μπα..πως κ δεν ειπες κ για μενα?Ήμουν σίγουρος ότι θα συμφωνούσες...δεν σε θεωρώ μαλάκα να ασχολείσε με κλώνους και παιδάκια...δεν είδες ο άλλος ο αντονίνο???Με αυτό το νικ ήταν Αρης και Λίβερπουλ...και με το hypnos80 ήταν ΠΑΟΚ...φανατίλα!!!
Τί άλλο να πούμε???
Η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ελα μην εισαι κακος......κ η 4μονο η 7 ρε..................................
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
σωστα μονο η 7 δεν ασχολητε με αυτουσμονο η 7 ρε..................................
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γάματα με μεγάλα γράμματα αγαπητέ......Ήμουν σίγουρος ότι θα συμφωνούσες...δεν σε θεωρώ μαλάκα να ασχολείσε με κλώνους και παιδάκια...δεν είδες ο άλλος ο αντονίνο???Με αυτό το νικ ήταν Αρης και Λίβερπουλ...και με το hypnos80 ήταν ΠΑΟΚ...φανατίλα!!!
Τί άλλο να πούμε???
Η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο!!!
μπα..πως κ δεν ειπες κ για μενα?
Για σένα???
Ο άλλος το δήλωσε φίλε μου...και καπάκι ζήτησε διαγραφή...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γιατί μπαίνεις και ως black και ως deker?μπα..πως κ δεν ειπες κ για μενα?
ε κάντο black&decker να τελειώνουμε....
κοιτα να δεις,μπορει ο Παοκ να ειναι η ζωη μου αλλα δεν θα κατσω να το παιξω νταης κ να μαλωνω σε ενα τετοιο site για το ποιος εχει καλυτερη ομαδα.απλα οπως ειπατε κ πριν ο οπαδος του γαυρου θελει η ομαδα του να κερδιζει συνεχεια.να κερδιζει αλλα να το κανει μονο οταν το αξιζει κ να μην εχει τη βοηθεια απο δεξια κ αριστερα κ αν δεν το πιστευεις μαλλον εχεις παροπιδες κ δεν το βλεπεις αυτοΓια σένα???
Ο άλλος το δήλωσε φίλε μου...και καπάκι ζήτησε διαγραφή...
ε δεν τη παλευειες εσυ σημερα.κατι πηρες πρωι πρωι κ δεν το λεςγιατί μπαίνεις και ως black και ως deker?
ε κάντο black&decker να τελειώνουμε....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μπαααααα..........καθημερινή κατάσταση.....μόνο ληγμένα αγοράζει......ε δεν τη παλευειες εσυ σημερα.κατι πηρες πρωι πρωι κ δεν το λες
κοιτα να δεις,μπορει ο Παοκ να ειναι η ζωη μου αλλα δεν θα κατσω να το παιξω νταης κ να μαλωνω σε ενα τετοιο site για το ποιος εχει καλυτερη ομαδα.απλα οπως ειπατε κ πριν ο οπαδος του γαυρου θελει η ομαδα του να κερδιζει συνεχεια.να κερδιζει αλλα να το κανει μονο οταν το αξιζει κ να μην εχει τη βοηθεια απο δεξια κ αριστερα κ αν δεν το πιστευεις μαλλον εχεις παροπιδες κ δεν το βλεπεις αυτο
Μάλλον δεν κατάλαβες σε τί αναφέρθηκα...δεν πειράζει...ωραίος καιρός σήμερα....
μπαααααα..........καθημερινή κατάσταση.....μόνο ληγμένα αγοράζει......
Καλώς την....
καταλαβα απλα για να μην γραφω κ ξαναγραφω τα εγραψα ολα σε εναΜάλλον δεν κατάλαβες σε τί αναφέρθηκα...δεν πειράζει...ωραίος καιρός σήμερα....
Καλώς την....
καταλαβα απλα για να μην γραφω κ ξαναγραφω τα εγραψα ολα σε ενα
Αααα...μάλιστα!!!!
κοροιδευεις η μου φαινεται?Αααα...μάλιστα!!!!
κοροιδευεις η μου φαινεται?
Καλά πάς καλά???Όχι ρε...καμία σχέση...μιλάω εντελώς σοβαρά... :o :o :o :o :o
οκ,ζητω συγνωμη.λοιπον σας χαιρετω,παω να βαλω τη σκηνη εξω απο την τουμπα.......πλακιτσα.καλο μεσημεριΚαλά πάς καλά???Όχι ρε...καμία σχέση...μιλάω εντελώς σοβαρά... :o :o :o :o :o
Έμαθες τίποτα;Αααα...μάλιστα!!!!
Έμαθες τίποτα;
Ναι...το Λιλάκι τον άφησε τον Σουηδό...τα έμπλεξε με τον...deker!!!
οκ,ζητω συγνωμη.λοιπον σας χαιρετω,παω να βαλω τη σκηνη εξω απο την τουμπα.......πλακιτσα.καλο μεσημερι
ΟΚ...εγώ ΠΟΤΕ δεν κάνω πλάκα...πάντα σοβαρά μιλάω....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Καλώς την....
ε μετά την πούτσα που της ριξα χθες είναι λαλίστατη σήμερις.....
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Και ο Καραγκούνης/καραβούτας είναι ο Φελπς των φτωχών!!ο Σπαθας ειναι η αλλαγη του ντιογκο κ ο Κουκουλακης του τζολε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις