ναι,με τη διαφορα οτι ουτε γκολ εβαλε,ουτε με αξιωσεις πηγε για την προκριση.Ενω οι βαζελουα πανε με αξιωσεις για ουχτω!
δεν μπορείς να συγκρίνεις άσχετα παιχνίδια άσχετων ομάδων. Δεν είναι η Βιγιαρεάλ η Τσέλσι του Μουρίνιο (που πήγε τελικό αν θυμάσαι ως φαβορί να το πάρει). Αλλά δεν είναι και ο ΠΑΟο περσινός Ολυμπιακός. Η ουσία είναι πως πέρυσι εσείς κοι΄τούσατε και φέτος κοιτάμε εμείς. ΟΚ.
Και σε αντίθεση με εσένα που πέρυσι σκεφτόσουνα "τι ωραία να χάσει ο ΟΣΦΠ", εγώ σου εύχομαι να περάσεις.
Με ξένους πούτσους δεν γ΄νομαι άντρας.
Και στην Ευρώπη δεν έχει σημασία το πόσο καλή ομάδα έχεις πάντα. Αν θες να πεις πως έχεις ένα "ευρωπαϊκό " αέρα, θα συμφωνήσω. Αλλά καλύτερη ομάδα από εμένα επειδή πήγες στους 8 στην Ευρώπη ΔΕΝ έχεις. Άλλο Ευρώπη κι άλλο εγχώριο πρωτάθλημα, αυτό ισχύει σε όλα τα πρωταθλήματα.
Κοίτα τη Σεντ Ετιέν που πάει αήττητη στην Ευρώπη ενώ στο πρωτάθλημα Γαλλίας πάει τορούφογλου.
Και αν θες και κάτι ακόμα, εγώ θέλω να φτάσετε τελικό. Και να βγείτε 3οι πίσω από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα....εκεί θα γελάσω.
Και να το κάνετε σημαία για άλλα 15 χρόνια αλλά πρωτάθλημα ακόμα να μην μπορείτε να πάρετε.