giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
και πώς δεν ειναι αλεφαντοι, οι αλεφαντοι ????αυτο ηθελα να γραψω αλλα δεν ηξερα
αν ηταν σωστο.
αφου ειναι αλεφαντοι..
και πώς δεν ειναι αλεφαντοι, οι αλεφαντοι ????αυτο ηθελα να γραψω αλλα δεν ηξερα
αν ηταν σωστο.
σεβαστη η γνωμη σου.αλλα...εννοειτε πως οχι
αλλα ο ισπαονος επιτελους ρε πουστη δεν πρεπει να φυγει!
και δεν ειναι τυχαιο οτι πλην του μαλακα του λετο
κανεις αλλος παιχτης δεν θελει να φυγει
εμενα κατι μου λεει αυτο!!
ξερεις πολλους παιχτες που πανε και πετανε με δυναμη την μπαλα στον προπονητη και στον β.προπονητη?σεβαστη η γνωμη σου.αλλα...
στο πρωταθθημα σε σχεση με περυσι ειμαστε μολις στο+1.
ενω στην ευρωπη...ασε καλυτερα...
τρωει κολληματα ο τυπος ανεξηγητα.
το καλοκαιρι δεν γουσταρε τον ντουντου κ δεν ηθελε να παει για προπονηση.
για τον λετο αυτος επεμενε να ερθει κ μετα απο λιγο του ειπε βρες ομαδα.
ας παει στο καλο μπας κ βρουμε τπτ της προκοπης.
αυτος δεν ερχετε με τπτ.Και ποιός να έρθει ? Ο τούρκος ? Λένε έχει κολλητηλήκια με τον Κόκκαλη
Έχουν πρόβλημα και οι Γ.Παπαδόπουλος-Γκαλίτσιος. Είχε και ο Σίσιτς που έφυγε νύχτα. Άρα 4 παίκτες, όχι ένας.εννοειτε πως οχι
αλλα ο ισπαονος επιτελους ρε πουστη δεν πρεπει να φυγει!
και δεν ειναι τυχαιο οτι πλην του μαλακα του λετο
κανεις αλλος παιχτης δεν θελει να φυγει ο ισπανος
εμενα κατι μου λεει αυτο!!
αυτος τον εφερε στον θρυλοξερεις πολλους παιχτες που πανε και πετανε με δυναμη την μπαλα στον προπονητη και στον β.προπονητη?
γιατι εγω δεν ξερω!!!
αντε ρε με τον καθε κολοπαιδαρα!!
οποιος δεν γουσταρει να παιζει στον θρυλο τον πουλο!!!
ειναι τοσο απλο
- και ποιος να ρθει ?? ο ιταλός ??Και ποιός να έρθει ? Ο τούρκος ?
Σιγά μην κλαίμε σαν εσένα.ρε παιδια τι στενοχωριεστε τωρα θα παρετε τον γκαγκατση δεν χρειαζεστε μεταγραφες.στην ευρωπη οτι και να κανετε στον πατο θα ειστε μια ζωη μην σκατε.ολυμπιακακι για παντα θα μεινει.
γιατι ο κοβασεβιτς δεν τον εβριζε?Έχουν πρόβλημα και οι Γ.Παπαδόπουλος-Γκαλίτσιος. Είχε και ο Σίσιτς που έφυγε νύχτα. Άρα 4 παίκτες, όχι ένας.
Ας χάσουμε και τη μοναδική μας ελπίδα να βρούμε αντι-Τζόλε.(αν δε βγάλει άδεια εργασίας στην Αγγλία, εννοείται)
- και ποιος να ρθει ?? ο ιταλός ??
- οχι. να ερθει ο βουλγαρος !
- και γιατι να ερθει ο βουλγαρος ?
- και ποιος να κανει 'μάνα' ????
τωρα μη μου τα γαμας. μη μου βαζεις αγνωστες λεξεις.η μάνα είναι πιασμένη χρόνια απ τον Κρόκους....
Το αν τον θεωρεί ο καθένας μας καλό παίχτη, δενέχει σημασία. Ούτε είπε κανείς ότι είναι Ρονάλντο.ποιος σισιτς μωρε πλακα κανουμε?
ελατε τωρα να σοβαρευτουμε
νονο γιατο τσιρκο μεντρανο ηταν ο τυπος
λοιπον παω να δω το μντσεστερ-λιβερπουλ...
Σωστός! 5 παίκτες είχαν πρόβλημα. Και το μέτρημα συνεχίζεται!!γιατι ο κοβασεβιτς δεν τον εβριζε?
για θυμησου με αεκακι στο ναο.
μη φυγεις έχει πιο πολύ γέλιο απ τα κωλόμπαρα......τωρα μη μου τα γαμας. μη μου βαζεις αγνωστες λεξεις.
μια φορα ειπα κι εγω να ερθω εδω να παιξω..
ναι ρε πουστη μου !!!!μη φυγεις έχει πιο πολύ γέλιο απ τα κωλόμπαρα......