Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γεια σου μπρε Κοκκαλη μαγκα...Αφου δεν μπορουμε να κερδισουμε τον Διαγορα, απλα κατεβαζουμε τον γενικο..!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα..
ετοιμη την εχει την ενσταση ο θειος!!!!!!!!!!!χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο :2funny: :2funny: :rockon:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Από την στιγμή που έπεσε ο γενικός και μέχρι τώρα...καλύτερο ποδόσφαιρο είδαμε.... :jerking: :jerking: :jerking:
Τί χάλια είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεε????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καλημέρα σας. Γιατί τρελαίνεστε; Πουτάνα μπάλα είναι και γυρίζει. Το ματσάκι θα μπορούσε να είναι 0-2 στο πρώτο τέταρτο και να τελείωνε νωρίς. Δεν σας έκατσε, ανεβήκαμε εμείς, βάλαμε το γκολάκι, χάσαμε κανα-δυο άντερα και απο δω παν κι'άλλοι. Άντε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.

Υ.Γ. Προς χανούμια, βάζελους και μπαόκια. Νοικιάζω φοβερό γκατζετάκι σε λογικές τιμές. Πιστέψτε με ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
:bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
που να μην σε πιανει ο υπνος το βραδυ  :grin: :grin:
εξαφανισε το ρε αυτο το κωλοπραμα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον χωρις διαθεση να δικαιολογησω τον γαυρο (που αλλωστε εχω αποδειξει οτι δεν κολωνω να τον κραξω) σε τετοιο γηπεδο μπαλλα ΔΕΝ παιζεται....
και ξερω καλα οτι σχεδον ολοι αυτο το καταλαβαινετε ,ασχετα αν ειστε ''υποχρεωμενοι'' να μην το παραδεχτειτε..... ;) ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον χωρις διαθεση να δικαιολογησω τον γαυρο (που αλλωστε εχω αποδειξει οτι δεν κολωνω να τον κραξω) σε τετοιο γηπεδο μπαλλα ΔΕΝ παιζεται....
και ξερω καλα οτι σχεδον ολοι αυτο το καταλαβαινετε ,ασχετα αν ειστε ''υποχρεωμενοι'' να μην το παραδεχτειτε..... ;) ;)
ουτε φοτα δεν εχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ΓΤΠ γιπεδο

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Το πήραμε το....ντέρμπι!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:
Αυτός ο Σίσιτς...είτε μπήκε...είτε όχι...το ίδιο κάνει...καλά για το πουλέν του βάσου τον Μενδρινό,ο οποίος αδικείται στο Ελλάντα :jerking: :jerking: :jerking: ...τί να πώ???? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
πόσο είναι το ματσακι βρεεεεε?...
2-3...ΝΤΑΡΚΟ....
σε τι κατασταση εισαι σημερα;;;; :think: :think: :think:
θα καταφερουμε να ανταλλαξουμε αποψεις η εγω θα παραθετω τις δικες μου και εσυ θα βαρας στο γαμο του καραγκιοζη;;;; :grin: :grin: :grin: :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Το πήραμε το....ντέρμπι!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:
Αυτός ο Σίσιτς...είτε μπήκε...είτε όχι...το ίδιο κάνει...καλά για το πουλέν του βάσου τον Μενδρινό,ο οποίος αδικείται στο Ελλάντα :jerking: :jerking: :jerking: ...τί να πώ???? :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ελινασ πεκτισ για το Θρυλο οποσ τον ονιρεβομαστε δεν ιπαρχι κολιτε,
ισοα ο Παπα ο Γιανισ να κανι,αλα θα διξι και αφτοσ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
2-3...ΝΤΑΡΚΟ....
σε τι κατασταση εισαι σημερα;;;; :think: :think: :think:
θα καταφερουμε να ανταλλαξουμε αποψεις η εγω θα παραθετω τις δικες μου και εσυ θα βαρας στο γαμο του καραγκιοζη;;;; :grin: :grin: :grin: :grin:
με τα χάλια πούχετε θες και ανταλλαγή απόψεων?.......άσε τώρα βλέπω τα δικά μας χάλια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom