doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δουλεψαν καλα τα συνεργεια στα καμινια τοτεπηρανε καινουργια μηχανακια?τα παλια τα ειχαν αφησει στη γειτονια μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολυ ανταλλακτικο
δουλεψαν καλα τα συνεργεια στα καμινια τοτεπηρανε καινουργια μηχανακια?τα παλια τα ειχαν αφησει στη γειτονια μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δουλεψαν καλα τα συνεργεια στα καμινια τοτε
πολυ ανταλλακτικο
Τα χωρια τα προσεχει κανεις?Το πρωτοσελιδο της φυλλαδας σηκωνει μηνυση....
Συμπαρασταση στον επιστημονα.![]()
Τα χωρια τα προσεχει κανεις?![]()
υπομονη ο καιρος γαρ εγγυς.Σορρυ αφεντικο... αλλα μου λειψε ο δωρητης κολωτρυπιδας.
Δεν θα επαναληφθει.
By the way, οταν τελειωνει ψωμι ο κοσμος κανει και κανα πολεμο. Τι θα γινει επιτελους με την περιπτωση μας?
Xoυ ρε σαγιονάρες...όλο λόγια είστε...υπομονη ο καιρος γαρ εγγυς.![]()
Οταν θα ετοιμαστουμε θα δεις τι εχει να γινει.Xoυ ρε σαγιονάρες...όλο λόγια είστε...![]()
πιο πολι με το ραμπο μιαζις παρα με το Βρασιδα το βασιλια της σπαρτης,πρεπει να σε ιροας και συ,μπραβοΟταν θα ετοιμαστουμε θα δεις τι εχει να γινει.
Θα χαθουνε ζωες και χωρια μεσα σε λιγες ωρες, το αιμα θα τρεχει ποταμι.![]()
Εσένα θα σε φωνάξουμε να μαζέψεις τα σκατά γιταί μόλις τον αντικρίσουν οι οχτροί...θα χεστούν πάνω τους...πιο πολι με το ραμπο μιαζις παρα με το Βρασιδα το βασιλια της σπαρτης,πρεπει να σε ιροας και συ,μπραβο
θα κονομισουμε παλι,εφχαριστο προΚουγικεΕσένα θα σε φωνάξουμε να μαζέψεις τα σκατά γιταί μόλις τον αντικρίσουν οι οχτροί...θα χεστούν πάνω τους...![]()
Γεματος θα φυγεις εχεις το λογο μου. ;)θα κονομισουμε παλι,εφχαριστο προΚουγικε
θα παρις ποσοστο!!!!!!!!!!!!Γεματος θα φυγεις εχεις το λογο μου. ;)
θα κονομισουμε παλι,εφχαριστο προΚουγικε
Εγώ που κανόνισα τη δουλειά τίποτα???θα παρις ποσοστο!!!!!!!!!!!!
εσενα θα σε προσλαβο στη δουλια αφου ο Στρανζερ την εκανε,θα στο βαψο και μπλε το βολβο για παρτι σου!!!!!!!!Εγώ που κανόνισα τη δουλειά τίποτα???![]()
Ναι...το σκέφτομαι στο μυαλό μου σαν εικόνα... εσύ θα βουτάς στα σκατά,θα βγαίνεις και θα μου λες να κοιτάω να μάθω τη δουλεια για να μη μείνω μια ζωή βοηθός...εσενα θα σε προσλαβο στη δουλια αφου ο Στρανζερ την εκανε,θα στο βαψο και μπλε το βολβο για παρτι σου!!!!!!!!
κολιτε εγο πια δε βουτο,ξεχασα το κολιμπι,σα παπαρασς ολο πανο απο ενα τηλεφονο ειμεΝαι...το σκέφτομαι στο μυαλό μου σαν εικόνα... εσύ θα βουτάς στα σκατά,θα βγαίνεις και θα μου λες να κοιτάω να μάθω τη δουλεια για να μη μείνω μια ζωή βοηθός...![]()
![]()
![]()