Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
χρηστιδάκο....όλο χαρούλες ήσουν στο χου το δικό μας....μετά την πάπια έτσι?......στο έγραψα ποιο πριν....ξεκαβάλα το καλάμι.....μια φορά παίξατε δύσκολο με τον όφις και την πατήσατε....με το δεύτερο δύσκολο τα ίδια και χειρότερα.....μπούτσα μακεδονίτικη.....μαθε αγόρι μου να βλέπεις μπαλλα.....είπαμε ...μακρυα απο την μαρμελάδα......δες τα χάλια της ομάδας σου....και παραδέξου το τι έχετε...όπως εμείς λέμε για την πουτάνα την ανύπαρκτη άμυνα........φιλάκια.....
τι λες ρε;;;;;
παιξαμε μπαλλα προχτες.....αλλο αν χασαμε,ηταν αδικο το αποτελεσμα....
εχω ξαναπει τον θρυλο μην τον φοβαστε.....
και στο κατω κατω δικαιουμαστε να ειμαστε ''εκτος συναγωνισμου''....δεν εχουμε να αποδειξουμε κατι....μη τρελλαινεσαι....εσεις εχετε τα ζορια και ειστε μονιμως με την πλατη στο τοιχο....
ειναι σα να ασκω εγω κριτικη και να ''εγκαλω'' τον μπασκετικο βαζελο....
με βλεπεις να το κανω;;;;(περαν του χαβαλε...)
αλλα αυτη ειναι τελικα και η διαφορα μας....
εμεις ειμαστε τουμπεκιδες και σεβαστικοι ενω εσεις.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
δεν μπορεί η πουτανοομάδα χωρίς διαιτησία...ούτε μικτή γυναικών δεν μπορεί να κερδίσει...μηδέν πρωταθλήματα θα είχε χωρίς την παράγκα...άλλο ένα ξεβράκωμα σήμερα της πουτανάρας...δαφνοπιπωμένος έφηβος μια ζωή
Πίνεις ακόμα φραπέ ή τον έκοψες ???? χαλλλλλλαρα ρε μπάοκ. :idiot:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ρε...άσε τις μαλακίες...έφαγες την γκόμενα απο τον άλλο στο θρέντ ''είμαι ερωτευμένος''....σα δεν ντρέπεσαι λέω εγώ....
ποια γκόμεν; ρε?.....δεν το έχω διαβάσει.....για να πάω μια βόλτα......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
πήγα και....γύρισα......χρηστίδη..άσε τις κωλοτούμπες........να ακούς του εμπειρότερους.....
κωλοτουμπες;;;;; :think: :think: :think: :think:
αμα εισαι σε κατασταση ''ευθυμιας'' πες το να κανω χαβαλε και οχι να μιλαω σοβαρα.....
μαζι σου ειμαι... :grin: :grin: :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γερονταρεσ που μονο για ελαδα κανουν η για κανα μισαορο(Τζολε ,Βισι,Στολ,Νικοπολ) μετριη οπος Ζεβλα,Ντομι(προσ κακοσ)που ακομα και καλα να πεξι αφτος φτει, και οι ελινεσ που ολι ινε ΑΜΠΑΛΟΙ κανενασ δε ξερι ΜΠΑΛΑ ολι για χορτα απο Ατζα ...μεχρι Αβρααμ
και ιλιθιη οποσ ο Τορο
όταν έλεγα πως ο έγινε το όγδοο θαύμα ο Ντομί να κάνει στοπάρισμα και μετά να βγάλει συρτή σέντρα ακριβείας με την ΑΕΚ μου λέγανε κάποιοι πως2 ο Ντομί είναι παικταράς και πως εγώ δεν βλέπω μπάλα...τώρα βλέπω άλλα....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κωλοτουμπες;;;;; :think: :think: :think: :think:
αμα εισαι σε κατασταση ''ευθυμιας'' πες το να κανω χαβαλε και οχι να μιλαω σοβαρα.....
μαζι σου ειμαι... :grin: :grin: :grin: :grin:
το γαμημένο το τσίπουρο φταίει......αυτό που μούστειλε ο μπούλ είναι...μπόμπα... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε καλα ξηγιεσαι αλλα ενημερωνε να ξερουμε και πως να γραφουμε.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
και για να μην ξεχνιώμαστε..........
κλάμαααααααααααααααααααα..........
πικρααααααααααααααααααα..........
δεν γαμάω στράκια λέμεεεεεεε............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και για να μην ξεχνιώμαστε..........
κλάμαααααααααααααααααααα..........
πικρααααααααααααααααααα..........
δεν γαμάω στράκια λέμεεεεεεε............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που ειναι ρε πουστη;;;;;
στερητικο μας εχει πιασει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν μπορεί η πουτανοομάδα χωρίς διαιτησία...ούτε μικτή γυναικών δεν μπορεί να κερδίσει...μηδέν πρωταθλήματα θα είχε χωρίς την παράγκα...άλλο ένα ξεβράκωμα σήμερα της πουτανάρας...δαφνοπιπωμένος έφηβος μια ζωή
μωρέ πάλι εδώ κωλοτρίβεσαι;
δεν είπαμε να τζάσεις; Αφού κλάνεις μέντες μωρή πιπίλω κάθε φορά που παίζεις με το Θρύλο...
άντε τράβα να πάρεις καμιά πιπίλα στο χορηγό σου και μετά να μιλήσεις για ποδόσφαιρο. Μιλάς εσύ ο πουλημένος για παράγκες...ουρτ μωρή χάιδω...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε παιδιά είναι απλά τα πράγματα...
αυτή τη φορά δεν του βγήκανε οι αλλαγές του ισπανού.
Ο Ισπανός προσπαθεί να φτάξει ένα ίδιο μοντέλο με αυτό της Εσπανιόλ, που όποιος και να έπαιζε η ομάδα έπαιζε την ίδια μπάλα. Έλα όμως που τώρα δεν έχει τους παίκτες για τέτοιο πράγμα...
Τέλος πάντων, η ομάδα ουσιαστικά είναι καινούργια. Πέρσι τέτοιο καιρό έλεγα πάλι πως πρέπει να κάνουμε υπεμονη (σικ) και στο τέλος θα δούμε, γιατί η ομάδα ήτανε καινούργια και έκανε γκέλες ως ασύνδετη (χώρια τους τραυματισμούς).
Και φέτος καινούργια ομάδα έχουμε ...ΚΑΙ τραυματισμούς. Χαλαρώστε...αμέσως βγάλατε άχρηστους Νικοπολ, στολ, Άτζα και Πάντο. Κατανοώ πως όλοι θέλουμε να παίζουμε με ομάδα σαν της Τσέλσι ή της Μάντσεστερ, αλλά δυστυχώς οι Έλληνες είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και πρέπει να έχουμε και από δαύτους στην ομάδα.
Εγώ από όλα αυτά ένα δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν βάζει τα Παπαδοπουλάκια μέσα (Γιάννη και Κυριάκο). Αυτό για μένα είναι αδιευκρίνιστο, αλλά ακόμα είμαστε στην αρχή...είδωμεν.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα σας. Γιατί τρελαίνεστε; Πουτάνα μπάλα είναι και γυρίζει. Το ματσάκι θα μπορούσε να είναι 0-2 στο πρώτο τέταρτο και να τελείωνε νωρίς. Δεν σας έκατσε, ανεβήκαμε εμείς, βάλαμε το γκολάκι, χάσαμε κανα-δυο άντερα και απο δω παν κι'άλλοι. Άντε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.

Υ.Γ. Προς χανούμια, βάζελους και μπαόκια. Νοικιάζω φοβερό γκατζετάκι σε λογικές τιμές. Πιστέψτε με ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

Συνημμένα

• SuperStock_1647R-25206.jpg
    SuperStock_1647R-25206.jpg
    50 KB · Εμφανίσεις: 30

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Γεια σου μπρε Κοκκαλη μαγκα...Αφου δεν μπορουμε να κερδισουμε τον Διαγορα, απλα κατεβαζουμε τον γενικο..!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα..

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τι χαλια εχουν αυτοι οι μεγαλοι Οσφπ, Παο , Αεκ ; Τραγωδια !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom