μα τον θεο,ΘΑ ΧΥΣΩ...περιμενω πως κ πως στα ραδια να τον ανακοινωσουν!!
Άμα δεν πάει να δω τι χύσιμο θα κάνεις και ποιος θα σε σώσει από τους Ολυμπιακούς!!!!!
μα τον θεο,ΘΑ ΧΥΣΩ...περιμενω πως κ πως στα ραδια να τον ανακοινωσουν!!
ε θα παει ο δημητρακης ο παπαδοπουλος...εχουμε παιδια να στειλουμεΆμα δεν πάει να δω τι χύσιμο θα κάνεις και ποιος θα σε σώσει από τους Ολυμπιακούς!!!!!
ok.δεν μας ειπες φετος θα παρεις τιτλο?παλερμο ποσο θα ρθει το μπαοκ-λαγοκοτες ρε συ?σαν δεν ντρεπεστε..ακομα να ξεσηκωθειτε?αν πουλαγε την παε ο ζαγορακης πιο λιγα θα δινε ο φαδερ....σας εχει αρρωστησει ο θειος εντελως ομως ε?χαρειτε εσεις κοριτσαρες μου με τα πρωταθληματα του ιουλη και αφηστε τα αλλα του μαιου για αυτους που ξερουν....οκ δευτεροτριτοι?Παναθηναϊκός είμαι... άμα λάχει
ok.δεν μας ειπες φετος θα παρεις τιτλο?παλερμο ποσο θα ρθει το μπαοκ-λαγοκοτες ρε συ?σαν δεν ντρεπεστε..ακομα να ξεσηκωθειτε?αν πουλαγε την παε ο ζαγορακης πιο λιγα θα δινε ο φαδερ....σας εχει αρρωστησει ο θειος εντελως ομως ε?χαρειτε εσεις κοριτσαρες μου με τα πρωταθληματα του ιουλη και αφηστε τα αλλα του μαιου για αυτους που ξερουν....οκ δευτεροτριτοι?
με παπαδοπουλο κ σειταριδη κ εγω θα γινω..Όπως ξαναείπα με Nικοπολίδη και Mπασινά σκέφτομαι να γίνω Oλυμπιακός...Oπότε ας μην βριζόμαστε μεταξύ μας..
γινε να δεις ασπρη μερα γιατι με μελισση βυντρα σαριεγκι και γκουμα στα μπακ του πολυμετοχικου γελανε και οι βουλγαροι....οι οφη νο 2Όπως ξαναείπα με Nικοπολίδη και Mπασινά σκέφτομαι να γίνω Oλυμπιακός...Oπότε ας μην βριζόμαστε μεταξύ μας..
Mήπως οδηγούμαστε σε ένωση των 2 μεγαλύτερων συλλόγων της Eλλάδας με σκοπό την δημιουργία υπερομάδας;
γινε να δεις ασπρη μερα γιατι με μελισση βυντρα σαριεγκι και γκουμα στα μπακ του πολυμετοχικου γελανε και οι βουλγαροι....οι οφη νο 2
ελα να γινεις μελος...κατσε στη σειρα....Έτσι όπως πάει... θα γίνω ένδοξος οπαδός του Oλυμπιακού
ελα να γινεις μελος...κατσε στη σειρα....
Καλησπερα στα εδω αδερφια...
1. Οταν φωναζαμε πριν απο 3 χρονια ως 7 απο το πεταλο (7 δεν ειναι αυτοι που εχουν το ονομα τους στην λιστα των συνδεσμων, αλλα ΜΟΝΟ οσοι σεβονται τον Εφηβο και την Υστεροφημια Του) για τη μανα του αιχμαλωτου (στον αγωνα με την ξανθη) το κεντρικο τμημα το μονο που εκανε ηταν να δυσανασχετει και να μουτζωνει... Να το ερεισμα...
Επιβεβαιωσε ρε pleasure το τοτε σκηνικο...
2. Ξεκαθαριζω προσωπικα πως δεν εχω προβλημα με την ηλικια του καριολη, με την ποδοσφαιρικη αξια και την προοπτικη της μεταγραφης... Εχω προβλημα με την φυσιογνωμια του που επαιξε στον Παναπουτανας γιο επι μια 10ετια...
Οποια πουτανα εχει φορεσει αυτην την φανελα δεν εχει θεση στην Ιστορια του Εφηβου... Δελικαρης, Μητροπουλος, Σαργκανης, Νικοπολιδης κ.λ.π.
Ξεκαθαριζω βεβαια οτι μεσα στο γηπεδο με ΓΝΩΜΩΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΝΙΓΩ ΟΛΑ... ΜΑ ΟΛΑ... ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ, Η ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ...
3. Σωκρατη και λοιποι εκει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-αν υπογραψει το καθικι-ειστε και επισημως για μενα ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ... Οπως σας το εγραψα στο επισημο... Θα το γραψω σε ολα τα forum και θα το φωναζω στο γηπεδο μεχρι να πεθανω... Εννοειται οτι ετσι θα τα μαθουν τα πραγματα και τα παιδια μου...
4. ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
[size=20pt]ΠΕΘΑΝΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ... ΜΟΝΟ ΕΣΥ...[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.geocities.com/grizano/images/olympiacos_copy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καποια στιγμη πρεπει να παψουμε να καταπινουμε καποια πραγματα για το καλο και καλα της ομαδας
αν εχει απωθημενα ο σαββας και ο θειος απο την εποχη των αρπαγων παικτων μας απο τους λαγους εγω δεν φταιω σε τιποτα να βλεπω τους πρωην αιχμαλωτους με την φανελα του θρυλου
φτανει πια και μονο που γινεται κουβεντα για σωτηρουλες αγγελινες και μαιμουδοκαραγκουνες μου ερχεται εμετος
Καλησπερα στα εδω αδερφια...
1. Οταν φωναζαμε πριν απο 3 χρονια ως 7 απο το πεταλο (7 δεν ειναι αυτοι που εχουν το ονομα τους στην λιστα των συνδεσμων, αλλα ΜΟΝΟ οσοι σεβονται τον Εφηβο και την Υστεροφημια Του) για τη μανα του αιχμαλωτου (στον αγωνα με την ξανθη) το κεντρικο τμημα το μονο που εκανε ηταν να δυσανασχετει και να μουτζωνει... Να το ερεισμα...
Επιβεβαιωσε ρε pleasure το τοτε σκηνικο...
2. Ξεκαθαριζω προσωπικα πως δεν εχω προβλημα με την ηλικια του καριολη, με την ποδοσφαιρικη αξια και την προοπτικη της μεταγραφης... Εχω προβλημα με την φυσιογνωμια του που επαιξε στον Παναπουτανας γιο επι μια 10ετια...
Οποια πουτανα εχει φορεσει αυτην την φανελα δεν εχει θεση στην Ιστορια του Εφηβου... Δελικαρης, Μητροπουλος, Σαργκανης, Νικοπολιδης κ.λ.π.
Ξεκαθαριζω βεβαια οτι μεσα στο γηπεδο με ΓΝΩΜΩΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΝΙΓΩ ΟΛΑ... ΜΑ ΟΛΑ... ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ, Η ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ...
3. Σωκρατη και λοιποι εκει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-αν υπογραψει το καθικι-ειστε και επισημως για μενα ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ... Οπως σας το εγραψα στο επισημο... Θα το γραψω σε ολα τα forum και θα το φωναζω στο γηπεδο μεχρι να πεθανω... Εννοειται οτι ετσι θα τα μαθουν τα πραγματα και τα παιδια μου...
4. ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
[size=20pt]ΠΕΘΑΝΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ... ΜΟΝΟ ΕΣΥ...[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.geocities.com/grizano/images/olympiacos_copy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]με καλυψες..
δεν εχω να προσθεσω τιποτε παραπανω..