Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
α......μαιστα....ενω εγω που ειχα παρει πρωταθλημα απο την πρωτη παρελαση δεν ειχα ετοιμη ομαδα ε;;;;;ειχες εσυ στο μπασκετ που πηγες τελικους με μειονεκτημα και εκλεψες και το πρωτο ματς με τα κορακια...ετσι;;; χαωδης διαφορα...ετοιμη ομαδα εσυ που εφτυσες αιμα και αρα δεν θες μεταγραφες και ανετοιμη ομαδα εγω που πηρα πρωταθλημα απο τα χριστουγεννα και επειγομαι για μεταγραφες ετσι;;;;
εισαι σιγουρος οτι αυτος που πινει κατι που τον χαλαει ειμαι εγω;;;;;
ισα ρε .......χρηστιδη με λενε....ισωνε που θες και ανταλλαγη αποψεων.....
ειμαι στο τερμα και εισαι στην πλατεια αβησσυνιας.....
σε παρακαλώ διάβασε τι γράφεις και άμα βγάλεις νόημα να μου πείς....χαίρεται.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εσύ τώρα είσαι γάβρος;
γιατί ο λούλης δίπλα ο βάζελος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μας είπε ότι καμάρωσε τον Ολυμπιακό που είχε 9 παθητικό και ότι τη διαφορά την έκανε ο μέλμπεργκ.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σε παρακαλώ διάβασε τι γράφεις και άμα βγάλεις νόημα να μου πείς....χαίρεται.....
εβγαλα....λεω τα εξης.....οτι ενω εμας μας πιεζουν οι δημοσιογραφοι για μεταγραφες που αν δεν γινουν θα υπαρχει προβλημα στην ομαδα ,στο μπασκετ εσας που ΔΕΝ κανατε καθολου μεταγραφες δεν σας ''ακουμπανε''
μου απαντησες οτι αυτο εγινε επειδη εσεις ειχατε ετοιμη ομαδα και απλα διαχειριστηκατε το υπαρχον υλικο....
και σε ρωταω εγω...αν ειχες εσυ στο μπασκετ ετοιμη ομαδα που πηρες πρωταθλημα με το ζορι ,εγω αντιστοιχα στην μπαλλα ποσο πιο ετοιμη ομαδα θα πρεπει να ειχα που πηρα πρωταθλημα απο τα χριστουγεννα;;;;;αρα ακυρο το επιχειρημα σου...
οτι δεν καταλαβαινεις εδω ειμαι...σιγα σιγα και μην βιαζεσαι...μια μια τις λεξουλες....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τραλαλά...τραλαλα.....ποιό ζόρι ρε στο μπάσκετ?.....περίπατο το πήραμε......και την κούπα στην ευρ'ωπη....ομάδα λοιπόν δεν είχαμε έτσι?...έπρεπε να πάρουμε 10 παικτες.....αέρααααα....
στο φουτμπόλ ομάδα δεν είχαμε και το χάσαμε....και έπρεπε να πάρουμε παίκτες πιό πολλούς απότι εσείς.....που κολλάς?....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τραλαλά...τραλαλα.....ποιό ζόρι ρε στο μπάσκετ?.....περίπατο το πήραμε......και την κούπα στην ευρ'ωπη....ομάδα λοιπόν δεν είχαμε έτσι?...έπρεπε να πάρουμε 10 παικτες.....αέρααααα....
στο φουτμπόλ ομάδα δεν είχαμε και το χάσαμε....και έπρεπε να πάρουμε παίκτες πιό πολλούς απότι εσείς.....που κολλάς?....

εσύ έχεις βαλθει να τρελλαθείς τελείως...
εγώ τον χρηστίδη τον προσπερνάω πλέον.
απλά δεν διαβάζω.... μόνο αμα θέλω να του τα χώσω κάνω παράθεση και γράφω......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε πας καλα;;;;με μεινεκτημα εδρας και το πηρες χαλαρα;;;; :uglystupid: :uglystupid:
ετοιμη ομαδα που ειναι μακραν και πηγε με μειονεκτημα στους τελικους;;;;;επικοινωνεις;;;;τι δεν μπορεις να καταλαβεις απο αυτα εννοω;;;
οτι στο μπασκετ τον βασιλια τον αβανταρουν ενω στην μπαλλα οχι;;;;τοσο δυσκολο ειναι να δεις αληθειες;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσυ με καλαθη και τεπιτς και κατι ρεστα και δεν ανοιγει μυτη...και εγω ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ με μελμπεργκ,ζαιρι,μαρεσκα κλπ....και καθε μερα τα πρωτοσελιδα βλεπουν ελλειψεις,ανετοιμοτητες και τα λοιπα.....
ο θειος εχει καβουρια και μας παραμυθιαζει και τετοια...δεν τα βλεπεις;;;;αλλου ζεις;;;;
ενω στο μπασκετ;;;;ο μπολεκ δεν εχει καβουρια;;;;τι λεω...εδω πηρε ολοκληρο τεπιτς και πητ καπαθη.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ με καλαθη και τεπιτς και κατι ρεστα και δεν ανοιγει μυτη...και εγω ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ με μελμπεργκ,ζαιρι,μαρεσκα κλπ....και καθε μερα τα πρωτοσελιδα βλεπουν ελλειψεις,ανετοιμοτητες και τα λοιπα.....
ο θειος εχει καβουρια και μας παραμυθιαζει και τετοια...δεν τα βλεπεις;;;;αλλου ζεις;;;;
ενω στο μπασκετ;;;;ο μπολεκ δεν εχει καβουρια;;;;τι λεω...εδω πηρε ολοκληρο τεπιτς και πητ καπαθη.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

το πρόβλημα σου δεν είναι τι πήρες....
το πρόβλημά σου το μεγάλο είναι ότι πήρε μεταγραφή ο Ψυχομάνης, ο Γκαγκάτσης, και ο Αγνωστος Γάβρος διαιτητής....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παραιτούμαι.....δεν παίζεσαι....αδυνατώ να φτάσω τις σκέψεις σου...είναι πολύ μπροστά λέμε...respect..... :huh: :huh: :huh: :huh:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εσυ με καλαθη και τεπιτς και κατι ρεστα και δεν ανοιγει μυτη...

Μακάρι να παίρναμε εμείς τον Καλάθη. Αλλά θα τον καίγαμε όπως τον Τεόντοσιτς,
ενώ ο Ζοτς θα τον κάνει από τους καλύτερους στην Ευρώπη.
Και η Εθνική χρειάζεται απαραιτήτως play-maker τώρα που μεγάλωσε ο Παπαλουκάς.
Μόνο με Σπανούλη δε βγαίνουν οι διοργανώσεις.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Φερναντινιο λοιπον ο εκλεκτος για τα αριστερα. Βραζιλια δεν παρακολουθω (κακως οπως αποδεικνυεται την τελευταια διετια) επομενως τον παιχτη δεν τον ξερω, οπως δεν ηξερα βεβαιως τον Ντιογο αλλα και τον Λετο συνεπως θα εμπιστευτω την κριση του Νινιαδη που ειχε προτεινει καιρο πριν τον παιχτη. Το τι θα κανει θα το δουμε στο γηπεδο. Αλλου θελω να σταθω εγω. Απο το πρωι και ενω απο την ΠΑΕ δεν διαρρεει το παραμικρο διαφοροι ΦΩΣτηρες ειτε μεσω πρωτοσελιδων ειτε μεσω ραδιοφωνου (που ανηκει σε γνωστη εταιρεια ορκωτων λογιστων...) διαμυνηουν  οτι ο παιχτης που ερχεται εχει μεγαλυτερο ονομα απο τον .. Κουαρεσμα. Εγω καλοπροαιρετα θα πω οτι μπορει παιχτικως να βγει ανωτερος, αλλα οταν βγαινεις και επικαλουμενος διοικητικες πηγες λες τετοια πραγματα τοτε δυο πραγματα συμβαινουν: ή οι πηγες σου σε χρησιμοποιουν για να δημιουργησουν ασχημο κλιμα μεταξυ προεδρου κοσμου ή αυτο το κανεις μονος σου για δικους σου λογους. Κι επειδη εχω βαρεθει απο το απογευμα να ακουω συγγαυρους, που για δικους τους λογους τρωνε αυτα που οι μεχρι πρωτινος λογιστες τους σερβιρουν, να κραζουν για κοροιδια κλπ. χωρις να ξερουν ποιος ειναι αυτος που ερχεται, θα πρεπει ο κυριος "ρεπορτερ" να μας πει ποιος απο την ΠΑΕ του τα ειπε αυτα αλλιως και εμεις θα πρεπει να θεωρησουμε τον ιδιο υπευθυνο για μυθοπλασιες με σκοπο την διαταραξη της ηρεμιας στην ομαδα...

Αναμενουμε λοιπον να δουμε μετα τη διακοπη τον παιχτη που θα κλιθει να αντικαταστησει τον Τζολε και του ευχομαστε καλλη σταδιοδρομια με την τιμημενη ερυθρολευκη, και βεβαια .. σιδεροκεφαλος!

ΥΓ Τα παραπανω γραφτηκαν κυριως για να ξυπνησουν οσα αδερφια λησμονουν οτι τα καστρα πεφτουν απο μεσα.

ΥΓ2 ο "ρεπορτερ" την εχει ξαναπληρωσει για τετοιες μαλακιες αλλα μαλλον μυαλο δεν εβαλε.

ΥΓ3 ο παιχτης που αναφεροταν  απο πρεμιερ ανηκει στην μαντσεστερ και νομιζω ειναι Σερβος. Ο Ντος Αντος εχει πει οχι εδω και δυο μερες.

ΥΓ4 αδερφε Hristidi απορω γιατι μπαινεις σε διαλογο με τους στερημενους και χαλας τη ζαχαρενια σου.. ναι τι να κανουμε, ο πρωτος στο μπασκετ εχει ετοιμη ομαδα, α πρωτος στο ποδοσφαιρο πρεπει να παρει 10 παιχτες αφου το λεει ο Χελακης ετσι θα 'ναι

ΥΓ5 ο ΠΟΑ σε 4 ματς κερδισε ενα και δεχτηκε 8 γκολ και φυσικα συνεχιζει στο ΟΥΕΦΑ ενω σε καμια περιπτωση δεν ηταν υποχρεωμενος να προκριθει αφου στοχος ειναι το πρωταθλημα. Ο θρυλος εκανε το 4 στα 4 δεν δεχτηκε κανενα γκολ αλλα πρεπει να απολογηθει στους λογιστες που δεν εχει δεσει σαν ομαδα πρωτου μπει ο Σεπτεμβρης. Ναι ο ΠΟΑ επαιξε με την Ατλετικο, επαιξε ομως και με τη Σπαρτακ, μην κοιτατε που στο 89 αντι να πλασαρει ο Ρωσος σουταρε με το μυτο γιατι τοτε ουτε με την ατλετικο θα επαιζε ο πολυκωμικος.

Κριμα που δεν μας επιτρεπουν να παμε στην Λαρισα.

ΘΥΡΑ 7 RED ULTRAS

ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ... ΜΟΝΟ ΡΙΓΩΤΗ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
gp07 συμφωνώ σε όλα.
Δεν βλεπω βέβαια ούτε χίμαιρες ούτε μάγισσες να μας κυνηγάνε, απλά είναι αλήθεια πως είναι σπαστικό να βλέπεις ειδικά για τους κοντούς να μη λένε λέξη. Βγάλανε τα συκώτια του Φιασικεβίτσιους μέχρι να τον ανανεώσουνε, αλλά κανείς δεν μιλάει. Απλά είναι τυχεροί που οι Αγγελόπουλοι πληρώνουνε τα λάθη τους. Γιατί τώρα ζητάνε όλοι ένα σκασμό λεφτά για να παίξουνε στον Ολυμπιακό και αναγκαζόμαστε για να κρατήσουμε τον κορμό μας να τον χρυσοπληρώνουμε. Τη στιγμή λοιπόν που θα έπρεπε να έχουμε στη βασιή πεντάδα 1-2 αλλαγές, ξαφνικά πα΄με για 4.
Και φυσικά μια ομάδα που έχει ομοιογένεια όπως ο ΠΑΟ έχει πλεονέκτημα λοιπόν στα πλέυ οφ.

Αλλά πέρα από το αποτέλεσμα, καλό θα είναι να κοιτάνε λίγο αντικειμενικά και οι Παναθηναϊκοί το μπασκετ τους. Και η αλήθεια είναι πως φέτος ζορίστηκαν. Και για να περάσουνε στο φάιναλ φορ και για να κάνουνε το μπρέικ (εύκολα το κάνανε - αλλά όχι πως το είχανε και για εύκολο, απλά τους έκατσε).
Και η αλήθεια λοιπόν είναι πως οι Γιαννακόπουλοι μαζεύονται εδώ και 2 χρόνια.
Προσπαθώντας να τα χώσουνε στο φουτμπολ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάμε στα δικά μας στο φουτμπολ.
Δεν πα να φέρουμε 15 επιθετικούς παίκτες; Άμα παίζει ο γλυστροκέφαλος με 8 αμυντικούς και 2 μέσους τα ίδια θα βλέπουμε.
Πριν από ένα μήνα έλεγα πως η ομάδα έπρεπε να πάρει αποτέλεσμα και όχι να είναι έτοιμη.
Τώρα όμως ξεκινάει το πρωτάθλημα. Και αν κάνουμε 2-3 ισοπαλίες στην αρχή (πολύ πιθανό με καλή άμυνα και ανύπαρκτη επίθεση), τότε θα δούμε όμορφα πράγματα. Άσε που τα πολύχρωμα παπαγάλια θα αρχίσουνε τα δικά τους.
Βρήκε να βάλει το Γκαλίτσιο (που αποκτήθηκε σαν μπακ απ του Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας) δεξί χαφ έστω και από ανάγκη. Θες να του δώσεις λεπτά αγωνιστικά; Βάλτονε στη θέση του γμτ.
Ή θεωρείς το ματς εύκολο και την πρόκριση σίγουρη, οπότε βάζεις αναπληρωματικούς και νέους ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ τους να παίξουνε, άντε να κάνεις και ένα πειραματισμό σε νέα θέση που μπορεί να έχεις κενό
Ή θεωρείς το ματς κρίσιμο και το δύσκολο οπότε βάζεις την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με συγκεκριμένους στόχους.
Αν θεωρήσουμε πως έγινε το δεύτερο (γιατί το πρώτο ο ίδιος είπε πως δεν συνέβηκε), τότε θεωρεί πως η ομάδα πρέπει να παίζει με μισό επιθετικό.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πώς περίμενε με 8 αμυντικούς και 2 επιθετικούς να ρολάρει η ομάδα και να παίξει μπάλα. Αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα....εγώ δεν είμαι τεχνικός. Εγώ απλός φίλαθλος που περιμένω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να συμπληρώσω πως μένουνε 3 μέρες και μετά μόνο ελεύθερους που δεν έχω δει να κοιτάμε...

Και να συμπληρώσω και κάτι ακόμα.
Δεν με χαλάει καθόλου να πάρουμε ένα άγνωστο παίκτη αρκεί να είναι καλός. Δεν θα με χαλούσε καθόλου μα καθόλου να έβαζε το Σόλε βασικό γμτ! Ο οποιοσδήποτε πιτσιρικάς που θα έρθει από Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Καμερούν...θα έχει περισσότερες παραστάσεις από τσουλου μη χέσω; Ή μήπως θα είναι ψημένος στην ατμόσφαιρα του πρωταθλήματος;
Στο κάτω κάτω ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε μοναρχία στο πρωτάθλημα με παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο κάτω κάτω ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε μοναρχία στο πρωτάθλημα με παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Διόρθωση:
Μοναρχία στο πρωτάθλημα φτιάξατε με μεταγραφές ελλήνων διαιτητών.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Διόρθωση:
Μοναρχία στο πρωτάθλημα φτιάξατε με μεταγραφές ελλήνων διαιτητών.
α,ναι;
τεικά δεν ήτανε ο Μπάγεβιτς που την έφτιαξε την ομάδα όπως μας τα πρήζουνε όλοι;
και επομένως όταν θα το πάρει ο ΠΑΟ θα είναι επειδή έκανε μεταγραφές διαιτητών;
Μάλιστα...τι κάθονται και κάνουνε μεταγραφές ήθελα να ήξερα....
Αφού ο καημένος ο ΠΑΟ έχει υπερομάδα αλλά το χάνει λόγω διαιτησίας...
τι αλλάξανε διοίκηση και προπονητές...αφού δεν έφταιγαν αυτοί...
τι αλλάζουνε παίκτες...αφού οι διαιτητές τους σταματάνε...

κούκου...είμαι το καζολίν...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και φέτος αν το χάσουνε πάλι λόγω διαιτησίας θα είναι.
οχι επειδή δεν έχουνε καλούς κεντρικούς αμυντικούς.
Άλλωστε τόσα χρονια μαζί Σαριέγκι και Βύντρα...έχουνε μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και δεν μπάζουνε πια.
και δεν θα φταίει ούτεο Τεντάς με τους πειραματισμούς ούτε ο Αντωνίου που δεν πήρε καλούς παίκτες.
οκ......................
επίσης αν το χάσουμε εμείς δεν θα είναι επειδή χάθηκε η εύνοια της διαιτησίας. Θα είναι επειδή ο ΠΑΟ ή η ΑΕΚ απέκτησαν ομάδα πλήρη. Μάλιστα.

Του Θεμιστοκλέως βεβαίως βεβαίως

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μακάρι να παίρναμε εμείς τον Καλάθη. Αλλά θα τον καίγαμε όπως τον Τεόντοσιτς,
ενώ ο Ζοτς θα τον κάνει από τους καλύτερους στην Ευρώπη.
Και η Εθνική χρειάζεται απαραιτήτως play-maker τώρα που μεγάλωσε ο Παπαλουκάς.
Μόνο με Σπανούλη δε βγαίνουν οι διοργανώσεις.

σωστός.Ο καλάθης είναι ακόμη φανερά "μικρός" σε σχέση με τον σύλλογο που ήρθε,αλλά στα χέρια του ζοτς μπορεί να γίνει τρομερός.Όπως βλέπετε τον τεόντοσιτς.Στα χέρια του μεγάλου δάσκαλου ιβκοβιτς ειναι αλλος παικτης,στα χερια του γιαννάκη ειναι μετριος και "κλειδωμένος".Πάντως πιστεύω ότι οι αγγελόπουλοι έκαναν τεράστια μαλακία που δεν χτύπησαν πρικιόνι και καουκένας.Θα είμασταν σουπερ ομαδα στα χέρια ενος διαφορετικου βεβαια γιαννακη ή άλλου προπονητη.Ο Πρικιονι θα ερχόταν και με 3 3,5 μυρια.Τωρα θα τη βγαλεις με 2(τεονοσιτς,παπαλουκά) και εναν τριτο(μπέβερλι) που ναι μεν ειναι ταλεντάκι,αλλά αμερικάνος που δεν εχει παιξει ευρωπη απο NCAA είναι λιγο χλωμό να σου κάτσει τόσο εξαιρετική περίπτωση που να κάνει τη διαφορά.Ειναι μόλις 21 ετών.Κρίμα γιατί οι αγγελόπουλοι επενδύουν πολλά λεφτά,αλλά όχι με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα.Βεβαια ο ολυμπιακος θα εχει πολυ καλη ομαδα,αλλα πιστευω οτι θα ήταν το μεγάλο φαβορί αν έκανε αυτές τις 2 κινήσεις + να έδινε τον βούισιτς και να έπαιρνε έναν παίκτη σαν τον λαβρίνοβιτς που πήρε ο μεσσίνα.Μπορούσε,αλλά δεν το έκανε.Να δούμε πώς θα του βγεί η χρονιά.Όλα εκ του αποτελέσματος κρίνονται,οπότε θα δούμε.Το σημερινό ρόστερ όπως έχει της ομάδας είναι :

teodosic,papaloukas,beverly,halperin,wafer,vasilopoulos,childress,
gleiza,bourousis,sofoklis,glyniadakis,vuijcic

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α,ναι;
τεικά δεν ήτανε ο Μπάγεβιτς που την έφτιαξε την ομάδα όπως μας τα πρήζουνε όλοι;
ναι, ο Μπάγιεβιτς έφτιαξε ομάδα που δικαιούτο 5-6 πρωταθλήματα. Τα υπόλοιπα μισά τα πήρατε με μεταγραφές διαιτητών.Κόψε την πρέζα και να γράφεις την αλήθεια.

και επομένως όταν θα το πάρει ο ΠΑΟ θα είναι επειδή έκανε μεταγραφές διαιτητών;
ναι. Ηδη έχει αρχίσει το κλαψομούνιασμα και δημοσίως στις κωλοφυλλάδες σας.

Μάλιστα...τι κάθονται και κάνουνε μεταγραφές ήθελα να ήξερα....
Αφού ο καημένος ο ΠΑΟ έχει υπερομάδα αλλά το χάνει λόγω διαιτησίας...
φέτος που θα το χάσει ο γάβρος η υπερομάδα να δούμε από τι θα λέτε ότι το έχασε.
Εδώ ένα μόνο είχε άλλα κόζια και το ονομάσατε δούρειο ρε νούμερα.....

κούκου...είμαι το καζολίν...
το ξέρω.
καλημέρα καζολίν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom