doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
φιλιπος θες να ιπεις,ασε κολλητε μεχρι και μΠαοκ υποστηριζα στο Φαληρο το μεγιστο γκανιαν!!!!!!!!!!!!!!
φιλιπος θες να ιπεις,ασε κολλητε μεχρι και μΠαοκ υποστηριζα στο Φαληρο το μεγιστο γκανιαν!!!!!!!!!!!!!!
2 φορες μονο βγηκε δευτερο σε 24 κουρσες,αλλα τις δυο δευτερες χασαμε τρελο πακετο
το βραδακι να παμε με το βολβο να αδειασουμε σκατα στο αεροπλανο των κυπριων2 φορες μονο βγηκε δευτερο σε 24 κουρσες,αλλα τις δυο δευτερες χασαμε τρελο πακετο
τα βολβα και το μερτσεντε το βραδυ στερουντε οδιγου,εχω σταματησει να τα οδιγω εδω και τρια χρονια,φοναξε τον Στρειντζερ να οδιγισιτο βραδακι να παμε με το βολβο να αδειασουμε σκατα στο αεροπλανο των κυπριων
κανανε και μαγκιτσες στην κυπρο και τωρα κλαιγοντε
το βραδυ θα κανει κωλοτουμπες θα ειναι απασχολημενοςτα βολβα και το μερτσεντε το βραδυ στερουντε οδιγου,εχω σταματησει να τα οδιγω εδω και τρια χρονια,φοναξε τον Στρειντζερ να οδιγισι
φοναξε τον Αριον τοτε πο εξαφανιστηκε!!!!!!!!!!1το βραδυ θα κανει κωλοτουμπες θα ειναι απασχολημενος
φοναξε τον Αριον τοτε πο εξαφανιστηκε!!!!!!!!!!1
ελα ρε σι κομαντερος ιταν,να αρχισω να τρεμο εφοδιασμου μεταφορων ιμουν...οχ οχ,
ειναι στην ν. οσετια πολεμαει με τους συντροφους του
απο ποτε οι κυπριοι εγιναν αδελφια με τους βουλγαρους?Eμπρός αδέρφια Κύπριοι...Έφτασε η ώρα...Σκίστε την βρωμοομάδα...
Θέλω να ακούσω ξανά...Ο Δέλλας,ο Δέλλας,ο Δέλλας...ο Θεός ο Δέλλας...
Ο θεός και η Ελλάδα μαζί σας...
το χρημα δεν εχει χρομα,δηλαδη επιδη τα ευρω μου ινε απο σκατα δεν τα δεχοντε οι πουτανεσΜετά από αυτή την δήλωση εκτέθηκες ανεπανόρθωτα στον φίλαθλο κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να το τροποποιήσεις πριν το δει ο χριστήδης και λοιποι και αρχίσουν το χώσιμο
το χρημα δεν εχει χρομα,δηλαδη επιδη τα ευρω μου ινε απο σκατα δεν τα δεχοντε οι πουτανεσ
Πλάκα πλάκα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3-0 είχε κερδίσει στην κύπρο και με το ζόρι προκρίθηκε με 3-1 στον προηγούμενο γύρο όλα παίζουνε συνεπώς.
Φίλε κάνεις λάθος.....έβαλε πρώτα γκολ η Ανόρθωση και μετά κάθησαν! Ήθελαν να ξεκουραστούν για την επόμενη 3άρα στο Θρηνο!!
απο ποτε οι κυπριοι εγιναν αδελφια με τους βουλγαρους?
βαλε το καλο σου φορεμα αποψεAπό τότε που όλα τα μουνάκια έγιναν Eλληναράδες
βαλε το καλο σου φορεμα αποψε
www.imageshack.gr/view.php?file=7tr1vag55xoa6dhqyh8z.jpg] [/URL]
ολο και καποιον χαρουμενο γαυρο θα βρεις για να σε βολεψει
εγω παντως δεν σε γαμαω
[size=20pt]δεν σε γαμαω λεμε σταματα να με παρακαλας[/size]Όχι έλα να με γαμήσεις καυλιάρη μου.