gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Καλημερα συνγαυροι..
[size=30pt]ΚΛΑΨΤΕ ΣΤΡΑΚΙΑ!![/size]
welcome back πλεζουρα!
Καλημερα συνγαυροι..
[size=30pt]ΚΛΑΨΤΕ ΣΤΡΑΚΙΑ!![/size]
καλως σας βρηκα μονιμε νταμπλουχε..welcome back πλεζουρα!
τα παντα ολα λεμε..[size=14pt]Μην παραλείπετε να βάζετε τον Τζόλε στην 3η θέση!!!!
Έχει 12 Πρωταθλήματα, ενώ το αεκάκι μόνο 11.[/size]
τα σεβη μου στρατηγε..[size=30pt]Ελααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Καλως τον!!!![/size]
τα παντα ολα λεμε..
Αντε ελα να τα βαλεις παλι ολα σε μια σειρα...!!
μωρη καριολα & ημουν ετοιμος να αποσυνδεθω..
άρχισε με τις συλλογέςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.
Welcome back. Άντε μετά τον Κρις και ο Πλέζουρας γιατί έχουν ξεσαλώσει οι δευτεροτρίτοι !τα σεβη μου στρατηγε..
γεια σου μεγιστε μπουρδελιαρη..Welcome back. Άντε μετά τον Κρις και ο Πλέζουρας γιατί έχουν ξεσαλώσει οι δευτεροτρίτοι !
Έπρεπε να τους δεις στον τελικό του κυπέλλου . Μετά το 3-2 του Σκόκο άρχισαν τα συνθήματα και στο γκολ του Ματ τρέχαν να σβήσουν τα ποστγεια σου μεγιστε μπουρδελιαρη..
εχουμε θεμα???
α ρε γλεντια..
αντε μην σκασει & ο δωρητης & γινει το ελα να δεις με τα πουστρακια..
[move]ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΠΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΙΩΝΑ & ΤΗΝ ΠΑΛΕΡΜΟ..[/move]
μωρη καριολα & ημουν ετοιμος να αποσυνδεθω..
αει κιχου γαμω την κυπρο σου..
και το τσουλου να παρει,στα παπαρια μου τον εχω γραμμενο..Ήμουν απο αυτούς που αντιπαθούσαν τον Τιμούρη απο όταν ήρθε.
Κοίτα πλάκα πλάκα που έχει πάρει όλα τα παιχνίδια ακόμα και με μέτριους αντιπάλους...
εκεινη την ωρα τους εχυνα στην μαπα στο οακα..Έπρεπε να τους δεις στον τελικό του κυπέλλου . Μετά το 3-2 του Σκόκο άρχισαν τα συνθήματα και στο γκολ του Ματ τρέχαν να σβήσουν τα ποστ
σιγα-σιγα..Πάω πάω αρκεί να αρχίσεις τα μπινελίκια στις παλιόπουστρες που έχουν γιομίσει τα αθλητικά.....
Κουράστηκα πλέον.
να σαι καλά αρχίδι.
1 χρόνο έχεις να συνδεθείς.
φορτώ φορτώ γαμώ τα πουστράκια γαμώ.....σιγα-σιγα..
ακομη φορτωνω με τις παπαριες που διαβαζω..