alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε ΚΛΑΨΤΕ ΡΕ ΣΤΡΑΚΙΑ!!!!!!
Η Χαρα σας κραταει ΛΙΓΟ!!!!
ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ
Η Χαρα σας κραταει ΛΙΓΟ!!!!
ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ
μπαγλαμα πες μας γιατι δεν ειναι αποβολη στην κομοτηνη κ πες μας και για την αγκωνια που δεν ειδε ο καλοπουλος στον νινη...μπαγλαμα ε μπαγλαμαΔεν είναι η ώρα για τέτοια, αλλά δεν μπορούμε και να τα αφήσουμε ασχολίαστα. Ναι, η εικόνα της ομάδας μας ήταν τραγική, απογοητευτική, άθλια για λύπηση, αλλά δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στην διαιτησία. Εδώ στο gavros.gr έχουμε γράψει γι' αυτό το θέμα πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα. Γράψαμε ξανά πριν την 3η αγωνιστική για τον ρόλο που θα παίξουν τα κοράκια. Δυστυχώς, αλλά έτσι όπως είναι η ομάδα είναι εύκολο θύμα για τους κόρακες.
Τα είδαμε και στο παιχνίδι με την Καβάλα. Αλλα έχει πει ο Βασσάρας στα πρόσφατα σεμινάρια για το ποιος και πόσο επηρεάζει τον τερματοφύλακα σε μακρινό σουτ για να βγει οφσαϊντ και άλλα έκανε ο Λαμπρόπουλος. Με χαρακτηριστική άνεση ακυρώθηκε το γκολ που έβαλε ο Λεονάρντο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με την Καβάλα. Ο επόπτης δεν το σκέφτηκε και πολύ για να σηκώσει την σημαία του και να μας στερήσει το γκολ που πιθανότατα θα μας έδινε και τη νίκη. Πως επηρεάζει ο Ντιόγκο το οπτικό πεδίο του Ιτάνζ σε σουτ από 30 μέτρα; Τα είπε αυτά ο "πράσινος" Βασσάρας ή όχι; Επιπλέον έδειξε ανοχή ο διαιτητής Λαμπρόπουλος στα σκληρά μαρκαρίσματα που γίνονταν πάνω σε παίκτες του Ολυμπιακού. Είδαμε και τον Γκαλέτι να βγαίνει από τα ρούχα του σε κάποια φάση στο δεύτερο μέρος που δεν του δόθηκε καθαρό φάουλ που έγινε πάνω του. Όλα αυτά μέσα στο Καραϊσκάκη. Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη, αλλά το λέμε ξανά, δεν μπορούμε να σταθούμε μόνο σε αυτή για την απώλεια με την Καβάλα, διότι ήμασταν απαράδεκτοί. Το θέμα είναι ότι πλέον είναι φανερό ότι θα κάνουν και αυτοί ότι περνάει από το χέρι τους για να μας σταματήσουν και να μας ρίξουν από την πρώτη θέση που έχουμε μόνιμα τα τελευταία χρόνια.
Τα αίσχη συνεχίστηκαν και στην Κομοτηνή. Με δέκα παίκτες έπαιξε ο Πανθρακικός από το 54' λόγω αποβολής του Κανωτίδη. Ο Καλόπουλος γέμισε με κάρτες τους γηπεδούχους δεν τους άφησε να κάνουν το παιχνίδι τους και έτσι με το ζόρι έχασαν από τον πολυμετοχικό με 1-0. Το γκολ, βέβαια, είναι και ευγενική χορηγία της άμυνας του Πανθρακικού, αφού κανείς δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει το μοιραίο, αλλά παρακολουθούσαν την πορεία της μπάλας. Συγχαρητήρια κύριε Καλόπουλο πετύχατε στο έργο σας.
Ωπα ρε φιλε που ξαφνικα ξεχναμε τον βαρδινογιαννισμο και τα πιστολια στον αγωνιστικο χωρο!!!τους τραμπουκισμους εναντιον αστυνομικων διευθυντων,τις αρπαγες παικτων,τα μηδενικα συμβολαια,τις κληρωσεις κυπελλου με ζεστα και κρυα μπαλλακια,τους διαιτητες τυπου ζλατανου,βασσαρα,νικακι και σια...που εξαφανιστηκαν οι βαβουλας και κουτσουπιας που τολμησαν να σκοραρουν κατα του πατερουλη???γιατι δεν τιμωρηθηκε ποτε ο ισις που πιαστηκε ντοπε?ξεχναμε τις γλαδιολες και την υποθεση ορφανιδη?την υποθεση χρυσοβιτσιανου?η ξεχναμε τις μαλακιες του γιδοπουλου με τους προβολεις στη φιλαδελφιοα και τα δακρυγονα που μου κλεψατε 2 πρωταθληματα???για χαλαρωστε λιγο δεν ειμαστε και χτεσινοι....Αν είχαν τσίπα,θα είχε βγει έστω ένας να πει ένα συγνώμη για όλα τα κακά που εχει φέρει το παλιαρχήδι ο Κρόκους στο Ελλ.ποδόσφαιρο.
Αν είχαν τσίπα...άλλα που;;;;
Τραβα Γαμησου ρε Λακαμα που θα σου δωσω και απαντηση ρε Προσκυνημενε που θα σου Δωσω και Απαντησημπαγλαμα πες μας γιατι δεν ειναι αποβολη στην κομοτηνη κ πες μας και για την αγκωνια που δεν ειδε ο καλοπουλος στον νινη...μπαγλαμα ε μπαγλαμα
Persona,χάνεις τον καιρό σου κ την ζαχαρένια σου αγορίνα μου.Προσπαθείς να πείσεις γάυρους,ότι υπάρχουν κανονισμοί στο ποδόσφαιρο.
ΑΦΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΞΕΧΩΡΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ,για αυτό οι κανονισ΄μοί στου ςγαύρους περιττεύουουν.
Ισχύουν μόνο όταν είναι υπέρ του γαύρου.
Ενώ εσύ και η ομάδα σου πάντα ενδιαφέρεστε για την ύπαρξη και κυρίως για την πιστή εφαρμογή των κανονισμών! Γι' αυτό όταν εφαρμόστηκε ένας κανονισμός στο παιχνίδι με την Καλαμαριά αρχίσατε τις φωνές ΄για το ότι τα πρωταθλήματα παίρνονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά και στους κανπνισμούς και ακόμα συνεχίζονται οι φωνές για "χάρτινους" πρωταθλητές. Αν ξέρεις και εκτιμάς τους κανονισμούς, τους εκτιμάς σε όλες τις περιπτώσεις και όχι επιλεκτικά. Εν κατακλείδι, αυτά που κάνει ο άρρωστος οπαδός του Ολυμπιακού τα κάνεις κι εσύ σκοτεινέ φίλε κι άσε τους χαρακτηρισμούς ειδικά για τους γάβρους λες και οι υπόλοιποι είσαστε καλύτεροι.
ο λετο σε τσουζει ετσι?η οτι ειμαστε πρωτοι πες μου χαζουλη...Τραβα Γαμησου ρε Λακαμα που θα σου δωσω και απαντηση ρε Προσκυνημενε που θα σου Δωσω και Απαντηση
13 Χρονια ΛΟΥΤΣΑ Βλακα.....
εισαι πρωτος την ΤΡΙΤΗ αγωνιστικη και ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΕ ΛΙΓΕο λετο σε τσουζει ετσι?η οτι ειμαστε πρωτοι πες μου χαζουλη...
Προσωπικά φίλε μου,όταν βλέπω να ευνοείται η ομάδα μου το λέω.Με νοιάζει να κερδίζω ΔΙΚΑΙΑ κ με την ανάλογη μπάλλα,και όχι να πατάω επί πτωμάτων.
δεν μου πες ομως ο λετο ειναι?οτι δεν εδωσε λεφτα ο θειος?οτι εισαι το κλασικο προβατο??που δουλευεις ιντρακομ?κηπουρος εισαι?πες μου εκτος αν σε πειραζει ο λετο...εισαι πρωτος την ΤΡΙΤΗ αγωνιστικη και ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΕ ΛΙΓΕ
χαχαχαχααχαχα
Αιωνιος δευτεροτριτος.....δεν μου πες ομως ο λετο ειναι?οτι δεν εδωσε λεφτα ο θειος?οτι εισαι το κλασικο προβατο??που δουλευεις ιντρακομ?κηπουρος εισαι?πες μου εκτος αν σε πειραζει ο λετο...
μηπως ο γαυρος δεν επαιζε ομως χτες????ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αληθεια πόσο ήρθε ο γαυρος έχθές;;;;;;;;;;;
Αν είχαν τσίπα,θα είχε βγει έστω ένας να πει ένα συγνώμη για όλα τα κακά που εχει φέρει το παλιαρχήδι ο Κρόκους στο Ελλ.ποδόσφαιρο.
Αν είχαν τσίπα...άλλα που;;;;
Παρε να εχεις απο το Link που εδωσες εσυ !!!!
και ΤΕΛΟΣ δεν ξανασχολουμαι....
Τυφλή εμπιστοσύνη στο μέγα Σωκράτη!!!Αν ειχαμε τσιπα θα επρεπε να πουμε κι ευχαριστω για τα κουμπουρια του καπετανιου, τα παραρτηματα, τους προβολεις που εσβηναν, τον Γιδοπουλο, τον Τροχανα, τοτε ηταν καθαρο το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Ειναι συμπτωση απλη που τοτε τον ειχαν τον Ολυμπιακο στη φαπα και για να τον διαλυσουν, αλλα τους τη χαλασε ο ..πρακτορας κι αυτο ο κωλος σας που τσουζει δεν μπορει να το συγχωρησει. Και θα τσουζει για πολλα χρονια ακομα...
[size=20pt]ΘΥΡΑ 7 ΠΑ..ΝΤΟΥ[/size]