Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το κουίζ που έχω βάλει για την ομάδα που πήγε να αγοράσει αποτυχημένα ο Κρόκους πριν το βάζελο τον έχεις λύσει;
oxi aderfe...den exw steno markarisma ston AOSFP, mono ston PAO. sorry gia ta greeklish, alla den exei ellhnika to plhktrologio pou xrhsimopoiw

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είσαι υπερβολικός.....
έφαγε και 3 από Ανόρθωση και 5 από Σεντετιέν.....

Εκανε ξανά βασικούς τους Πάντο, Πατσα και Τζόλε.....
Τεράστια εξέλιξη ποδοσφαιρικού τμήματος....
jexnas pcs efages ki esu 3 apo tous kuprious. kai mhn ta ksanapoume gia th Sent. Alla gia ka8eiste re seis pou ton katakrinete. Kserete kanenan proponhth na mhn kanei la8h? gia mena megalos proponhths einai autos pou pairnei apofaseis kai den krubetai, kai autos kanei panta la8h, alla ftiaxnei kai omada.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
jexnas pcs efages ki esu 3 apo tous kuprious. kai mhn ta ksanapoume gia th Sent. Alla gia ka8eiste re seis pou ton katakrinete. Kserete kanenan proponhth na mhn kanei la8h? gia mena megalos proponhths einai autos pou pairnei apofaseis kai den krubetai, kai autos kanei panta la8h, alla ftiaxnei kai omada.
ο βαλβίδας εφτιαξε ομάδα δλδ φέτος;
και εάν θέλεις να θεωρείσαι σοβαρός συνομιλητής κόψε την παπαριά της παιδικής χαράς...
και σεις φάγατε και σεις τον ήπιατε, πόσα έφαγα εγώ πόσα εσύ....
αυτή τη στιγμή μιλάμε για τον κολοσσό φέτος γαύρο.......
και που σαι προπονητή του καναπέ.....
ο καλύτερος παίκτηε του φετινού ολυμπιακού είναι μεταγραφή τοη Τάκις.......
Αν κατάλαβες ποιός είναι........

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ο βαλβίδας εφτιαξε ομάδα δλδ φέτος;
και εάν θέλεις να θεωρείσαι σοβαρός συνομιλητής κόψε την παπαριά της παιδικής χαράς...
και σεις φάγατε και σεις τον ήπιατε, πόσα έφαγα εγώ πόσα εσύ....
αυτή τη στιγμή μιλάμε για τον κολοσσό φέτος γαύρο.......
και που σαι προπονητή του καναπέ.....
ο καλύτερος παίκτηε του φετινού ολυμπιακού είναι μεταγραφή τοη Τάκις.......
Αν κατάλαβες ποιός είναι........
Τον Γκαλετι Εννοεις και εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
που μαζι με τον Ντουντου(παιχτη που ΔΕΝ ηθελε ο Βαλβερδε) ειναι οτι καλυτερο εχει ο Θρυλος!!!!!

Απο την αλλη παλι δεν καταλαβαινω πως γινεται να βαζεις ΠΑΝΩ απο τον Προπονητη σου ενα παιχτη που σε 2 μηνες θα ειναι πισω στην Λιβερπουλ....(Λετο)
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΟ.....
εκτος και αν δεν ειναι αυτος ο λογος.....(που θελει ο Θειος να φαει τον Βαλβερδε)

Αλλα ας μας πουνε....

Μαλλον το 1,4 που παιρνει το Χρονο φταιει.... ;)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗΣ, ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΘ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.- Σε μεγάλη εκτίμηση έχει τον Σεμπάστιαν Λέτο ο Ράφα Μπενίτεθ, κι αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το θέμα του Αργεντινού άσου μετά το τέλος του επιβλητικού 4-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, σχολιάζοντας ότι θέλει να έχει στην διάθεσή του τον νεαρό χαφ από τη νέα περίοδο!

«Ο Λέτο αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της Λίβερπουλ. Ελπίζω και θέλω να εξασφαλίσει την άδεια εργασίας, προκειμένου να τον έχουμε μαζί μας την επόμενη χρονιά. Είμαι απογοητευμένος από τις αποφάσεις αυτές. Ήταν έκπληξη για μας που δεν είχε πάρει την άδεια. Είναι παίκτης που είχε παίξει σε υψηλό επίπεδο στην Αργεντινή, έχει αγωνισθεί στην Ολυμπιακή ομάδα και με μας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλοι λένε πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι. Υπήρχαν πολλές ομάδες σε Ιταλία και Ισπανία που τον ήθελαν. Κι όμως, δεν μπορεί να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο κανονισμός πρέπει να αλλάξει. Ελπίζω βλέποντας αυτόν τον παίκτη να παίζει σε τοπ επίπεδο σε άλλη χώρα και να διαπρέπει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να παραδεχθούν οι υπεύθυνοι πως έχουν κάνει λάθος», ήταν η απάντηση του Ράφα Μπενίτεθ σε ερώτηση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου (στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα). Παρά τη μεθυστική νίκη-πρόκριση επί της «βασίλισσας», ο Μπενίτεθ απάντησε με απόλυτη σοβαρότητα σε ένα θέμα που εκείνη την ώρα δεν ενδιέφερε σχεδόν κανέναν.

Φυσικά, με δεδομένη την επιμονή του Μπενίτεθ, ο θόρυβος που έγινε τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό με την αντίστοιχη επιμονή του Βαλβέρδε, είναι "πολύ κακό για τίποτα". Φυσικά, αν η Λίβερπουλ εξασφαλίσει άδεια εργασίας για τον Λέτο, δεν υπάρχει κανείς λόγος να ερίζουν στον Πειραιά για το αν θα πρέπει ή όχι να επανέλθει κανονιικά ο Λέτο στις προπονήσεις και στους υπόλοιπους, ελάχιστους πλέον, αγώνες της ομάδας.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
είσαι υπερβολικός.....
έφαγε και 3 από Ανόρθωση και 5 από Σεντετιέν.....

Εκανε ξανά βασικούς τους Πάντο, Πατσα και Τζόλε.....
Τεράστια εξέλιξη ποδοσφαιρικού τμήματος....
Αυτά πάνε στο "ΚΛΠ"... Για να τα γράψουμε όλα επιγραμματικά, θέλουμε 1-2 σελίδες...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εγω να κλαψω που κανω πορειες στην Ευρώπη ή εσυ που εφαγες 3 απο τον αγιο φανουριο της γαλλιας και 7-0 απο τους ιταλους?

Παραθέτω αυτούσια την ανάλυση του φίλου μας Vangog, από το thread του βάζελου:

Σκουπίστε τα δάκρυα ψηλά το κεφάλι είστε Παναθηναϊκοί δεν ξενερωνετε ποτε αυτό μην το ξεχνάτε .....μην σας παίρνει από κάτω .....ΠΟΡΕΙΑ η μαγική λέξη
Δεν είναι καμια ομαδούλα ο Παναθηναϊκός
Δεν έφτασε τυχαία στους τέσσερις που θα παίξουνε πλέι οφς
δεν έφτασε τυχαία μέχρι τους 8 του κυπέλλου Ελλάδας
δεν εφτασε τυχαία στους 16 στην Ευρώπη
δεν έφτασε τυχαία πέρισυ από το πεδίο του Άρεως στο γήπεδο της Λεωφόρου

Αυτά είναι ΠΟΡΕΙΕΣ .... Ρωτάω έφτασε μέχρι εκεί ο Εργοτέλης ? ..... Ο Πανθρακικός ? ....ούτε καν ο τρομερός ΟΦΗ που σημειωτέον πέρισυ έστω και με την διαιτησία έριξε τέσσερα στην Πανάθα

Ποιά ομάδα πήρε ισοπαλία στο Καραισκάκη φέτος ...ε ? ποια ? ......μόνο η Πανάθα ρεεεεεε
και μιλάμε εκεί που πέρισυ σταμάτησε η ένδοξη πορεία στους 32 του κυπέλλου .....εκει που έφαγε τέσσερα πέρισυ ....φέτος δοξάστηκε

ΠΟΡΕΙΑ .......και το καλοκαίρι ο ΠΑΟ πάλι πορεία .....και οι οπαδοί του με την ΑΠΟΡΙΑ ....και την ταλαιπορία ......

Υ.Γ.1 Στο ΚαραΙσκάκη Φιέστα και στο ΟΑΚΑ Χέστα
Υ.Γ.2 Μην μου πε΄τε πως δεν αντέχετε την πλάκα ....αφου την έχετε συνηθίσει !!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυτά πάνε στο "ΚΛΠ"... Για να τα γράψουμε όλα επιγραμματικά, θέλουμε 1-2 σελίδες...
εγω να κλαψω που κανω πορειες στην Ευρώπη ή εσυ που εφαγες 3 απο τον αγιο φανουριο της γαλλιας και 7-0 απο τους ιταλους?
"πορειες??" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xara1.jpg

ΠΟΥΤΣΑ μια ζωη οι μεγαλυτερες ΕΥρω-πουτανες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1-1.jpg

3-0.jpg

4-0.jpg

5-0manu.jpg

5-0.jpg

5-0verder.jpg

ΚΛΑΨΕ!!!!!!!!!!!

και στο Τελος!!!!
supercuptzolepantos.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Βλέποντας την τελυταία φωτογραφία, ο Νούνιες μου άρεσε . Γιατί τον έδιωξαν ?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μια ζωη ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!!!
ΕΥΡΩΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!!
prota8lhthsb.jpg

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Βλέποντας την τελυταία φωτογραφία, ο Νούνιες μου άρεσε . Γιατί τον έδιωξαν ?
Έλα ντε...Μάλλον ήταν αργός σε σχέση με τον Κοβάσεβιτς, άβυσσος η ψυχή του Βαλβάερδε και της διοίκησης.
Ο Βαλβέρδε δεν τον ήθελε ή τον δώσαμε πριν έρθει ο Ισπανός;;

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286

Και όμως ακόμα μιλάνε !!!
7+5 χρόνια πούτσα
Πούτσα εντος πούτσα εκτός
Πούτσα από τας Σέρρας πούτσα από τον Εργοτέλη πούτσα ακόμα και από το παράρτημα
Το δάκρυ κορόμηλο στις τεσσάρες από τον θρύλο και κλειστές τηλεοράσεις όλο τον Μάιο
Καραμελίτσες (διαιτησία, Ευρώπη, Γκαγκάτσης) για να γλυκάνει ο πόνος....αλλα όταν αρπάζεις τέσσερα στημένος στα τέσσερα τι καραμέλα να προφτάσεις να πιπιλίσεις με γεμάτο στόμα ?
παιδάκια μεγαλώνουν από βαζελους γονείς ....πάνε σχολείο και τα ξεσκίζουν στην καζούρα οι συμμαθητές τους .....ο μπαμπας τους δινει τις γνωστες καραμέλες που λέγαμε πιο πάνω .... αλλα το παιδάκι δεν γλυκαίνεται
ποναει κι αυτό όπως ο μπαμπας του όταν πηγαίνει στην δουλειά και τον μουρλαίνουν στην καζούρα
Και έτσι δημιουργούνται τα κόμπλεξ κατωτερώτητας .....με αυτά μεγαλώνουν κάποιοι και έτσι τους βγαίνουν σήμερα ....γι αυτό και μιλάνε
Ετσι είναι και οι γκόμενες .....τις παρατας κι αυτές τρέχουν πίσω σου και οδύρονται .....και ο πόνος τους γίνεται οργή και σε βρίζουν και φωνάζουν και σε κατηγορούν και λένε στις φιλες τους ψέματα και συκοφαντίες .... αλλα κλασικά εσένα στα αρχίδια σου .....ετσι κι αλλιως εσυ της εδωσες τον πούλο
Και προσπαθεί ο βάζελος σαν γκόμενα να σε κάνει να ζηλέψεις ότι και καλά έχει καινούργιο γκόμενο (την Ευρώπη) ....και το ξύλο το τρωει μπροστα στα μάτια σου και το κλάσιμο και το φτύσιμο....και πάλι η γκόμενα σκούζει και σου φωνάζει και βγαζει και γλώσσα .....βλέπεις τι καλά περνάω ...εχω κι εγω γκόμενο
Το χειρότερο βέβαια με την ιστορια αυτή είναι ότι την γκόμενα καμια φορά την λυπάσαι και σεβεσαι τον πόνο της ...γυναίκα είναι ...αδυναμο πλάσμα Με τους βάζελους ? .....Ρε μάγκες μήπως να κάνουμε το ίδιο ?

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Και όμως ακόμα μιλάνε !!!
7+5 χρόνια πούτσα
Πούτσα εντος πούτσα εκτός
Πούτσα από τας Σέρρας πούτσα από τον Εργοτέλη πούτσα ακόμα και από το παράρτημα
Το δάκρυ κορόμηλο στις τεσσάρες από τον θρύλο και κλειστές τηλεοράσεις όλο τον Μάιο
Καραμελίτσες (διαιτησία, Ευρώπη, Γκαγκάτσης) για να γλυκάνει ο πόνος....αλλα όταν αρπάζεις τέσσερα στημένος στα τέσσερα τι καραμέλα να προφτάσεις να πιπιλίσεις με γεμάτο στόμα ?
παιδάκια μεγαλώνουν από βαζελους γονείς ....πάνε σχολείο και τα ξεσκίζουν στην καζούρα οι συμμαθητές τους .....ο μπαμπας τους δινει τις γνωστες καραμέλες που λέγαμε πιο πάνω .... αλλα το παιδάκι δεν γλυκαίνεται
ποναει κι αυτό όπως ο μπαμπας του όταν πηγαίνει στην δουλειά και τον μουρλαίνουν στην καζούρα
Και έτσι δημιουργούνται τα κόμπλεξ κατωτερώτητας .....με αυτά μεγαλώνουν κάποιοι και έτσι τους βγαίνουν σήμερα ....γι αυτό και μιλάνε
Ετσι είναι και οι γκόμενες .....τις παρατας κι αυτές τρέχουν πίσω σου και οδύρονται .....και ο πόνος τους γίνεται οργή και σε βρίζουν και φωνάζουν και σε κατηγορούν και λένε στις φιλες τους ψέματα και συκοφαντίες .... αλλα κλασικά εσένα στα αρχίδια σου .....ετσι κι αλλιως εσυ της εδωσες τον πούλο
Και προσπαθεί ο βάζελος σαν γκόμενα να σε κάνει να ζηλέψεις ότι και καλά έχει καινούργιο γκόμενο (την Ευρώπη) ....και το ξύλο το τρωει μπροστα στα μάτια σου και το κλάσιμο και το φτύσιμο....και πάλι η γκόμενα σκούζει και σου φωνάζει και βγαζει και γλώσσα .....βλέπεις τι καλά περνάω ...εχω κι εγω γκόμενο
Το χειρότερο βέβαια με την ιστορια αυτή είναι ότι την γκόμενα καμια φορά την λυπάσαι και σεβεσαι τον πόνο της ...γυναίκα είναι ...αδυναμο πλάσμα Με τους βάζελους ? .....Ρε μάγκες μήπως να κάνουμε το ίδιο ?
μακραν η ρεαλιστικοτερη και καυστικοτερη τοποθετηση για την σχεση μας με τα βαζελακια,τα τελευταια 30 χρονια μου!!!

ευγε φιλε,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom