Πάλι τα ίδια λέμε.
Εάν οι προεδράρες των σωματείων μας δεν αποφασίσουνε πως είτε θα χώσουνε χρήμα είτε θα εμπιστευτούνε νιάτα δεν γίνεται τίποτα. Δεν μπορεί διαρκώς να κάνεις μεσοβέζικα.
Ας πούνε μια χρονιά πως εμπιστεύομαι τον τάδε μικρό που τον πιστεύω. Δεν λέω πως όλοι είναι Μέσι και παίζουνε από τα 17 τους μπάλα αξιώσεων παρά τις ιατρικές θλιβερές διαγνώσεις.
Λέω όμως πως όταν έχεις κάποιους νέους δεν τους έχεις για ταλέντο μέχρι τα 25 τους.
Γιατί αν έκανε το ίδιο ο Ηρακλής ας πούμε, τώρα ο Ολυμπιακός ΔΕΝ θα είχε ΟΥΤΕ το Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο.
Στο σχόλιο περί Ίβανσιτς, απλά να πω πως ο Λέτο για μένα δεν είναι εξτρέμ. Είναι ένας ντριπλαδόρος από αριστερά που σέντρα για μένα ΔΕΝ έχει. Για μένα το εξτρέμ πρέπει να δίνει ασίστ με τη σέντρα του. Τέτοιος ήταν ο Τζόλε, ο Λέτο δεν είναι και δεν ξέρω αν θα γίνει.
Μπορεί να παίξει εξαιρετικά σαν περιφεριακός επιθετικός λόγω ντρίπλας, αλλά εξτρέμ για μένα πάντα δεν είναι. Ήταν σαφώς περισσότερο ο Ίβανσιτς.
Δεν ξέρω τι θα φέρει ο Αύγουστος. Μπορεί τότε να γίνουνε κινήσεις και μάλιστα καλές. Αλλά μέχρι στιγμής μεταγραφικό σχεδιασμό βλέπω μόνο από Θεσσαλονίκη μεριά. Και ελέω Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ. Και θα έχουμε γαμώ τα γέλια.
Και μια τελευταία ερώτησις...πήρε ο Ηρακλής αυτόν τον παπάρα τον Αργεντινό, τον πώς τονλένε, τον Αμυντικό ντε, εκείνονε που κυνηγουσε 5 χρόνια και βάλε ο ΠΑΟ και δεν μπορούσε, εκείνονε μωρέ τον ψηλό....ναι, μωρέ πως τον λένε...α,ναι...Λέκι τονε λένε.
Για πέστε μου....και φέτος βρώμαγε στον ΠΑΟ; Μάλλον καταλάμβανε θέση ξένου και δεν ασχοληθήκανε,ε;;
Για να μην πω για τους επιθετικούς που ψάχνουν στον Ολυμπιακό και κάποιος Εργοτέλης πήρε κάποιον παίκτη που θα βγάλει μάτια....