Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αδελφια το magic κανει συνδεσεις με το αεροδρομιο..

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Στην πρωτη μας εμφανιση με την Ροζεμποργκ πηγαινα 2α Γυμνασιου και για να δω αυτο το γαμημενο το διπλο εφτασα στο 5ο ετος στο Πανεπιστημιο.
Και ξερετε κατι, ουτε ο βατραχος το εφερε ουτε κανενας αλλος, ο Τακαρος το εφερε και χαιρομαι που δεν ανηκω στους κωλοτουμπες αλλα σ' αυτους που τον στηριζαν.
Μια ερωτηση , επειδη τον αλλο μηνα με καλει η πατριδα ξερει κανεις αν επιτρεπεται να παω Μαδριτη?

Το Σαββατο το γηπεδο θα το γεμιζαμε ετσι κι αλλιως, απλα τωρα θα θυμηθουν να ερθουν και οι πανυγηρτζηδες, π.χ. μεχρι κι ο vasos θα ειναι.

Υ.Γ. Καποτε σε συζητησεις με αλλοθρησκους που με επριζαν γι' αυτο το διπλο, για να τους ξεφορτωθω τους ελεγα οτι εμεις διπλο θα κανουμε μια και καλλη οταν το παρουμε.
Λετε???? Εχει πολλα ποδαρια ο διαολος λενε στο χωριο μου . . .

Υ.Γ.2 Ετσι καραγκιοζη Γκοτζο καβλωσε μας και να σε δω τι μαυρο εξωφυλλο θα βγαλεις παλι, οπως τοτε με τους 0 βαθμους, μετα το ντερμπι στο Ναο. Ειπαμε, μια φορα κοιμαται ο Θεος!
Καλα το πας, αλλα τα γελια τα πολλα δεν εχουν ερθει ακομα , εχεις να φας πολλη πικρα φετος και στο τελος τα ποδια που θα σε κλωτσανε θα ειναι λαγοποδαρα...

ΘΥΡΑ 7
                        ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ 'ΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μπραβο ρε Θρυλε τη χαρηκα πολυ αυτη τη νικη κοντρα στους Γερμαναραδες :dancing: :dancing: :dancing:
Αν κι εγω σας ειχα προιδεασει απο χτες κανοντας  την αναφορα στον αγιαξ και τη φεγενορτ που της ειχε ριξει 8 και μετα τον απεκλεισε ο Θρυλος!!!τελικα μερικες φορες καποια πραγματα δεν ειναι μονο συμπτωσεις :think:
και παλι μπραβο μεσα απο την καρδια μου!!! ;)

Υ.Γ. ρε παιδια μην τσακωνεστε μεταξυ σας...και μην την πεφτετε ετσι στο βασο...ακομα κι αν εχει καποιες αποψεις που δεν συμφωνειτε...!

Φιλικα
                                                                      Bull_

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μια ενδιαφερουσα αποψη, που μολις ανακαλυψα, για την μεταγραφη του Σαρας.

χωρις σχολια...

www.ultras.gr/v2_readfull.php?subaction=showfull&id=1190517752&archive=&start_from=&ucat=13&]http://www.ultras.gr/v2_readfull.php?subaction=showfull&id=1190517752&archive=&start_from=&ucat=13&[/url]

Για να εξηγουμαι, απλα δινω τροφη για σκεψη και συζητηση
οι αυτοκρατορίες γκρεμίζονται απο μέσα!
προς το παρων ο αεκτζης και ο γαβρος τα κονομανε.....
αεκτζης συνιδιοκτητης του πρωταθλητη...? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
τι αλλο θα ακουσουμε......

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
προς το παρων ο αεκτζης και ο γαβρος τα κονομανε.....
αεκτζης συνιδιοκτητης του πρωταθλητη...? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
τι αλλο θα ακουσουμε......
οτι ο πουλόπουλος είναι αεκτζής το ξέρουν και οι πέτρες
το πρόβλημα δεν είναι τι ομάδα είναι, ούτε οτι είναι δάκτυλος της αεκ (αν αυτό κατάλαβες)
απλα είναι σκουλίκι δημοσιογράφος που κοιτάει τα φράγκα!
τα γραπτά μένουν, πολλοί απο αυτούς που γράφουνε ή είχαν εκπομπή σε ράδιο/τηλεόραση αργά ή γρήγορα εκδηλώθηκαν, ενώ πριν το έπαιζαν αντικειμενικοί και βγάζανε χολή με το βαμβάκι

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε μου εγω δεν ηξερα ουτε τον πουλοπουλο ουτε οτι ειναι ΑΕΚ ουτε οτι εχει τον πρωταθλητη.....νομιζα οτι τον ειχε ο θεμος μαζι με καποιους απο την διοικηση....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
φιλε μου εγω δεν ηξερα ουτε τον πουλοπουλο ουτε οτι ειναι ΑΕΚ ουτε οτι εχει τον πρωταθλητη.....νομιζα οτι τον ειχε ο θεμος μαζι με καποιους απο την διοικηση....
κοίτα δεν πήγα στο δωμάτιό του να δω τι αφίσα έχει! απλά κάποιοι απο αυτούς πριν γίνουν αρχισυντάκτες, διευθυντές εφημερίδων κλπ όταν ακόμα ήταν ταπεινά δημοσιοφραφάκια λογικό ήταν να εκδηλωθούν! όσοι έτυχε να συνεργαστούν μαζί τους ξέρουν
υπάρχει σήμερα ένας αρχισυντάκτης σε πολιτική εφημερίδα που είχα "λογομαχήσει" μαζί του πολύ παλιά κι'αυτός αεκτζής!
τότε δούλευε φίλαθλο ότι είχε πιάσει δουλειά! είναι αυτός που το καλοκαίρι όταν η ομάδα ήταν Αυστρία έβαλε σε μονόστηλο στην πρώτη σελίδα "καλό υλικό, ακατάλληλος προπονητής"!
έχω στο μυαλό μου 2-3 ακόμα περιπτώσεις!
δεν το λέω σαν μομφή για την ομάδα σου για να μην παρεξηγιόμαστε, έτυχε να είναι αεκτζήδες!

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
1.Η χτεσινή νίκη του Ολυμπιακού είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη Ελληνικής ομάδος σε σχέση με την διοργάνωση, το μέγεθος του αντιπάλου και τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού. Επίσης είναι μεγάλη γιατί πάρθηκε στα ίσια και όχι με "κλέψιμο" του παιχνιδιού(πράγμα που πήγε να κάνει ο Ολυμπιακός του Α'ημιχρόνου αλλά -ευτυχώς τελικά-δεν του βγήκε.
πολυ σημαντικη κ μεγαλη νικη αλλα οχι κ η μεγαλυτερη.. μην λεμε κ οτι θελουμε...
δευτερον γιαυτο που αναφερθηκε πιο πανω πως οταν χανει η αντιπαλη ομαδα θα κανω καζουρα ενω αμα χανω εγω θα την τρωω εγω, καλη η καζουρα αλλα να καταλαβαινουμε κ 5 πραγματα περα απο το νικη καλο ηττα κακο! δεν σημαινει οτι σε νικες πρεπει να νομιζουμε οτι γαμαμε ολον τον κοσμο κ στις ηττες να θελουμε να αλλαχτουν ολα! το θεμα ειναι να εχεις μια ολοκληρομενη αποψη βγαλμενη κ απο νικες κ ηττες! οι ιδιοι δημοσιογραφοι κ οπαδοι που πριν ενα καλοκαιρι που ο γαυρος εριχνε 5αρες σε φιλικα ελεγαν οτι θα σαρωσει στην ευρωπη στην διαρκεια της χρονιας ελεγαν πως ολοι στον ολυμπιακο ειναι για αποσυρση... ουτε το ενα φυσικα ισχυε ουτε το αλλο.. αλλα στην ελλαδα μεχρι εκει καταλαβαινουμε... απο το αποτελεσμα μεχρι την καζουρα φτανει το μυαλο μας... να προσπαθησουμε να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη κ μετριοπαθη αποψη (χωρις να πρεπει να τρεξουμε να την πουμε στον απεναντι) δεν γινεται... ετσι κ τωρα με τον λεμονη μεχρι χθες ηταν ασχετος που δεν μπορουσε να διαχειριστει το καλυτερο υλικο της δεκαετιας κ σημερα πρεπει να του ζηταμε συγγνωμη κ να τον ανακηρυξουμε σε ηρωα... ε οχι ρε μαγκες προτιμω να ειμαι απο αυτους που εχουν μια σταθερη αποψη (που αλλαζει μονο σε βαθος χρονου) κ για τον λεμονη κ για ολα τα ποδοσφαιρικα παρα η αποψη μου να ειναι βασισμενη στο να την πω στον αντιπαλο οπαδο... αυτα λοιπον περι καζουρας κ μην μου πει κανεις οτι εγω εχω πει το ενα κ το αλλο για τον τακη γιατι σε ποστ μου μετα το παιχνιδι με την λατσιο εχω γραψει τη γνωμη μου για τον λεμονη που δεν ηταν ουτε διθυραμβικη αλλα ουτε κ μηδενιστικη κ εξακολουθει να ισχυει η ιδια....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
πολυ σημαντικη κ μεγαλη νικη αλλα οχι κ η μεγαλυτερη.. μην λεμε κ οτι θελουμε...
το "μεγάλη νίκη" δεν ξέρω πως το εννοεί ο καθένας!
εγώ τη θεωρώ μεγάλη όχι για το σκορ ή για το ότι μόνο 2 ομάδες έχουν κάνει διπλό εκεί μέσα!
μεγάλη το κάνει γιατί στο δεύτερο υπήρχα μόνο εγώ και όχι οι γερμανοί
με τη λάτσιο φυσικά θα χαιρόμουν αν έληγε 1-0 αλλά θα ήταν μεγάλη νίκη? πίπες! ταμπούρι ήταν και χαρά για τους 3 βαθμούς! μόνο αυτό!
η εμφάνιση κάνει την νίκη μεγάλη ή μικρή
για το ίδιο λόγο που τσακώθηκα με τους κολλητούς μου τους αεκτζήδες στον πρώτο με την σεββίλη
δεν είχα απαίτηση να κερδίσουν, είχα απαίτηση να πατήσουν την περιοχή! αυτό δεν μου άρεσε και αυτό κάνανε στον δεύτερο άσχετα αν ήρθαν τα 4!
τώρα που πέρασαν οι μέρες και φέρεις τους αγώνες στην μνήμη σου, ποιον χάρηκες πιο πολύ, τον πρώτο αγώνα ή τον δεύτερο?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
χαρηκα πολυ περισσοτερο τον δευτερο αγωνα οχι μονο για αγωνιστικους λογους......
η νικη του οσφπ εχθες δεν ειναι απλα μεγαλη ειναι για μενα ΤΕΡΑΣΤΙΑ...
καταρχην ειναι η πρωτη εκτος εδρας σε ομιλους!!!!επειτα ειναι εναντιων γερμανικης ομαδας ειναι ανατροπη σκορ ειναι μαζι με καλο ποδοσφαιρο....δεν νομιζω οτι ειναι σωστο η οτι οδηγει καπου να κανουμε συγκρισεις αν ειναι η μεγαλυτερη η οχι.......και δεν εχει κανενα λογο να γινει αυτο...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
χαρηκα πολυ περισσοτερο τον δευτερο αγωνα οχι μονο για αγωνιστικους λογους......
η νικη του οσφπ εχθες δεν ειναι απλα μεγαλη ειναι για μενα ΤΕΡΑΣΤΙΑ...
καταρχην ειναι η πρωτη εκτος εδρας σε ομιλους!!!!επειτα ειναι εναντιων γερμανικης ομαδας ειναι ανατροπη σκορ ειναι μαζι με καλο ποδοσφαιρο....δεν νομιζω οτι ειναι σωστο η οτι οδηγει καπου να κανουμε συγκρισεις αν ειναι η μεγαλυτερη η οχι.......και δεν εχει κανενα λογο να γινει αυτο...
σοβαρός λόγος στην μπαλίτσα δεν υπάρχει! απλά το φιλοσοφούμε λίγο

για την πρώτη σου απάντηση ή εγώ δεν κατάλαβα ή δεν ήμουν σαφής στην ερώτηση
εννοούσα πρώτος-δευτερος αγώνας μεταξύ αεκ-σεβίλης

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
φιλε κηφυνα εγω τον 2ο χαρηκα αλλα αντιλαμβανομαι οτι η ομαδα στο 1ο παιχνιδι επαιξε καλα αν εξαιρεσουμε οτι πραγματι δεν πατησε περιοχη γιατι δεν ειχε τοτε καποιον παιχτη που να παταει περιοχη... ειδες κ εσεις πηρατε μπρος οταν μπηκε ο κοβασεβιτς που οσο κ να ειναι, ειναι κλασικο φορ! στο 2ο ματς γουσταρα το ολα για ολα που παιξαμε κ τις οποιες φασεις καναμε θα ηθελα ομως να ειχαμε κ την ικανοτητα να μην ειμαστε τρυπιοι πισω..
οσο για την εμφανιση καθοριζει σιγουρα το ποσο μεγαλη νικη ηταν, πρεπει να σκεφτουμε ομως κ την δυσκολια του αγωνα κ την σημαντικοτητα... απο ολες αυτες τις αποψεις η νικη του ολυμπιαου δεν ηταν σε καμια περιπτωση η μεγαλυτερη ελληνικης ομαδος... ηταν μεγαλη αλλα οχι η μεγαλυτερη... κ βασικα οντως δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να φαμε 10 σελιδες για το ποια ηταν η μεγαλυτερη νικη ελλ. ομαδος απλα το ανεφερε ο vangog πιο πριν κ απαντησα επειδη μου φανηκε υπερβολικο... εξαλλου ηταν μια γραμμη μονο απο το ποστ που εκανα (κ το οποιο αναφεροταν σε αλλο θεμα)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
και 20 σελίδες να φάμε, είναι δεν είναι η μεγαλύτερη σιγά μην συμφωνήσουμε!
αν μας βάλουν να δούμε ανατροπή πάνω στην γραμμή, όσα replay και να παίξουν εσύ θα λες έξω εγώ μέσα!
έλληνες είμαστε και παθιαζόμαστε  ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το δευτερο ματς χαρηκα περισσοτερο αλλα για πολλους λογους ..οχι μονο αγωνιστικους...
δυστυχος οι φιλοσοφικες συζυτησεις στο ποδοσφαιρο σχεδον παντα καταληγουν σε ασχετα πραγματα.....την γνωμη μου για την νικη σας εχθες σου την ειπα πιο πριν....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ψιλοάσχετο αλλά κοιτώντας τώρα τα πρωτοσέλιδα διάβασα δηλώσεις τραπατόνι "μπορούμε να βάλουμε 4"
αμα λέει τέτοιες πίπες προπονητής με τεράστιο όνομα, γιατί τα χώνουμε στους δικούς μας  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom