Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο μορις τελικα θα παει ολυμπιακο?
παντως ωραια τα εστηνε τα παιχνιδακια πηρε και τα φραγκα του απο τον κοκαλη μια χαρα!
πότε ακριβώς τα έστηνε; Πριν ή μετά από τα δολοφονικά κλαδέματα στον Τζόρτζεβιτς; Αποφασίστε επιτέλους γιατί χάνατε τα πρωταθλήματα. Επειδή έστηναν τα ματς οι παίκτες; Επειδή τα παίρνανε οι διαιτητές; Επειδή δεν είχατε παίκτες καλούς; Επειδή ο προπονητής κάθε φορά ήταν ανίκανος; Επειδή ο Τζίγγερ ήταν φραγκοφονιάς; Επειδή ήταν το ΠΑΣΟΚ εξουσια; Επειδή ήταν η ΝΔ; Επειδή η Καλαμαριά έκανε μαλακία; Επειδή δεν έχετε κάτσει σε ένα γήπεδο 3 χρονιές συνεχόμενες; Επειδή κάνετε ανανέωση και 5ετές πλάνο;

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Γιατί άμα έδινε για ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά λεφτά ο Κόκκαλης ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ και ΠΑΙΚΤΕΣ πρώτης γραμμής (Ρίμπο, Καρεμπέ, Ζιό, Ζάχοβιτς, Μπράβο, Κοβάσεβιτς και και και...) ΚΑΙ ΕΧΤΙΖΕ και το γήπεδο τότε με όλες τις πολυμετοχικότητες το πολύ να μας πάρετε άλλο ένα Δώ(ού)ρο από εμάς....
Μάθετε να κοιτάτε τα σφάλματα της ομάδας σας και να μην τα ρίχνετε όλα στους τριτους...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άσχετο ρε παπάρες. Ξέρει κανείς πού θα πρέπει να απευθυνθώ για να πάω τον ανιψιό μου για στίβο στον Ολυμπιακό; Παρακαλώ με π.μ όποιος ξέρει υπεύθυνα να μου πει. Μένω νότια προάστια (Νικαια)

kokoss7

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πότε ακριβώς τα έστηνε; Πριν ή μετά από τα δολοφονικά κλαδέματα στον Τζόρτζεβιτς; Αποφασίστε επιτέλους γιατί χάνατε τα πρωταθλήματα. Επειδή έστηναν τα ματς οι παίκτες; Επειδή τα παίρνανε οι διαιτητές; Επειδή δεν είχατε παίκτες καλούς; Επειδή ο προπονητής κάθε φορά ήταν ανίκανος; Επειδή ο Τζίγγερ ήταν φραγκοφονιάς; Επειδή ήταν το ΠΑΣΟΚ εξουσια; Επειδή ήταν η ΝΔ; Επειδή η Καλαμαριά έκανε μαλακία; Επειδή δεν έχετε κάτσει σε ένα γήπεδο 3 χρονιές συνεχόμενες; Επειδή κάνετε ανανέωση και 5ετές πλάνο;
ΟΛΑ αυτά ΜΑΖΙ... :rockon: :2funny: :uglystupid: :headbang: :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Άσχετο ρε παπάρες. Ξέρει κανείς πού θα πρέπει να απευθυνθώ για να πάω τον ανιψιό μου για στίβο στον Ολυμπιακό; Παρακαλώ με π.μ όποιος ξέρει υπεύθυνα να μου πει. Μένω νότια προάστια (Νικαια)
Ψαξε λιγο στο σαιτ του θρυλου,καποια ακρη θα βγαλεις.....σε ποιο αγωνισμα θελεις?????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
για τους παλιους και νεους χουλιγκανοπρεζακηδες  :rockon: :rockon: :rockon:
[youtube=425,350]jxnB9PdWME0[/youtube]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δωσεεεεεεεεεεεεεεε αληταμπουρα υπαλληλε..
σ' εχει πιασει στερητικο μωρη χαμουρα???
να σου φερω κανα λαγο ορειβατη να βαρεσεις μηπως & στανιαρεις???
δεν ξεκαυλωνω με τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny:
[youtube=425,350]N-2dTOolpgw[/youtube]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ψαξε λιγο στο σαιτ του θρυλου,καποια ακρη θα βγαλεις.....σε ποιο αγωνισμα θελεις?????
θέλω να τον πάω να τον δοκιμάσουνε σε διάφορα.
Εγώ ως παλιός εμπιδιστής πιστεύω πως είναι καλός σε εμπόδια (110,400) αλλά και ημιαντοχές, αλλά θέλω να τον δοκιμάσουνε και στα άλματα.
Αλλά θέλω να πάω σε κάποιον που δεν θα τον παραπετάξει για να βάλει "δικά του" παιδιά (όλα γίνονται)

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
θέλω να τον πάω να τον δοκιμάσουνε σε διάφορα.
Εγώ ως παλιός εμπιδιστής πιστεύω πως είναι καλός σε εμπόδια (110,400) αλλά και ημιαντοχές, αλλά θέλω να τον δοκιμάσουνε και στα άλματα.
Αλλά θέλω να πάω σε κάποιον που δεν θα τον παραπετάξει για να βάλει "δικά του" παιδιά (όλα γίνονται)

Καλησπερα, αδερφια...
Lastmoican, αναεροβιος τυπος αθλητη ησουν;

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ενα θα πω
βαζελοι και τουρκοι τον παιρνετε τσιμπουκι  :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ενα θα πω
βαζελοι και τουρκοι τον παιρνετε τσιμπουκι  :grin:
Mη ξενερωνετε τα πελατακια .....τα εχουμε αναγκη!!!!!!εχουνε ψιλοεξαφανιστει τελευταια......αστετα να ρθουνε κοντα μας!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Mη ξενερωνετε τα πελατακια .....τα εχουμε αναγκη!!!!!!εχουνε ψιλοεξαφανιστει τελευταια......αστετα να ρθουνε κοντα μας!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ ποιος πιστευεις οτι τα ξενερωνει πιο πολυ;
Ο αδερφος spirosbof που απλα το λεει ή εσυ που το εχεις κανει και avatar..;

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα, αδερφια...
Αργει πολυ ο ποδοσφαιρικος Θρυλος... Αναμενουμε, αλλα υπενθυμιζουμε το στοιχειο που ξεχωριζει τους οπαδους Του απο τους υπολοιπους ανεξαρτητου αποχρωσεως...
Για εμας δεν υπαρχει ουτε χειμωνας, ουτε καλοκαιρι, ουτε διακοπες... Ασχολουμαστε με την ομαδα 24 ωρες το 24ωρο, 7 μερες την εβδομαδα, την ωρα που οι αλλοι ασχολουνται μονο την Κυριακη για 2 ωρες (και αν)... Προσεξ' τε μην βρεθουμε παλι προ εκπληξεων...

Την ιδια περιοδο ο μπασκετικος Θρυλος ειναι ετοιμος να δωσει το καταλληλο φιναλε στη ζωη του βασιλακοπουλου, του κουκουλεκιδη, του βορεαδη, του ζαβλανου, του πιτσιλκα και ιδιαιτερα των "κοντων"... Ειπαμε τραγικο, επιπονο, και κυριως βαζελικο... Οπως σας αρμοζει...

hadesg7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
"Κλωτσάει" ο Σεζαρ

Οι δρόμοι Ολυμπιακού και Ζούλιο Σέζαρ είναι δεδομένο πως θα χωρίσουν, όμως φαίνεται πως θα υπάρχουν πολλά ακόμα επεισόδια στο σήριαλ της αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας τα έχουν βρει με τον αμυντικό που γνωρίζει πως δεν έχει θέση θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ, όμως ένας ειδικός όρος στην συμφωνία των δύο πλευρών καθυστερεί το "διαζύγιο".

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες έχουν βάλει όρο στην αποδέσμευση του Βραζιλιάνου να μην πάρει μεταγραφή σε ανταγωνιστική ομάδα, κάτι που δεν αποδέχεται ο παίκτης.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Σέζαρ μπορεί να έχει στα χέρια του πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα (ΠΑΟ, ΑΕΚ) ή απλά δεν θέλει να κλείσει καμιά πόρτα για το μέλλον του.

Ίσως βέβαια να μην υπάρχει τίποτα επίσημο, αλλά ένας παίκτης της αξίας του Ζούλιο Σέζαρ, δεν θα περνά απαρατήρητος από τις πρωτοκλασάτες ελληνικές ομάδες και στον Πειραιά θέλουν να φυλάξουν τα νότα τους.

Οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν "δωράκια" στους συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος όπως τις περασμένες σεζόν (Καφές, Παππάς, Ριβάλντο στην ΑΕΚ) και αυτό έχει επισημάνει έντονα και ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές που θέλουν το "διαζύγιο", όμως δεν βρίσκουν τρόπο αφού τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Ζούλιο Σέζαρ κοιτάνε το συμφέρον τους. 

www.sport24.gr/html/ent/255/ent.241255.asp]http://www.sport24.gr/html/ent/255/ent.241255.asp[/url]

Απο εμας να δεις παλιομουνι κλωτσιες που θα μαζεψεις... Αντε στους κωλοτουρκους μαζι με τον αλλο πουστη ομοεθνη σου και κατεβειτε κουτσα-κουτσα στον ναο... Και πες του να βρει τροπο να εκτελεσει κορνερ... Ρε αφου δεν το εκοψε αυτος το ποδοσφαιρο θα του το κοψουμε εμεις φετος μια και καλη...Δεν εκανε προθερμανση ο σορεντινο πριν δυο χρονια, ε; Ρε θα γυρισετε στις ριζες σας τοσο που ανοιξατε το βρωμοστομα σας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom