Επισκέπτης
καλημερα χουλιγκανοπρεζακηδες..
τι διαβαζω???
αρχισε ο θειος???
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
τι διαβαζω???
αρχισε ο θειος???
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
καλημερα συντεκνε..Καλημέρα αρχιπράκτορα.
Δε μου λές, μήπως να κόψουμε για λίγο καιρό την πρέζα και να το ρίξουμε στις ασπιρίνες????
Δεν βγαίνουν τα παλικάρια.....
[move] [/move]
το 1 γιατί με ερωτηματικό? ο βαλβέρδε έχει τον κυρ-αντώνη στην περίφημη "μαύρη λίστα"?1. ;
2. Τοροσιδης
3. Λεοναρντο
4. Αντζας
5. Παπαδοπουλος
6. Σιλβα ντε σοουζα
7. Γκαλετι
8. Λετο
9. ;
10. Μπελουτσι
11. ;
το 1 γιατί με ερωτηματικό? ο βαλβέρδε έχει τον κυρ-αντώνη στην περίφημη "μαύρη λίστα"?
γραφε αφοβα..δεν σε γαμαμε γιατι εισαι κωλογρια..δωρητή....σου έχω απαντήσει στο δικό μας θρέντ κι όχι εδώ μην τυχον και ανάψουν....πάθη,έχθρες και γαμοσταυρίδια..... .......το πάιζω τζεντλεμαν...
με τι ρε..με τον κώλο?....γραφε αφοβα..δεν σε γαμαμε γιατι εισαι κωλογρια..
είδες μεγάλε?...ένα πόστ του τάλου βοηθάει και το...έντερο...να προσεχετε τι γραφετε γιατι βρισκομαι στην τουαλετα τωρα που σας διαβάσω...και με τη λέξη κώλος....αδειάζω....κρίμα να φωνάζω μετά το βόθρο για ξεμπούκωμα...
πρέπει να έχεις άντερα ρε για αντέχεις μια κωλόγρια σαν και σένα........είδες μεγάλε?...ένα πόστ του τάλου βοηθάει και το...έντερο...
να διαβάζεις ντέρμπυ και πρωταθλητή...δημιουργούν σπάσμούς στο άντερο ....και βγαίνει όλο το πράγμα μόνο του......χαχαχαχα...
τα ποστ του τάλου και οι ...κωλοφυλλάδες.
Καλημερα στα εδω αδερφια...
Ψηφιζουμε και εδω αυτο που μας εφτιαξε περισσοτερο...
Εγω προσωπικα λεω το 4...
[youtube=425,350]OLTxWRcr_K0&feature=related[/youtube]
Τι εγινε ρε με τις εκατομμυρια ροζ καρδιες; Δεν θελουν να συμμετασχουν ενεργα στο λαχανι μπουρδελο;