Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (14 μέλη και 37 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Πάντως, δεν κατάλαβα: τελικά οι γαύροι είναι ευχαριστημένοι απόψε ή όχι;  :think: :think: :think:

προσωπικά όχι, πλην όμως ότι ήταν μια "αξιοπρεπής" ήττα και με το ένα γκόλ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέτρα offside

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γαμάμε και κλώνους, γαμάμε και στην Τούμπα.
Εσύ δε μπορείς να κάνεις συζήτηση, γιατί είσαι μπουκωμένος. :pipa1:
Αν σε πάρουν και απ'τα αυτιά την Πέμπτη...

Τρουμπα ειπα ζωον
κοιτα να δεις μπουλη οτι ειμαι εδω 2 χρονια πριν γραφτεις εσυ και δινε του για νανι γιατι μιλαμε για μπαλιτσα τωρα.ουστ

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Πάντως, δεν κατάλαβα: τελικά οι γαύροι είναι ευχαριστημένοι απόψε ή όχι;  :think: :think: :think:

δε φαγαμε οσα υπολογιζαμε.

η ομαδα ηταν ψοφια μετα απο τοσες συνεχεις αγωνιστικες και κρατησε ενα αξιοπρεπες σκορ απεναντι σε αγγλικη ομαδα.

δε ξερω για τους αλλους αλλα εγω ειμαι ικανοποιημενος με το αποτελεσμα.
οχι για το τροπο παιξιματος.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Και εσύ τα ελληνικά δεν τα έχεις, σκράπα.
Η μόνη [size=16pt]απτή πούτσα[/size] είναι αυτή που έφαγες από τους Τούρκους
και το θίασο της Ατλέτικο, που φέτος έχει γαμήσει μόνο εσένα. :zfuck:

Τι λογοπαίγνια κάνω σήμερα!! :dancing: :dancing:

κλαμαααααααααααααααααααα......λυγμ,λυγμ...πικρα....................

σου έσκισα τα ράμματα  :pipa3:
και άρχισες τα κλάμματα. :'(

Να περάσει ο επόμενος κλώνος, το έχω σήμερα λέμε!! :dancing: :dancing: :dancing:
μην γράφεις έτσιιιιι...μου θυμίζεις τον χρηστίδη......ρε μπάς και είσαι κλώνος του?.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
μην γράφεις έτσιιιιι...μου θυμίζεις τον χρηστίδη......ρε μπάς και είσαι κλώνος του?.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να το πάρω ως κοπλιμέντο αυτό;;; :2funny: :2funny:
Έγραφε τέτοια πετυχημένα ο Χρηστίδης; :huh:

Τέλος πάντων, θα τον αφήσω ήσυχο τώρα τον κλωνάκο.
Πήρε και 2ο αστέρι, οπότε δε μπορεί να του την πει κανείς ότι είναι κλώνος!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Διπλό μεν...απο την ανάποδη δε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Γειά σου ρε Αντώναρε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Α ρε γαμημένε Κετσπάγια και ξαναπατήσεις Ελλάντα  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

Επισκέπτης
αααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
βγηκαν παλι ολα τα πουστρακια απο τον ταφο τους & ηρθαν να μας την πουν..
οι τελειωμενες πουτανες μας,που περιμεναν 5αρες & 7αρες για να πανηγυρισουν..
ετσι μουνοπανα..
παλι με ξενα αρχιδια..
ροζ αρχιπουστρακο περισυ εστειλα τον ψοφη στην β' εθνικη,φετος η σειρα σου..
κλαψε ξεφτιλισμενη πουστρα & ελα να μαζεψεις την καριολα σου γιατι εχω σιχαθει να την γαμαω..

Επισκέπτης
δε καταλαβαίνω πραγματικά γιατί σκούζετε όλοι έτσι σαν μωρά παιδιά!Μια χαρά έπαιξε ο ολυμπιακός για αυτό που είναι και αναλογικά με τον αντίπαλο που έπαιζε.Έχει έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και σε φοβερή κατάσταση,έχει 4 καλούς αμυντικούς που μου απέδειξαν ότι σε τρομερή πίεση στέκονται καλά αμυντικά,έχει 2 ακραίους μπάκ επίσης καλούς αμυντικά και εκεί που υστερεί είναι στο κέντρο κυρίως και στην επίθεση όπου δεν έχει τους παίκτες να κρατήσει μπάλλα,να πάρει φάουλ,να παγώσει τον ρυθμό του αντιπάλου.Μη ξεχνάμε ότι δεν παίζουν γκαλέτι και μαρέσκα που θα ανεβάσουν αρκετά την επιθετική ικανότητα του ολυμπιακού.Εγώ είδα έναν ζίκο καλό στο κοουτσάρισμα,είχε διαβάσει πολύ καλά τις ικανότητες ατομικά και ομαδικά της άρσεναλ,έκανε σωστές αλλαγές(την πρώτη μάλιστα την έκανε στο ημίχρονο) βγάζοντας τον αρνητικό ζαιρί που δεν βοηθούσε μπροστά καθόλου βάζοντας τον στολτίδη για να κλείσει ακόμη καλύτερα τον άξονα.Είδαμε όλοι την συνολική αμυντική βελτίωση της ομάδας σε σημείο που αναγκαζαμε τους φοβερούς τεχνίτες της άρσεναλ να παίζουν περισσότερο παράλληλα τη μπάλλα γιατί δεν μπορούσαν να περάσουν εύκολα μπάλλες απο τον άξονα.Σε ελάχιστες περιπτώσεις έκαναν μπούκα απο το κέντρο στην επίθεση χωρίς αντίπαλο μπροστά τους.Χιμάγανε στο χώρο έξυπνα 2 παίκτες μαρκάροντας ο ένας τον χώρο και ό άλλος με τάκλιν.Αν σήμερα υπήρχε ένας λέτο(στη θέση του λεονάρντο),ένας γκαλέτι(στη θέση του ζαιρί) και ένας μαρέσκα(στη θέση του στολτίδη) θα κινδύνευε η άρσεναλ με ισοπαλία ή και διπλό ακόμη καθότι θα είχαμε ποιότητα στο κράτημα της μπάλλας,θα ξεκουραζόντουσαν λίγο τα αμυντικά χάφ και θα είχαμε τύχη για καλύτερο αποτέλεσμα.Μεγάλη μαλακία που δεν αγοράστηκε ο λέτο.
το διαβασμα το εριξε ο μπαντοβιτς & ο νινιαδης..
ο ζικο ειναι μαλακας που αφησε μεσα τον ντουντου μεχρι το τελος,ενω ηταν τελειως αρνητικος & μαλιστα του ειχε αναθεσει να χτυπαει ολα τα στημενα..
παιζαμε με 9 παιχτες(ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΖΑΙΡΙ-ΝΤΟΥΝΤΟΥ)& χασαμε 2-0(με το 2ο τεμαχιο να ειναι η ξανθια μουνοψειρα 2 μετρα offside)..
το οτι θα χαναμε ηταν τοις πασοι γνωστο..
τα βουντου που εκαναν τα πουστρακια μας,δεν επιασαν & τωρα κλαινε με μαυρο δακρυ..
για την μη συντριβη μας,θα πρεπει να αναψουμε απο μια λαμπαδα στους κηπουρο-λεντεσμα-ζεβλακωφ-αβρααμ..
μελμπεργκ-μπραβο εκαναν λαθη που δεν δικαιολογουνται για το ονομα & την εμπειρια τους..
λεοναρντο ετοιμος να ζητησει αυτογραφα..
τορο μετριος..
ντιογκο για κλωτσιες..
στολτιδης φανερα ανετοιμος..
οσκαρ αει γαμησου..
οι αλλαγες επρεπε να γινουν πολυ νωριτερα..
αν συνεχισουμε,με βασικους τους βραζιλιανους βρεξει-χιονισει,θα εχουμε κορνεδες..
τα πουστρακια οι αγγλοι γι' αλλη μια φορα υποταχθηκαν στον πυρινο κοσμο του ΘΡΥΛΟΥ..
ΕΥΓΕ σε οσους ηταν στο γηπεδο..
τωρα παμε για σουβλακια στο κοντινο εξοχικο μας & για την προκριση εχουμε χρονο..
αν ο σαντανα κανει καποιο θαυμα,ειμαστε φαβορι..
αν οχι,ολα παιζονται..
η ομαδα εχει αντοχες υπερηλικα..
ηδη αρχισαν να σκανε ακομη & τα γαιδουρια του τυπου αβρααμ..
με λιγα λογια,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ σου ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΡΑΦΛΑ..

Επισκέπτης
περσονα πριν να μας κανεις αναλυση για τον ΘΡΥΛΟ,πες μας λιγο για την πουτσα που εφαγες απο τους βιολα..
ααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Αδύναμος κρίκος

Ο Ράφα Μπενίντεθ αν και είδε την ομάδα του να μπαίνει με δύο γκολ πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο (37'), κοιμήθηκε στον πάγκο, πραγματοποιώντας την πρώτη αλλαγή του στο 72'.

Επισκέπτης
O Βαλβέρδες έφυγε και ξέχασε το παλτό του...

ο μαλάκας ο Ντουντου τι διάλο έχει πάθει???
δεν ξερω,δεν με ενδιαφερει,δεν μου αρεσουν οι υποθεσεις,δεν ειναι δουλεια μου..
ομως ειναι απαραδεκτο να τον αφηνει ο μπακαλογατος τοση ωρα μεσα..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
prasini_l.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλημέρα παίδες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μην γράφεις μαλακίες. για κάνα 20λεπτο στο Χάιμπουρι έπαιζε ταμπούρι η Άρσεναλ κόντρα στον ΠΑΟ, παρότι ήθελε κι άλλο γκολ για να βγει πρώτη στον όμιλο
Δε θυμάμαι τον αγώνα, αλλά αν δεχθούμε ότι ισχύει μου αναφέρεις μια εξαίρεση που γίνεται 1 στα 1000 χρόνια, δηλαδή να παίξει ταμπούρι μια αγγλική ομάδα στο γήπεδο της εναντίον μιας ελληνικής.
Άσε που αναφερόμουν κυρίως στις φετινές ελληνικές ομάδες.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα ρε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Το χθεσινο παιχνιδι μπορουσε να ειχε τελειωσει 0-0 μπορουσε και 8-0....
Τεραστια η Διαφορα "δουλεμενης" ομαδας οπως και "φυσικης Καταστασης"....
Η Ψυχη και το Μυαλο που λεγαμε εχθες ομως πηγαν καλα μεχρι το 78....
εξαλλου το χθεσινο ηταν ενα παιχνδι που οταν γινεται η κληρωση ΔΕΝ το υπολογιζεις για βαθμους....
Προσωπικα εχω καποια παραπονα απο τον Τροπο παιχνιδιου "καποιων" παιχτων!!! (επειδη εχουμε δει και την αλλη τους μερια)

Ποσο σας Ποναει ο Αντωνης Τελικα? Τοοοοοοοοοσοοοοοο πολυ????
σκεφτεστε τα Νταμπλ που εχει παρει απο τοτε που εφυγε κα φρικαρετε ε?
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Καλημερα σε ολο το παρεακι,Πανεμορφο σταδιο η ΑΡΣΕΝΑΛ μοντερνα ομαδα ακαταπαυστο τρεξιμο,πολυ καλη τεχνικη,συνεχεια κινηση,roster 45 παιχτων απο τους οποιους το 90%εχει γεννηθει απο το 90 και μετα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,με σφραγιδα δικια του σε ολες της ομαδες του,Η ΟΜΑΔΑ μου ενας ΑΝΤΩΝΗΣ,δεν ειδα κατι αλλο,πηγε να ΚΛΕΨΕΙ το παιχνιδι,Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μην μου πειτε για το ΟΦΣΑΙΝΤ η ΑΡΣΕΝΑΛ επαιξε το ποιοτικο παιχνιδι τις ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕ Η ΝΙΚΗ,ευχομαι στην ΘΡΥΛΑΡΑ καλη τηχη στην ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Επισκέπτης
Καλημερα σε ολο το παρεακι,Πανεμορφο σταδιο η ΑΡΣΕΝΑΛ μοντερνα ομαδα ακαταπαυστο τρεξιμο,πολυ καλη τεχνικη,συνεχεια κινηση,roster 45 παιχτων απο τους οποιους το 90%εχει γεννηθει απο το 90 και μετα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,με σφραγιδα δικια του σε ολες της ομαδες του,Η ΟΜΑΔΑ μου ενας ΑΝΤΩΝΗΣ,δεν ειδα κατι αλλο,πηγε να ΚΛΕΨΕΙ το παιχνιδι,Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μην μου πειτε για το ΟΦΣΑΙΝΤ η ΑΡΣΕΝΑΛ επαιξε το ποιοτικο παιχνιδι τις ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕ Η ΝΙΚΗ,ευχομαι στην ΘΡΥΛΑΡΑ καλη τηχη στην ΣΥΝΕΧΕΙΑ
αμα δεν ειδες τον λεντεσμα,τον ζεβλακωφ & τον αβρααμ,περαστικα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα πριν να μας κανεις αναλυση για τον ΘΡΥΛΟ,πες μας λιγο για την πουτσα που εφαγες απο τους βιολα..
ααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Αδύναμος κρίκος

Ο Ράφα Μπενίντεθ αν και είδε την ομάδα του να μπαίνει με δύο γκολ πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο (37'), κοιμήθηκε στον πάγκο, πραγματοποιώντας την πρώτη αλλαγή του στο 72'.

τι ανάλυση να κάνω ρε παπάρα....
θλίψη με έπιασε πάλι......

οι δευτερότριτοι της Αγγλίας μας κάνουν πλάκα. Ακόμα και σε μεικτή ελληνικών ομάδων πλάκα θα έκαναν.....
υγιής ομάδα, με υγιείς οπαδούς που χαίρονται μπάλλα, έχουν τρελλό δούλεμα, είναι πιτσιρικάδες, έχουν μέλλον μπροστά τους και με, ή χωρίς οφσάιντ κάνουν πλάκα.
Κάνουν πλάκα με τον καρκίνο του ποδοσφαίρου που υπάρχει στην Ελλάδα. Σε όλες τις εκφάνσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

διαπιστώσεις:
1.
μέτρα πόσοι προπονητές έχουν αλλάξει στον γάβρο από τότε που είναι ο Βενγκέρ πάγκο. ΚΑΜΜΕΝΟΙ: ο Βενγκέρ έχει φάει πούτσες που εσείς θα κλείνατε δρόμους. Δες τώρα πώς σας κάνει πλάκα.... Οι ομάδες ΔΕ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
2.
Κόφτε την πρέζα. Δε σας φταίει ούτε ο Κετσπάγια ούτε ο Βελβέρδε ούτε κανείς άλλος. Η βλαχιά σας σας φταίει......
Διαβάζεις τα κωλόφυλλα τα ελληνικά και τι κάνουν; ΩΔΗ στον τερματοφύλακα των 37 ετών... ΧΟΥ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ.
3.
Πάρτε το χαμπάρι. Τόσο έχουμε τόσο παίρνουμε. ΟΛΟΙ. Δυστυχώς αυτό που διαπιστώνω εδώ και χρόνια για το πουτανοελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι η απόσταση της συντριβής από το θρίαμβο  :jerking: :jerking: της ισοπαλίας εναπόκειται στην τύχη, στα βουντού των άλλων, στη μοίρα και όλα τα όμορφα... Πουθενά βέβαια δεν αναφέρεται η δουλειά και η συνοχή και το ταλέντο....
4.
Διάβασα όλο τον άμπαλλο συρφετό του μπουρδελιστάν να λέει...
Αυτό ο Ντούντου, εκείνο ο Λεντέσμα. ΡΕ ΑΜΠΑΛΛΟΙ; Εχετε παίξει ποτέ μπάλλα να δείτε πώς είναι να είναι ο αντίπαλος (ΚΑΙ ΟΙ 11) 2 κλάσεις καλύτερος; Γιατί βέβαια στο Σκούφαλη και τον Σκαρμούτσο ο Ντούντου κάνει πλάκα. Στον Αρσάβιν όμως; Ετσι είναι. Ολα είναι σύστημα αναφοράς.... Ο βλάχος θεωρεί ποιοτική τη ρετσίνα. Αφού δεν ξέρει κάν πώς μυρίζει μια Ντομ......

Καλημέρα και καληνύχτα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom