εγω να κλαψω που κανω πορειες στην Ευρώπη ή εσυ που εφαγες 3 απο τον αγιο φανουριο της γαλλιας και 7-0 απο τους ιταλους?
Και όμως ακόμα μιλάνε !!!
7+5 χρόνια πούτσα
Πούτσα εντος πούτσα εκτός
Πούτσα από τας Σέρρας πούτσα από τον Εργοτέλη πούτσα ακόμα και από το παράρτημα
Το δάκρυ κορόμηλο στις τεσσάρες από τον θρύλο και κλειστές τηλεοράσεις όλο τον Μάιο
Καραμελίτσες (διαιτησία, Ευρώπη, Γκαγκάτσης) για να γλυκάνει ο πόνος....αλλα όταν αρπάζεις τέσσερα στημένος στα τέσσερα τι καραμέλα να προφτάσεις να πιπιλίσεις με γεμάτο στόμα ?
παιδάκια μεγαλώνουν από βαζελους γονείς ....πάνε σχολείο και τα ξεσκίζουν στην καζούρα οι συμμαθητές τους .....ο μπαμπας τους δινει τις γνωστες καραμέλες που λέγαμε πιο πάνω .... αλλα το παιδάκι δεν γλυκαίνεται
ποναει κι αυτό όπως ο μπαμπας του όταν πηγαίνει στην δουλειά και τον μουρλαίνουν στην καζούρα
Και έτσι δημιουργούνται τα κόμπλεξ κατωτερώτητας .....με αυτά μεγαλώνουν κάποιοι και έτσι τους βγαίνουν σήμερα ....γι αυτό και μιλάνε
Ετσι είναι και οι γκόμενες .....τις παρατας κι αυτές τρέχουν πίσω σου και οδύρονται .....και ο πόνος τους γίνεται οργή και σε βρίζουν και φωνάζουν και σε κατηγορούν και λένε στις φιλες τους ψέματα και συκοφαντίες .... αλλα κλασικά εσένα στα αρχίδια σου .....ετσι κι αλλιως εσυ της εδωσες τον πούλο
Και προσπαθεί ο βάζελος σαν γκόμενα να σε κάνει να ζηλέψεις ότι και καλά έχει καινούργιο γκόμενο (την Ευρώπη) ....και το ξύλο το τρωει μπροστα στα μάτια σου και το κλάσιμο και το φτύσιμο....και πάλι η γκόμενα σκούζει και σου φωνάζει και βγαζει και γλώσσα .....βλέπεις τι καλά περνάω ...εχω κι εγω γκόμενο
Το χειρότερο βέβαια με την ιστορια αυτή είναι ότι την γκόμενα καμια φορά την λυπάσαι και σεβεσαι τον πόνο της ...γυναίκα είναι ...αδυναμο πλάσμα Με τους βάζελους ? .....Ρε μάγκες μήπως να κάνουμε το ίδιο ?