Επισκέπτης
γιατί ποιό κάρο είχε ρε κολλητέ κ κόστιζε 300 ??? μήπως κάνεις λάθος ???αμα το καρο κανει 300 χιλιαρικα,τι περιμενις
γιατί ποιό κάρο είχε ρε κολλητέ κ κόστιζε 300 ??? μήπως κάνεις λάθος ???αμα το καρο κανει 300 χιλιαρικα,τι περιμενις
όχι δεν κάνει.... Ηταν το ακριβό το Α Με Γκε εισαγωγή..γιατί ποιό κάρο είχε ρε κολλητέ κ κόστιζε 300 ??? μήπως κάνεις λάθος ???
Το 65άρι είχε ???όχι δεν κάνει.... Ηταν το ακριβό το Α Με Γκε εισαγωγή..
Το 65άρι είχε ???
Τα κομμάτια δεν με νοιάζουν....έχω δει το δικό μου κ αρκεί....δεν ηταν 65αρι...αλλά είχε μια αξία...Οου γιές..... Το είδα με τα ματάκια μου κομμάτια...............
ιχε το φτιαγμενο απο μαμα αυτος και ο γιος κοκαλις ειχανε το ιδιοΤο 65άρι είχε ???
Tou υιου...το ξέρω...των παιχτών δεν τα γνωρίζω....ιχε το φτιαγμενο απο μαμα αυτος και ο γιος κοκαλις ειχανε το ιδιο
πουστράκι όλα τα ξέρεις........ιχε το φτιαγμενο απο μαμα αυτος και ο γιος κοκαλις ειχανε το ιδιο
το χανε παραγγιλι παρεα κε οι διοTou υιου...το ξέρω...των παιχτών δεν τα γνωρίζω....
πουστρακι εγο απο ποτες???αλα καλα θα ναι αφου το χις δοκιμασιπουστράκι όλα τα ξέρεις........
καριολίαααααααααααατο χανε παραγγιλι παρεα κε οι διο
μαλον αυτονε,αλα ο Βισι την εχι δι Πετρος Σοκρατες νο2Αυτό στη φωτογραφία δεν είναι το αμάξι ?????![]()
![]()
![]()
Σιγά το ατύχημα ρε.....αμα βάλω φωτογραφία του slk....θα χτυπάτε το κεφάλι σας στην οθόνη....σαν το smiley...![]()
![]()
Αστο Μεφ..... Πήγαινε με πολλάαααααααααα......Αυτό στη φωτογραφία δεν είναι το αμάξι ?????![]()
![]()
![]()
Σιγά το ατύχημα ρε.....αμα βάλω φωτογραφία του slk....θα χτυπάτε το κεφάλι σας στην οθόνη....σαν το smiley...![]()
![]()
Πάνε καλά τα μαγαζιά στη Μύκονο...;)μαλον αυτονε,αλα ο Βισι την εχι δι Πετρος Σοκρατες νο2
Aς πρόσεχε....τι θες να κάνουμε...??? Να βάλουμε τα κλάμματα ????Αστο Μεφ..... Πήγαινε με πολλάαααααααααα......
Χωρίς Ες Ελ τώρα θα ήταν παρέα με τον Γιούτσο...........
Aς πρόσεχε....τι θες να κάνουμε...??? Να βάλουμε τα κλάμματα ????
Στα παπάρια μου οτι κ να έπαθε...όπως στα παπάρια του...γι'αυτά που έχουμε κάνει εμείς...;)
ο Βισι οπος και ο Ντουσκο ενα πραμα μονο σεβοντε το χριμα,και ιδκα οπιον εχι παραπανο απο αυτους τον τρεμουνΠάνε καλά τα μαγαζιά στη Μύκονο...;)
Αυτός στ αρχίδια μου, αλλά ευτυχώς δεν είχε ανοίξει ούτε το καρνάγιο και δεν περνούσε και κάνας φουκαράς να πάει στη δουλειά του απ το αντίθετο ρεύμα.......
5 ορα τα ξιμεροματα μονο καμια στριπερ απο το Πρινσες μπορι να τανΝαι αλλά ο συγκεκριμένος πέρασε ευθεία την Λεωφόρο Αθηνας, καβάλησε τη νησίδα και μπήκε μέσα για σέρβις....
Αυτός στ αρχίδια μου, αλλά ευτυχώς δεν είχε ανοίξει ούτε το καρνάγιο και δεν περνούσε και κάνας φουκαράς να πάει στη δουλειά του απ το αντίθετο ρεύμα.......