εγω ειχα ανεβει 3-4 σειρες παραπανω.... χα χα χα χα
εγω παλι κενταγα ενα σεμεδακι για το μωρο μου και μου φυγε μια στραβοβελονιααχα χα χα χα χα εμενα παντως καποιος με ειχε πιασει απο το παντελονι, και με τραβαγε, και εγω ειχα ανεβει 3-4 σειρες παραπανω.... χα χα χα χα
α γεια σου..να βαζει γκολ ο μελμπεργκ & ο αβραμης & ας παει να γαμηθει ο ντιογκο..
Απ'την Ιερή Νύχτα πριν 2 χρόνια, όλοι αναμέναμε την επανάληψή της!!!!
[size=13pt]Respect στον Τιτανομέγιστο Στολτίδη[/size] , που φοβόμασταν ότι θα τέλειωνε
άδοξα η καριέρα του λόγω των περσινών τραυματισμών.
Και του 2007:
ΥΓ: Αυτός ο Hierro της Ρεάλ, τόσο καλός ήταν και λέμε το Στολτίδη "Ιέρο";;;;
Respect στον Τιτανομέγιστο Στολτίδη[/size] , που φοβόμασταν ότι θα τέλειωνε
άδοξα η καριέρα του λόγω των περσινών τραυματισμών.
Κ'εγώ και πολλοί άλλοι φοβόμασταν ότι είχε τελειώσει μετά τους περσινούς τραυματισμούς.αυτόν τον πάικτη θεωρούσε "τελειωμένο" το μουνόπανο ο Κετσπάγια, γαμώ τη Γεωργία του και την καράφλα του γαμώ μέσα