Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γεια σας συναρρωστοι,επεστρεψα στην χαβουζοδουλεια μου.
Προς καθε βαζελοχανουμη τα βολβα σας περιμενουν!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Γεια σας συναρρωστοι,επεστρεψα στην χαβουζοδουλεια μου.
Προς καθε βαζελοχανουμη τα βολβα σας περιμενουν!!!!!!!!!
αληταμπουρα διευθυνοντα συμβουλε γιατι τριγυρνας στα θρεντς των αλλοθρησκων???παλι βοηθους του αχμετ ψαχνεις???

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αληταμπουρα διευθυνοντα συμβουλε γιατι τριγυρνας στα θρεντς των αλλοθρησκων???παλι βοηθους του αχμετ ψαχνεις???
ο Αχμετ μου ριχνει δυο κεφαλια και ειναι παντρεμενοσ με ελληνιδα καλο παιδι αλλα ψαχνει παρεα στο βολβο...οι βαζελοχανουμηδεσ ειναι οτι πρεπει...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο Αχμετ μου ριχνει δυο κεφαλια και ειναι παντρεμενοσ με ελληνιδα καλο παιδι αλλα ψαχνει παρεα στο βολβο...οι βαζελοχανουμηδεσ ειναι οτι πρεπει...
καλησπερα σκατοφιλε,που χαθηκες?μηπως τα σκ κανεις εκτος εδρας?

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ελα να ετοιμαζομαστε για την υποδοχη των πουστηδων...
Γαμω την αστοχια μας, γαμω...

[youtube=425,350]Zsc_NeRMl-M&feature=related[/youtube]

Ανιατη αρρωστια... Αυγουστος, περιπου 1 ωρα μετα το τελος του αγωνα...

[youtube=425,350]5N7n1O7SR7o&feature=related[/youtube]

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια διαβασα μια συνεντευξη της μαιμους(ριβαλντο).τον παλιοπουστα συνεχιζει να προκαλει λεγοντας "αφου δοθηκε το πρωταθλημα στον ολυμπιακο εμεις επρεπε να βγουμε δευτεροι κλπ κλπ,το επαναλαμβανει μετα ξανα και υστερα την κανει γυριστη λεγοντας ζητω συγνωμη απο τους φιλους του ολυμπιακου αν εκανα κατι που τους πειραξε κλπ κλπ"ρε τον βρωμοπουστα ενα χρονο στα δικεφαλα κοτοπουλα και εγινε ιδιος ,κλαψας και κολοτουμπας.αντε γαμησου ρε ριβαλντο και εσυ και η συγνωμη σου και η κολοομαδα που παιζεις.ουυυυυυυστ παλιοπουστα  :birdman: :birdman: :birdman:
πηγη:sport24
- Θέλεις να πάρεις πίσω αυτό που σου στέρησαν;

"Σκέφτηκα πολύ το διάστημα που ξεκουραζόμουν στη Βραζιλία και αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Ανήκει στο παρελθόν και εμένα με ενδιαφέρει το παρόν. Δόθηκε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να κερδίσουμε τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς, για να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα".

- Υπάρχει κάτι που δεν θα ήθελες να είχες πει πέρυσι ή κάτι που παρέλειψες να πεις;

"Όχι, τίποτα. Το μόνο που έχω να πω τώρα είναι ότι δεν μου αρέσει καθόλου το σύστημα των πλέι οφ. Από τη στιγμή που δόθηκε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, έπρεπε εμείς να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να μην παίξουμε στα πλέι οφ. Δόθηκε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, διότι θεωρήθηκε ότι ο παίκτης της Καλαμαριάς δεν έπρεπε να αγωνιστεί. Έπρεπε να τελειώσει εκεί η σεζόν".
"Θέλω να πω ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο δεν θέλω να εμπλακώ σε καμία πολεμική. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τον Ολυμπιακό, τίποτα για τα τέσσερα και για ό,τι αναφέρθηκε πέρυσι. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου και να φύγω από την Ελλάδα, όπως έφευγα από όπου κι αν έπαιξα. Με πολύ καλές εντυπώσεις. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους νέους παίκτες. Θέλω να φύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν κάποιος πιστεύει ότι έκανα κάτι κακό -που δεν έκανα- ή, εν πάση περιπτώσει, αν στενοχώρησα, εκνεύρισα και τσάντισα τους φίλους του Ολυμπιακού, ζητώ συγγνώμη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τιμη και δοξα στους τεχνικους
που κλεισανε τα τρενα
και θα 'χουμε νεκρους...
ελαφρώς φάουλ το σχόλιο....οι νεκροί από οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να τιμούνται.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά, άμα κάποιος είναι γκαούτσαβλας στο μυαλό (λέγε με Ρίμπο), δεν περνάει η αρρώστια με τίποτα....
πως το έλεγε ο φουκαριάν; "τι μαλάκα είσαι"

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ελαφρώς φάουλ το σχόλιο....οι νεκροί από οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να τιμούνται.

Ηταν το συνθημα που ακουστηκε τοτε απο τους δικους μας... Παραφραση του συνθηματος με το οποιο "τιμουσαν" με το σκατοστομα τους δικους μας νεκρους-αδερφους...
Εχω ξεκαθαρισει την θεση μου ως οπαδος του Θρυλου... Σεβομαι ολους τους οπαδους των αλλοθρησκων μπουρδελων... Δεν σεβομαι σε κανενα επιπεδο οποιονδηποτε δηλωνει αντι-Ολυμπιακος... Και εξηγουμαι:

Πηγη: www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=13696]http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=13696[/url]

"Αιώνια πιστός και ...αντιΟλυμπιακός"!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έκλεψε την παράσταση στη γιορτή της Θύρας 13, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (8/6) στο γήπεδο της Λεωφόρου. 
Το παρών έδωσαν πολλοί παλαίμαχοι (Kαπουράνης, Βαζέχα, Γαλάκος, Αντωνιάδης), παίκτες από όλα τα αθλήματα του συλλόγου (Αλβέρτης, Πανταλέων και αθλητές από ερασιτεχνικά τμήματα), καθώς και εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας. Στην εκδήλωσε βρέθηκε και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος όμως δεν μίλησε στο μικρόφωνο.

Τον κόσμο πάντως... ξεσήκωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θανασης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είπε: "Δεν είμαι απλώς οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά αντιΟλυμπιακός!", ενώ λίγο πριν κατέβει από την εξέδρα που είχε στηθεί, οι οπαδοί του φώναξαν σύνθημα για να ανοίξει τις πόρτες του ερασιτέχνη σε νέα μέλη και ο ίδιος απάντησε: "Εγώ δεν θέλω 200 και 250 μέλη στον ερασιτέχνη, θέλω 50000". Οπως γίνεται αντιληπτό, η απάντησή του προκάλεσε πανηγυρισμούς.

Στην εκδήλωση τραγούδησε και ένα ροκ-μέταλ συγκρότημα, το οποίο μάλιστα ερμήνευσε και τον ύμνο της ομάδας σε έκδοση... μέταλ, ενώ αμέτρητα ήταν τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα που έκαναν τη νύχτα μέρα.

Σε αυτην την "κοντη" λοιπον ευχομαι ολοψυχα τα χειροτερα...

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μια ζωη στην πιπα  θα σας εχουν  οι κοντοι ρε μαλακες.θα σας γαμανε και δε θα μιλατε πελατακια

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα πρεζοχουλιγκανια
πλεζουρα παιζουν εισιτηρια του μπασκετ για εκει που θες και μπορεις να τα κλεισεις απο τωρα πληρωνοντας τα.το τσεκαρα αδελφε χθες.πηρα αλλου και εγω δεν πηρα στα ψηλα.καλημερα.

Επισκέπτης
καλημερα πρεζοχουλιγκανια
πλεζουρα παιζουν εισιτηρια του μπασκετ για εκει που θες και μπορεις να τα κλεισεις απο τωρα πληρωνοντας τα.το τσεκαρα αδελφε χθες.πηρα αλλου και εγω δεν πηρα στα ψηλα.καλημερα.
καλημερα αμορφωτε υπαλληλε..
ελπιζω οι δικοι μου να παρουν καλα εισητηρια..
θα μιλησω αργοτερα μαζι τους & θα σου πω..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα αμορφωτε υπαλληλε..
ελπιζω οι δικοι μου να παρουν καλα εισητηρια..
θα μιλησω αργοτερα μαζι τους & θα σου πω..
εγω πηρα στους φιλους μας τους δημοσιογραφους...αν θες σου λεω ακριβως...

libreos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παρτε διαρκειας μαγκες...να δειτε το κουτσαλογο το βουισιτς που μετα απο τεσσερα χρονια ειναι η πρωτη φορα που δεν ασχοληθηκαμε μαζι του... και τον παραλια παπαλουκα που μολις εκλεισε τον παιχταρα τον πλανινιτς η τσσκα ουτε που ασχοληθηκε μαζι του

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
MONO H 7!!!!!!!!!!!!!
Ριμπο κοτεψες....εκει που πηγες ειδες ποσο κλαψες ειναι και θες να τα χεις καλα με την 7,πγαινε στο σουβλατζιδικο της ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ γιατι του Ντεμη εκλεισε...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
xanouma-vazela 1η αγωνιστικη...
εμεις με Αστερα στο ΝΑΟ!!!!!!!!!!!!!!
9η με την βαζελα στο οακα

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Μόλις πρόσεξα ότι, παρά τα 1500+ posts ο τίτλος του thread είναι λάθος (ελαφρά). Τον διόρθωσα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom