Επισκέπτης
η ωραιοτερη ημερα της οπαδικης ζωης μου..Και τεζα οι πουστηδες
[youtube=425,350]zwRrHfTj6Oc[/youtube]
ωραια τα καρεκλακια με την αλογοτροφη..
η ωραιοτερη ημερα της οπαδικης ζωης μου..Και τεζα οι πουστηδες
[youtube=425,350]zwRrHfTj6Oc[/youtube]
ο ζιο ειναι θεος για μενα και το οτι τον εχω ακουμπησει νιωθω ευλογημενος
ευχομαι καποια στιγμη να επιστρεψει μονιμα στο λιμανι σαν σκαουτερ,προπονητης,βοηθος η οτι αλλο να ναι,αρκει να τον βλεπουμε
ας καθεται και στο σημαιακι του κορνερ στην 7 και να μην κανει τιποτα
εγω θελω να τσιμπουκωνει τον σιχαμενο βατραχα σε καθε ματς..ας καθεται και στο σημαιακι του κορνερ στην 7 και να μην κανει τιποτα
αυτο ειναι βασανιστηριο ρεεεεεεεεεεεγω θελω να τσιμπουκωνει τον σιχαμενο βατραχα σε καθε ματς..
ρε παιχτη αφου ξερεις οτι ο θειος θα χτυπησει την τελευταια ημερα των μεταγραφων..τι γκρινιαζεις???Τελικα μαγκιτες ειχαμε κανα νεο με Λουα Λουα?
Τι πιπες ειναι αυτα?Θα βρουμε κανα καλυτερο παιχτακι?Ρε θειο ξεκολλα...
ΟΧΙ αλλα ευχαριστως τον πλακωνα στις μπουνιες-κλωτσιες σε καθε ματς..αυτο ειναι βασανιστηριο ρεεεεεεεεεε
εσυ τον εδινες στον "θεράπεια" ?
μωρη καριολα δωσε το τηλ της μαρινας & αντε στο μπουρδελακι σου μην σου κανω μυνηση..
τι να κ΄νω...είμαι ..γελαδερό παιδί.....μωρη καριολα δωσε το τηλ της μαρινας & αντε στο μπουρδελακι σου μην σου κανω μυνηση..
ΟΧΙ αλλα ευχαριστως τον πλακωνα στις μπουνιες-κλωτσιες σε καθε ματς..
ασε με τον τριπουστα γιατι οποτε τον θυμαμαι μου ερχεται εμετος..
οχι ρε συ στο πεταλο ειναι γεματο ταλεντα,το θεμα ειναι να διασκορπιστουν και αλλουΕσενα σε βαπτιζω σκαουτερ ( οχι σκατουερ, ετσι vothros; ) φετος του κεντρικου τμηματος στον Ναο για να στελνεις στο πεταλο απο του χρονου "ταλεντα" της εξεδρας...
ασε ρε την λασπη..οχι ρε συ στο πεταλο ειναι γεματο ταλεντα,το θεμα ειναι να διασκορπιστουν και αλλου
ο πλεζουρ καλα ειναι εκει δινει παλμο στους γραβατακηδες αν και καμια φορα τσαντιζεται και κανει επεισοδια
παντως οσες φορες εχουμε παει μαζι γηπεδο ολο φασαριες γινοντεασε ρε την λασπη..
τι με περασες???
σαν τα μουτρα σου???
ΧΟΥ ρε χουλιγκανοπρεζακια..
δεν ξερω..παντως οσες φορες εχουμε παει μαζι γηπεδο ολο φασαριες γινοντε
ενω με τον χριστοφορο ολα κυλουν ομαλα
τυχαιο ειναι?
οχι ρε συ στο πεταλο ειναι γεματο ταλεντα,το θεμα ειναι να διασκορπιστουν και αλλου
ο πλεζουρ καλα ειναι εκει δινει παλμο στους γραβατακηδες αν και καμια φορα τσαντιζεται και κανει επεισοδια
το καλο ειναι οτι ο αρχιχουλιγκανος ο πλεζουρ ειναι μακρια απο την φυσουνα η οποια βεβαια ειναι ολοκαινουρια και ανθεκτικη,καμια σχεση με της ριζουπολης που σκιστηκε απο το αερακιΡε συ οταν διασκορπιζομαστε οι αντιπαλοι παραπονιουνται οτι δεν μπορουν να κανουν ζεσταμα, να βγουν απο τη φυσουνα κ.λ.π.