Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο στην ανορθωση που επαιξε χωρις τσουρουκια,τσαρουχια και με οργανωση,μεθοδο,πειθαρχια και ταπεινοτητα απεναντι σε μια ομαδα με ατομικες ικανοτητες καποιων παικτων και τιποτα παραπανω.Αλητεια ασυλληπτη όλων των κάφρων που βεβηλωσαν για μια ακομη φορα την ομαδα μας που την εχουν καταντησει άρρωστο συγκροτημα που χρηζει χρονια θεραπεια...

εισαι μαγκας ρε βασο......
εχεις αρχιδια....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
σιγουρα μπραβο στην ανορθωση.....δεν διαφωνω σε αυτο ...
και εδειξε οτι ειναι σκληρη ομαδα...αλλα οχι καλυτερη απο εμας....
να εισαι σιγουρος οτι αν εβλεπα καλυτερη την ανορθωση θα το ελεγα....
μη κρινεις απο το σημερινο,να κρατησουν σκορ ηθελαν κι οχι να παιξουν ποδοσφαιρο,εσυ ομως επαιξες μονο στο δευτερο ημιχρονο,ξοδεψες ασκοπα 45'

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μη κρινεις απο το σημερινο,να κρατησουν σκορ ηθελαν κι οχι να παιξουν ποδοσφαιρο,εσυ ομως επαιξες μονο στο δευτερο ημιχρονο,ξοδεψες ασκοπα 45'
ρε φιλε εγω δεν ειπα οτι ειμασταν καλοι ....λεω ομως οτι σαν εικονα δυο ομαδων ειναι αδικο να μεινουμε εξω....
ολες οι φασεις πηγαν την ανορθωση,εκανε δυο αυτογκολ,ενω εμεις χασαμε πεναλτι και καποιες ευκαιριες.....,ειχαμε κατοχη.Αυτο λεω....αν πιστευεις εσυ οτι η ανορθωση ηταν καλυτερη ο.κ.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Σε λιγο θα μιλησει ο Αλεφαντος.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε φιλε εγω δεν ειπα οτι ειμασταν καλοι ....λεω ομως οτι σαν εικονα δυο ομαδων ειναι αδικο να μεινουμε εξω....
ολες οι φασεις πηγαν την ανορθωση,εκανε δυο αυτογκολ,ενω εμεις χασαμε πεναλτι και καποιες ευκαιριες.....,ειχαμε κατοχη.Αυτο λεω....αν πιστευεις εσυ οτι η ανορθωση ηταν καλυτερη ο.κ.
κριμα παντως για την προσπαθεια του δευτερου ημιχρονου

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Να χαρώ εγώ βάθος πάγκου... τρίτη αλλαγή ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ !!!! Άλλον επιθετικογενή παίκτη δεν είχε (ο Όσκαρ δεν πιάνεται :):):):))

Εμείς χθές είχαμε στον πάγκο Νίνη, Ίβανσιτς, Γκάμπριελ, Μάτος, Μάντζιο και εκτός αποστολής Ρουκάβινα και Χριστοδουλόπουλο...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Το ποδοσφαιρο ειναι το ωραιοτερο αθλημα γιατι δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος.....πηρε ο θρηνος 12 στα 13...σε ποια απο ολα ηταν καλυτερος;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
κριμα παντως για την προσπαθεια του δευτερου ημιχρονου
αυτο λεω και εγω...θα μπορουσαμε να χτυπησουμε την προκριση εστω και στην παραταση παρα το 1ο χαμενο ημιχρονο....

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Και τωρα ειπε ο Γκωνιας οτι του ειπαν ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ οτι φετος δεν εκαναν καλη προετοιμασια, δεν εχουν τρεξει, και δεν εχουν φυσικη κατασταση !!! ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ :)

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16

οκ φιλε σεβαστη η αποψη σου
για πες μας ομως σαν ολυμπιακος....πως αισθανεσαι που σε απεκλεισε η ανορθωση;
μιλαμε τωρα οτι ΔΕΝ υπαρχουν δικαιολογιες....απο τη σπαρτα πραγας ποσα θα ειχατε φαει; ποσα; 5; 6;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αυτο λεω και εγω...θα μπορουσαμε να χτυπησουμε την προκριση εστω και στην παραταση παρα το 1ο χαμενο ημιχρονο....
πολυ κρισιμη φαση η μαλακια σεντρα του Τοροσιδη προς Μητρογλου

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
οκ φιλε σεβαστη η αποψη σου
για πες μας ομως σαν ολυμπιακος....πως αισθανεσαι που σε απεκλεισε η ανορθωση;
μιλαμε τωρα οτι ΔΕΝ υπαρχουν δικαιολογιες....απο τη σπαρτα πραγας ποσα θα ειχατε φαει; ποσα; 5; 6;
εγω πιστευω οτι η ανορθωση ειναι πολυ καλυτερη απο την σπαρτα ....

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Τωρα δηλαδη εσεις οι Γαυροι ειστε χαρουμενοι που παιζουν στην ομαδα σας παικτες οπως ο Τοροσιδης και ο Μητρογλου;

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Γιατι ο μεγαλος αρχηγος Τζολε απο την στιγμη που μπηκε ποσες καλες σεντρες εκανε;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλα εκει για μενα αμα εμπαινε γκολ το επομενο θα το εβαζαν μονοι τους.....
ειχαν πιει θαλασσα.....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ε όχι και άδικο ρε χρηστίδη - αφού έφαγες 3 στην Κύπρο.

Μη ξηγιέσαι...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ωχ ωχ ωχ.....εμφανιστηκε ο σεγκουρα.....ο βαλαβερδες που ειναι;  ειναι ελευθερος και ο ματζουρακης....

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλώς μείνατε έξω....Η τρομοκρατία που έστησαν κάποιοι Τσουκαλάδες δε πέρασε!! Η Ανόρθωση δε φοβήθηκε!! Ρε πέστε μου....πώς σκεφτήκατε ότι θα κερδίσετε με 4,5 ή και 6-0; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom